Lezingen

Lezingen agenda

Geert Kimpen lezingen

Zondag 17 september 2017
Workshop op Schrijvendag - door Geert Kimpen

Het geheim van de Lijn.

Uit chaos wordt soms mooie kunst geboren. Maar geen kunstenaar of schrijver ontsnapt aan het moment dat hij structuur in de chaos moet aanbrengen. In een boek creëer je als een God de Vader (of Moeder) je eigen universum waarin alles moet kloppen en op zijn plaats moet vallen. Maar hoe vind je orde in de wanordelijke berg van ideeën, scenes, anekdotes, personages en geschiedenissen die je kwijt wilt in je boek? Hoe pak je zo’n groots project als een roman of jouw levensverhaal nu gestructureerd aan? Wat is het thema van jouw boek? Over wie gaat jouw boek? Hoe maak je een synopsis? Hoe krijg je overzicht in een tijdslijn? En is dat nodig?
Bespaar je zelf jaren de tijd, door één uur tijd te investeren in deze workshop die licht in de duisternis creëert.

Geert Kimpen is bestsellerauteur van o.m. De Kabbalist. Daarnaast organiseert hij succesvolle schrijfweken in binnen-en buitenland waar deelnemers in één week tijd het ambacht leren om een boek te schrijven. Vorig jaar richtte hij samen met Michelle Shanti de uitgeverijen London, Paris en Berlin Books op. Meer info: www.geertkimpen.com en www.parisbooks.eu
Adres: Diemen
Reserveren en meer informatie: http://www.schrijvenonline.org/schrijfdag2017

Donderdag 12 oktober 2017 om 20u00
De Magie van de liefde, lezing door Geert Kimpen.

De zes wetten van de liefde

Als schrijver Geert Kimpen ergens een lezing geeft, kun je dat al op afstand horen - aan de lachsalvo’s die uit de zaal komen. De schrijver van internationaal verschenen boeken als ‘De Kabbalist’ en ‘De geheime Newton’ staat dit keer stil bij een onderwerp waar hij niet over uitgesproken, en uitgeschreven, raakt: de liefde. Geert Kimpen vraagt zich hardop af: durven we nog wel in de liefde te geloven? Op datingsites vind je sneller een nieuwe minnaar dan je online een boek kunt kopen, maar gaan we nog wel echt voor de liefde? In zijn lezing zet hij zes wetten op een rij waarmee ‘je liefdesleven voorgoed verandert en je geen enkel excuus meer hebt om niet gelukkig te worden in de liefde’. Geert: “Zo wordt de liefde een motor in je leven, die je helpt eruit te halen wat er in zit. Want leven met de grote liefde is je geboorterecht.”

Aanmelden voor deze lezing kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van “Geert Kimpen”. De kosten bedragen € 17,50 per persoon in de voorverkoop inclusief consumpties. Aan de zaal is de prijs € 20,–. De aanmelding is definitief nadat de betaling is ontvangen. Je kunt € 17,50 overmaken op NL78 ABNA 0467074526 t.n.v. R.J. Beljon (BIC Code: ABNANL2A).
Adres: Locatie Kerkgebouw van Vrijzinnigen Nederland Beneden Molendijk 35 3262 AA Oud-Beijerland Klik hier voor de locatie In de omgeving is voldoende gratis parkeergelegenheid op verschillende parkeerterreinen. Let wel op! In de Buitenhavenstraat, Havendam en West-Voorstraat geldt vergunninghoudersparkeren.
Reserveren en meer informatie: http://www.skyhighcreations.nl/donderdag-12-oktober-2017-geert-kimpen-de-magie-van-de-liefde-oud-beijerland/ of info@skyhighcreations.nl of 06  54752559.
Entree: 17,50

Vrijdag 20 oktober 2017
Herfst Schrijfweek in Gronau (vlakbij Enschede)

Magische herfstschrijfweek in Munsterland
Van vrijdag 20 oktober tot en met vrijdag 27 oktober 2017
Inspirerende schrijfweek in het sfeervolle landhuis Dinkler Prinz, met ons eigen park van 2,1 hectare en hertenkamp.
Met bestsellerauteur Geert Kimpen
De meest complete Schrijfweek in het Nederlandstalig gebied. De mooiste weg naar jouw boek in de boekhandel in 2017!
Deze Schrijfweek vindt plaats in het luxe conferentiehotel Dinkler Prinz, landelijk gelegen, vlak over de grens bij Twente in Duitsland, 10 kilometer van Enschede. Wij hebben het hele landhuis en het omliggende park exclusief voor onze eigen groep tot onzer beschikking.
Wij bieden je een topprogramma aan, waarin je ingewijd wordt in alle aspecten die te maken hebben met het schrijven van een boek, en je wordt persoonlijk door ons gecoacht over jouw schrijfplan.
Volg de workshops waar jij juist nu behoefte aan hebt. Bespreek jouw boek met je persoonlijke schrijfcoaches.
Adres: Gronau
Reserveren en meer informatie: http://www.geertkimpen.com/lezing-herfstschrijfweek-2017.php

Maandag 18 december 2017 om 13u30
Schrijfworkshop Geert Kimpen

Besloten.

Dinsdag 19 december 2017 om 19u30
Maak goud van je leven

LEZING “MAAK GOUD VAN JE LEVEN”.

Vraag jij je wel eens af of dit nu werkelijk alles is? Of dit nu jouw leven is? Of je blijft doen wat je nu doet tot je gepensioneerd ben? Wie je eigenlijk bent? En wie je werkelijk zou willen zijn? Waarom je hier bent? Wat nu echt de zin van jouw leven is?

Prijs je zelf gelukkig wanneer die inktzwarte nacht is aangebroken waarin je alles in twijfel trekt, waar je je leven op gebaseerd hebt.
Het moment dat de grote levensvragen dreunen in je hoofd. Je alchemistische weg is begonnen…

In “Maak goud van je leven” onthult auteur Geert Kimpen de 7 processen die jij kunt doorlopen wanneer je jouw lood in goud wilt veranderen. Zeven stappen waarin je ontdekt wat je ware levensbestemming is en hoe je deze kunt realiseren. Zeven eeuwenoude alchemistische processen met een springlevende boodschap voor jou.

Op zijn kenmerkende toegankelijke manier, vol relativering, humor en met tal van persoonlijke verhalen, onthult Geert Kimpen deze zeven eeuwenoude processen. Processen die de mens uitdagen zichzelf binnenste buiten te keren en het leven in al zijn facetten aan te gaan. Van het graven naar de donkerste kanten in jezelf, tot het transformeren van je sexualiteit tot een universele, tantrische liefde.

In heldere bewoordingen toont Geert Kimpen, de weg naar úw goud. De weg naar úw levensbestemming die uw leven een gouden rand geeft. Hoe u úw voetsporen op deze aarde onuitwisbaar kunt maken en de gouden medaille winnaar wordt van de Olympische spelen van uw leven.

Durf jij je hart te volgen?
Doe jij waar je van droomt?
Ontdek jouw pad, jouw unieke missie.
Sla nieuwe wegen in en vind het goud in jouw leven.
Adres: Raadzaal van het voormalige gemeentehuis van Ertvelde • adres : Markplein 3 te Ertvelde ( een dorp van de fusiegemeente Evergem )
Reserveren: peter_vereecke@hotmail.com of 0032/61464643
Meer informatie: peter_vereecke@hotmail.com

Donderdag 21 december 2017 om 16u45
Hoe maak je goud van je leven? Besloten lezing door Geert Kimpen

Ter gelegenheid van kerstviering voor de medewerkers het bedrijf Weleda Benelux

LEZING “MAAK GOUD VAN JE LEVEN”.

Vraag jij je wel eens af of dit nu werkelijk alles is? Of dit nu jouw leven is? Of je blijft doen wat je nu doet tot je gepensioneerd ben? Wie je eigenlijk bent? En wie je werkelijk zou willen zijn? Waarom je hier bent? Wat nu echt de zin van jouw leven is?

Prijs je zelf gelukkig wanneer die inktzwarte nacht is aangebroken waarin je alles in twijfel trekt, waar je je leven op gebaseerd hebt.
Het moment dat de grote levensvragen dreunen in je hoofd. Je alchemistische weg is begonnen…
Adres: Zoetermeer

Donderdag 28 december 2017
Legendarische Oud en Nieuw Schrijfweek in Moelingen

OUD EN NIEUW SCHRIJFWEEK IN MOELINGEN (vlakbij Maastricht)
Van donderdag 28 december 2017 tot en met donderdag 4 januari 2018
Inspirerende schrijfweek in het sfeervolle selfnesshotel De Orsmolen
Met bestsellerauteur Geert Kimpen
De meest complete Schrijfweek in het Nederlandstalig gebied. De mooiste weg naar jouw boek in de boekhandel in 2018!
Wij bieden je een topprogramma aan, waarin je ingewijd wordt in alle aspecten die te maken hebben met het schrijven van een boek, en je wordt persoonlijk door ons gecoacht over jouw schrijfplan.
Vier een sprookjesachtige Oudjaarsavond met mensen die dezelfde dromen hebben. Beleef een magisch ritueel. Geniet van een prachtig diner. Klink met elkaar op een nieuw begin. Start het nieuwe jaar met een Nieuwjaarsduik in de rivier. Volg de workshops waar jij juist nu behoefte aan hebt. Bespreek jouw boek met je persoonlijke schrijfcoaches.
Adres: Moelingen
Reserveren en meer informatie: http://www.geertkimpen.com/lezing-schrijfweek-oud-nieuw-17-18.php

Donderdag 11 januari 2018
Exclusief Schrijfweekend voor Ondernemers

In januari volgend jaar organiseren Stichting SBI en Factor Vijf samen met bestsellerauteurs Geert Kimpen en Christine Pannebakker evenals theatermaker Walter Supèr een exclusief schrijfweekend voor managers en bestuurders die hun geestelijke erfgoed en bijzondere ervaringen willen vastleggen in een boek.
Het schrijfweekend vindt plaats van 11-14 januari 2018 in het sfeervolle Maarten Maartenshuis op Landgoed Zonheuvel. Al ruim honderd jaar geleden was dit huis een echt schrijvershuis. Maarten Maartens woonde er, die als schrijver faam genoot in de hele Angelsaksische wereld. Vanaf het eerste boek dat hij in eigen beheer uitgaf werd hij gerekend tot de grootste literatoren van zijn tijd. Hij werd bevriend met de grootste schrijvers, die hem opzochten in zijn stijlvolle landgoed in Doorn, De Zonheuvel.
Met milde spot beschreef Maarten Maartens de onkunde van doctoren en bracht zijn land, Nederland, tot leven. Voor het geld hoefde hij niet te schrijven. Dankzij zijn huwelijk met de rijke Anna van Vollenhoven kon hij zijn leven wijden aan reizen, schrijven, kuren en met volle teugen genieten van zijn landgoed. Overal genoot hij aanzien, behalve in eigen land. Men verweet hem zijn Engelstalige oeuvre, dat hij vast schreef om rijker te worden dan van Nederlandstalige uitgaven. Men zei dat hij zijn eigen land en burgers bespotte en zocht naarstig naar wie er achter welk personage in zijn boeken schuil ging. Zo ver ging de minachting, dat hij niet werd opgenomen in de lijst van 200 beste Nederlandse schrijvers uit 1909. Ondanks zijn vele bestsellers.
In 2018 krijgt Maarten Maartens de Nederlandse erkenning die hij verdient. Want dan opent het Maarten Maartenshuis zijn deuren voor 25 aankomende schrijvers. In de kamers waar hij zulke inspirerende boeken schreef, vinden nieuwe schrijvers Samenwerking, Bezinning en Inspiratie voor hun boek. Onder begeleiding van topschrijvers van nu krijgen zij handvatten om het schrijverschap in één weekend onder de knie te krijgen
Het weekend is speciaal bedoeld voor ondernemers, managers, bestuurders en professionals die willen schrijven over hun werk, loopbaan, bedrijf en leven. Voorafgaand aan het weekend krijgen zij een schrijfplan toegestuurd. In persoonlijke coachgesprekken krijgen ze feedback op alle facetten van hun te schrijven boek: van schrijfstijl tot marketing. Vier dagen lang volgen zij work-shops over alle technische, praktische en inhoudelijke aspecten van het schrijven, zoals structuur en plot, personages, en het geheim dat elke schrijver behoort te kennen.
Juist een boek schrijven past in deze jachtige tijd, waarin appjes, tweets en Facebookvideo’s onze dagen versnipperen. Veel mensen verlangen daardoor naar de vertraging, bezinning en verstilling die gepaard gaat met het schrijven van een boek.
Schrijfdocenten en coaches tijdens het schrijfweekend zijn bestsellerauteurs Geert Kimpen en Christine Pannebakker, evenals theatermaker Walter Supèr. De inhoudelijke coaching gericht op management en bestuur wordt gedaan door Aukje Nauta en Cristel van de Ven van Factor Vijf Organisatieontwikkeling en Jaap Jongejan, directeur Stichting SBI, SBI Formaat en Landgoed Zonheuvel.
Adres: Amersfoortseweg 98 3941 EP Doorn
Reserveren: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeEfay5WnUSJQCKMChdlq6IJJPT4D0f-9jilnh2Bal6Wwh2GQ/viewform
Meer informatie: http://landgoedzonheuvel.nl/netwerken/schrijfweekend/

TOP

Delen: