Terug naar het overzicht

Naam: PeetGron
Plaats: Groningen
Leeftijd: 44 jaar
Mijn wens

Mijn commercieel werk vaarwel zeggen en mijn nieuwe werk vinden/creëren waarbij ik mensen behulpzaam kan zijn. Denk aan bijvoorbeeld (spiritueel) coachen.
Commentaar

Het kwartje viel bij mij bij de vraag wat vond je als kind leuk mooi om te doen wat wilde je graag worden. En dat was kleuterjuf worden lesgeven daar was ik altijd mee bezig denkbeeldig stond ik voor de klas met hele fantasieën eromheen. Mijn vader heeft er indertijd nog stiekem een foto van gemaakt.

Op dit moment zit ik in een baan wat ik met liefde doe maar geen voldoening geeft het is bij een groot bedrijf en ik weet dat ik dit achter me ga laten, tijd voor loslaten tijd voor m'n droom volgen.
Ondertussen zie ik ook om me heen dat er veel mensen zijn die ongelukkig zijn in hun werk en die mensen zou ik willen bereiken om door middel van bijvoorbeeld workshops aan de slag te gaan om uit te zoeken waar zijn/haar passie ligt.
Naam: Gerda Maria
Datum: 29 augustus, 17u28
Reactie: Lieve “PeetGron”


Elke ervaring is een Noodzakelijke ervaring op ons Pad.
Zonder de ene ervaring zou de andere zich niet kunnen aandienen.
Zonder de aaneenrijging van leuke en minder leuke ervaringen zouden we NOOIT of te nimmer gemotiveerd worden of blijven om onze Ultieme droom te her-ontdekken en er vervolgens Consequent naar te leven.

Sinds ik, na X-Aantal Noodzakelijke Ervaringen, tot deze onvermijdelijke conclusie ben gekomen is ook de Glimlach nadrukkelijker in mijn leven verschenen.
En net vanwege dat veelvuldiger Glimlachen vielen/vallen alle puzzelstukjes steeds sneller tot een logisch geheel in elkaar.
En ondanks de vele tegenstrijdigheden die ook mijn pad kruisen blijf ik toch steeds meer redenen vinden om te Glimlachen omdat ik het best wel amusant vind dat er voor IEDEREEN, zonder enige uitzondering, een evenredige Overvloed aan Ervaringen en Herkansingen voorzien is in het Universeel Reflex-Zone-Veld.

Geniet van elke ervaring die jou gegund is lieve “PeetGron” want er komt een dag waarop elk van ons wel eens zegt... verdorie had ik DAT toen maar geweten ;-)
Als je Glimlachend Geniet van Jouw Rol in dit vernuftige e-spel dan zie je meer kansen... tijdens het onderweg zijn van Zero-Point naar Hero-Point, van Nul-Punt naar Nu-Punt, van There-Point naar Here-Point, tussen No-Time en Now-Time en vice versa.... eindeloze keren opnieuw, opnieuw en opnieuw.... het stopt echt nooit meer.
Gelukkig maar, toch?

Zorg in ieder geval dat je een job pas afsluit als je voor jezelf kan zeggen dat je er via Fair-Play écht alle mogelijke kansen hebt uitgehaald waardoor je Voluit Dankbaar kan zijn voor de vele geboden kansen die ELKE Job Rijk is.
Als we misnoegd of opgebrand zijn zien we de al snel de leuke kanten van een andere job, doch de addertjes die daar steevast onder het gras liggen zijn ALTIJD vergelijkbaar met diegene die je in je huidige of vorige job hebt willen ontvluchten.
Met relaties gaat dat idem dito.
De ervaringen achtervolgen ons tot we begrepen hebben waarom ze op ons Pad komen en tot we begrepen hebben dat Alles, tot in het kleinste detail, een 100% Gelijkwaardige reden of noodzaak van bestaan heeft.

Je schrijft dat je bij het rondom je heen kijken heel veel mensen ziet die niet tevreden zijn met hun werk. Tja... dat zegt veel over jezelf hé.... Het Universum is een exacte weerspiegeling (extern Reflex-Zone-Veld) van onze eigen kern...
Je hoeft me niet te geloven maar 80 à 90% van die mensen zou voor geen geld ter wereld van job verwisselen als je hen vandaag voor de onmiddellijke keuze stelt.
Indien je dat zou doen dan vinden ze plots een eindeloze reeks aan voordelen aangaande hun huidige job.
Veranderen van job is dus niet altijd noodzakelijk om gelukkiger te zijn... nieuwe uitdagingen vinden in de huidige job daar zijn de meeste mensen dan weer wel voor te vinden.
Ook jij komt hier, hoe dan ook, vanzelf nog wel achter.... na X-Aantal Noodzakelijk ervaringen wellicht ;-)

Soms volstaat het om hier eens goed over na te denken (= theorie)... soms 'moeten' we dan toch maar door die andere ervaring (praktijk) omdat we anders het gevoel hebben dat we niet tot optimale bevrediging kunnen komen.
Doch elke keer zullen we merken dat Aanvaarden van “Alles wat is zoals Is” een noodzaak is als we een duurzaam gevoel van Geluk of Allesomvattende Bevrediging willen ervaren.

Enfin, ik hoop dat je een geduldig schaakspeler bent want we blijven eeuwig spelen en verschuiven op weg naar onze Ultieme Droom-realisatie hoor ;-)

Bedankt om jou boeiende wens met ons te delen.
Ik heb er alvast mooie herinneringen door opgehaald en er extra Inzichten aan opgedaan.
Ik wens Jou héél véél Vreugde tijdens het experimenteren in ons gezamenlijk Reflex-Zone-Veld dat heus niet toevallig “Het Leven” heet.

Liefs en Big Smile van me

Gerda Maria Hendrickx
Glimlach-f-Luisteraar
&
Glimlach-Gedachte-reflexologe
www.oriconet.com
Naam: PeetGron
Datum: 30 augustus, 10u14
Reactie: Lieve Gerda,

Bedankt voor je mooie lange reactie.
Natuurlijk herken ik veel in je schrijven, kom nu heel veel dingen 'tegen' wat ik als ervaringsdeskundige kan gebruiken.
Ik werk hier nog met liefde, dit om misverstanden te voorkomen, maar ik weet dat er meer in me zit en het voelt meer als dat ik verder mag gaan een andere weg inslaan, het verloopt zoals het moet lopen en zo heeft het al die tijd ook gedaan.

Het "ongelukkig" voelen in mijn werk heeft ook al plaatsgevonden voor een paar jaar terug (een bijna burn-out) en daar doel ik ook op met de mensen om me heen die ik ongelukkig zie.
Het voelt daarom ook zo goed dat ik m'n huidige werk met liefde kan loslaten. En door mijn ervaringen mensen mag helpen om in het nu te komen, om te beleven, vragen aan zichzelf te stellen wie ben ik en wat zou ik willen met dit leven.
Er komen zoveel mooie momenten en ervaringen op m'n pad, nu ook weer met jou bericht even weer de vraag wil ik het echt? En de bevestiging is er ik wil het echt, dat geeft kracht, ben je heel dankbaar om de tijd te nemen om te reageren.

Veel liefs, Petra

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: