Terug naar het overzicht

Naam: lies
Plaats: midden delfland
Leeftijd: 46
Mijn wens

Ik zou heel graag willen dat ik voor mezelf bij dit soort zaken als dit ,mijn aandacht kan blijven houden. Ik vind het heel erg interessant allemaal,maar na verloop van tijd zakt mijn interesse. Ik denk dat ik wispelturig ben, ik weet dat het voor mij beter is om mijn aandacht hierop vast te houden, daarmee sta ik beter in het leven en ben ik een ander persoon.
Maar het lukt me gewoonweg niet en dan val ik weer terug naar het oude patroon. Ik wil de mensen ook ;liefde kunnen sturen,ook de mensen die ik niet leuk vind. In deze tijd waar veel dingen gebeuren denk ik wel eens ; ik hoor niet in deze tijd,ik begrijp er niets van.
Dat maakt me onzeker en soms ook bang,vooral voor de gewelddadige dingen die om ons heen gebeuren. Ik kan soms zwetend wakker worden s nachts. Ik wens dat ik beter om kan leren gaan met de dingen om mij heen,dat ik mijn zoon beter kan helpen, en dat ik wens dat hij weer de oude wordt, dat we de juiste mensen tegenkomen die ons kunnen helpen, en vooral dat er harmonie komt, bij ons, en bij iedereen. En ook niet onbelangrijk, geen financiele zorgen krijgen.
Naam: Els
Datum: 1 januari, 20u09
Reactie: Lieve Lies,
Bij deze zend en wens ik je vanop afstand en ook heel dichtbij alle moed en kracht om de blokkade waarmee je vecht verder te kunnen transformeren. Het geeft werkelijk niet, als het even niet lukt op dit moment. Dat mag je aanvaarden. Zelfs dan, als je even niet ziet waar oplossingen te vinden zijn in het groter geheel, verloopt alles zoals het hoort te zijn. Misschien doe je net TE hard je best, terwijl de oplossing op een bepaalde vraag of wens reeds in je aanwezig ligt, klaar om je aan te wakkeren! Laat het maar even los, deze focus, hij komt nadien dubbel zo krachtig terug. Laat het gerust even los! Je bent volmaakt perfect zoals je bent, met al je gebreken. Vol van leven en even leeg tegelijk. Wat staat en valt zoals in elke tegenpool aanwezig is. 't Is in de stilte, in rusttoestand dat je lichaam je wat kan vertellen. Dan ontstaat de spil 'JIJ' die beide tegenpolen met elkaar verbindt. Zet al je zintuiglijke prikkels even uit. Neem de tijd om je even in alle stilte confortabel te nestelen in je zetel, tegen een boom, op het strand, of je te leggen en voel hoe de aardse krachten doorstroming bieden door je lichaam en sluit je ogen, rol ze diep naar boven en luister, voel met je hart waar je lichaam je naartoe stuurt, naar de plek waar jij even vol liefde naar kunt luisteren en voel wat het je te vertellen heeft. Weet dat ook mensen die je minder aangenaam vind een spiegel voor je zijn. Dat ook zij in hun levensproces zoekend zijn naar antwoorden die ook voor hen een raadsel kunnen zijn. Je kan je ogen daarop trainen zodat het oor-delen irrelevant wordt. Als jouw innerlijk oog zich meer en meer verbindt met je hart leer je de werkelijkheid anders zien. Draai gerust voor jezelf met je ogen 8'en, bij wijze van oefening. Onze tong zal, dankzij datgene wat je dan ziet en voelt, ook liefdevoller kunnen spreken. Je hoeft dan immers niet meer bang te zijn en je tong te krullen in alle bochten of de tanden en je kaaksbeen te verbijten. Zet je kin gerust heel dicht bij je borst opdat je kan lossen. Al snel zal je merken dat het ademen je beter vergaat. Ja, AAAAAAAH, neem die flinke teug verse lucht en laat haar zuurstof zijn weg vinden tot in de toppen van je tenen. Lies, onvoorwaardelijke liefdevolle mama! Een mama die altijd, voor het leven verbonden is en blijft vanuit het hart, mama die altijd klaar staat voor de kinderen. Ook jouw kind zoekt zijn weg en zal nooit en tegelijk altijd dezelfde zijn. Je kind ook zoekt zijn weg en komt obstakels tegen om zich aan te sterken, om verder te transformeren in puur- en zuiverheid, in liefde, in een lach, in een leven verbonden met en voortgestuwd vanuit het hart. Heb vertrouwen, lieve Lies, het leven vindt zijn weg doorheen elke vezel van je lichaam, verbindt zich met + en -, zoals zon en maan en aarde en hemel. Heb vertrouwen als je even in het duister loopt. Jouw levenslont is al lang aangewakkerd. Jouw vlammetje en lichtbron zijn aanwezig.
Lieve Lies,
Je bent niet op de verkeerde plek geboren, neen, je bent geboren op het voor jouw beste perfecte tijdstip ooit! Ook al lijkt het even niet zo. Hoe meer jij jezelf in liefde ontvangt des te meer zal je merken dat de wortels van jouw unieke IK de perfecte voedingsbodem AARDE zullen vinden.
Lieve Lies,
Je dolende wispelturigheid zal stilaan klaarheid bieden. Je bent mooi zoals je bent, perfect in zijn iperfectie, wat je in staat stelt om te ontvangen en te geven, om feedback te begrijpen en je leert, we leren elke dag en weten oh zo weinig als troebel water en oh zo helder als de schitterendste ster!
Dank je wel om je wens te delen, opdat ook ik mij kan reflecteren in de mantel van liefde. Ik wens je alle klaarheid en vertrouwen toe die je kunnen helpen op je levensweg.
Liefs, vanuit mijn hart,
Els
Naam: Gerda Maria
Datum: 8 januari, 11u59
Reactie: Lieve Lies,

Bedenk dat Alle personen (zonder enige uitzondering) die momenteel duurzaam Succes & Goed Gevoel oogsten óók door een zelfde soort chaos stroom zijn heen 'gemoeten' om thans sterk te staan qua Liefdevolle Focus, Vertrouwen & Geloof!

Ook Jij kan alles aan wat op jou afkomt!
Ook Jij komt hier sterker dan ooit uit tevoorschijn!
Ook Jij wordt beschermd en geleid vanuit dezelfde win-win bron die ons allen non-stop voorziet in verhouding tot hetgeen élk van ons bewust of onbewust uitstraalt.

Ik geef enkele voorbeelden:
Straal jij angst uit en/of laat jij angst domineren over hetgeen jij het liefst van al wil ervaren dan krijg je met nog meer fenomenen te maken die het gevoel van angst versterken.
Blijf jij praten over alles wat niet lukt zoals jij het wenst dan blijf je via jouw intenties de vibraties voor de manifestatie ervan uitstralen.
Geloof jij dat je de verkeerde dingen ervaart of de verkeerde mensen tegenkomt dan blijf jij de impulsen activeren die jou dat gevoel steeds intenser doen ervaren,

Dus...
Is het een kwestie om een totale gedachte wissel op gang te brengen.

Want...
Alles, tot in het kleinste detail, heeft een constructieve reden van bestaan.
Herhaal deze zin tot die verankerd zit in jouw waakbewustzijn!
Van zodra dat gebeurd is ga je automatisch sneller oplossingsgericht denken, praten en handelen.

Denk, verwoord en handel omgekeerd aan hetgeen je thans doet!
Dus...
Als jij zwetend wakker wordt wees dan Dankbaar omdat het Universum op eigen wijze het voor jou ongewenste heeft uitgewasemd en daardoor krijg jij de kans om die ruimte onmiddellijk te vullen met impulsen van zuivere Liefde, zoals Dankbaarheid, Bewondering, Begrip, Aanvaarding, Vertrouwen, Verwondering, Nieuwe Ideeën enz.
Ga na zo'n zweetpartij bewust lang én bewust Glimlachend onder het stromende water van de douche staan en laat het water rijkelijk over je heen vloeien. Van kopt tot teen en van teen tot kop.
Stromend water is een zegen voor lichaam en geest want stromend water draagt alle wijsheid van het Universum op een zo neutraal mogelijke wijze uit waardoor je automatisch tot rust komt.
De hormonen die geactiveerd worden door het Glimlachen hebben een zelfde effect en versterken dus de neutraliserende capaciteiten van het water.

Het maakt echt niet uit hoe vast we op een gegeven zitten, het maakt niet uit wat we op eender welk moment ervaren.
Elke shock is een verrijking voor ons allen want...
elke shock en/of élk ongewenst fenomeen slaat een opening in datgene wat ons belemmert om zuivere Liefde de vrije doorgang te geven.
Maak er een gewoonte van om élk ongewenst fenomeen te pareren met het neutraliserend effect van Glimlach Energie en de energie van Liefdevolle Gedachten of intenties.

Immers...
Daar waar wij vergeten te Glimlachen of daar waar wij vergeten om Liefdevolle intenties uit te stralen, daar ontstaan zichtbare en onzichtbare energetische ophopingen of blokkades.
Zoals slechte gevoelens, storingen op de luchtwegen, tumoren, breuken enz.
Indien wij dit soort ongewenste fenomenen dus niet zelf vermijden of oplossen dan heeft de natuur (onze gezamenlijke win-win bron) daar een kordate oplossing voor die wij niet altijd als aangenaam ervaren doch in feite zouden wij moeten juichen van Vreugde & Plezier dat er alweer een doorgang is ontstaan naar datgene wat wij het liefst van al wensen te bereiken.

Ga voortaan dus Bewuster dan ooit Glimlachend & Bewust Vreugdevol door “Het Leven” want dan maak je het soort hormonen aan die al het ongewenste neutraliseren.
Hou je dit élke dag consequent vol dan kom ook Jij onvermijdelijk in de win-win Flow van “Het Leven” terecht.

Het maakt niet uit hoe vaak je aanvankelijk nog ontwenningsverschijnselen vertoont.
Je weet nu dat je met Glimlach Energie en de Energie die vrijkomt bij Constructieve Liefdevolle Gedachten, het beste antivirus en/of de meest efficiënte conflict-oplosser in huis/lijf hebt.

Bedankt om deze wonderlijke doch efficiënte win-win les nog eens in herinnering te brengen via jouw wens.
Moge ook Jij steeds vaker stralen van Vreugde en Opluchting lieve Lies, het is ook Jou vanuit het diepst van mijn hart en ziel gegund!

Liefs, Succes en Mega Big Smile van me

Gerda Maria
www,oriconet,com
Naam: Lies
Datum: 6 januari, 18u01
Reactie: Dankjewel Els! Had ik net even nodig
Lies

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: