Maak goud van je leven

Hoe maak ik goud

  • Durf jij je hart te volgen?
  • Doe jij waar je van droomt?
  • Ontdek jouw pad, jouw unieke missie.
  • Sla nieuwe wegen in en vind het goud in jouw leven.

Een levensveranderend boek!

De eeuwenoude formule voor de vervulling van je levensmissie.
Nu voor het eerst eenvoudig en toepasbaar verteld.
Geert Kimpen beschrijft de 7 alchemistische levensprocessen, gebaseerd op eeuwenoude wijsheid.
De geheime, spirituele wetten van Newton eindelijk onthuld!

Hoe maak ik goud"Luister nooit, echt nooit, naar iemand die wil dat je ophoudt met jezelf vragen te stellen. Je hele leven zullen mensen je willen houden zoals je bent. Ze zullen je afraden om risico te nemen. Ze zullen je bekritiseren wanneer je ongeëffende banen bewandelt. Maar je moet altijd je hart volgen. Altijd vragen stellen, en nooit genoegen nemen met nietszeggende antwoorden."

Uit: Hoe maak ik goud van mijn levenGeert KimpenIn zijn nieuwste roman "De Geheime Newton" laat Geert Kimpen zien dat Isaac Newton niét de eerste man van de verlichting was, zoals bijna driehonderd jaar lang werd gedacht. Isaac Newton was de laatste der grote magiërs. De laatste grote natuurfilosoof die wist dat wetenschap en spiritualiteit in wezen dezelfde wetten van het leven beschrijven. Om zijn grootse missie te volbrengen, het maken van de steen der wijzen, doorliep Isaac Newton zeven alchemistische transformatieprocessen die noodzakelijk waren om tot zijn ware levensbestemming te komen. Om "goud" van zichzelf te maken. Zeven levensprocessen die zich in ieder leven kunnen voltrekken wanneer we de uitdaging aangaan om onze levensmissie te leven. Om dát te doen waarvoor we werkelijk hier zijn en het beste van onszelf aan de wereld te schenken als onze erfenis… precies zoals Isaac Newton deed.

Op zijn kenmerkende toegankelijke manier, vol relativering, humor en met tal van persoonlijke verhalen, onthult Geert Kimpen deze zeven eeuwenoude processen. Processen die de mens uitdagen zichzelf binnenste buiten te keren en het leven in al zijn facetten aan te gaan. Van het graven naar de donkerste kanten in jezelf, tot het transformeren van je sexualiteit tot een universele, tantrische liefde.

In heldere bewoordingen toont Geert Kimpen, de weg naar úw goud. De weg naar úw levensbestemming die uw leven een gouden rand geeft. Hoe u úw voetsporen op deze aarde onuitwisbaar kunt maken en de gouden medaille winnaar wordt van de Olympische spelen van uw leven.

Alchemist van je eigen leven

Word de alchemist van uw eigen dromen. Smeed het roestige metaal van uw verborgen talenten om tot glimmend goud!

Wie zichzelf innerlijk overwint, verslaat ook elk obstakel daarbuiten.
Uit: Hoe maak ik goud van mijn leven?

Het maken van lood tot goud is een metafoor voor het zuiveringsproces van de mens. Het verkrijgen van de steen der wijzen, wordt zo synoniem voor het vinden van je levensbestemming.
Hiervoor moet de alchemist zeven processen ondergaan.
Zeven ingrijpende levensprocessen die je veranderen.
Wie goud wil maken, moet zelf goud worden.
Het proces in de smeltkroes voltrekt zich gelijktijdig met het proces in de alchemist.
Alles is één.
Alles beïnvloedt elkaar.
Ons leven zelf is de smeltkroes waarin de transformatie plaats vindt. Wanneer we ons zelf veranderen, zal de wereld rondom ons heen veranderen.

Hoe maak ik goud

Zo worden we scheppers van ons eigen leven en onze eigen werkelijkheid.
Maak kennis met zeven eeuwenoude alchemistische processen, in een eigentijds jasje.

Meteen bestellen?

Geert Kimpen
Fotograaf: Petra van Vliet

Geert Kimpen geeft in België en Nederland lezingen over dit boek. Wilt u een lezing bijwonen? Kijk in de agenda!

TOP

Delen: