Terug naar het overzicht

Naam: Merel
Plaats: Hilversum
Leeftijd: 39
Mijn wens

Ik zou heel graag weer helemaal gezond willen zijn, zodat ik weer de dingen kan gaan doen die ik leuk vind, zoals lange wandelingen maken in de natuur, af en toe eens dansen, uit eten zonder dat ik mezelf helemaal uitput en een fijne baan. Het zou ook fijn zijn als ik 's nachts goed kan slapen en niet elke nacht uren wakker ben van pijn in mijn nek en spanning door mijn lichaam. Een hele nacht lekker en diep slapen! Wat lijkt me dat heerlijk! En dat dan gewoon weer eens alle nachten achter elkaar.
Dat is wat ik wens.
Naam: Merel
Datum: 23 december, 11u32
Reactie: Dank je wel Els, voor je mooie en lieve reactie.

Liefs, Merel
Naam: Els
Datum: 23 december, 06u57
Reactie: Lieve Merel,

Soms, als je lichaam een transformatieproces vraagt, stuurt zij je bepaalde signalen die voor een tijdje nodig zijn, totdat je ze door en door kunt begrijpen en vatten ook.

Wat ik de afgelopen tijd heb geleerd is het eerst leren aanvaarden van de oude staat waarin ik me bevind, voordat ik deze los kan laten. Ik leer lachen naar de spanningsvelden of pijnpunten die opduiken; "Ah, ben je daar weer? Steek je weer de kop op ja?" ... en dan besef ik dat er nog een blinde vlek aanwezig is waar ik op dat ogenblik helemaal niet tegen kan vechten. Nee, ik kan het alleen maar aanvaarden en er mijn innerlijke liefde naartoe sturen. De blinde vlek heeft zijn aangezicht immers al getoond, want ik besef de aanwezigheid ervan...er is hoop!

Als de tijd er rijp voor is, gebeurt er iets... en ik hoop met deze woorden dat je daar ergens een bruikbaar lichtpunt uit kunt halen, eentje helemaal alleen voor jezelf.

Als het moment dit toelaat, ga ik eventjes liggen.
Ik laat alle energieën op me afkomen die nodig zijn en stuur de negatieve de laan uit via mijn voeten. Zo onder zo boven. Alle energieën laat ik stromen, deze van de kosmos en deze van de aarde. Ik voel heel duidelijk waar deze energieën hun weg gevonden hebben. En ook zijn knooppunten, de plaatsen waar de energie blokkeert en een andere weg tracht te zoeken, zoals bij een rotonde. Want energie wil stromen en het lukt niet, daar op die ene plek!!! Ja, daar ligt de spanning en ik voel dit terwijl ik mijn woorden typ, ze vloeien met een elektrisch geladen snelheid uit mijn vingers. En ik lach...

Ja, daarnaartoe mag je lachen, naar dat knooppuntje. Want daar is de liefde nodig. De zachtroze liefde en de rust. Ik hoef er helemaal niet bang voor te zijn. Het is immers een deel van mijn leerproces en het maakt deel uit van mijn leven, van wie ik werkelijk ben. En ik ben dankbaar voor de weg die ik reeds afgelegd heb, dus kijk ik met mijn ogen in de diepte van mijn lichaam naar die plek die liefde nodig heeft, ... dan gebeurt er iets... want ik voel... Ik ben blij dat ik voel. Soms voel je een 'PLOP'. De opstopping voorbij. Wees maar zeker, dan ben je erg blij!

Het geeft niet, we hoeven niet perfect te zijn. Alles is mooi zoals het is. Jij ook! Adem zeker verse lucht. Als je te moe bent om te wandelen in de vrije natuur, ga er dan zitten en adem de frisse lucht diep in en uit. Zuivere lucht helpt de doorstroming van je levenskracht. Doseer je krachtinspanningen door tussendoor voldoende korte rustpauzes in te lassen en lach :D

Geschreven voor jou, Merel, een opheldering of synthese voor mij, en ook voor ieder ander woorden om te plukken opdat je ze terug tot leven kunt wekken.

Liefs,
Els
Naam: Zonnig
Datum: 4 december, 18u41
Reactie: Lieve merel

Ik wens jou ook dat al deze wensen voor je mogen uitkomen ,maar vooral dat je snachts mag slapen
Stuur je alle liefde en rust maar vooral dat de diepe ontspanning mag komen

Liefs
Miep
Naam: Merel
Datum: 5 december, 11u06
Reactie: Dank je wel dat je me dit stuurt, Miep. 'Dat de diepe ontspanning mag komen', raakt me.. Dat hoop ik ook echt voor mezelf, meer en meer.
Met liefs,
Merel
Naam: Gerda Maria
Datum: 8 januari, 12u54
Reactie: Lieve Merel,

Een groot deel van hetgeen Els reeds geschreven heeft pas ik zelf ook toe.
Glimlachen, Liefhebben, bewuster ademhalen en meermaals daags liggend Genieten van het innerlijk weten dat dit alles bijdraagt aan mijn Geluk, Gezondheid & Succes.

Tijdens het Glimlachen wek je Liefdevolle intenties en rustgevende hormonen op.
Als je ligt vraag je minder inspanningen van je lichaam en daardoor kunnen de ordescheppende hormonen en andere factoren sneller en efficiënter hun werk doen.

Leer élk moment bewuster te Genieten van het feit dat je deel uitmaakt van een machtig en prachtig transformatie proces dat wij “Het Leven” noemen.
Leer te aanvaarden dat jij wellicht meer rust nodig hebt dan anderen in jouw omgeving
én
Vertrouw er op dat jij sneller herstelt als je beseft dat Jouw tijd van intens Genieten nooit écht verloren gaat.
Er is véél méér dan hetgeen wij thans kunnen bevatten.
Er zijn véél méér levenslevels dan hetgeen wij thans ervaren.
De kansen die je nu lijkt gemist te hebben die doen zich vooralsnog voor en meer dan zeker ga je er op dat moment véél intenser van Genieten dan je thans voor mogelijk acht.

Zorg dus dat je vooral je hoofd (hersenpan) kan vullen met Liefdevolle & Vreugdevolle intenties van Vertrouwen.
Vertrouwen in een nog mooier herstel dan Jij ooit kon vermoeden.
Vertrouwen in de transformatiekrachten van onze bewuste en onbewuste gedachten.
Zorg dus dat Jouw gedachten onverdeeld constructief gefocust blijven en die spanningen in jouw nek verdwijnen automatisch.

Zo is het ook bij mij verlopen.
Zo is het bij vele anderen verlopen.
Zo zal het ook bij Jou verlopen als jij je Liefdevol & Vreugdevol durft open te stellen voor een onbevreesde in- en uitademing van Vertrouwen zonder meer.

Gewoon doen lieve Merel.
Gewoon DOEN!!!
Elke dag opnieuw en opnieuw en opnieuw.
Want het loont zo verdomd intens dat ook Jij het later aan iedereen zal aanraden om Bewuster Liefdevol & Vreugdevol in- en uit te ademen ;-) ;-)

Bedankt om via Jouw wens extra inzichten te versturen!
Bedankt om er te zijn zoals je bent!
Bedankt voor Jouw unieke bijdrage aan ons Grote Geluk!

Mogen ook Jouw wensen en dromen weldra op Wonderlijke Welgekomen Wijze tot leven komen!
Het is ook Jou héél oprecht en intens gegund lieve Merel.

Schrijf de volgende (tijdens dit schrijven spontaan ontstane ) tekst ergens op en herhaal hem meermaals daags (in stilte of luidop) met een Vrolijk gemoed en liefst met een metersbrede Smile op jouw face:
(het zal je verbazen hoe daadwerkelijk je deze woorden gaat ervaren)


***

Daar waar mijn Glimlach verschijnt
is daar waar mijn 'klacht' verdwijnt!
Ik Glimlach en Hou spontaan van Mezelf & van “Het Leven” als nooit voorheen,
hierdoor verandert mijn spanningsveld meteen
Ik leef elke dag bewuster aan het ritme dat echt bij mij past
hierdoor verdwijnt elk gevoel van last
Ik Vertrouw op de welgekomen herstellende transformatiekracht
van eender welk constructief/Liefdevol geaard woord of gedacht!
Allee zeg, een mens geneest automatisch als die Lacht
wie had dat nou ooit verwacht
dat daadwerkelijk genezen/herstellen zo simpel kon zijn
Jaja, wie oprecht Liefheeft & Lacht ervaart zichzelf en “Het Leven” als één groot Festijn! ;-) ;-)

***

En Ja, soms komen er totaal onverwacht weer tijden waarin je zoals vanouds vergeet te lachen, tijden waarin je aan jezelf en anderen twijfelt, twijfels die opnieuw conflicten veroorzaken in jouw lijf en jouw omgeving.
Grijp dan telkens terug naar deze tekst tot ook Jij van de Love-Laugh Lifstetyle een automatisme hebt gemaakt waardoor je deze wonderbaarlijk geneeskrachtige geheugensteuntjes niet langer nodig hebt.
Maak desnoods zelf een tekst op jouw maat en gebruik die tot je weer de nood voelt voor andere impulsen ter bevordering van jouw Lach- en Liefhebbend herstelvermogen.

Liefs, Succes en Mega Big Smile van me

Gerda Maria
www.oriconet.com

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: