Terug naar het overzicht

suze Naam: suze
Plaats: Eefde
Leeftijd: 36
Mijn wens

Mijn wens is het oprichten van een centrum waarin mensen voor een vast maandelijks bedrag kunnen komen om hun dromen vorm te leren geven. Er zijn allerlei dingen te doen, een schrijfkamer waarin je kunt werken aan je dagboek, je boek of kunt schrijven. Een atelier, een dojo, een meditatieruimte, een tuin en een moestuin. Er is een keuken, je kunt er altijd mee-eten. De plek heeft een vast ritme, waar je aan mee kunt doen. De jaarfessetn worden er gevierd, en je kunt er persoonlijke gesprekken voeren over hoe je je echte droom in het dagelijks leven vorm kunt geven. Daarnaast is er een drie-jarige training 'leerling van het leven' 'gezel van de samenleving' en 'persoonlijk meesterschap', waarin je stap voor stap werkt aan hoe je echt in verbinding met alles jezelf ten volle kunt laten zien.

Er zijn workshops die je mag volgen, en er zijn mensen die je steunen. Er is een bibliiotheek waar je kunt lezen, en je mag er zijn, en de tijd nemen, en leren verbinden terwijl je ontdekt hoe je dat in de buitenwereld kunt doen.

Suze
Naam: suze
Datum: 4 april, 18u47
Reactie: Lieve Margit en Janet, lieve Gerda Maria,

Wat een warm bad!! Dank voor jullie fijne reacties, en ja, ik ben 'die suze' die op jullie had gereageerd. Dank Gerda Maria, inderdaad, een madurodam van het universum, mooi zoals je het verwoord!! Ik zal je zeker op de hoogte houden, graag zelfs!

Dit geeft de burger moed, voeding waar ik weer even op verder kan! Wordt vervolgd, alle liefs,

Suze
www.aandekeukentafel.info (voor het geval jullie mij willen volgen in mijn droomwerkplaats, vorderingen komen daar als eerste op!)
Naam: Anna Buhler-Ietzer
Datum: 5 mei, 17u18
Reactie: Hallo Suze, Ik ben met je eens , dat zou geweldig zijn. Heb je al een begin aan deze droom gemaakt? en waar? Wat heb je nog nodig?
Naam: margit sleeuwenhoek
Datum: 30 maart, 17u42
Reactie: hallo Suze,

ben jij de suze die op mijn wens heeft gereageerd?
wie je ook bent, ik vind je wens prachtig, zo puur en onbaatzuchtig, wat zou het fijn zijn wanneer er zo'n centrum in elke stad zou staan en we er allemaal zomaar binnen kunnen komen en er aandacht, plaats en liefde is!
Ik heb een soortgelijke wens, van andere aard, we kunnen wel eens overleggen of uit wisselen.
liefs en veel succes
margit
Naam: Janet
Datum: 3 april, 18u08
Reactie: Lieve Suze,

Er is maar één Suze in het hele Wensenboek, zie ik, dus jij moet het wel zijn, die op mijn wensen hebt gereaageerd?

Ik reageer nu pas op je reactie. Ik had even wat tijd nodig om van je prachtige reactie bij te komen: Ik was helemaal ontroerd door je mooie woorden! Ze hebben mij echt heel veel goed gedaan! En tsja..... Je hebt gelijk: Rationeel kan ik dat zo bedenken, maar het voelt (altijd) nog niet zo. Wanneer ik het weer eens `vergeet` zal ik aan jouw reactie denken, beloofd! Wat bijzonder, dat je dit zo doorziet, een onbekende van mij! Dank je wel voor je lieve reactie!

Ik wens jou veel succes met het vervullen van je wens! En wanneer je wens in de realiteit geland is, wil je mij dan een keer een uitnodiging sturen? Ik kom je centrum graag een keer bewonderen en ben nieuwsgierig naar jou, de persoon achter de reactie, geworden!

Liefs! Janet
Naam: Gerda Maria
Datum: 3 april, 15u17
Reactie: Lieve Enthousiaste Inspirerende Suze,

Bij het lezen en herlezen van jouw wens schieten me telkens de volgende woorden te binnen:
"Hé dit bestaat toch al? Dit is toch waar het in het Universum om gaat?"
De volgende Gedachte is er eentje van:
"Hé leuk, Suze gaat een Geselecteerd-Mini-Universum Gestalte geven, net zoals Madurodam!?!"

Ik laat me alvast verrassen door Jouw vindingrijkheid en hoop ook iets van Jou te vernemen wat het verloop van Jouw Succesverhaal betreft.

Bedankt om zulke Energie-Rijke Win-Win-Intenties de ether (ons Globaal BewustzijnsVeld) in te sturen... Ik Geniet er op Glimlach-afstand met volle teugen van.

Liefs en Big Smile van me

Gerda Maria Hendrickx
Glimlach-f-Luisteraar
www.oriconet.com

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: