Een wens kan je leven veranderen

Een boek van Gahl Sasson en Steve Weinstein, met een uitgebreide bijdrage van Geert Kimpen.

Een nieuwe baan? De partner van je leven? Dat droomhuis? Een wereldreis? Een boek schrijven? Met dit boek wordt dit jaar het jaar van uw dromen!

Kabbala maakt dromen waar...

Een wens kan je leven veranderen angst

Heeft u ook altijd een droomwens gehad waaraan u nauwelijks durft te denken omdat u uzelf ervan overtuigd hebt dat het toch niet mogelijk is?
Volgens de kabbala is het onze taak als mens de best mogelijke vorm van onszelf te worden en al onze dromen te creëren. Het goede nieuws is dat daarvoor ook een handleiding bestaat. Een wens creëren, werkt namelijk volgens dezelfde principes als waarin de schepping zelf tot stand is gekomen.
Wijze kabbalisten hebben dit systeem geanalyseerd en praktisch toepasbaar gemaakt....
Dit boek onthult de eeuwenoude wetten van de kabbala en de creatie op een praktische en toepasbare manier!

Heeft u ook altijd een droomwens gehad waaraan u nauwelijks durft te denken omdat u uzelf ervan overtuigd hebt dat het toch niet mogelijk is? Volgens de kabbala is het onze taak als mens de best mogelijke vorm van onszelf te worden en ál onze dromen te creëren. Het goede nieuws is dat daarvoor ook een handleiding bestaat. Een wens creëren, werkt namelijk volgens dezelfde principes als waarin de schepping zelf tot stand is gekomen. Wijze kabbalisten hebben dit systeem geanalyseerd en praktisch toepasbaar gemaakt…. Dit boek onthult de eeuwenoude wetten van de kabbala en de creatie op een praktische en toepasbare manier!

een wens kan je leven veranderen

Het bereiken van je droom ligt nu ook binnen uw handbereik; De bekende auteur Geert Kimpen begon door dit boek van Gahl Sasson en Steve Weinstein, aan zijn debuutroman De Kabbalist. Dankzij de stappen beschreven in het boek, schreef hij inderdaad een succesvolle roman (15 drukken – in 15 landen verkocht).

Dalai Lama


Een wens kan je leven veranderen

Een wens kan je leven veranderen...

"Een wens kan je leven veranderen" wijst de weg naar een materieel succesvol leven dat gedragen wordt door spirituele wijsheid en rust. Een frisse benadering van oude joodsmystieke wijsheden. De auteurs vervlechten mythologie, kennis, meditaties en praktische oefening tot een programma van 10 weken.

Werk je dat af, dan brengt het je materieel en spiritueel geluk. Het gaat niet vanzelf en je moet er wel iets voor doen, maar de weg naar vervulling van je wens zal minstens zo spannend en ingrijpend zijn als de verwezenlijking zelf.

Boeddha

Geert Kimpen schreef niet alleen het voorwoord, maar licht ook elke stap toe met eigen ervaringen en voorbeelden van andere Nederlanders die met behulp van dit boek hun wensen gerealiseerd hebben. Een bron van inspiratie!

Een wens kan je leven veranderen

Gahl Sasson is docent aan de University of Judaïsme te Los Angeles en geeft workshops en lezingen over joodse mystiek in de Verenigde Staten, Europa en Israël. Hij schrijft voor Olam, het grootste kabbalamagazine ter wereld.
Steve Weinstein is scenarioschrijver en journalist. Hij gaf les in schrijven aan de Universiteit van Zuid-Californië.

Zie ook: www.awishcanchangeyourlife.com

De Nederlandstalige versie is helaas uitverkocht,
de Engelstalige versie vindt u hier.

TOP

Delen: