De magie van de liefde

In '‘De magie van de liefde' onthult Geert Kimpen, schrijver van succesvolle romans als ‘De Kabbalist’ en ‘Rachel’, de zes wetten van de liefde.

Sprookjes bestaan

De magie van de liefde

Een speciale Happinez uitgave – reeds 30.000 exemplaren verkocht!
Voorlopig enkel via deze website verkrijgbaar. Slechts 9.95 Euro.
BESTEL HIER

De zes wetten van de liefde bieden inzichten die je helpen liefde in je leven te vinden. Inzichten waarmee je je liefdesleven een boost kunt geven. Zo kun je je lot in eigen handen nemen en voelt het niet alsof de liefde je alleen maar overkomt.

Reacties van lezers

Puzzlestukjes vielen op hun plaats. Ik ben je dankbaar dat je deze kennis deelt!
- Vera

Dankzij jouw boekje ben ik weer volledig aan het dromen en verlangen, voel ik weer passie en geloof ik weer in sprookjes, en heb daardoor weer een stukje van mezelf teruggevonden.
- Anne

Had zo graag gewild dat dit boekje eerder was verschenen. Nog niet eerder heb ik iets gelezen dat zo kort en krachtig de essentie van de liefde weergeeft als dit boek.
- Rosalinde

Het maakt me weer gelukkig.
- René

De magie van de liefde heeft me antwoorden gegeven op vraagstukken die ik had en speelt een relativerende rol bij onderwerpen die mijn gedachten bezig houden.
- Cato

Vier de liefde! Wat een heerlijk verhaal weer Geert Kimpen!
- Mireille

Zoals jij het beschrijft en ik het verwacht van iedere man die weer in mijn leven komt, is zeker niet vanzelfsprekend voor de nuchtere Hollander, ik heb mijn vriend je boekje cadeau gegeven en hij was er blij mee! (knipoog)
- Petra

Echt een aanrader voor iedereen die in de liefde gelooft of weer wil gaan geloven! Dank je wel Geert Kimpen.
- Hans

Helemaal meegesleurd met elk "sprookje"!
- Esmé

Geniaal boek! Dankjewel!
- Philippe

Wijsheden, lessen, inzichten, verlangens, zoektocht, ontwikkeling. Wat een herkenning en wat een erkenning! Dank je wel.
- Frederique

Bestel het boek nu!

 

TOP

Delen: