Terug naar het overzicht

Naam: Tamara
Plaats: Voerendaal
Leeftijd: 35
Mijn wens

Door mijn doemdenken zijn mijn wensen helaas niet vervuld. Ik plaats hierbij een nieuw verzoek zodat mijn wensen opnieuw worden gehoord:

Ik wens dat mijn man zeeeeer snel werk vind.

Ik wens dat wij zeeeeer snel uit de financiële problemen komen.

Ik wens dat het met mijn gezondheid weer goed zal gaan.

Ik wens dat mijn dochter naar haar favoriete kinderdagverblijf kan gaan.

Ik wens dat mijn man dit jaar, blijvend, stopt met roken.

Ik wens dat ik mijn zorgen aan de kant kan zetten en alleen nog positief kan denken.

Ik wens weer een optimist te worden wat ik voor onze tegenslagen ook was.

Lief universum, hoor deze keer mijn wensen en help ons alstublieft!

Liefs, Tamara
Naam: Tamara
Datum: 6 maart, 15u40
Reactie: Dankjewel Saskia. Ik zal eens een kijkje nemen.
Naam: Saskia
Datum: 6 maart, 08u59
Reactie: Doemdenken is iets wat ik helaas ook goed kan. Maar sinds ik met wat hulp, iedere avond ga slapen met de focus op de dingen die ik wel wil in plaats van die ik niet wil. Ik heb veel aan de site van Gerda Maria (www.oriconet.com). Misschien ook eens een kijkje waard? Er staat daar heel uitgebereid wat je kunt doen tegen doemdenken. Veel succes met het realiseren van je wensen en ik steun je in gedachten
Naam: Gerda Maria
Datum: 9 april, 22u38
Reactie: Lieve Tamara,

Ik lees de reactie van Saskia en ik kan niet anders dan Glimlachen en ongelooflijk tevreden zijn met Saskia's reactie.
Want inderdaad, Saskia kon er enkele maanden geleden ook wat van hoor als het op doemdenken aan kwam.
En Eureka!
Vandaag de dag Leeft Saskia haar droom (inclusief haar destijds gewenste droomprins) voluit ;-)

Ik tracht in een notendop mee te geven wat ik ook aan Saskia en anderen meegeef.
Het staat jou vrij er gebruik van te maken.
Het staat jou ook vrij om hierover vrijblijvend te mailen via oriconet@gmail.com

Weet je, er bestaat een wezenlijk en/of essentieel verschil tussen wensen vanuit Wanhoop of wensen vanuit Vertrouwen. Je hebt ook nog wensen vanuit hebzucht of haat maar dit is in jouw geval niet aan de orde.
Uit jouw wensen op deze pagina spetteren de wanhoopsvonken alle richtingen uit en dan komen die wensen niet uit op de wijze zoals jij ze voor ogen hebt.
Integendeel, je krijgt in veelvoud van hetgeen je geeft tot... je heel bewust veranderingen teweegbrengt in de intenties van jouw wensen.

Als je wenst vanuit een Overvloed aan Vertrouwen in de Oerbron van al onze leveringen dan krijg je daar een behoorlijk pak Goed Gevoel & Doe-Kracht en vaak ook kant-en-klare oplossingen voor in de plaats en dan ga je automatisch Glimlachen. En de energie die vrijkomt bij het Glimlachen zorgt er dan weer voor dat je het Vertrouwen in de Oerbron behoudt en zo breng én hou je jezelf in de Win-Win-Flow van “Het Leven”

Het WinWin-Netwerk van het Universum werkt dus in meerdere richtingen. Als je meer Vertrouwt in de effectiviteit van onze Oerbron dan kan je op energie rekenen die de Glimlach en de daaraan gekoppelde Goed-Gevoel en Doe-Kracht hormonen extra activeren en als je meer Glimlacht dan bevorder je de constructieve gedachtegang en daardoor ga je automatisch weer Glimlachen enzovoort enzovoort. Begrijp je?

In de ene situatie is het makkelijker om de gedachten constructiever te focussen en van daaruit de Glimlach-hormonen of Gelukshormonen te activeren en in de andere situatie is het makkelijker om voluit te Glimlachen waardoor je automatisch makkelijker constructief kan denken en/of sneller oplossingen ziet en/of nieuwe uitdagingen aangaat. Ook als je geforceerd Glimlacht zal het optrekken van de mondhoeken er voor zorgen dat er een extra Goed-gevoel en Doe-Kracht hormonenstroom op gang komt. Als je weet waarom je het doet dan ga je er hopelijk vaker aan denken om het te doen.

Het is allemaal een kwestie van Bewust Liefdevolle keuzes maken op het gebied van denken, verwoorden en doen.
Iedereen die zichzelf de moeite heeft getroost om gedurende 7 dagen heel intensief Glimlach-experimenten te doen die heeft duidelijk waarneembaar de impact van de Glimlach-energie ondervonden. Iedereen die zich tegelijkertijd bewust op positieve zaken heeft gefocust die heeft een nóg intensere impact waargenomen.

En weet je wat het mooie van heel deze kwestie is?
Des ellendiger iemand zich bij de start van zo'n intensief Glimlach-Gedachte-Experiment voelt des te intenser de Goed-Gevoel Impact wanneer men zich vanuit volle Vertrouwen Glimlachend in termen van Liefde blijft uiten.

De aard en/of de intentie van onze gedachte vormt de voedingsbodem van hetgeen wij als onze werkelijkheid ervaren.

Het is dus in jouw/jullie eigen belang dat jullie leren Vertrouwen op de constructieve noodzaak van hetgeen jouw/jullie thans als negatief ervaren.
Het is in jouw/jullie eigen belang dat jullie elkaar terug leren Glimlachen.
Het is in jouw/jullie belang dat jullie Dankbaar leren zijn voor hetgeen jullie wel aan positieve dingen hebben ten opzichte van anderen.
Het is in jouw/jullie belang dat jullie anderen, ook in minder gunstige tijden, het Allerbeste kunnen wensen.
Het is in jouw/jullie belang dat jullie terug Bewuster in termen van Liefde gaan denken, verwoorden en handelen.

Deze eenvoudige inspanningen lonen écht!


Dát is wat ik onder andere heb kunnen/mogen delen met Saskia.
Ooit was ook zij in die neerwaartse spiraal terecht gekomen en wij zijn online(gratis) aan de 7-daagse Glimlach-Concentratie-Kamp actie begonnen en het heeft verdomd veel leerstof en vreugde opgeleverd voor ons beiden.

Soms hebben we een steuntje van anderen nodig om terug in de Win-Win-Flow (=Goed-Gevoel en Succes-Flow) van “Het Leven” te komen maar... we moeten wel zelf bereid zijn om soms extreme mentale inspanningen te leveren om een noodzakelijke en duurzame constructieve gedachte-verandering te bekomen.
Als mensen niet bereid zijn om die gratis doch duurzaam lonende mentale inspanningen te doen dan hebben ze het al bij al nog niet slecht genoeg want anders gaan ze er gewoon voor tot het ook voor hen duurzaam lonend werkt.

Wens dus vanuit Overvloed aan Vertrouwen in de evenredig lonende impact van het Universeel Win-Win-Centrum dat voor elk van ons dus evenveel in petto heeft in verhouding tot hetgeen Wij zelf uitzenden via uitgesproken of onuitgesproken Intenties.
Laat de Intenties dus zo vaak mogelijk onverdeeld Liefdevol zijn en ook Jij/Jullie zullen er al heel snel baat van ondervinden.

Bedankt om jouw wens met ons te delen.
Het is ook Jou/Jullie van harte gegund om dit voorjaar nog mee te kunnen drijven op de Win-Win-Golven van “Het Leven”

Liefs en Big Big Smile van me

Gerda Maria
www.oriconet.com

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: