Terug naar het overzicht

Naam: butterfly-sas
Leeftijd: 37
Mijn wens

Mijn wens is dat ik veel liefde geef en ontvang en daarvan intens geniet en het ook weer in mijn lijf voel. Ik wens ook dat ik mooie, inspirerende verhalen schrijf over wat ik meemaak op mijn reis door de wereld die voor iedereen steeds bevredigender wordt. Dankjewel dat mijn wens nu al aan het uitkomen is.
Naam: Gerda Maria
Datum: 9 juli, 22u18
Reactie: Lieve Butterfly,

Ik Begrijp volkomen wat je bedoelt.
Ook al is het niet echt leuk om door die fase te gaan, het hoort er blijkbaar bij als je écht durft te Leven met Alles er op en er aan.
Maar weet je, het is gelukkig slechts tijdelijk.
Je bent al zover dat je het van jezelf opmerkt en...
niet onbelangrijk...
Je DURFT het ook duidelijk te verwoorden naar anderen toen (= opbiechten = bevrijden = loslaten)
Geloof me, dat is een héél belangrijke én Lonende stap in het Bewustwordingsproces.
Dat je ten minste tegen 1 iemand, buiten jezelf, Durft te zeggen hoe het werkelijk gesteld is met jouw gemoed.
Sommige mensen beseffen dit niet van zichzelf en dan kunnen/willen ze er ook niet aan werken om het tij te keren.

Indien je graag een gratis exemplaar ontvangt van mijn Glimlach-f-Luister-Code-Schrift dan mag je me een mail sturen hoor.
oriconet@gmail.com
Er zijn al vele mensen uit het Wensenboek die met de eenvoudige oefeningen aan de slag zijn gegaan en ze Ervaren binnen de week een positieve invloed als ze er ook echt mee aan de slag gaan.

Ik zou verder vanuit ervaring willen zeggen:
Vertrouw er op dat Jouw toestand tijdelijk is en dat het héél normaal is wat je nu ervaart.
Het zou me niet verbazen dat ook Jij je hele leven alsmaar gegeven hebt aan anderen zonder er Bewust aan te denken om Jezelf evenveel te gunnen.
DURF Bewust te Ontvangen!
Durf ook eens wat langer dan 'normaal' stil te staan bij de welgemeende complimenten die anderen Jou geven.
Laat elk compliment Diep en Langdurig doordringen want.... dát zijn de energie-stoten die je nodig hebt om UIT de Impasses of Valkuilen van “Het Leven” te geraken.

Ik weet zeker dat ook Jij gezegend bent met Unieke Talenten waar anderen Jou om Bewonderen.
Ga in gedachten héél Bewust terug naar de momenten waar anderen Jou hierom Bedankt of Bewonderd hebben.
Blijf zo lang mogelijk hangen in die momenten en voel de Goed-Gevoel-energie stromen, voel de Vreugde stromen.
DURF van Jezelf te zeggen dat Je Geweldig bent.
Kijk voortaan Elke Ochtend én Avond in de Spiegel tot..;
je aan Jezelf iets ontdekt hebt wat Jou vrolijk stemt en gaf dat stuk van Jezelf dan een Compliment.
Let ook maar eens op hoeveel Mooier je wordt als je DURFT te Glimlachen naar Jezelf ;-)

Ik merk het verschil héél goed hoor.
Het doet deugd om Jezelf aan te moedigen om er Stralend uit te zien.
En toegegeven als je vertrekt vanaf het punt waar jij je nu bevindt vraagt het Best wel wat Extra Inspanningen.
Ik heb daar ook gestaan dus ik Begrijp Jou héél Goed.
Ik zou liegen als ik schrijf dat het vanzelf gaat want in de beginfase vond ik het ontzettend boeiend maar af en toe best wel vermoeiend.
Het verbaasde me ook hoe weinig ook ik, ondanks mijn natuurlijke drang naar optimisme, nog Glimlachte.
Maar ik heb het volgehouden en het Loont verdomd de moeite om het Vol te houden meisje.
Elke Dag Opnieuw en Opnieuw en Opnieuw... tot het een Gewoonte wordt en je die nieuwe Gewoonte niet meer als een Inspanning maar als een Welgekomen Ontspanning Ervaart.
En dan is het Feest want dan komen er Elke Dag ongelooflijk Bruikbare Inzichten op je Pad.
Die waren er uiteraard Altijd al maar 'plots' zijn ze duidelijker aanwezig.
Het klinkt misschien gek maar als je zelf verandert dan verandert Jouw omgeving Automatisch met je mee.
De ene keer valt dat al duidelijker op dan de andere keer.
Maar hoe bewuster je met je Eigen Gedachten en je Eigen Gedrag omgaat des te duidelijker wordt het dat Al die anderen in Jouw omgeving een exacte weerspiegeling zijn van Jouw huidige gemoedstoestand.
Oeps... dat is best wel confronterend hé.
Gelukkig is dat voor IEDEREEN zo en niemand ontloopt zijn/haar confrontatie hierin.
Dat is nou net het Mooie vind ik... die Universele Solidariteit... dat Iedereen Begripvol 'moet' worden door een X-Aantal Noodzakelijke Ervaringen.
Hoe meer je Bewust Ervaart hoe Intenser en Bewuster Jouw begrip tegenover anderen in een gelijkaardige situatie.
Op termijn zal ook Jij dus de voordelen van jouw huidige tijdelijke 'ongemakken' ontdekken en dan Lieve Butterfly kan ook Jij, net als ik en vele anderen, volmondig DANK U zeggen voor deze Noodzakelijke Levenslessen.

Ik Wens Jou voor Nu en Alle andere dagen héél véél plezier met het her-ontdekken van Je Eigen Wonderlijke Zelf.
Bedankt om ook mij alweer te inspireren want tijdens het schrijven visualiseer ik me dan hoe Jij straks voor die spiegel gaat staan... eerst aarzelend en dan misschien wel van “ach moet dat nou echt?” en dan... bwah... misschien toch maar eens die moeite doen?... en dan... Ja wat dan?
Ik ben benieuwd of ook Jij er in slaagt om plots onbedaarlijk te Lachen met je eigen zotte snoet – hahahaha.

Succes Lieve Butterfly en moge ook voor Jou weldra de Immense Goed-Gevoel-Flow zich steeds Intenser én Langduriger aandienen!
Ik steun Jou alvast van op afstand in Vreugdevolle én Vertrouwensvolle Glimlach-Gedachte ;-)

Liefs en Big Smile van me

Gerda Maria Hendrickx
Glimlach-f-Luisteraar
www.oriconet.com
Naam: Butterfly-sas
Datum: 5 juli, 16u20
Reactie: Hallo Gerda Maria,
Hartelijk dank voor jouw feedback.
Ik vind je positiviteit in al jouw stukjes erg bewonderenswaardig. De glimlach probeer ik er zelf ook in te houden en ik hou er ook van om te schaterlachen. Maar vaak, door mijn eigen kijk op de dingen, valt er helaas weinig te lachen. Ik ben een beetje de kant van een zuurpruim opgegaan;-) Van nature ben ik dat niet en ik hoop dat ook in de nabije toekomst weer positief en vrolijk en vol humor door het leven te gaan. Maar om eerlijk te zijn... het valt me zwaar om daadwerkelijk in de praktijk oprecht liefdevol te zijn. Vaak stoor ik me aan mensen maar zeg ik er niks van. Ben dus ook nogal een binnenvetter geworden. Ook ben ik nogal argwanend geworden terwijl ik vroeger juist iedereen vertrouwde. Nu snap ik vaak niks meer van mezelf en anderen. Ik weet wel dat ik vanuit mijn kern het beste met anderen en mezelf en de wereld voor heb en 's avonds in bed kom ik daar het beste bij en die horen tot de fijnste momenten van de dag. Maar ik zou zo graag weer samen met anderen en actief liefde willen delen...
Naam: Gerda Maria
Datum: 4 juli, 18u12
Reactie: Lieve Butterfly,

Het stemt me blij dat Jij je wens al voelt uitkomen.
Vanuit ervaring kan ik jou enkel maar aanmoedigen om elke dag opnieuw Bewust Liefde te geven.
Het volstaat om in Gedachten aan Alles & Iedereen Liefde te wensen om ook van elk element in het Universum Liefde terug te krijgen.
Soms lijkt het er op dat dit niet het geval is doch dat komt enkel omdat onze Gedachten sneller zijn dan de snelheid van het zichtbare licht. Wij kunnen dus Bewust en Onbewust ontelbare tegenstrijdige dingen wensen als we onze Hoofd-Wens niet volledig doorleven.
Met andere woorden, het is een kwestie van Consequent volhouden door de Focus bewust te blijven richten op hetgeen je WEL wil.

Ik ervaar telkens opnieuw dat de Glimlach onze grootste bondgenoot is in het aanwakkeren én het behouden van Liefdevolle Gedachten die zich automatisch veelvuldiger gaan Manifesteren tot... we 'plots' merken dat een heel groot deel van onze Leefwereld mee veranderd is.

Je krijgt dus ALTIJD wat je wenst.
Je wenst enkel ontelbare zaken per Nano-seconde zonder dat je jezelf hiervan bewust bent.
Want kijk, op het moment dat je nog maar naar beelden op TV kijkt die andere zaken tonen dan diegene die Jij als Liefdevol herkent of benoemt dan heb je jezelf al ontelbare binnenkomende Liefdes-Manifestatie-pixels ontzegd.

Een heel eenvoudige manier om jezelf Elke dag meermaals terug op het Liefdevolle Denk-Pad te brengen is dus Bewust Glimlachen.
Ik ga nooit meer slapen vooraleer ik minstens 1 minuut kan Glimlachen en Alles & Iedereen Bedankt heb voor de eindeloze herkansingen in mijn leven. Ik wens daarbij ook Alles & Iedereen het Allerbeste toe.
Ik sta ook nooit meer op vooraleer ik minstens 1 minuut kan Glimlachen om eender welke reden. En alweer wens ik Alles & Iedereen het Allerbeste en alweer wens ik Alles & Iedereen evenveel Succes.

Ik Geloof vanuit herhaalde ervaringen dat wij in veelvoud en met vereende kracht terugkrijgen wat we uitzenden.
Punt is dus ook dat je écht moet menen wat je wenst, anders trek je ook manifestatie-pixels aan in evenredigheid met de gemengde gevoelens die je uitstuurt.
Je mag nog miljarden keren zeggen dat je een bepaald iemand het beste wenst doch als je het niet écht meent vanuit je binnenste dan registreert het Al-wetend Ko(s)misch Veld dat en dan krijg je dus minder leuke zaken op jouw pad waarvan je aanvankelijk de reden niet begrijpt.

Gedachten-Intenties zijn dus doorslaggevend voor hetgeen je terug krijgt.
Zo kan iemand die de hele dag loopt te vloeken of te tieren toch een Liefdevol leven mogen lijden omdat het vloeken en tieren 'slechts' een aangeleerde gewoonte is. Als de vloeker vanuit zijn/haar hart écht het Allerbeste voorheeft met anderen wordt hij dus toch met Liefde en Overvloed aan Goed-gevoel-Impulsen beloond.
Zo kan het dus evengoed gebeuren dat de meest 'vrome' kerkganger met zogenaamd ongeluk wordt belaagd. Jammer dat ik dit 'moet' schrijven maar dan heeft die kerkganger in Gedachten niet het Vertrouwen in het feit dat “Alles wat is zoals het is” een 100% Gelijkwaardig Nut of Noodzaak van bestaan heeft.

Doe voor jezelf maar eens héél Bewust de test.
Hoe vaak durf je bijvoorbeeld niet écht voor Jouw mening uit te komen?
Hoe vaak heb je een oordeel klaar zonder dat je het aanvankelijk beseft?
Hoe vaak klaag je zonder het te beseffen?
Hoe vaak doe je alsof je een bepaald iets leuk vindt doch knaagt het vanbinnen omdat jij iets heel anders wil of er heel anders over denkt?
Hoe vaak?
Vul het rijtje zelf maar aan....

Ik betrap er mezelf ook nog op hoor.
Maar als ik heel bewust focus op de Glimlach en op het bestaan van een perfect Ko(s)misch Plan waarin Alles & Iedereen een 100% Gelijkwaardig Nut heeft dan stroomt de Liefde voor Alles & Iedereen vanzelf en dan... beleef je de meest zaligmakende momenten die een mens zich maar kan inbeelden.

Ik wens Jou hartelijk te Danken voor het plaatsen van Jouw Wondermooie en inspirerende Wens.
Ik Wens Jou te Danken om mij een aantal nuttige Inzichten in herinnering te brengen.
Ik Wens Jou vanaf nu een veelvoud aan Liefdevolle momenten toe dan je tot nog toe mocht ervaren.
Mogen ook Jouw Wensen nog mooier in vervulling gaan dan je nu in gedachten hebt ;-)

Alles wat je weg geeft krijg je in veelvoud terug!
Daar geloof ik eer dan ooit in, en Jij?

Liefs en Big Smile van me

Gerda Maria Hendrickx
Glimlach-f-Luisteraar
www.oriconet.com
Naam: Henny J
Datum: 27 augustus, 17u36
Reactie: lieve butterfly-sas,
samen met jou wens ik dat de liefde via onze glimlach vrijuit om ons heen mag stromen...ik stuur jou mijn onvoorwaardelijke liefde.
;-) Henny
Naam: Saskia
Datum: 30 augustus, 21u39
Reactie: Bedankt Hennie en ook Gerda Maria hier nogmaals bedankt. Sinds ik weer bewust ben gaan (glim)lachen is mijn leven er echt veel anders uit gaan zien. En Geert, jij ook bedankt voor deze fantastische site. Mijn wens is al aardig aan het uitkomen en ik zie mijn leven nu als een groot avontuur waarbij het leukste nog gaat komen... en het is al zo leuk..haha
Naam: Susan Brown
Datum: 25 april, 10u02
Reactie: Droom jij van je eigen boek? Wil jij een spannend, mooi, ontroerend, persoonlijk of inspirerend verhaal vertellen? Loop je al lang met een idee rond? Voel je dat dit het moment is om aan de slag te gaan?

Laat je dan nu inspireren door bestsellerauteurs Geert Kimpen & Christine Pannebakker die een week lang jouw persoonlijke schrijfcoach zijn in een adembenemende omgeving in Frankrijk.

http://www.geertkimpen.com/lezing-schrijfweek.html
Naam: Saskia
Datum: 27 oktober, 14u22
Reactie: Een van mijn grootste wensen is uitgekomen. Ik ben nu in Kenia en alhoewel ik nog niet toegekomen ben aan inspirerende verhalen te schrijven, geloof ik er nu steevast in dat dat nog gaat komen. En met de liefde in en om mij zit het wel goed nu. Mijn dank is groot aan alles en iedereen die dit heeft helpen mogelijk maken. Maar een speciaal woord van dank voor Gerda Maria is hier op zijn plaats. Dus... een speciaal woord van dank voor jou!

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: