Terug naar het overzicht

Naam: poesinne
Plaats: Varendonk Laakdal
Leeftijd: 53
Mijn wens

Hallo lieve mensen
Mijn wens is voor een stukje al uitgekomen maar wens deze volledig te vervullen.
6 jaar geleden ben ik beginnen dromen van mijn "Zonnedorp". Een opvang vooral voor zwerfpoezen en kansarme dieren. Ik geloofde er sterk in dat iemand in mij zou geloven en mij zou helpen. Zo was mijn wensendroom een grote boerderij met veel groen en bos waar meerdere mensen konden wonen om voor de verzorging van de dieren te zorgen en een gedeelte uit te bouwen tot een bio-hoeve.
Ik zag het groots. Er was alles aanwezig en ik zou het in de vorm van een zon maken. 3 jaar geleden heeft mijn vzw een stuk grond van 7700 m2 gekregen met daarop 2 stallen, een garage en een kleine te renoveren woning (die nu reeds af is) van een antwerpse weldoener. Het is niet mijn grote wensendroom maar toch ben ik er heel heel blij mee. Helaas is ons klein stekje te klein aan het worden en de vraag naar opvang blijft maar binnenstromen. Dus vraag ik jullie, wie kan mij helpen om een grote lokatie in bruikleen te geven of als schenking voor ons goed doel.
Toch ben ik ervan overtuigd dat het universum de juiste mensen op mijn weg zal sturen om mijn groot zonnedorp te crëeren. Wie kan ons hierbij helpen? Er zijn zoveel mooie lokaties die staan te verkommeren. Waarom niet aan een goed doel denken.

WIE HELPT ONS AAN DEZE GROTE LOKATIE VOOR DE VIERVOETERTJES?

Zondag 6 oktober 2013 zijn we aan onze eerste opendeurdag toe en hebben nog nood aan verschillende spulletjes.
-bestek
-koffietassen + bordjes
-glazen
-tuinstoelen en tuintafels
-2 tenten

Is er soms ook iemand die ons kan helpen met een grote en kleine grasmachine, wasmachine, droogkast, grote ijskasten, en computer, camionette? Liefst nog in goede staat.
Dierenvoeding is ook altijd van harte welkom.

Mensen die ons graag komen helpen als vrijwilliger heten wij van harte welkom.

Lieve mensen, onze viervoeters zullen jullie heel dankbaar zijn voor jullie hulp en steun.
We willen zo graag onze diertjes in een rustige omgeving opvangen en gelukkig maken met zoveel mogelijk mensen rondom hen die bewust leven in harmonie met de natuur en hopen dat mens en dier ooit gelijk zullen zijn.

Wel lieve mensen, ik wil jullie nu alvast bedanken voor jullie hulp en steun om mijn wensendroom om de zorg voor dieren en natuur zo goed mogelijk in vervulling te laten gaan.

Lieve groetjes,
Inne
0495/25 47 48

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: