Terug naar het overzicht

petra Naam: petra
Plaats: lommel
Leeftijd: 47
Mijn wens

al lange tijd heb ik de wens om mensen te kunnen healen.
heb cursussen gevolgd in reiki en inwijdingen
voor mezelf om mij op en hoger energie niveau te brengen.maar vond niet echt iets waarvan ik dacht "dat is het"
mijn struikelblok is dat ik ervan overtuigd ben dat het energieniveau vanzelf verhoogd naarmate de trilling verandert in de cosmos.
en toch komen er nieuwe vormen van healingen op mij pad zoals de" reconnection" healing.
kan er iemand mij helpen bij mijn dubbelieuse gedachten of heeft er iemand dezelfde ervaringen gehad die mij hierdoor heen kan helpen,want mijn grootste wens is toch een eigen praktijk in het healen van mensen en dieren.
Naam: Huub Fest
Datum: 2 augustus, 15u54
Reactie: Beste Petra,
Ik las jouw wens. Er komen veel meer mensen op aarde die gaan healen en mensen waarop je kunt vertrouwen. Als je dubieuse gedachten hebt zal jij deze altijd blijven behouden en dat zal niet de bedoeling zijn. In mijn oor hoorde ik altijd mijn overleden vader die mij hielp vragen te beantwoorden. Deze mocht ik dan weer aan mensen doorgeven. Maar op de een of andere reden staat hij nu wat op de achtergrond en kan ik in gesprek komen met andere overledenen.
Kijk zo kan alles ineens veranderen. Dat is niet dubieus. Dat is ook weer de kracht in jezelf, je vertrouwen en weet dat er zoveel liefde is dat rondgestrooid mag worden. Ik heb geen ervaring. Maar als jij voelt dat het goed is Petra dan is het goed. Heb meer zelfvertrouwen. Als je dat hebt gaat jouw wens in vervulling en krijg je een eigen praktijk.
Door mijn wensen kenbaar te maken heb ik ondertussen drie boeken geschreven waarvan de eerste nu in september een zesde druk krijgt.
Dus focus op hetgeen JIJ wilt gaan doen om mensen én dieren te helpen. Dan komt álles in orde.
Ik wens je heel veel sterkte met je zoektocht, veel liefde, licht en kracht toegewenst.
Naam: Mies Hoogland bc Visionair / Life Coach
Datum: 3 augustus, 08u15
Reactie: Lieve Petra, Mijn grootste wens is anderen te helen, schrijf jij. Prachtig. Heel jezelf Heel anderen. Mijn struikelblok is, dat ik overtuigd ben...Jouw LICHT is er reeds, alleen durf jij het niet te laten stralen.Bang voor...Het heeft met ZELFLIEFDE te maken, welk deel van jezelf wijs jij nog af? Ken jij het boek: LICHTWEZEN Meesteressence? lees dan eens het hoofdstuk 19 ZIJN GELIJK DE ZON. Vele starters bezoeken mijn Praktijk. Als Senior Coach begeleid ik deze mensen naar het starten van een praktijk. Ik maak dan allereerst een TOM TOM voor hun leven. Welke lessen kom jij hier zelf leren? Wat is jouw MISSIE? Op welk TIJDSTIP kun jij de sprong wagen? Misschien is dat voor jouw ook DE SLEUTEL..KIJK maar eens even op www.asmi-ikben.nl VILLA66. GEERT, 5 jaar geleden heb ik de wens geuit om een PRAATHUIS te beginnen en zie...www.pateo.nl KOM achter die WOLK vandaan en ga schijnen lieve meid. Nee, er geschiedt niets vanzelf KOM IK ACTIE!!!Mies Hoogland Oprichter van DE CLUB der EIGEN WIJZEN
Naam: Danielle
Datum: 3 augustus, 15u55
Reactie: Beste Petra,
als het echt je gedachten zijn die je parten spelen ga dan eens aan de slag met de boeken van Eckhart Tolle. Door meer NU te ervaren leer je je gedachten ook beter kennen. En kun je accepteren dat je nu bent waar je bent en dat het goed is, altijd.
Veel liefde,
Danielle
Naam: Gerda Maria
Datum: 12 augustus, 13u55
Reactie: Lieve Petra,


Er bestaat een heel efficiënte manier om jouw gedachten te ordenen of in balans te houden zodat je consequenter op je eigen doel of missie gefocust blijft.
Met name GLIMLACHEN.
De Glimlach activeert namelijk onze beide hersenhelften gelijktijdig waardoor je op korte tijd extra informatie doorkrijgt die relevant is voor het duidelijk herkennen van JOUW missie alsook voor het herkennen van de bruikbare elementen die het jou mogelijk maken om jouw Missie op comfortabele wijze over te brengen en te volbrengen.
Glimlachen houdt ons Vermogen tot 'zuiver' Denk in balans.
Glimlachen brengt ons Gratis en op een natuurlijke wijze in een Goed-Gevoel-Flow.

JIJ en niemand anders kan voor zichzelf het best kan aanvoelen waardoor JIJ uit die Glimlach-Flow geraakt.
Leer dus trager te leven en Bewuster naar Jouw eigen signalen te luisteren.
Leer écht te voelen naar de verschillende waarnemingen in verschillende situaties.
De Glimlach is het beste en meest efficiënte kompas op de soms woelige baren van “Het Leven”

Alles wat JOU uit de Glimlach-Flow houdt is 'voer' voor anderen dus geef het met de Glimlach terug vrij zodat anderen ook Glimlachend verder kunnen tijdens het sleutelen aan hun Paradijs op Aarde.

Er is geen goeie of slechte, geen foute of betere manier om experimenterend jouw weg te vinden.
Er zijn de experimenten die ons een Goed Gevoel geven en dan passen ze op dat moment bij ons en er zijn de experimenten die ons nog geen Goed Gevoel geven omdat we er nog niet klaar voor zijn.

Blijf echter met een Blij gemoed verder experimenteren en...
VERTROUW op het Constructieve NUT of 100% Noodzakelijk bestaan van élk element en élke gebeurtenis.

Geloof me, hoe vaker je Bewust Glimlacht hoe duidelijker alles wordt en hoe makkelijker alles verloopt.
Ik heb er voor mezelf een Glimlach-f-Luister-Code-Schriftje van gemaakt en wie daarvoor interesse heeft kan een gratis exemplaar aanvragen via mail: oriconet@gmail.com
Er staan bruikbare tips en oefeningen in die je eender waar en eender wanneer in je dagelijks leven kan verweven.

Bedankt om Jouw herkenbare wens met ons te delen.
Ik ben er gerust in dat ook Jij ons weldra komt melden dat er zich 'toevallig' wonderlijke zaken manifesteren sinds je hier jouw wens hebt geplaatst.

Wens ook zo vaak mogelijk het allerbeste aan anderen want dat verhoogt jouw Doe-kracht voor het realiseren van jouw eigen wens.
Ook Dankbaarheid uiten heeft een sterke impact op het actief houden van jouw eigen Droom-Realisatie-Lijn.
Voeg daar de Wonderlijk Glimlach aan toe en je bent vertrokken voor de Ultieme Droom-Realisatie-Reis van je Leven ;-)

Ik Geniet op Glimlach-Afstand met Jou en alle andere wensers mee.

Succes en Go with the Smile-Flow!

Liefs en Big Smile van me

Gerda Maria Hendrickx
Glimlach-f-Luisteraar
www.oriconet.com

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: