Terug naar het overzicht

Eleonore Naam: Eleonore
Plaats: Maarkedal, België
Leeftijd: 47
Mijn wens

Iets in mij smacht zo naar mijn doel, die nog steeds voor mij onbekend is. Ik kan het niet onder woorden brengen, in een vorm gieten.. wat het precies is. Ook niet als ik het stappenboek van Geert lees... maar als ik in het gevoel ga, dan weet ik hoe intens gelukkig het me maakt, iets waar ik zo naar verlang en die me intens gelukkig maakt, gewoon door in dat gevoel te gaan. Vreemd toch?! Is het de bedoeling om via dans en muziek de mensen in hun kern te brengen, of dien ik boeken te schrijven waarin ik heilige huisjes omver gooi, of om tijdens voordrachten mensen dingen te vertellen die ze misschien niet graag zouden willen horen, maar waar het in feite wel om gaat.... ik weet het niet. Wat ik wel weet, is na het lezen van het boek DE KABBALIST, ook ik geloof dat ik het allerbeste uit mezelf en mijn leven wil halen.. dat is mijn voornaamste doel.... en die ene bijzondere man vinden die van mijn lichaam, mijn geest, mijn ziel en mijn hart houdt... het zij zo, het zij zo, het zij zo....
Naam: Guido Claerhout alias natuurmanjak
Datum: 10 juli, 17u16
Reactie: Wel Eleonore heb je nu al die man gevonden?
meschien ben ik weel deze.typ natuurmanjak in Google en daar heb je (De Mooie Natuur) heel van boven links kan je een mail naar mij versturen! Liefs en groetjes Guido alias natuurmanjak...
Naam: Carla de With
Datum: 11 juli, 09u59
Reactie: Ha Elenore, ik kan het heel goed snappen. Ook ik heb gezocht naar mijn doel. Misschien een tip. Wat was het doel van je vader. En wat was het doel van jou moeder. En waarin treffen ze elkaar. Mijn doel is een supergroot doel, waar we gelukkig met veel mensen aan werken duizenden. Het geven van Avatar. Het maakt me zo gelukkig als ik ermee bezig ben of als ik er maar aan denk. Mensen dichter bij hun eigen brengen. Bij hun doelen en ze waar laten worden door middel van de oefeningen. Ik vindt het na 14 jaar nog steeds heel bijzonder. Of beter gezegd ik ga er de waarde er steeds meer van inzien. Ons gezamelijk doel van Avatar is de verlichte planetaire beschaving. Hoe cool. Wens jou een waanzinnig doel toe. Veel liefs Carla
Naam: Gerda Maria
Datum: 13 juli, 21u17
Reactie: Lieve Eleonore,

En stel nu eens dat het in dit levens-level (ook) jouw basisdoel is om 'gewoonweg' tevreden te leren zijn met jezelf en met alles wat zich manifesteert zoals het zich manifesteert?!

Ik schrijf 'gewoonweg' heel bewust tussen haakjes omdat het een héél simpel doel lijkt maar als je werkelijk 100% en/of tot in de finesse in dat doel wenst te slagen dan heb je daar voor vele jaren, ja zelfs een leven lang, een heel bijzondere full-time job aan.

En weet je wat het allermooiste aan het nastreven van dit doel is?!
Dat je er ongelooflijk Gelukkig & Gezond van wordt en dat je jouw leven automatisch als Succesvol gaat ervaren omdat je vanwege dat Geluksgevoel automatisch mensen aantrekt die jou om raad of advies komen vragen en voor je het weet tuimel je van de ene leuke en bevredigende opdracht/uitdaging in de andere.

Dankzij deze bewuste keuze ga je automatisch extra Liefde voelen voor jezelf en het leven op zich. En wie Liefde kan voelen die heeft alle redenen om te Glimlachen.
En beide fenomenen werken als magneten ter aantrekking en/of ter daadwerkelijke activatie van hetgeen we het liefst van alles wensen te ervaren.

Dus ja, als jij voldoende van jezelf en van de totaliteit van het leven kan houden dan straal je dat uit en dan zal ook de man van jouw dromen jou gelijkwaardig benaderen waardoor Liefde, Succes, Gezondheid en Goed Gevoel onverwoestbaar hoogtij vieren.

Zo is het bij mij en vele anderen reeds verlopen sinds wij van
"Bewust Glimlachend & Bewust Liefdevol Observeren"
en van
"In volle Vertrouwen Tevreden zijn met wat is zoals het is" ons basisdoel hebben gemaakt.

Aan jou de keuze om dit ook eens uit te testen.
Van zodra je hier elke dag spelenderwijs doch consequent mee aan de slag gaat ervaar je al binnen de week (soms dezelfde dag al) een pak welgekomen veranderingen en voor je het weet ontwaak je in de dimensie waarin zelfs jouw meest onwaarschijnlijk te realiseren wensen toch effectief werkelijkheid zijn geworden.

Bedankt om jouw wens zo openhartig en publiekelijk met ons te delen via dit wonderlijke wensenboek.
Het heeft onvermijdelijk een welgekomen effect op ons allemaal en je zal intenser dan ooit Vreugde beleven aan het vervolg van jouw ontdekkingsreis op planeet Aarde ;-)
Het is ook jou héél oprecht gegund!!!

Liefs, Succes en Mega Big Smile van me

Gerda Maria
www.oriconet.com

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: