Archief van november 2007

Archief

Naam: Vera
Datum: 30 november, 21u07
Plaats:
Reactie:

Antwoord:
Naam: Bert
Datum: 30 november, 16u00
Plaats: Eck en Wiel
Reactie: Hoi Geert Ik zit op dit moment in een fase van mijn leven dat ik niet meer weet wie ik ben. Ik ben mezelf in de loop van de jaren totaal kwijtgeraakt .Deze week kreeg ik van mijn psychologe een boekje wat ik maar eens moest lezen ,stap voor stap van wens naar werkelijkheid. Ik heb het boekje in een dag uitgelezen , Nu heb ik net naar de uitzending van de ikon zitten kijken met Annemiek . Nu zit ik met de volgende vraag ....de brief naar god waarheen stuurde je die ? Mvg. Bert van Bodengraven

Antwoord:
Naam: Jet
Datum: 30 november, 00u47
Plaats: Rotterdam
Reactie: Lieve Geert, WOW !!!!!!!!! Wat een super avond! Dat wordt mijn eerste bedankje in mijn dankboekje. Dat ik daar bij mocht zijn. Je boek had ik al verslonden maar deze avond was minstens zo inspirerend. Naast een fantastisch schrijver ben je ook nog een geweldig verteller en entertainer. Dank ook dat ik op "jouw" avond mijn wens op wat grotere schaal de wereld/kosmos in mocht sturen. Het is nu al erg laat (00.45) dus ik laat het er even bij. Mocht je binnenkort weer in de buurt van Rotterdam zijn ben ik zeker van de partij. Veel liefs en hartelijke groet, Jet
Naam: Liesbeth
Datum: 29 november, 15u35
Reactie: Best Geert, Tijdens je lezing op Texel heb je "mijn" boek "de Kabbalist" getekend en ik zei toen: "Ik laat je nog weten waartoe het lezen van jou boek heeft geleid."Hoe het begonnen is weet ik niet meer precies, maar ergens in een blad stond jouw boek, ik heb het gelijk besteld.
En ook gelijk uitgelezen, prachtig, mijn interesse in de Kabbala was gewekt. In Onkruid stond een stuk over de Kabbala. Ik zocht er meer over op internet en kwam ook uit bij jouw workshop 10 wetten van de kabbalist. In juli 2007 zou onze zoon 21 jaar worden en we zouden dat net als het jaar ervoor bij zijn zus groots vieren met en ritueel om hen als kinderen los te laten en hen volwassen te verklaren. De kabbala gaf de levensboom, die ook staat voor de droom, je eigen leven. Toon heeft al sinds zijn 16de jaar een droom: Huis, vrouw, kinderen, boot, in die volgorde.
Een boom is een huis, een stamboom, brandhout, bouwmateriaal vor huis en boot, voedsel, beschutting, kortom met het symbool levensboom kom je heel ver.We maakten een heel verhaal over de droom, het plan, de bouw en het uiteindlijke genieten van de droom.
Hij kreeg een echte kastanje, een zilveren hanger met de tree of live en een schilderij dat de levensboom uitbeeld met daarin 10 vruchten.
Deze vruchten hebben we ook aan hem gegeven in de vorm van houtenkerstboompjes die hij elk jaar in zijn kerstboom kan hangen als versiering, met daarop de waarde die elke vrucht draagt.10 Vrienden staken fakkels aan en hingen de versieringen in de kastanje boom.
Heel goed om je in levende lijve vol enthousiasme te horen en zien vertellen van jou droom.
Was voor ons allemaal zeer leerzaam. Veel geluk met je vrouw en dochtertje, hartelijke Texelse groeten, Liesbeth
Naam: Jacqueline
Datum: 27 november, 22u55
Plaats: Huizen
Reactie: Weet u waar ik een red string kan aanschaffen?

Antwoord: Beste Jacqueline, Zover ik weet, is het rode armbandje in Nederland niet te koop.
Wel is hij eenvoudig via allerlei websites te bestellen, bv. via het kabbalah center; voor adres zie: http://www.dekabbalist.nl/links.html Of even googelen met de woorden; red string kabbalah en je komt de mogelijkheden tegen. Veel succes, Hartelijke groet, Geert
Naam: Tara
Datum: 27 november, 18u44
Reactie: Lieve Geert, Ik ben iemand die intens leeft en beleeft van alles wat het dagelijks leven brengt. Dat geeft regelmatig bijzondere processen.
Jouw boek maakt daar voor mij nu onderdeel van uit, het was net of door de 2e keer lezen er allerlei lagen geopend werden, het begon te zinderen en er ontstond een dieper verlangen naar een liefdevolle verbinding met mezelf. Daar heb ik nu mijn wens van gemaakt. Aanstaande donderdag kom ik je graag de hand schudden in Bergschenhoek, want nieuwsgierig ben ik en ik wil je graag horen vertellen waar jij zoveel passie voor hebt. Met hartelijke groet, Tara.
Naam: Anneke
Datum: 27 november, 16u23
Plaats: Hilversum
Reactie: Hallo Geert, Wat was het een geweldige zondag. Terwijl het 'gewone' leven nu weer doorgaat geniet ik zo na van alles! Graag wil ik je nogmaals reuze bedanken voor jouw grote aandeel in het succes van deze middag! Van verschillende aanwezigen heb ik tot nu toe heel enthousiaste, positieve reacties teruggekregen.
Daarnaast is het meer dan bijzonder dat zovelen opgetogen met jouw boek naar huis gingen. En ik weet nu, uit eigen ervaring, dat door 'de kabbalist' te lezen het leven nog mooier en rijker kan worden. Er hebben wellicht heel wat zaadjes water gekregen, warmte gevoeld en die groeien nu naar het licht??!! Lieve groet, Anneke
Naam: Merel
Datum: 27 november, 12u06
Reactie: Goeiemiddag Geert, jij bent de schrijver bent van een boek wat ik met zo'n gretigheid heb gelezen en aanbevolen aan wie het horen wilde. Als klap op de vuurpijl krijg ik het 'kleine' boekje mee wat een eersteklas handleiding is voor de verwezenlijking van je wensen. Ik heb het eerst alleen maar van de buitenkant bekeken, een week lang. Om er vervolgens in te starten en niet te stoppen voor het laatste blad was omgedraaid. En ook hier kon ik het water en het vuur ervaren.
Naam: Tina
Datum: 27 november, 08u06
Reactie: Ha die Geert, Ik wil graag de Duitse Kabbalist aanschaffen voor mijn vriendin in Potsdam! Wat betreft de Duitse versie kan ik je wel vragen er iets in te schrijven of heb je geen Duitse versie onder handbereik? Het boek van Christine hebben al mijn vier dochters aangeschaft en geven ze cadeau aan vriendinnen die zwanger zijn of ook als kraamcadeau. Dat vind ik toch wel heel leuk. Gisteren maakte onze derde dochter bekend dat ze in april een baby krijgt, ons eerste kleinkind en ik dacht haar te verrassen met het 'mamamasterplan' maar ze had het boek zelf al aangeschaft!

Antwoord: Beste Tina, gefeliciteerd met je 'aanstaande' kleinkind! Wat het Duitse signeren betreft; voorlopig kan het Duitse boek nog niet via deze website besteld worden, wel via Amazon, zie: http://www.dekabbalist.nl/links.html Een mogelijkheid om te signeren zou zijn: het boek ginds kopen, naar mij opsturen, en dan stuur ik het gesigneerd terug. Hartelijke groet, Geert
Naam: An
Datum: 26 november, 22u16
Reactie: Wat was het leuk om je nu even te ontmoeten! Dank je wel voor de mooie woorden die je in mijn boek en dat van mijn vriendin geschreven hebt. Bij mij schreef je dat wij elkaar in God ontmoet hadden en er daar maar 1 van is, welke weg je ook gaat. Ik ben dat helemaal met je eens en dat probeer ik ook uit te dragen. Ik vind het super dat jij zover gekomen bent in je persoonlijke leven en dat jouw weg zo door jou uitgedragen kan worden. Ik ben ook gelijk in je boek gaan lezen moet ik zeggen :) Ik voelde dat ik niet te lang jouw aandacht kon blijven opeisen bij de signeersessie. Er stonden nog allerlei mensen achter mij te dringen. Maar weet wel dat ik je echt een geweldige inspirator vindt, wat presenteer je geweldig joh! Ik vind het heel boeiend en ik vond het echt geweldig dat ik je na afloop de hand kon schudden. Mijn vriendin was ook erg onder de indruk. Haar grote liefde is helemaal blij met jouw boek en dan ook nog met de tekst die je erin geschreven had. We hebben echt genoten van de lezing.
Naam: Karin
Datum: 26 november, 21u17
Reactie: Beste Geert, Het volgende wil ik je even mededelen want ik vind het nogal grappig moet ik zeggen! Toen ik in Amsterdam bij je lezing was, moesten we een wens zeggen. Ik had er eigenlijk een dubbele: een boek schrijven en...omdat mijn man nu in de vut gaat en de auto van de zaak moet inleveren, moeten we natuurlijk nu zelf een auto kopen. Tot eind december mogen we hem nog houden in ieder geval. Hoe dan ook de andere wens was dus een auto...en jij zei toen dat men wel precies moest zeggen welke auto. Goed, ik zei dus een opel zafira automaat. Van de zaak hadden we een ford max en net voordat we naar Frankrijk gingen deed hij het niet meer en we mochten een andere krijgen tot eind december en wat werd het zonder dat wij dat eigenlijk vroegen??? Een opel Zafira automaat!!!! Vind je dat nou niet grappig???
Naam: Robert
Datum: 25 november, 17u16
Plaats: Valburg
Reactie: Welke boek besprak u in Het Vermoeden? Is dat het kenninsmakings/beginnersboek? De kabbala en de levensboom en de tarot en de numerologie etc. Wat is de kabbala eigenlijk niet? Moet je een Joodse achtergrond hebben om de essentie te begrijpen? Het is geen religie het een esoterie. Klopt dat? Met vriendelijke groeten, Robert


Antwoord: Beste Robert, Het ging hoofdzakelijk over mijn roman De Kabbalist, die op een verhalenderwijs duidelijk maakt wat de filosofie van de kabbala is. Het is een universele levenswijsheid, waarvoor het niet nodig is een Joodse achtergrond te hebben - die heb ik zelf ook niet. Hartelijk dank voor uw interesse, Geert Kimpen
Naam: Agnes
Datum: 25 november, 16u18
Plaats: Hengelo
Reactie: Dag Geert Ik heb genoten van je boek en nog meer de overtuiging gekregen volg het pad van je hart.
Naam: Brun
Datum: 25 november, 11u25
Reactie:
Naam: Jarien
Datum: 24 november, 13u29
Plaats: Woerden
Reactie: Interessant dat het lezen van de kabbalist en het zien van de uitzending van Het Vermoeden mij nu bij Hooglied brengt. En dat ik deze en volgende week de Bach-cantate BWV 140 (wachet auf, nun ruft die Stimme) aan het instuderen ben, waar in de tekst sprake is voor de oproep om waakzaam te zijn voor de op handen zijnde "bruiloft" (vereniging bruidegom en bruid). Riekt naar synchroniciteit :-) Groet, Jarien.
Naam: Thea
Datum: 24 november, 13u15
Reactie: Het was fantastisch! Ook het geschreven woord van Geert Kimpen zelf.....er was geen mooier kado!!!
Naam: Erik
Datum: 24 november, 12u58
Plaats: Kaatsheuvel
Reactie: Hallo Geert. Met volle verrassing keek ik bij stom toeval naar het programma "het vermoeden" Ik vondt het echt schitterend om jou weer eens een keertje terug te hebben mogen zien. 3 jaar geleden mocht ik jou als regisseur mee maken. Ik wil je dan ook graag bedanken dat jij dat verloren stukje van mezelf hebt leren terug vinden . Ik heb jou mogen ervaren als een warm en hartelijk mens die zijn pupillen de kracht heeft durven geven om hun "eigen "ik te mogen ontdekken.
Naam: Fiona
Datum: 23 november, 14u46
Plaats: Gouda
Reactie: Hallo Geert,Een tijd terug kocht ik de Happinez met het boekje van jou erbij, ik was zeer geraakt door je verhaal. Ik heb 2 maanden geleden De Kabbalist gekocht maar het nog niet kunnen lezen omdat mijn dochter van 16 :-) het direct heeft ingepikt en het leest als een van de Nederlandse boeken voor school. Ik was erg benieuwd of ze het uit ging lezen en ja hoor maandag moet ze het boekverslag inleveren, ik ben reuze trots natuurlijk want ik denk niet dat het een doorsnee boek is voor pubers. Dus Geert mijn complimenten, en ik ben nu zelf natuurlijk reuze benieuwd.
Ik zag je ook in gespek met Annemiek Schrijver bij het Vermoeden, mooi gesprek was het.
Naam: Erna
Datum: 22 november, 14u35
Reactie: Ha Geert, We hebben (weer) genoten van jouw voordracht in het witte kerkje in Baarn.
Hoe gaat het met jouw nieuwe boek?? Ik heb de Kabbalist nogmaals gelezen en nieuwe wijsheden ontdekt en zo zou je jouw boek nog wel 10 keer kunnen lezen en weer andere wijsheden ontdekken die dan weer van toepassing zijn in je leven.... Veel inspiratie voor je tweede boek!
Naam: Tara
Datum: 21 november, 18u35
Plaats: Rotterdam
Reactie: Dag Geert Kimpen, 2 keer heb ik nu je boek verslonden, de 2e keer was deze week als voorbereiding op je lezing in Djoj Rotterdam die helaas verkeerd in het programma gekomen is. Je bent daar 22 september geweest voor een lezing en diner, waarbij de avond het sabbatvieringsdecor was uit de tijd van je boek. Ik was zeer teleurgesteld dat het programma foutief was, maar hoop van je te horen als je deze vorm van viering/lezing nogmaals ergens herhaald, dan ben ik er graag bij. Dank je wel voor je bijzondere schrijven en wat het lezen ervan met me doet. Met hartelijke groet, Tara Tabor
Naam: Anna
Datum: 20 november, 13u31
Plaats: Ternaard
Reactie: Goedemiddag Geert Kimpen, Op woensdagavond 14 november was ik aanwezig in de doopsgezinde- kerk in Steenwijk, waar je een interview zou hebben. Dit ging door omstandigheden van de interviewster niet door en jij hield een lezing over jou boek de Kabbalist en Stap voor stap van wens naar werkelijkheid. Sorry, voor de lange inleiding,maar nu mijn verhaal. Onderweg van Ternaard naar Steenwijk zei ik tegen mijn vriendin Martine, ik ga nu naar het interview van Geert Kimpen, maar vind het wel jammer dat ik niet eerst een lezing heb gehad over zijn boek, want dat geeft toch meer inzicht over de ins en outs van het boek. ( Martine heeft al eerder een lezing meegemaakt op het eigentijdsfestival ) We zeiden zo tegen elkaar maar, ja wat niet is kan nog komen. Aangekomen in Steenwijk wachtend in de kerk, vooraan zittend, zien we dat er een stoel wordt weggenomen en even later wordt er verteld dat de interviewster aan de kant van de weg, middenin de polder,staat met autopech. Maar dat de heer Geert Kimpen, deze avond zelf gaat verzorgen. Ik vind en vond dit zo speciaal, dat ik je dit even wilde vertellen. Ook wil ik je nogmaals bedanken voor deze avond en ik wens je een goede gezondheid toe en veel inspiratie om nog meer mooie boeken te gaan schrijven en om andere te inspireren en te motiveren, want dat is jouw kracht, een hartelijke groet van Anna.
Naam: Liliana
Datum: 18 november, 22u21
Plaats: Chipiona (Cadiz)
Reactie: We zijn elkaar uit het oog verloren, maar niet uit het hart. Ik heb "De Kabbalist" met veel interesse gelezen en ga ook proberen je andere boek in mijn bezit te krijgen. Ik woon inmiddels in Spanje. Liefs XXX
Naam: Ellie
Datum: 18 november, 22u05
Reactie: Beste Geert, ik ben heel benieuwd of de kabbalist al in het Deens te koop. Ik zou het boek zo graag cadeau willen doen aan mijn dochter en haar Deense partner. Half december gaan we naar Kopenhagen voor een groot feest in hun nieuwe huis.... Als de Deense versie er niet is, is er dan wel een Engelse versie??Hoop gauw wat te horen.


Antwoord: Beste Ellie, De Deense versie is inderdaad al verkrijgbaar in de Deense boekhandels. Het boek is uitgegeven onder de titel "Kabbalisten" bij de uitgeverij Bazar Forlag. Let wel; het is tamelijk prijzig... de Deense versie kost, omgerekend, 40 euro!
Naam: Cees
Datum: 18 november, 21u16
Reactie: Ik heb gisteren de uitzending van 11 november van Het Vermoeden gekeken via internet , ik vond hem erg mooi.
Naam: Dana
Datum: 18 november, 20u32
Reactie: Hai Geert, Leuk om je lezing mee te maken, het is een beleving.
Alleen vonden de dames achter me in de rij het niet heel erg leuk dat ik even met je stond te kletsen ; ).
Naam: Sabina
Datum: 18 november, 16u37
Plaats: Belsele
Reactie:
Naam: Ans
Datum: 14 november, 21u52
Plaats: Roggel
Reactie: Hallo Geert Ik heb zondag met grote interesse naar Het vermoeden gekeken! Hieropvolgend kwam ik op deze site terecht en kreeg vandaag het boek: Stap voor stap van wens naar werkelijkheid ontvangen! Bijzonder de moeite waard!!! Groeten Ans
Naam: Marina
Datum: 14 november, 19u36
Plaats: Dordrecht
Reactie: Beste Geert, Ik heb jou prachtige boek verleden jaar gelezen over de Kabbalah. Ik ben mijn hele leven al onbewust meebezig maar jij omschrijft en verteld dat zo mooi en helder. Hoop dat je nieuwe boek ook zo mooi is. Groetjes, Marina
Naam: Maaike
Datum: 14 november, 16u29
Reactie: Hoi Geert, ik heb zeer genoten van de avond in Doetinchem. Vanaf de eerste zin die je uitsprak had je me voor je gewonnen. Ik heb werkelijk genoten van je verhaal, dat behalve amusant ook gefundeerd en doorwrocht overkwam. In mijn enthousiasme heb ik je verhaal zeker drie maal integraal aan welwillend publiek overgebracht (grapje J; wat wel waar is, is dat ik er geestdriftig over heb verteld, met gebruikmaking van veel voorbeelden uit je betoog) Chapeau, dus, voor wat we van je mochten ontvangen!.
Naam: Annemaaike
Datum: 14 november, 12u28
Plaats: Waalre
Reactie: Beste Geert, Dank voor de bijzondere lezing gisteravond in Leende en de persoonlijke tekst die je in je boeken schreef. Met vriendelijke groet ''de hogepriesteres''
Naam: Marjan
Datum: 14 november, 08u18
Reactie: Wij vonden het een fijne dag in Aglaja en hebben genoten van je voordracht
Naam: Karen
Datum: 13 november, 14u58
Plaats: Udenhout
Reactie: Beste Geert, ik kan maar niet met je in contact komen,,raar hoor. Bij de Paravisiebeurs zag ik je in de garage en kon ik maar 3 woorden met je wisselen. Ik ben een grote fan van je en probeer de kabbala in de praktijk te brengen. Veel succes Karin
Naam: Patric
Datum: 12 november, 22u15
Reactie: Wat een mooie uitzending is het geworden die gisteren op de Ikon uitgezonden werd.
Naam: Mieke
Datum: 12 november, 21u34
Plaats: Genk
Reactie:

Antwoord: Beste Mieke, Hartelijk dank voor uw reactie. Natuurlijk is, zo te leven in een notedop, het leven bijzonder hard voor u geweest, en kan ik me goed voorstellen dat u af en toe de moed in de schoenen zinkt, en zich afvraagt; waarom? Waarom moet al dit lijden op mijn pad komen? Ik ga u beslist niet beloven dat de kabbala al uw zorgen weg zou nemen, of dat in mijn boeken de antwoorden op al uw grote levensvragen te vinden zijn. Die pretentie schrijf ik mezelf niet toe. Misschien kunnen de boeken u wel inspireren, misschien hier en daar iets anders naar uw werkelijkheid te leren kijken, misschien kunnen ze een steuntje in uw rug zijn. In ieder geval wens ik u de moed toe, om toch het hoofd recht te houden, om toch de zin van het leven te blijven onderzoeken, om toch te kijken, wat naast alle ellende, ook alle goeds is dat wellicht toch ook op uw pad komt, en hoe u misschien toch dit lijden kunt transformeren. Misschien tot inspirerend geschenk voor de mensheid, of de mensen om u heen. Zijn niet alle grote leiders van deze wereld (Nelson Mandela, Dalai Lama etc.) niet net zulke grote leiders geworden, dankzij hun lijden?
Ik wens u heel veel goeds en sterkte toe, Geert Kimpen.
Naam: J.M.
Datum: 12 november, 18u03
Plaats: Alkmaar
Reactie: Geweldig boek, ik heb het met genoegen gelezen. Alleen, waarom altijd maar weer die mannen? Alsof vrouwen niet spiritueel zijn. Juist zij! Ik weet wel het is historisch bepaalt. Toch klopt het niet. Want in je boek zijn het de vrouwen die het sterkste zijn. Dat vind ik juist zo jammer. Erken de kracht van een vrouw!!!
Naam: Raymond
Datum: 12 november, 00u31
Plaats: Amsterdam
Reactie: Hallo Geert, Kan het daarom niet nalaten je van harte te feliciteren met je prachtige werkzaamheden. "De Kabbalist" staat prominent op mijn lijstje van meest indrukwekkende en inspirerende boeken. Prachtig geschreven. Hoop oprecht nog zeer, zeer veel van je te horen en te lezen. Dank en veel geluk!
Naam: Benno
Datum: 11 november, 12u04
Plaats: Hilversum
Reactie: Met grote interesse je betoog gevolgd in Het Vermoeden bij de IKON Veel opgestoken. Dankjewel voor je wijze woorden tezamen met Annemiek Schrijvers.
Naam:
Datum: 9 november, 22u26
Reactie:
Naam: Nelda
Datum: 8 november, 18u17
Reactie: Hallo Geert, Ik wil jou van harte bedanken dat jij naar Texel wilde komen, echt geweldig.
Heel veel succes met alles wat je aanpakt. Mijn warme groeten voor jou, Christine en Zonneke, graag tot weerziens en tot mails! Nelda
Naam: Nance
Datum: 5 november, 17u59
Reactie:
Naam: Esther
Datum: 5 november, 14u30
Plaats: Stokkum
Reactie: Geert, gisteravond had ik geen wens. Er is (gelukkig) geen "drive" meer in mijn leven, Dat was even wennen, maar geeft heel veel rust. Verleidingen heb ik een plaats kunnen geven. Het geluk van anderen is mijn geluk. Vond heel mooi wat je vertelde over je lief. Haar vertrouwen gaf je vleugels! Achter ieder bijzonder mens, schuilt een bijzondere man/vrouw. Hartelijk dank, voor jouw inspirerende boek en presentatie. Alle goeds voor jou, je lief en Zonneke (wat een prachtige naam!)
Naam: Carine
Datum: 5 november, 13u20
Plaats: Ijsselstein
Reactie: Beste Geert, Gisteren heb ik uw lezing over de kabbalist bijgewoond en ontzettend genoten. Het was voor mij niet nieuws maar wel een bevestiging van mijn levensstijl. Bij voorbaat mijn dank voor uw aandacht en nogmaals mijn dank voor deze fantastische lezing. Met vriendelijke groeten... Carine.
Naam: Annemarie
Datum: 5 november, 12u32
Plaats: Rotterdam
Reactie: Dankjewel dat je dit boek hebt geschreven (dat dit boek 'door jou heen' geschreven is). Dankjewel!!
Naam: Elly
Datum: 4 november, 14u13
Plaats: Boskoop
Reactie: Beste Geert, ik ben heel benieuwd of de kabbalist al in het Deens te koop. Ik zou het boek zo graag cadeau willen doen aan mijn in Bodegraven geboren dochter en haar Deense partner. Half december gaan we naar Kopenhagen voor een groot feest in hun nieuwe huis.... Als de Deense versie er niet is, is er dan wel een Engelse versie??Hoop gauw wat te horen. Met vriendelijke groet, Elly.


Antwoord: Beste Elly, De Kabbalist is inderdaad inmiddels in het Deens verschenen. Onder de titel "Kabbalisten" bij uitgeverij Bazar Forlag. Voor meer informatie, zie: http://www.dekabbalist.nl/kabbalist-deens.html
Naam: Ingrid
Datum: 4 november, 12u58
Plaats: Borsbeek
Reactie:
Naam: Jacqueline
Datum: 4 november, 00u58
Plaats: DDO - Canada
Reactie: Ik zou graag uw boeken willen bestellen, maar ik woon in Canada. Indien ik het bedrag van de boeken en verzendkosten overmaak op uw rekeningnummer, is het dan mogelijk om het boek te ontvangen? Zo ja, wat wordt het totaalbedrag.


Antwoord:
Naam: Esther
Datum: 3 november, 21u05
Reactie:
Naam:
Datum: 3 november, 20u22
Plaats: Hoofddorp
Reactie:

Antwoord:
Naam: Nancy
Datum: 2 november, 16u47
Plaats: Den Haag
Reactie: Beste Geert, Ik was gister bij de lezing in Rijswijk. Wat indrukwekkend allemaal zeg. Had het boek al gelezen. Erg goed. Weet zelf behoorlijk wat van Kabbala. Ben zelf Joods. Alles wat ik tot nu toe over Kabbala gelezen heb is zo logisch, en zo mooi.... Zou graag een keer een echte Kabbalist willen ontmoeten. Wil er meer over weten.. leren.. heeft u enig idee waar dat zou kunnen? Groetjes, Nance.

Antwoord: Beste Nance, bij http://www.dekabbalist.nl/links.html vind je een heleboel kabbalah-tips!
Naam: Jaap
Datum: 2 november, 11u14
Plaats: Rijswijk
Reactie: Beste Geert, Wij kijken terug op een zeer geslaagde avond. Je enthousiasme, de inhoud van je lezing en de grote opkomst stemmen ons zeer tevreden.

TOP

Delen: