Terug naar het overzicht

Helma Naam: Helma
Plaats: utrecht
Leeftijd: 40
Mijn wens

Mijn wens is te verhuizen naar Houten, omdat het huis waar we nu in wonen koud,vochtig,niet geisoleerd is. En net nog jaren kan duren eer ze iets aan doen. Plus het feit dat mijn dochter van tien jaar met ASS PPD-NOS op haar huidige SBO school niet verder komt omdat er geen remedial teachers zijn, en op de SBO school in Houten wel.
Commentaar

Met name dat allerlaatste van mijn dochter vindt ik erg belangrijk, want ze krijg zo WEER een leerachterstand. En mijn man en ik het niet nodig vinden om ons kind naar nog lager cluster onderwijs te moeten doen omdat de huidige school geen remedial teachers heeft.
Naam: Gerda Maria
Datum: 14 juni, 14u38
Reactie: Lieve Helma,

In verhouding tot ons vertrouwen in het universeel win-win-centrum (dat vele GOD noemen) worden onze wensen ook actief waarneembaar.

Ik wens jou en jouw gezin dan ook een ongelimiteerd vermogen toe om Liefdevol te Vertrouwen in de tegemoetkoming van onze gezamenlijke bron die voor iedereen in evenredigheid voorziet naarmate hetgeen we zelf activeren via onze gedachten en intenties.

Met andere woorden, de oprechtheid waarmee we ook het allerbeste wensen aan anderen is mede bepalend (volgens mij zelfs doorslaggevend) voor de snelheid en de exactheid van het waarmaken van onze domen.

Net zoals wij als mens geneigd zijn om een Glimlachende mens sneller en efficiënter te helpen dan een norse ontevreden mens, zo is onze oerbron ook gevoelig voor onze status van tevredenheid. Leer dus zoveel mogelijk met de Glimlach te aanvaarden zoals het is.
Zoals ik het leven ervaar worden we élk moment getest op ons vermogen om te 'Blijven Houden Van' alles wat is zoals het is.
Hoe minder we dus mopperen over hetgeen niet echt verloopt zoals we voorzien hebben des te sneller we oplossingen zien en wensen waarmaken.

Oh ja, deze ingesteldheid vraagt ook van mij élke dag opnieuw extra bewuste inspanningen doch ze lonen zo overduidelijk dat ik er graag bewust voor blijf gaan.
Ik wens het ook jou/jullie toe dat jullie élke ervaring als een geschenk kunnen/durven/willen aanvaarden want élk facet van élke gebeurtenis (hoe moeilijk, frustrerend of bizar we ze soms ook ervaren) heeft een constructief nut in het grote geheel.
Vermits tijd, ruimte & afstand ook meespelen werd ons het vermogen 'Geduld' geschonken. Maak daar kwistig gebruik van en je zal merken dat ook Geduld extra loont op onze persoonlijke wensladder ;-)

Bedankt om jouw wens met ons te delen, ik werd er alvast onverwacht door geïnspireerd en ik kreeg daardoor extra bruikbare inzichten voor het vervolmaken van mijn eigen wens.
Geniet van alle kleine wondertjes op jouw pad en voor je het weet stralen jullie in Houten de pannen van het dak ;-)

Liefs en een Mega Big Smile van me

Gerda Maria
www.oriconet.com
Naam: Helma
Datum: 15 juni, 15u26
Reactie: Dank Gerda, voor je krachtige woorden, je hebt gelijk geduld is en blijft een schone zaak.
Is het niet dat je soms wel eens moedeloos kan raken als het weer niet is gelukt om een woning waarop gereageerd is niet wordt toegewezen.

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: