Terug naar het overzicht

Joke Naam: Joke
Plaats: Belgie
Leeftijd: 40j
Mijn wens

Een 3tal jaar geleden starte ik na lang aarzelen mijn eigen Vegetarische Catering bedrijfje. Na een moeizame start en heel wat dagen hard werken om in de grote massaproductie wereld binnen te dringen met gezond en puur eten sta ik nu voor keuzes.
Ik wens dan ook steun om die keuzes te kunnen maken. Om meer mensen van mijn veggie producten te kunnen laten genieten, vraag ik aan het universum om mij de weg te tonen die ik daarvoor moet gaan.
Dat ze mij de kans geven om meer veggie af te nemen zodat mijn bedrijfje kan blijven bestaan.
Ik wens de nodige middelen om financieel het hoofd boven water te houden.
Om verder te kunnen uitbreiden zodat iedereen die vegetarisch wil eten de mogelijkheid krijgt onze producten te kunnen kopen.
Geef mij de moed om dit verhaal verder te kunnen zetten zodat mijn droom werkelijkheid kan worden.

Dank u.
Naam: Gerda Maria
Datum: 24 januari, 12u38
Reactie: Lieve Joke,

Indien dit jouw meest ultieme wens is en indien jij er zelf voor de volle 100% van overtuigd bent dat je op het goede spoor zit met jouw Vegetarisch Catering bedrijfje dan zal je zeker en vast duurzaam Succes oogtsen met jouw concept.

Soms (vaak) heeft duurzaam succes ook te maken met vernieuwing van het bestaand concept.

Ik zag onlangs een korte reportage over een Australisch Vegetarisch Cupcake bedrijfje.
Persoonlijk heb ik (vergeef me mijn omnivoriteit – haha) niet direct behoefte aan louter vegetarisch eten noch aan cupcakes maar ik merk dat beide concepten 'hot' zijn op de Aardse arbeidsmarkt en als je, vanuit eender welke visie of behoefte, een bedrijfje runt dan 'moet' er ook bewust geïnvesteerd en geïnnoveerd worden ten dienste van de klant én de daarbij horende omzet, toch?

Maar nogmaals, indien JIJ vanuit het diepst van jouw hart en ziel Gelooft dat jouw aanbod het verschil maakt dan 'moet' je er alles aan doen en dan zal je er ook alles aan doen om op Platform Aarde in de running te blijven.
Want datgene waarin je het meest intens gelooft is datgene wat zich transformeert naar werkelijkheid.
Laat jouw intenties dus vanuit overvloed starten in plaats vanuit angst om er niet te komen.
Geloof van harte in hetgeen je doet want dan groeit jouw zelfvertrouwen automatisch en dan zal je, hoe dan ook, met zekerheid slagen in jouw opzet!

Bedankt om jouw moedige wens met ons te delen.
Moge ook Jij je élke dag opnieuw, gesteund en beschermd weten door onze gezamenlijke win-win bron die nooit slaapt en non-stop voor nieuwe inspiratie en motivatie zorgt!
Je hoeft maar te Glimlachen en alle ideeën- en doe-kracht-registers gaan wagenwijs open!
Het is ook Jou vanuit het diepst van mijn hartje en zieltje gegund ;-)

Liefs, Succes en Mega Big Smile van me

Gerda Maria
www.oriconet.com
Naam: ed
Datum: 8 januari, 10u03
Reactie: Mindfulness is Leven in het Hier en Nu, Rijkdom is in het leven verborgen als een schat, de weg te vinden om bij rijkdom te komen gaat langs vele avonturen. Elk avontuur speelt zich telkens Hier en Nu af. Uiteindelijk bij het vinden van je schat, zal rijkdom in wijsheid eindigen.
Naam: Els
Datum: 26 januari, 17u56
Reactie: Lieve Joke,

De januari-volle-maan staat voor de deur. Hekate wijst je mogelijk de weg nu je voor de tweesprong staat. Neem gerust de tijd om diep innerlijk te luisteren naar je volledige Ik. Ik geloof althans in je concept, heb er al van geproefd ook denk ik en hoop dat je bedrijfje en je prachtige opgeknapte busje mogen blijven bestaan.

Liefs,
Els

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: