Terug naar het overzicht

Naam: engeltje
Plaats: limburg
Leeftijd: 47
Mijn wens

ik wens dat al het onmogelijke mogelijk word gemaakt en alles in het leven van mij,mijn man en mijn kinderen is gebaseerd op liefde en respect met elkaar maar zeer zeker ook voor onze medemensen,dat alle negatieve energien,negatieve entiteiten en alle negatieve gedachten oplossen bij mij,mijn man en de kinderen en er pure onvoorwaardelijke liefde overblijft.dat mijn zoon een lieve ,zorgzame vriendin heeft die hem begrijpt en waar hij zijn verdere leven mee kan delen in onvoorwaardelijke liefde.dat we alle vier een definitieve streep trekken onder het verleden en het verleden definitief laten rusten en in geluk,voorspoed,liefde,gezondheid,en overvloed in alle vormen leven.dat mijn man en kinderen zich spiritueel gaan ontwikkelen en bewust worden van hun echte missie en dat ze hetgeen wat ik al ervaren en geleerd heb aannemen van mij en ook begrijpen en toepassen in hun leven.dat ik ,mijn man en kinderen alleen positieve gedachtes hebben ,maar tevens de wereld gebaseerd is op echte liefde en positiviteit,dat we door het licht verlicht zijn allemaal.
Naam: Gerda Maria
Datum: 11 mei, 19u38
Reactie: Lieve 'engeltje'

Ik begrijp en h-erken elk detail van jouw wens.
Weet dat ook Jouw wens als Realisatie reeds kant en klaar staat in de Micro-Kosmos en/of het Universeel Electro-Magnetisch Shopping-Center.
Het enige wat jij nu dient te doen is op de 'juiste' Afleverings-knop drukken door GLIMLACHEND VERTROUWEN te hebben in het Universeel Win-Win-systeem dat voor Iedereen in evenredigheid aan Overvloed voorziet.

Weet ook dat "Alles & Iedereen" non-stop in fase van Spirituele Ontwikkeling IS.
Er is niets anders dan non-stop Spirituele Ontwikkeling.
Alleen valt dat proces bij de ene meer op dan bij de andere.
De ene zal het ook anders verwoorden dan de andere.
En het is ook zo bedoeld dat iedereen zich op een 'andere' manier, in een 'andere' volgorde
en/of op een 'ander' tijdstip Bewust wordt van dit non-stop proces.

En als je Begrip wenst van jouw man en kinderen dan is de eerste vereiste dat ook Jij Begrip hebt voor hun visie en/of standpunt.
Hoe meer we anderen forceren om 'onze' zienswijze te volgen, hoe verder we die anderen van ons afduwen en hoe minder die anderen van ons begrijpen.
De beste manier om begrepen te worden is door Spelenderwijs en/of relax Glimlachend om te gaan met het overbrengen van jouw overtuiging.
Door Glimlachend te luisteren naar de visies en/of woord-keuzes van anderen (die jij wenst te informeren over jouw overtuiging) en door je een beetje aan te passen aan anderen hun woordgebruik kom je op een gelijkaardige golflengte en/of frequentie waardoor je het jezelf én de anderen makkelijker maakt om uiteenlopende visies toch begrijpbaar en/of aanvaardbaar over te brengen.

De Glimlach is de meest onpartijdige Scheidsrechter en/of de meest efficiënte vertaler/tolk in eender welke situatie en/of conversatie.
De Glimlach is een Mind-Opener van Universeel Formaat.
Maak er kwistig gebruik van als Aanvullend Hulpmiddel in eender welke situatie!

Besef ook dat ALLES is samengesteld uit Pure Onvoorwaardelijke Liefde.
Er is enkel de Onvoorwaardelijke Liefde die we reeds als zodanig h-erkennen en de Onvoorwaardelijke Liefde die we nog niet of niet meer als zodanig h-erkennen.

Wie zich met de Glimlach en een Win-Win-Intentie focust op de Wereld die merkt de Win-Win-Situaties en dus ook de Absolute Perfectie op.
Die Perfectie is er ALTIJD geweest... wij hebben ons enkel (voorbestemd) laten misleiden door de vertragende en/of 'storende' impact van hetgeen wij ons Ratio en/of ons Verstand zijn gaan noemen.

Wie leert Denken met het Hart en Voelen met de hersenen die ervaart steeds meer Wonderlijk-Heden!
In de praktijk houdt dit in dat we gewoon van onszelf én de anderen moeten leren houden zoals ze zijn. Want... alles wat we buiten onszelf waarnemen is een fragmentarische weerspiegeling van onze eigen gedachte-spinsels.
Wie niet tevreden is met hetgeen die buiten zichzelf waarneemt is dus aan een grondig Gedachte-onderzoek ivm eigen-liefde toe.

Besef ook dat weerstand bieden aan het zogenaamde negatieve in feite Gelijk staat aan VOEDING geven aan dat zogenaamde negatieve.
Dus als jij zaken als negatief ervaart dan kan ik enkel voorstellen om eens Bewust stil te staan bij de wijze waarop jij hier mee omgaat. Het klinkt gek maar jij activeert de Manifestatie-magneet voor dit soort toestanden zonder dat je het zelf beseft.
Bij eender wat zich voordoet dienen we ELKE keer opnieuw heel Bewust én Consequent naar ONSZELF te kijken... WIJZELF en niemand anders is verantwoordelijke voor Onze persoonlijke Manifestatie-Wereld en/of Leefwereld.
De anderen zijn 'slechts' marionetten en/of figuranten in ONS scenario dat door ONZE Gedachten 'geschreven' werd... een scenario waarin wij zowel regisseur, hoofdrolspeler, figurant als toeschouwer kunnen/mogen zijn.
De keuze is aan ons voor welke rol we kiezen... maar wat je ook kiest, welke positie je ook kiest... je BLIJFT tot in de Eeuwen der Eeuwen evenredig mede-verantwoordelijk voor hetgeen zich afspeelt JOUW Leefwereld.

Dit schrijf ik allemaal vanuit eigen ervaring hoor ;-)

Ik wens jou héél véél Glimlach-momenten toe want dan zal je, net als ik, steeds vaker in staat zijn om Eindeloos Dankbaar te zijn voor “Alles wat is zoals het IS”
Ik vraag me zelfs meermaals per dag af HOE ik in hemelsnaam 'ooit' Dankbaar genoeg kan zijn voor de Overvloed die blijft toestromen sinds ik Mijn Glimlach gekoppeld heb aan de Intentie van Eindeloos Begrip en Totale Aanvaarding van “Alles wat is zoals het IS”

Ook mijn Dankbaarheid naar jou toe is Eindeloos want het lezen en herlezen van jouw wens heeft ook mij vernieuwende Inzichten gebracht.
En ja hoor... Ik blijf ook héél consequent in het zogenaamde Onmogelijke Geloven want... alles wat we ons maar kunnen bedenken is reeds een Werkelijkheid in de Micro-Kosmos en dus ook Mogelijk en/of Realiseerbaar in de Macro-Kosmos!
Wie het meest Glimlacht en het meest Consequent Vertrouwt in de Universele Perfectie wordt het snelst en meest efficiënt bediend vanuit de Micro-Kosmos!

Dus Glimlachend Blijven Geloven in de Universele Perfectie is de Boodschap!

Liefs en Big Smile van me

Gerda Maria Hendrickx
Glimlach-f-Luisteraar
www.oriconet.com

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: