Terug naar het overzicht

Naam: Sisterangel
Plaats: Heerlen
Leeftijd: 43
Mijn wens

Ik wens dat als ik in juni 2012 gediplomeerd verpleegkundige ben, ik ergens mag gaan werken, waar ik een team mag begeleiden zodat er warme liefdevolle zorg gegeven wordt aan de zorgvragers.
Naam: Ben
Datum: 11 augustus, 18u07
Reactie: Dat wens ik ook voor je en als je in je passie bent zal dit zich openbaren als enkel liefde van alle kanten, ook voor jezelf
Naam: Liz
Datum: 11 augustus, 22u55
Reactie: Ik wens vurig dat jouw wens uit moge komen.
Naam: Sisterangel
Datum: 12 augustus, 09u44
Reactie: Dank je wel Ben, ik hoop dat het me gaat lukken, ik werk in de ouderenzorg, en het is niet altijd fijn hoe zorgverleners de mensen tegen moet treden. Het is in mijn ogen simpel om ze Liefde te geven, maar ik besef ook dat ik er niet vanuit mag gaan, dat iedereen dat "zomaar" kan. Maar ik hoop dat ik eraan mag bijdrage dat ik op een afdeling mag werken waar dat normaal gevonden wordt. Ik vraag me soms af wil ik het onmogelijke? Maar ik weet dat ik me voor 100% ervoor wil inzetten en dan zal er hoop ik toch een gedeelte van uitkomen.

Dank je wel Liz dat je het me mee wenst!

Lieve groetjes
Naam: june
Datum: 12 augustus, 10u33
Reactie: help je mee wensen, dat alles precies zo komt, zoals jij in gedachten hebt.
Naam: irma
Datum: 14 augustus, 13u42
Reactie: Mijn zoon is net begonnen in de ouderenzorg met dezelfde instelling als jij: liefde en aandacht en merkt in zijn proeftijd dat niet iedereen zo werkt. Maar liefde en aandacht zullen winnen.
Naam: Gerda Maria
Datum: 21 augustus, 12u33
Reactie: Lieve sisterangel,

Ik zie het allemaal levendig voor me.
En Jij?

Ik zie een dynamisch team dat zich Vrij (en) Vrolijk door de ruimtes van een Multifunctioneel Glimlach-T(e)huis beweegt.

Ik zie patiënten veranderen in levenslustige wezens die zich niet langer laten opnemen voor kwaaltjes maar om zich te specialiseren in Liefde-Volle energie-wezens op weg naar de volgende dimensie die dan niet langer "De Dood" zal genoemd worden maar "Het Paradijs op Aarde"

Bedankt om jouw wens hier in het Wensenboek te plaatsen.
Jouw wens komt uit.... daar twijfel ik geen seconde aan.. het is enkel een kwestie van Blijven Geloven in jezelf en de Wonderlijke Gedachte-Krachten van "Het Leven"
Mogen ook Jouw Zorg-wegen nog héél vaak kruisen met de Wonderlijke Glimlach-wegen des levens ;-)

Liefs en Big Smile van me

Gerda Maria Hendrickx
Glimlach-f-Luisteraar
www.oriconet.com
Naam: Angelique
Datum: 29 augustus, 20u20
Reactie: Dank je wel Gerda. Ik zit nu in tweede en laatste studie jaar, wat mooi omschreven!!
Ik ga ervoor!!!

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: