Lezingen

Lezingen agenda

Geert Kimpen lezingen

Maandag 15 mei 2017 om 20u00
De Magie van de liefde, lezing door Geert Kimpen.

Besloten lezing.

Als schrijver Geert Kimpen ergens een lezing geeft, kun je dat al op afstand horen - aan de lachsalvo’s die uit de zaal komen. De schrijver van internationaal verschenen boeken als ‘De Kabbalist’ en ‘De geheime Newton’ staat dit keer stil bij een onderwerp waar hij niet over uitgesproken, en uitgeschreven, raakt: de liefde. Geert Kimpen vraagt zich hardop af: durven we nog wel in de liefde te geloven? Op datingsites vind je sneller een nieuwe minnaar dan je online een boek kunt kopen, maar gaan we nog wel echt voor de liefde? In zijn lezing zet hij zes wetten op een rij waarmee ‘je liefdesleven voorgoed verandert en je geen enkel excuus meer hebt om niet gelukkig te worden in de liefde’. Geert: “Zo wordt de liefde een motor in je leven, die je helpt eruit te halen wat er in zit. Want leven met de grote liefde is je geboorterecht.”
Adres: Sint Joris Hof, Hof 1, Amersfoort.

Vrijdag 26 mei 2017 om 20u00
De Magie van de liefde, lezing door Geert Kimpen.

Lezing "Magie van de Liefde" door Geert Kimpen (bezield auteur van vele internationale succes boeken en begenadigd spreker)
Ten bate van de uitbreiding van het IBBO onderwijs
Op vrijdagavond 26 mei 2017 organiseert Sundancer in samenwerking met IBBO (ik ben bijzonder onderwijs) een benefietevenement (IBBO ontvangt na aftrek van de kosten de opbrengst van deze lezing en voorafgaande "Magische liefdes" bio/vega maaltijd).
Wij als Sundancer dragen het IBBO onderwijs een meer dan warm hart toe en willen graag dat er meer IBBO vestigingen ontstaan. Dit doen we uit liefde voor alle kinderen in Nederland die gewoon op eigen-wijze bijzonder mogen zijn. Het IBBO onderwijs heeft alles in zich om op liefdevolle wijze het kind op de eerste plaats te zetten, maar vooral niet onder druk!
En wat is er nog mooier dan Geert Kimpen uit te nodigen om over de Magie van Liefde te spreken.
De Magie van de Liefde
Als schrijver Geert Kimpen ergens een lezing geeft, kun je dat al op afstand horen - aan de lachsalvo’s die uit de zaal komen. De schrijver van internationaal verschenen boeken als ‘De Kabbalist’ en ‘De geheime Newton’ staat dit keer stil bij een onderwerp waar hij niet over uitgesproken, en uitgeschreven, raakt: de liefde. Geert Kimpen vraagt zich hardop af: durven we nog wel in de liefde te geloven? Op datingsites vind je sneller een nieuwe minnaar dan je online een boek kunt kopen, maar gaan we nog wel echt voor de liefde? In zijn lezing zet hij zes wetten op een rij waarmee ‘je liefdesleven voorgoed verandert en je geen enkel excuus meer hebt om niet gelukkig te worden in de liefde’. Geert: “Zo wordt de liefde een motor in je leven, die je helpt eruit te halen wat er in zit. Want leven met de grote liefde is je geboorterecht.”

Een ander recht wat voor kinderen geldt is onderwijs.
Het IBBO (Ik Ben Bewust Onderwijs) is een erkende spirituele school voor basis- en voortgezet onderwijs. Het bewust aangaan van het levensproces geeft vrijheid, innerlijke kracht, vertrouwen, onvoorwaardelijke liefde, warmte, inzicht, passie en vreugde. 
Voor meer informatie kijk op de website www.ibbo.eu

Deze bijzondere avond staat in het teken van het onder de aandacht brengen van het onderwijs voor kinderen op een “ andere “ manier. Hoe anders wordt tijdens de avond duidelijk gemaakt.
Adres: Locatie: Sundancer, Stationsweg 43, 3331LR Zwijndrecht Aanvang lezing: 20.00, welkom vanaf 19.30
Reserveren en meer informatie: http://www.sundancer.nl/BookingRetrieve.aspx?ID=96740
Entree: 15 euro

Maandag 12 juni 2017 om 13u30
Schrijfworkshop Geert Kimpen

In het kader van een leergang voor consultants geheten de Consultants Community, waar men na een kernprogramma kan kiezen voor het zogenoemde ‘thought leader profiel’. En daar hoort bij dat men in staat is om de eigen kennis op een aantrekkelijke manier over te brengen.

Donderdag 29 juni 2017
Exclusief Schrijfweekend voor Ondernemers

Wil jij jouw visie delen? Is het verhaal van jouw bedrijf een inspiratiebron voor anderen? Heb je een bijzondere managementstrategie? Ben je een leider, een succesvolle zelfstandige of een vernieuwende ondernemer? Leven in jouw hoofd volop voorbeelden van wat werkt?
Dan hebben we goed nieuws: van donderdag 27 oktober t/m zondag 30 oktober 2016 organiseren we een Schrijfweekend op topniveau.

Bestsellerauteurs Geert Kimpen en Christine Pannebakker organiseren sinds 2012 Schrijfweken. Daaruit zijn al ruim tweehonderd boeken voortgekomen. Hun Schrijfweek is uitgeroepen tot de Beste Schrijfweek door het blad Schrijven Magazine.

‘Vier jaar kunstacademie in een week’, roemde Klaas Klunder, auteur van De Marketing Monnik, de week in een interview. Michael Niclaus (meer dan 200.000 exemplaren van De Druppel) noemde de week ‘fenomenaal’. En psychologe Hannah Cuppen, zij schreef Liefdesbang, dé bestseller van 2015, zei: ’Mijn grote inspiratiebron: de schrijversweken van Christine Pannebakker en Geert Kimpen. De passie en liefde waarmee jullie het schrijversvak doorgeven, heb ik in elke vezel gevoeld.’

Dit najaar geven Geert en Christine speciaal voor ondernemers, zelfstandigen en leiders een Schrijfweekend met een intensief programma. Daartoe starten zij een unieke samenwerking met Aukje Nauta en Cristel van de Ven, partners van Factor Vijf Organisatieontwikkeling.

Hoe ziet dit exclusieve Schrijfweekend eruit?

Voorafgaand aan het weekend krijg je een Schrijfplan toegestuurd.
In vier persoonlijke coachingsgesprekken krijg je feedback op jouw Schrijfplan. Met Geert Kimpen over de structuur van het boek, met Christine Pannebakker over de inhoud en stijl, met Aukje Nauta over (wetenschappelijke) fundamenten voor de inhoud en met Cristel van de Ven over wat jou persoonlijk drijft bij het schrijven van jouw boek.
Daarnaast geven we dagelijks work¬shops rond alle technische, praktische en inhoudelijke aspecten van het schrijven. Workshops over de blauwdruk van je boek, de structuur, plot, het geheim van een non-fictie bestseller, hoe je theorie tot een pageturner maakt, de personages, de synopsis, de vorm en de stijl. Je schrijft ook een erotische scène en je leert hoe je een uitgever vindt, wat de voor- en nadelen zijn van selfpublis¬hing, hoe je jouw boek in de wereld zet, hoe je lezingen en interviews geeft en… je leert het grootste geheim van de schrijver.
Daarnaast verrassen we je met tal van andere activiteiten die jou als auteur inspireren om een nog beter boek te schrijven.

Bert van Dam, auteur van BOEM! makbuntu, Het model voor de zin van het leven komt zijn kennis delen. Bert was managing director van Planet Internet, Phonehouse Nederland en Phonehouse Europa. Zijn boek werd direct opgepakt door de media en is inmiddels uitgekomen in Amerika.

Het Schrijfweekend wordt georganiseerd door:
Geert Kimpen, hij schreef de wereldbestseller De Kabbalist. Het boek verscheen in zeventien landen. Ook zijn romans De geheime Newton, Rachel, of het mysterie van de liefde en De prins van Fillettino, de roman over de financiële crisis, werden vele malen herdrukt. Hij richtte de uitgeverijen London Books en Paris Books op.

Christine Pannebakker, zij schreef de bestsellers Wie ben ik (25ste plek van de Libris Top 100 Best Verkocht), Vrouwenpower, Vrouw en Geld, Het mama masterplan en De Week. Ze interviewde vele topvrouwen, overal ter wereld. Ze werkte voor de Belgische kwaliteitskrant De Standaard en won diverse prijzen met haar series.

Aukje Nauta, zij is mede-eigenaar van Factor Vijf Organisatieontwikkeling. Tot voor kort was zij bijzonder hoogleraar ‘Employability in werkrelaties’ en kroonlid SER. Zij schreef vele wetenschappelijke en vakartikelen over vernieuwing van arbeidsrelaties, conflicthantering en organisatieontwikkeling. Aukje coacht leiders op topniveau.

Cristel van de Ven, zij is mede-eigenaar van Factor Vijf. Zij adviseert organisaties over en doet onderzoek naar duurzame inzetbaarheid, diversiteit en leiderschap. Ze publiceert hierover in vakbladen en is gastdocent bij diverse opleidingsinstituten. Cristel is een ervaren projectleider en procesbegeleider. Zij coacht leiders op topniveau.
Adres: Het weekend vindt plaats op het kasteel van Landgoed Zonheuvel in Doorn, van 29 juni tot en met 2 juli 2017. Prijs: €1.795 incl. btw. Overnachtingen, ontbijt, lunch en diners inbegrepen.
Reserveren en meer informatie: http://www.factorvijf.eu/wp/

Zaterdag 22 juli 2017
Inspirerende , Magische Zomerschrijfweek!

Magische zomerschrijfweek in Katharenland
Van zaterdag 22 juli tot en met zaterdag 29 juli 2017
Inspirerende schrijfweek op het prachtige landgoed Terra Nova, met zicht op de Pyreneeën.
Met bestsellerauteur Geert Kimpen
De meest complete Schrijfweek in het Nederlandstalig gebied. De mooiste weg naar jouw boek in de boekhandel in 2016!
Deze Schrijfweek vindt plaats op een prachtig landgoed in Zuid Frankrijk, Terra Nova, met een adembenemende omgeving, een prachtig zwembad en sauna.
Wij bieden je een topprogramma aan, waarin je ingewijd wordt in alle aspecten die te maken hebben met het schrijven van een boek, en je wordt persoonlijk door ons gecoacht over jouw schrijfplan.
Volg de workshops waar jij juist nu behoefte aan hebt. Bespreek jouw boek met je persoonlijke schrijfcoaches.
Hieronder vind je alle informatie over de Schrijfweek.
Adres: Terra Nova Zuid Frankrijk
Reserveren en meer informatie: http://www.geertkimpen.com/lezing-zomerschrijfweek-frankrijk-2017.php

Donderdag 7 september 2017 om 20u00
De Magie van de liefde, lezing door Geert Kimpen.

De zes wetten van de liefde

Als schrijver Geert Kimpen ergens een lezing geeft, kun je dat al op afstand horen - aan de lachsalvo’s die uit de zaal komen. De schrijver van internationaal verschenen boeken als ‘De Kabbalist’ en ‘De geheime Newton’ staat dit keer stil bij een onderwerp waar hij niet over uitgesproken, en uitgeschreven, raakt: de liefde. Geert Kimpen vraagt zich hardop af: durven we nog wel in de liefde te geloven? Op datingsites vind je sneller een nieuwe minnaar dan je online een boek kunt kopen, maar gaan we nog wel echt voor de liefde? In zijn lezing zet hij zes wetten op een rij waarmee ‘je liefdesleven voorgoed verandert en je geen enkel excuus meer hebt om niet gelukkig te worden in de liefde’. Geert: “Zo wordt de liefde een motor in je leven, die je helpt eruit te halen wat er in zit. Want leven met de grote liefde is je geboorterecht.”
Adres: Immanuelkerk, Teullandstraat 1, 5503 VV, Veldhoven
Reserveren en meer informatie: dorrit@erismeerveldhoven.nl of 0407875186

Maandag 18 december 2017 om 13u30
Schrijfworkshop Geert Kimpen

Besloten.

TOP

Delen: