Terug naar het overzicht

pieternel Naam: pieternel
Plaats: amsterdam
Leeftijd: 51
Mijn wens

Ik wil alles wat ik in mijn leven heb geleerd en ervaren samenbrengen met de talenten die ik heb. Ik visualiseer daarbij een locatie buiten (helemaal vrij) waar ik met mijn dieren kan bivakkeren en waar ik evenementen kan organiseren voor kleine groepen van max 15 mensen. Een dag workshop op basis van de wetten van het universum, ontdek je verlangen en maak deze zichtbaar. 's avonds een superavond met kampvuur, heerlijk eten, muziek en lachen, genieten, je laten gaan. De volgende dag een creatieve dag in de vorm van een kunstuiting: schilderen, sculptuur of theater. Je emoties en ontdekkingen van de eerste dag op een creatieve manier naar buiten brengen. Ik wil een gevoel van warmte en saamhorigheid creeren in zo'n weekend, dicht bij de natuur maar wel met de aardse geneugten, humor (veel lachen) en passie. Mijn flat in Amsterdam wil ik aanhouden voor de leuke dagen in de stad maar toch wil ik meer en meer op de buitenlocatie doorbrengen. Deur open en de honden lekker naar buiten, ezeltje, geitje, kipjes en varkentje. Heb zelfs al namen voor iedereen bedacht. Als blijkt dat de weekenden succesvol zijn wil ik voor ouders en partners van verslaafden ook dagen en weekenden gaan organiseren op basis van de 12 stappen van het AA programma. Deze zullen naar draagkracht en met donaties vergoed worden maar ik zou heel graag (vanuit mijn eigen verleden) een bijdrage willen leveren aan het tot rust komen van de ziel van allen die veel van iemand houden die verslaafd is. Het AA programma is een spiritueel programma en past uitstekend in onze kennis van de wetten van het universum.
Commentaar

Mijn talent is organiseren, de juiste mensen bij elkaar brengen, een sfeer creëren waarin iedereen blij is, regelen, inrichten, entertainen, gastvrij zijn en alle materiële zaken verzorgen die hierbij horen. Alle vanuit een gevoel van warmte en liefde en het één zijn met elkaar. Ik ben aards, houd van een wijntje en muziek en lekker eten maar ook van diepgang en alles wat te maken heeft met het voor elkaar en onze aarde zorgen. Mijn wens brengt al deze zaken bij elkaar.
Naam: Gerda Maria
Datum: 6 september, 20u45
Reactie: Lieve pieternel,

Ik wens mezelf ALLE Geld en Tijd van de wereld om ELKE fractie van Jouw wens-realisatie mee te mogen beleven.
Zo mooi, zo vredig zo puur voel ik ook bij jou de Intense drang naar het Glimlachend mogen “Blijven Houden Van” Alles & Iedereen... van Alles wat Is zoals het Is.
Jouw wens straalt ongelooflijk veel Zuivere LIEFDE uit.
Daar word ik heel erg warm en vrolijk van.

Bedankt x 2 tot in het Oneindige om deze herkenbare harte-wens met ons te delen.
Ik wens het ook Jou toe dat Jouw droom nog mooier, perfecter en Intenser in vervulling mag gaan dan jij je nu kan inbeelden.
Blijf er in Geloven dat ELKE wens realiseerbaar is, ja werkelijk ELK detail van Jouw wens staat reeds kant en klaar in de Micro-Kosmos!
Het is Jouw Geloof & Vertrouwen die hem daadwerkelijk naar de Macro-Kosmos haalt.

Ik blaas je vanop Glimlach-afstand een hele ferme Doe-Kracht-Wind toe voor een Liefde-Volle Droom-Vaart op de Realisatie-baren van “Het Leven” ;-)

Liefs en Big Big Smile van me

Gerda Maria Hendrickx
Glimlach-f-Luisteraar
&
Glimlach-Gedachte-Reflexologe
Naam: pieternel
Datum: 7 september, 10u07
Reactie: Gerda Maria, dank je wel! Ik heb met een hele grote glimlach op mijn gezicht al jouw reacties gelezen en ik ben ervan overtuigd dat je een heleboel mensen een hart onder de riem steekt en hebt gestoken, chappeau! Nogmaals dank, we gaan onverdroten verder.

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: