Terug naar het overzicht

Naam: bea
Plaats: berlare belgie
Leeftijd: 45
Mijn wens

ik wil een groter huis met stalingen en weide om mens en dier te kunen helpen met licht en liefde
Naam: bea
Datum: 25 februari, 21u57
Reactie: het lijkt wel of of je me kent beste beste gerda ik kuis veel of ik dit graag doe is iets anders ik hoop dan ook dat ik mens en dier kan helpen en kan combineren begrijp je wat het glimlachen betreft dit heb ik vandag op een stagiaire haar verslag geschreven heb plezier in je werk glimlach je doet het uitstekend
en ik werk al met licht en liefde maar mijn wens is om meer te doen meer veel meer dan nu
bedankt voor de lieve reactie ik heb het gevoel dat ik u ken
B
Naam: moon
Datum: 21 februari, 09u59
Reactie: Blijven wensen, vertrouwen en dromen, als dit een diepe zuiver wens is van uit jou hart, komt het vroeg of laat op je pad. Ik geloof er in.
Naam: Gerda Maria
Datum: 24 februari, 17u23
Reactie: Lieve Bea,

Bedenk dat als je een groter huis wil dat je dan ook meer moet kuisen en daardoor minder tijd hebt om aan de dieren te besteden hé.
Hopelijk wacht je niet op dat grote huis om nu reeds Jouw Licht en Liefde doorheen het Universum te sturen.
De reikwijdte van onze intenties kent immers geen limieten.

Bedenk ook dat het Volledige Universum in wezen reeds ons huis is en dat Alles wat is reeds tot onze bezittingen behoort.
We zijn enkel vergeten met welke Universele Sleutel en/of Universele Code we zowel onze Bankkluizen als onze Deuren en Ramen moeiteloos geopend krijgen.

En de Code = GLIMLACHEN!

Want...
De GLIMLACH is meest Krachtige Electro-Magneet die alle Codes en alle sloten kraakt, alsook Alle mogelijke hindernissen op Liefdevolle en Begripvolle wijze uit de weg ruimt.

Maak dus KWISTIG gebruik van de GLIMLACH als je op Comfortabele wijze Jouw Wens wil omtoveren naar Realiteit.

Te gek?
Oefen er vanaf nu maar eens elke dag mee en ik weet zeker dat je me binnen niet al te lange tijd komt vertellen dat het effectief werkt.
Ik ben er zoooo zeker van dat de GLIMLACH bij iedereen effectief werkt dat ik durf te zeggen dat je het Glimlach-Communiceren (Glimlach-f-Luisteren) niet elke dag bewust hebt uitgeprobeerd als je me zou komen zeggen dat het bij jou niet werkt.
Dat is durven hé ;-)

Sta op met de Glimlach en denk aan jouw wens.
Kijk in de Spiegel, Glimlach en Wens Alles & Iedereen het Allerbeste toe.
Steun al Glimlachend ook anderen in Gedachten, Woord of Daad bij het Realiseren van hun wens.
Ga pas slapen als je minstens 1 minuut redenen hebt gevonden om te Glimlachen én als je in staat bent om Alles & Iedereen te Danken voor de kansen die Jij vandaag in de wacht mocht slepen.
Ook al heb je die kansen 'nog' niet opgemerkt wees toch maar Dankbaar voor hetgeen je nog niet begrepen hebt want...
Er is die Onzichtbare Kracht die ons allen Stuurt & Beschermt... of we er nu in Geloven of niet... maar deze Universele Kracht werkt duidelijker waarneembaar in ons voordeel als we vaker Glimlachen als teken van Dankbaarheid en Begrip voor Alles wat is zoals het is!

JIJ bepaalt wat JIJ aantrekt om JOUW Droom te Realiseren... spring er Liefdevol mee om en de wondertjes zullen zich hergroeperen tot grote Wonderen... laat je verrassen en geniet met volle teugen van dit Wonderlijke gebeuren dat wij 'Het Leven' noemen.

Dankjewel om mij vanop afstand mee te laten genieten via het visualiseren van Jouw Wens.
Ik wens in Gedachten en met een stralende Glimlach met jou mee opdat Jouw wens nog mooier in vervulling zou gaan dan jij nu voor mogelijk houdt, het is je van harte gegund ;-)

Liefs en Big Big Smile van me

Gerda Maria Hendrickx
Glimlach-f-Luisteraar
www.oriconet.com

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: