Terug naar het overzicht

Naam: Jenneke
Leeftijd: 62
Mijn wens

Ik wil een “Spiritual Awareness Village” starten, een oase van rust als ontspannend vakantie bestemming voor spiritueel bewuste mensen, maar tevens een spiritueel ontdekkingsplaats voor de lokale bevolking (voor velen een eerste kennis making). Een “dorpje” waar alles draait om het evenwicht te vinden tussen het spirituele en het fysieke zijde van de mens en het toe te passen in ons gewoon dagelijks, aardse leven.
Een stuk grond, dicht bij zee, op wandel afstand van een bezienswaardige stad of centrum.
Het hooft gebouw zou bestaan uit appartementen, van economie tot luxe maar allemaal met een minimum aan comfort en elk een persoonlijk terras.
De gelijkvloers van het gebouw zou bestaan uit winkels, bars en restaurants maar ieder winkel zou moeten iets te maken hebben met het thema van het centrum. Bv; natuur voeding, losse kleding, edelstenen, spirituele boeken, kaarten, wierrook etc., massage/healing salon, vegetarisch tearoom, en noem maar op, als het maar bij de thema van spiritueel/ontspanning thuis hoort.
Ook zouden er ruimtes zijn om spreekbeurten te geven, bv een grote zaal en enkele kleinere ruimtes voor kleinere bijeenkomsten en persoonlijke readings of gespreken.
Achteraan het centrum zou een apart gebouw komen speciaal voorzien voor jonge gezinnen. Waar kinderen hun eigen paradijs hebben waar ze zich kunnen uitleven zonder de algemene rust to storen. Hier zou ook een oppas dienst aanwezig zijn zodat de kinderen lekker kunnen genieten van hun vakantie terwijl de ouders af en toe een (spirituele)rustpauze kunnen inlassen.
De tuin zou een oase van rust zijn met zithoekjes, bloemen, bomen en water valletjes.
Alles zou toegankelijk zijn voor iedereen, als ze maar de rust niet storen.
Wat heel belangrijk zou zijn aan deze centrum is dat alles, inclusief lezingen, winkels, gezonde voeding etc., toegankelijk is voor de lokale bevolking alsook de minder goed bedeelden en om dit mogelijk te maken zou er een minimum aan vaste personeel zijn met een hoop deeltijds werkers, die betaald zouden worden met waarde bonnen (of punten systeem) die ze in het centrum kunnen inruilen ipv cash te betalen.
Er zou deeltijdse (enkele uren per dag, per week of gewoon sporadisch, volgens wens) jobs zijn, waar er geen speciale scholing voor nodig is, zoals:
Poetsen, tuin onderhoud, horeca, winkel hulp, schilder/ herstel dienst, kinderoppas, etc.
Naam: Gerda Maria
Datum: 9 november, 13u22
Reactie: Lieve Jenneke,

Amaai!
Wat een gigantische ambitieuze wens zeg ;-)

En weet je,
het mooiste van al is dat de realisatie ervan 'enkel' een kwestie van Vreugdevolle en Liefdevolle volharding is wat Geloof en Vertrouwen in de haalbaarheid ervan betreft.

Vrolijk Glimlachend genieten van de onvermijdelijke chaos (die zulke gigantische wens-werkzaamheden nu eenmaal met zich meebrengen – haha) en met bewuste, intens Liefdevolle intenties tegenover élk facet van de schepping Blijven Geloven en Vertrouwen in de haalbaarheid van jouw/ons project is dus dé Boodschap bij uitstek!

Bedankt om deze wondermooie wens met ons te delen, je hebt er meer constructiefs mee teweeg gebracht dan jij thans kan vermoeden.

Moge ook jij élke dag opnieuw met een hartelijke stralende Glimlach (= in volle vertrouwen en met Liefdevolle intenties) genieten van de kleine en grote veranderingen in ons gezamenlijk Multi-D plasma veld dat wij “Het Leven” noemen.

Moge ook Jouw realiteit elke dag opnieuw jouw diepste wensen tot leven brengen.
Het is ook Jou vanuit het diepst van mijn hart en ziel gegund!

Liefs, Succes en Mega Big Smile van me

Gerda Maria
www.oriconet.com

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: