Terug naar het overzicht

Naam: Nog steeds verliefd
Plaats: Riethoven
Leeftijd: 42
Mijn wens

Ik denk nog elke dag aan mijn ex vriendin en haar 2 kinderen,
Ik zou haar en haar kids zo graag weer terug willen, zou zo graag eerst willen praten met haar ze negeert mij nu daar heb ik heel veel moeite mee.
Commentaar

Wie kan mij een reactie geven
Naam: Gerda Maria
Datum: 26 juni, 14u08
Reactie: Lieve "nog steeds verliefd"

Geniet in de eerste plaats van het nog steeds verliefd kunnen zijn want dat is altijd beter dan minder leuke gevoelens te laten overheersen.

Verder zou ik vanuit eigen ervaring een paar zaken willen meegeven. Pik er uit wat naar jouw gevoel bij jou past en hopelijk lees ik dan weldra, hier of elders, jouw succesverhaal ;-)

Begin misschien eerst al eens een andere benaming te bedenken voor ex-vriendin want hiermee geef je in wezen een contradictorisch signaal aan het Universum en/f de Universele de wens-realisatie leveranciers.
Ik ga er van uit dat je nog steeds vriendschappelijke gevoelens voor haar koestert en/of wenst te koesteren en dan is het woordje ex hier niet op zijn plaats.
Begrijp je wat ik bedoel?

Je zou haar als vroegere levensparter kunnen benoemen of je zou haar als een nog steeds nauw aan het hart liggend vrouw kunnen benoemen of als een vriendin waarmee het contact momenteel stroef loopt enz.
Met dit soort benamingen hou je alle mentale wegen ter contact open en bijgevolg hou je ook alle transformatiemogelijkheden voor een fysieke hereniging optimaal paraat.

Verder zou ik denken, zeggen en schrijven,
Gun deze geliefde vrouw Alle tijd van de wereld om enerzijds zichzelf weer te vinden en om anderzijds weer een duidelijke visie te kunnen vormen over hetgeen zij als haar iedeale toekomstbeeld ziet.
Indien jij steeds storing brengt op haar 'ik wil rust' wens-realisatie-lijn dan activeer jij ongewild onrust en om dat te voorkomen sluit deze vrouw zich af.
Hoe meer tijd jij haar gunt en hoe meer zichtbare en onzichtbare ruimte zij mede dankzij jou kan benutten des te groter de kans dat ze zich automatisch terug gaat focussen op alles wat ooit prima en bevredigende is verlopen tussen jullie,
Hoe minder tijd en ruimte jij haar gunt des te sterker zich dat tegen jou keert omdat jij er dan mede de oorzaak van bent dat bij haar alle herinneringen aan onaangename momenten tussen jullie op actief komen te staan.

Probeer dit non-stop actief zijnde actie-reactie-proces niet teveel te ontleden.
Dat gebeurt nu eenmaal zo, probeer dat gewoon te aanvaarden.
Durf er op te Vertrouwen dat ik het bij het rechte eind heb als ik zeg dat je de wensen van een geliefde zoveel mogelijk dient in te willigen, tenzij het wensen zijn die jou of anderen in gevaar brengen.
En dat is nu dus niet aan de orde.

Het enige wat zich nu aandient is jouw onvermogen om met deze stilte tussen jullie om te gaan.
Dat is begrijpelijk.
Dat is normaal.
Dat is een proces waar velen onder ons door moesten.
Dat is een proces waar je geen blijf mee weet als je er middenin zit doch waarvan je later ongetwijfeld zegt dat het de meest welgekomen ommekeer in je leven heeft gebracht.

En zo zal het ook jou vergaan.

Want...
Van zodra je beseft dat je eender welke geliefde een zekere mate van ruimte en vrijheid dient te gunnen om een relatie optimaal in stand te houden dan kan jij hiermee op constructieve wijze aan de slag.
Gebruik deze periode van stilte om aan jezelf te werken.
Leer jezelf heel goed kennen.
Breng jouw zwaktes en jouw sterktes in kaart.
Tracht jezelf in te leven in de status van jouw geliefde afstandsvriendin.
Hoeveel tijd en ruimte heb je haar destijds gegund om naast de aandacht voor jou, haar 2 kinderen, haar vrienden, familie, werk of andere contacten, ook nog aandacht te kunnen besteden aan zichzelf?
Let op, dit is geen verwijt en je hoeft je geenszins schuldig te voelen voor jouw aandeel in jullie verhaal doch je dient jezelf wel kritisch op de rooster te durven leggen als je effectief constructieve veranderingen wil doorvoeren in jouw huidige situatie.

Dat is wat ik heel bewust gedaan heb om mijn relatie te redden.
Ik weet nog heel goed door welke processen ik zelf heen moest en ik wens het niemand toe om zich zo ellendig te voelen doch ik heb zowel de leuke als de minder leuke ervaringen nodig gehad om mezelf en mijn impact op mijn omgeving duidelijker in kaart te kunnen brengen.

Door mezelf en mijn behoeften duidelijk in kaart te brengen kon ik ook duidelijker zien waar ik nog raakpunten had met mijn partner alsook waar de knelpunten zaten.
Dan ben ik gaan uitzoeken welke knelpunten overkomelijk waren/zijn en welke onoverkomelijk leken.
Dan ben ik in gesprek gegaan met mezelf en ik heb me afgevraagd in hoeverre ik tegemoet kon komen aan bepaalde knelpunt-gewoontes van mijn partner zonder mijn eigenheid en/of mijn Zelfliefde geweld aan te doen.
Ik vroeg me ook telkens af in welke andere situaties deze tegemoetkomingen mij én anderen ten goed zouden komen.
Ik ben bij het in kaart brengen van mezelf en mijn impact dus heel bewust verder gaan denken dan het circuit van mijn relatie.
Ik ben ook gaan nadenken over de gevolgen van mijn onbewuste kritiek op anderen.
Ik ben ook gaan nadenken over mijn destijds haast onbevredigbare behoefte aan affectie, mijn gebrek aan zelfvertrouwen en mijn hoog gevoeligheid.
Ik merkte dat ik me emotioneel enorm afhankelijk stelde van mijn partner.
Financieel, materieel en intellectueel was ik al jaren mijn eigen rots in de branding en aan de oppervlakte was ik dus een succesvolle vrouw doch onbewust was ik vanwege mijn gebrek aan zelfvertrouwen, mijn hoge gevoeligheid en mijn drang naar affectie en/of emotionele geborgenheid een speelbal in het grote geheel.

Vroeger wees ik met de vinger naar anderen, ik stelde hen verantwoordelijk voor mijn verdriet, voor vele conflicten, voor gebrek aan liefde binnen de relatie enz.

Om een lang verhaal kort samen te vatten.
Mijn leven is pas echt een sprookje geworden sinds ik bewuster en bewuster liefdevol met de vinger naar mezelf wijs en de verantwoordelijkheid voor eender welke manifestatie in mijn eigen leefwereld ben gaan opneem.

Ik heb gemerkt dat eigenliefde onontbeerlijk is om stand te houden in eender welke situatie of relatie.
Ik heb gemerkt dat Glimlachen op eender welk moment en in eender welke situatie een hormonenstoot geeft die het wonderlijke, welgekomen relativerend proces van Allesomvattende Liefde en Eigenliefde op gang brengt.
Ik heb gemerkt dat bewust mentaal focussen op intenties van zuivere Liefde een zelfde soort hormonenstoot teweegbrengt die aanzet tot Glimlachen, Bewust Glimlachend observeren en Bewust Glimlachend relativeren.

En dit wonderlijke Love-Laugh win-win circuit, van bewust Glimlachen en bewust op intenties van Liefhebben focussen, geeft automatisch het soort hormonenstoot waaruit de fenomenen Vertrouwen, Dankbaarheid, Geduld, Begrip, Aanvaarding, Verdraagzaamheid, Bewondering, Respect, Levensvreugde , Tederheid, Hulpvaardigheid enz. groeien.

Terwijl ik druk bezig was met deze Love-Laugh experimenten hebben er zich tussen mezelf en mijn leefomgeving (waaronder mijn ondertussen lieftallige echtgenoot) wonderlijke transformatieprocessen afgespeeld.
Ik zou het kunnen omschrijven als zouden er in de micro kosmos onzichtbare, alles registrerende bewustzijnswezens aan het werk zijn geweest om de verbindingswegen tussen mezelf en mijn geliefde mensen/locaties optimaal klaar te stomen voor het supersonisch snel-vervoer van de transformatieprocessen tussen wens en realiteit.

Wijzelf zijn dus verantwoordelijk voor het activeren dan wel uitblijven van onze wensrealisaties.
Van zodra ik bewust of onbewust afwijk van mijn Love-Laugh acties dan merk ik dat onmiddellijk aan het wegblijven van één of meerdere welgekomen en bevrijdende Feel-Good fenomenen (zoals Vertrouwen, Geduld, Begrip enz.) in mezelf én in mijn leefomgeving.

Wijzelf en niemand anders zijn dus verantwoordelijk voor onze eigen leefwereld via de intenties die we toelaten want intenties bepalen het karakter van de naar werkelijkheid transformerende hormonen.
En neen, je kan hormonen en/of andere intelligent communicerende energievormen niet om de tuin leiden, ze registreren élk detail van onze bewuste én onbewuste intenties en de som van onze verzamelde intenties is bepalend voor het getransformeerde 5-zintuiglijk waarneembaar resultaat dat wij als werkelijkheid ervaren.

De keuze is nu aan jou om ook zo bewust met jezelf en jouw eigen impact in het geheel om te gaan.
De keuze is aan jou om de volle 100% verantwoordelijkheid voor jouw eigen leefwereld op jou te nemen of niet.
Die keuze is aan élk van ons en ik ben Blij dat ik jaren geleden luisterde naar de man die mij de raad gaf om enkel maar Liefde te voelen voor wat is zoals het is want die raad en de daaropvolgende daad heeft mijn leven de meest welgekomen wending gegeven die een mens zich maar kan bedenken.

Die bevrijdende ervaringen Geluk en Succes wens ik ook Jou en alle anderen in ons Multi-D speelveld “Het Leven” toe.

Bedankt om jouw wens zo openhartig met ons te delen via dit wensenboek.
Bedankt ook voor de mooie herinneringen die je onuitgesproken via jouw wens hebt geactiveerd.
Bedankt om er te zijn zoals je bent.

Ik kijk uit naar de dag waarop ook jij met passie en levensvreugde het vervolg van jouw verhaal met ons deelt want het is ook jou van harte gegund dat je een duurzame relatie mag opbouwen met diegene waar jij je het sterkst van al toe aangetrokken voelt!

Liefs, Succes en Mega Big Smile van me

Gerda Maria
www.oriconet.com
Naam: Carla de With
Datum: 1 juli, 09u34
Reactie: Lieve nog steeds verliefd. Het is mooi om te zien dat je haar en de kinderen mis. Maar het zou je helpen als je haar wat losser kon laten. Verlangen houd de ander vaak weg bij wat we het allerliefste willen. Als we wat neutraler staan dan is er ruimte voor verandering. Wat natuurlijk niet wegneemt dat je het nu moeilijk hebt. Ik heb een lastig maar effectief advies. Geef meer aandacht aan de dingen die komen dan aan de dingen die gaan. Doe veel mededogenoefeningen op haar en op jezelf. Neem je overtuigingen eens onder de loep. En geniet van elk moment dat je toch een glimlach op je gezicht kan toveren. Ik wens je veel goeds toe, lieve groet Carla
Naam: Gerda Maria
Datum: 4 juli, 15u10
Reactie: Lieve 'nog steeds verliefd'

Zolang jij haar onder druk blijft zetten vergroot jij enkel maar de kloof tussen jullie.
Door haar wens 'om met rust gelaten te worden' niet te respecteren bereik je dus alles wat je net niet wil bereiken.

De enige manier om op basis van gelijkheid weer met haar in contact te komen is door haar Alle tijd van de wereld te gunnen om met zichzelf en de situatie in het reine te komen, terwijl Jij aan jezelf en aan jouw vermogen werkt om ook enkel met jezelf Gelukkig te kunnen/durven zijn.

Er zijn duidelijk spanningen ontstaan tussen jou en de vrouw waarmee jij zo dolgraag weer fysiek contact wil.
Of anders verwoord, de vrouw waarop jij nog steeds verliefd bent heeft even genoeg van hetgeen jij bij haar teweeg brengt.
En als jij haar dan geen ruimte en tijd wil/kan gunnen om weer op adem te komen dan ga je haar zodanig op de zenuwen werken dat ze niet eens meer reageert op jouw berichten.

Wel...
ik begrijp de reactie van deze vrouw heel goed.
En...
tegelijk begrijp ik ook jouw reactie
want...
ik heb zelf al meermaals de ervaring van beide partijen doorleefd
dus...
ik weet hoe moeilijk het is om de wens te respecteren van degene die afstand wil houden terwijl je zelf het liefst heel dichtbij wil zijn.
En...
ik weet ook hoe moeilijk het is om uit eigenliefde en/of voor eigen bestwil afstand te houden van iemand die zich pijnlijk ongemakkelijk voelt bij deze situatie.

Maar...
Stel je omgekeerd eens voor dat iemand jou (om welke reden ook) op de zenuwen werkt en je wil die persoon liever niet spreken of zien. Stel dat die persoon jou ook met telefoonoproepen, berichten, e-mails of brieven blijft bestoken?!
Hoe groot is de kans dat jij nog gaat reageren op die persoon?
Hoe ver zou jij het laten komen vooraleer jij die persoon als een stalker gaat ervaren?
Hoe ver zou jij het laten komen vooraleer je die ander gaat verwensen?

Stel jezelf deze vragen in alle eerlijkheid en blijf minstens 3 minuten nadenken over elke vraag.

Vraag jezelf ook eens af in hoeverre jij ware Liefde voor haar voelt?!
Vraag jezelf ook eens af in hoeverre jij ware Liefde voor jezelf voelt?!
Want...
ware Liefde geeft het soort Vertrouwen dat eender welke vorm van angst om alleen te zijn overwint.

Dus...
in the Name of Love vraag ik Jou!
Stop vandaag nog met je af te vragen hoe jij weer in contact kan komen met haar en vraag jezelf af hoe je in contact kan komen met jouw vermogens om voldoende van jezelf te houden zodat je in volle Vertrouwen datgene kan loslaten wat jij thans zo angstvallig wenst vast te houden.

Je beseft het zelf wellicht niet maar je legt jouw onvermogen om alleen van het leven te genieten in haar kamp en je stelt jouw geluk afhankelijk van haar aanwezigheid maar zo werkt dat nooit optimaal in geen enkele relatie. Neen echt in geen enkele.

Het klinkt als een gedoodverfde cliché dat je eerst voldoende van jezelf dient te houden vooraleer je een relatie kan aangaan die op gelijkaardigheid gebaseerd is maar het is een cliché die zichzelf keer op keer bewijst.

Ik besef dat hetgeen jij hier aan reacties krijgt niet direct is wat JIJ wil horen maar als je enkel maar open staat voor hetgeen JIJ wil horen dan ga je de situatie alleen maar extra vertroebelen in JOUW nadeel.

Dus ik geef jou niet het antwoord dat JIJ zo graag zou willen lezen maar ik geef een op ervaringen gebaseerd antwoord waarmee JIJ (en iedereen die hiervoor openstaat) voor duurzame oplossingen kan zorgen op eender welk levensvlak.
Er zijn in dit soort situaties geen snelle oplossingen die geen moeite kosten en/of er verandert niets ten goede als je niets aan jezelf en/of aan jouw eigen mentale ingesteldheid verandert.

En Ja,
dat is confronterend en aanvankelijk vaak ook frustrerend om te vernemen dat je zelf verantwoordelijk bent voor eender welk leed dat je te ervaren hebt.
Maar...
aan de andere kant ben je ook verantwoordelijk voor eender welke vorm van Liefde of Geluk dat je ervaart.

En nogmaals...
het begint en vervolgt ALTIJD met een gezonde dosis eigenliefde waardoor je aan de ander wat kostbaars te geven hebt in plaats van er van uit te gaan dat die ander verantwoordelijk is voor Jouw Geluk!

Ik hoop echt dat jij de moeite doet om aandachtig te lezen wat ik en anderen hierover te vertellen hebben want ware Liefde bij jezelf activeren doet NOOIT pijn, Nooit of te nimmer. Ware Liefde geeft ons het vermogen om eender welke situatie aan te kunnen.

Vraag jezelf voortaan af hoe jij in contact kan komen met deze vermogens tot zuiver Liefhebben en deze vermogens zullen ook in jou geactiveerd worden.
En van zodra jij daar bewust mee aan de slag gaat dan is de kans véél groter dat de vrouw die jou nu afweert uit zichzelf nieuwsgierig wordt naar jou en jouw wijze aanpak ;-)

Zoek niet naar hetgeen jou ogenschijnlijk ontbreekt maar heb jezelf elke dag opnieuw bewust Lief en je zal gevonden worden door diegene en datgene waar jij al die tijd reeds naar verlangt!!!

Liefs, Succes en Mega Big Smile van me

Gerda Maria
www.oriconet.com
Naam: nog steeds verliefd
Datum: 3 juli, 18u48
Reactie: Wie kan mij advies geven om in contact te komen met haar op smsjes reageert ze niet
Naam: Carla de With
Datum: 11 juli, 10u07
Reactie: Ik snap dat je je hopeloos ( verliefd) voel. Het beste advies die ik ooit kreeg, probeer de wereld niet te veranderen verander jezelf. Toen ben ik Avatar gaan doen. En het klopt alles verander als jij jou eigen ideeën effectief kan veranderen. Dank aan Harry Palmer.

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: