Terug naar het overzicht

Naam: janhendrik
Mijn wens

Ik wil graag een huis kopen in Italie in een gebied waar ik in de winter kan skien en in de zomer lekker kan zwemmen in een meer of de zee. Naast zelf verblijven in dit huis, wil ik het gaan verhuren aan mensen die ik in mijn huis wil laten verblijven. Het huis moet staan op een groot stuk land waar ik een mini-camping kan opzetten en runnen. Naast mijn huis in Italie wil ik graag een eigen bedrijf gaan opstarten dat zich richt op het coachen van mensen. Mijn uitgangspunt voor coachen is dat iedereen over de compenties beschikt die hij/zij nodig heeft, echter deze competenties zijn vaak latent aanwezig.
Naam: Gerda Maria
Datum: 20 januari, 15u38
Reactie: Lieve JanHendrik,

Wat een mooie ambitieuze droom.
Een plaatje om bij weg te dromen en er ook werkelijk in te ontwaken!

Zou je mij arrogant vinden als ik verkondig dat die 'competenties' en/of vaardigheden waar jij op doelt ALTIJD, op eender welk moment dus, bij iedereen aanwezig zijn?
Het is niet omdat wij denken dat sommigen er niet over beschikken dat dit ook hoeft te kloppen hé.

Waarom ik daar zo zeker van ben?
Ik merk het ten eerste aan mezelf (ik breng alles waar ik in geloof ook werkelijk tot leven door te Geloven dat ik alles kan wat een ander kan) en ik zie het dagelijks opnieuw bij anderen.
In mijn Glimlach-f-Luister-Lessen merk ik telkens opnieuw dat mensen van zichzelf schrikken als hun zogenaamde afwezige competenties of vaardigheden 'plots' tevoorschijn komen.
Dat is net de 'Clou' van het wel heel vernuftige energie-spel 'Het Leven' ... waarin wij vanuit onwetendheid en/of gebrek aan ervaringen vaak enkel geloven wat we zien of wat men ons doet geloven.

Via talrijke ervaringen zullen wij op termijn Allemaal leren en/of her-ontdekken dat ELK elementair deeltje in dit spel over exact dezelfde capaciteiten beschikt als alle andere deeltjes.
Het is niet omdat dit 'nog' niet duidelijk waarneembaar is door de meerderheid van de bevolking dat het niet zou kloppen.

Geloof me of niet maar diegene die zich het meest amuseert en/of ontspant (Glimlacht) die komt daar spelenderwijs het snelst achter.
Degene die zich hiervoor vanuit onwetendheid afsluit die gunt zichzelf nog wat experimenteer-tijd in dit wonderlijke Grote-Mensen-Ballen-Bad dat heus niet toevallig 'Het Leven' noemt.

Doe maar eens de Glimlach-test tijdens het focussen op JOUW droom en je zal merken dat ook jij nog ongekende talenten van jezelf zal aanboren.
Ik wens jou in ieder geval héél véél plezier tijdens de voorbereidingen van jouw heel aanlokkelijke droom.

Ik wil jou alvast bedanken voor het laten wegdromen naar een wonderlijk oord dat met zekerheid mede door jou nieuw leven zal ingeblazen worden.
Geloof in Jezelf, Geloof in de kracht van de Gedachte, Geloof in de Universele Impact van de Glimlach!
en...
Ga er elke dag opnieuw voor want... ook JIJ KAN HET!
Daar Geloof ik in!

Liefs en Big Smile van me

Gerda Maria Hendrickx
Glimlach-f-Luisteraar
www.oriconet.com
Naam: angela
Datum: 24 januari, 21u57
Reactie: Hallo lieve Jan,
Hallo lieve Jan,
Wat mooi om jou droom te lezen en wat een herkenbaarheid voor mij.Ik heb sinds kort een coachingpraktijk, waarbij ik ook ontmoetingsavonden organiseer om net zoals op deze website van Geert over persoonlijke groei, ontwikkeling en wensen te praten.Ook mijn wens is om nogeens een huis te hebben in Italie om daar retraites te houden en mensen tot rust laten komen
Ik heb 2 jaar lang lopen roepen dat ik een coachingpraktijk ging beginnen en zie daar....hij bestaat en is aan het groeien.Dus blijf dromen lieve Jan ,want als je wilt komen er vanzelf mensen op jou pad die jou helpen om jou droom te verwezelijken.
Dus...ga ervoor en blijf trouw aan jezelf wat een ander ook zegt!

Angela Disselen
www.soul-2-soul.nl

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: