Terug naar het overzicht

Naam: Saskia Kruize
Plaats: Lochem
Leeftijd: 41
Mijn wens

dat de mensen nooit meer dieren eten.
Naam: Gerda Maria
Datum: 28 december, 13u36
Reactie: Lieve Saskia,

En stel nu eens dat het zo bedoeld is?
Stel dat dieren 'moeten' gegeten worden om hun/ons transformatieproces naar een onbelemmerde staat van Liefdevol zijn mogelijk te maken?

Stel dat niets is wat het op dit moment lijkt?
Stel dat 'dieren' slechts een illusie in onze gedachten zijn doch dat ze in een andere dimensie-werkelijkheid 'slechts' een formatie van niet daadwerkelijk levende cellen/pixels zijn?

Stel dat wij dit zogenaamde levensechte 'gewoon' dromen zoal in een hoog lucide droom?
En stel dat we pas kunnen bevatten wat we thans niet kunnen bevatten van zodra we met ons bevattingsvermogen op een hogere/andere frequentie vibreren?

Mij lijkt dat een redelijk realistische benadering van de talrijke contradictorische ervaringen die wij hier op Aarde als levensecht/werkelijk opdoen.

Je herinnert je misschien wel één of ander experiment waarbij je naar een afbeelding kijkt waarvan je met zekerheid durft te verklaren dat die afbeelding beweegt of draait. Bij nader inzien blijkt het een stilstaand beeld te zijn en dat enkel het effect van de structuur in de tekeningen ervoor zorgt dat je de illusie hebt dat het aanschouwde iets anders is dan het werkelijk lijkt te zijn.

Deze en andere experimenten hebben ertoe aangezet om ook onze vermeende werkelijkheid vanuit een totaal ander standpunt te benaderen.

Eén van de mogelijke conclusies is dus dat hetgeen wij als dieren, mensen, voorwerpen, planeten of andere levende/levensechte fenomenen aanschouwen 'slechts' een illusionaire Multi-D weergave van een platte tekening is.

Je hoeft dit niet van mij aan te nemen doch ik kan het jouw wel aanraden om je eens te verdiepen in dit soort materie.
Tik bij Google eens de naam Carl Saga in en kijk ook eens bij Youtube.
Te beginnen met Carl Sagan's Cosmos Part 1:
http://www.youtube.com/watch?v=5Z2AnfStRSM

Zelfs indien je geen of onvoldoende Engels verstaat, dan nog heeft dit soort informatie een dermate relativerende impact op jou/ons waardoor we het bestaan van eender wat in een totaal andere context gaan zien en daardoor gaan we ook kunnen aanvaarden dat het Allemaal, zonder enige uitzondering, Prima verloopt zoals het bij de oorsprong bedoeld is.

Hopelijk kan ook Jij op Jouw unieke wijze een manier vinden om eender welke ogenschijnlijke onrechtvaardigheid vanuit een dermate ruim perspectief te benaderen waardoor je het Constructief nut van eender welke facet van de Schepping kan herkennen en erkennen.

Het is ook Jou van Harte gegund.

Bedankt voor het delen van jouw wens!
Bedankt voor het meesturen van onzichtbare informatie-pixels die mij op dit moment heel goed van pas komen ;-)
Zo heeft alles een directe of indirect aanwijsbare reden van bestaan.
Jij helpt/inspireert mij.
Ik Dank en motiveer Jou!
En hierdoor komt er voor ons beiden een vernieuwende kijk op dezelfde wereld.

Geniet van het herontdekken van een andere waarheid!
Geniet van het herontdekken van een andere visie op dezelfde leefwereld.
Een leefwereld die altijd al perfect en logisch geordend was.
Een Leefwereld die altijd perfect en logisch zal zijn.

Het zijn wij die onder bepaalde omstandigheden ons zicht op de totale werkelijkheid/waarheid verliezen en daardoor krijgen we het gevoel dat er heel wat niet logisch of rechtvaardig is.

Laat je verrassen door wat nog komen gaat!
Bewonder, hetgeen je wel bevatten of begrijpen kan, met de spontane verwondering van een Glimlachend kind en je zal merken dat ook het onbegrepene automatisch zichzelf verklaart.

Laat de dieren hun eigen verhaal vertellen en Vertrouw er op dat ze (hun bewustzijn) nooit echt verloren gaan maar hooguit zal transformeren naar een dimensie waarin ze zich absoluut Happy voelen ;-) ;-)


Liefs, Succes en Mega Big Smile van me

Gerda Maria
www.oriconet.com
Naam: Sophie
Datum: 28 februari, 20u31
Reactie: Super wens!

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: