Archief van juli 2007

Archief

Schilderij: Le bouddha du Luxembourg Kunstenaar: Francine van Hove

Naam: Pieter
Datum: 31 juli, 20u25
Reactie: Zoveel boodschappen als er in dit boek verwerkt zitten, voor mij persoonlijk is dit een soort bijbel. God keek van boven op ons neer, schudde eens meewarig haar hoofd, om hoe wij door de eeuwen heen, met onze eigengemaakte manipulerende regeltjes, haar boodschap hadden misbruikt. Aan de andere kant zag zij de positieve ontwikkeling, die in een steeds groter deel van de wereldbevolking gaande was, een ontwikkeling naar een groter zelfbewustzijn. De tijd was rijp om haar ware boodschap nog eens opnieuw onder de aandacht te brengen. Dankbaar accepteerde zij het aanbod van het schrijverstalent van Geert Kimpen en gaf zij ons een prachtig geschenk !
Naam: Bert Groeneveld
Datum: 23 juli, 08u59
Reactie: Pracht boek !
Naam: Berna
Datum: 21 juli, 21u35
Reactie: Beste Geert Kimpen Afgelopen woensdag kreeg ik het boek de Kabbalist voor mijn verjaardag. Donderdag ben ik begonnen met lezen en vandaag heb ik het uitgelezen. Ik vond het een geweldig boek wat mij telkens weer terug lokte om verder te lezen. Je stijl van schrijven spreekt mij aan maar vooral de inhoud van het boek. Ik heb het gevoel dat het boek op de juiste tijd komt in mijn leven en aansluit bij mijn spirituele zoektocht in mij zelf. thema's waar ik mee bezig ben kwamen in het boek weer terug. Het sloot naadloos aan. Bedankt daarvoor en geweldig dat je zo'n een begenadigd schrijver bent. Ben heel benieuwd naar het vervolg van de kabbalist. Vriendelijke groet, Berna.
Naam: Mies Hoogland
Datum: 21 juli, 19u22
Reactie: Dag Geert, Jij hebt "de schrijver" in mij los gemaakt. Mijn eerste boek wordt: VIJF STERREN WEDUWE rauwe rouwkost. Het tweede boek wordt DE SLEUTEL van VILLA 66. Dit moet af zijn als ik over twee jaar 66 jaar ben. Ja goed voorbeeld doet goed volgen. Ik heb jouw boek al aan diverse mensen gegeven, en de 10 stappen ....super. je ziet, WAT is energie! Het gaat stromen. Succes met al jouw mooie ontwikkelingen. 45/9 mensen zoals jij en ik zijn een LICHT , een Lantaarn in deze DONKERE WERELD. En er zij LICHT! Mies Hoogland Visionair
Naam: Mark
Datum: 21 juli, 00u17
Reactie: Beste Geert, Ik werd emotioneel bij het lezen van het boekje Stap voor stap van wens naar werkelijkheid. Op blz. 95 Zo ik en herkenbaar. Mijn grote wens is om de vrijheid van de mensheid terug te geven met simpele technieken. Ik ben bang en blz. 99 van het boekje vertelt me precies waarom heb ik zo moeten lijden vanaf mijn geboorte, waarom heb ik zoveel transformaties moeten doorstaan. En maar lekker in de slachtoffer rol blijven zitten. Ik heb een aantal studies bij Roy Martina gedaan en ben nu startende ondernemer als coach. Ach ik brabbbel weer wat en vaag en ik leid je van het onderwerp, heb ook zoveel te delen , het komt er nog niet uit. Ach ik weet ook niet waarom ik het schrijf. Het heeft vast een reden. Dit is wat bij me op kwam bij het lezen van je boek. Verandering is voor iedereen toegankelijk. Blz. 124 speelt nu bij me. Het komt goed. Thanks for the book. Groet, Mark.
Naam: r. Michael
Datum: 20 juli, 12u01
Reactie: Ik dank u vriendelijk voor uw bijdrage aan ons werk
Naam: Ada
Datum: 16 juli, 18u54
Reactie: Beste Geert, Allereerst wil ik je graag vertellen hoe onder de indruk ik ben van je boek "Stap voor stap" en het verhaal van jouw Rabbijn, ongelooflijk maar zo'n goed voorbeeld...............Ik doe iedere dag ook heel erg mijn best en blijf lezen in the Secret en jouw boek Stap voor stap!
Naam: Bert
Datum: 15 juli, 13u11
Reactie:
Naam: Melissa
Datum: 14 juli, 17u27
Reactie: Beste Geert, ik kocht je boek vorig jaar al maar kwam er nu pas toe het te lezen. Proficiat met dit prachtige werk! Ik had me n.a.v. een presentatie die ik moest geven wat verdiept in de kabbala en jouw boek vormde de perfecte afsluiting, een mooie aanvulling. Wat vond ik het leuk om in je literatuurlijst de werken van Michael Drosnin te zien staan, daar heb ik tien jaar geleden voor het eerst kennis mee gemaakt en ik vond het fascinerend (ik geef zelf godsdienst aan leerlingen in het middelbaar). Toch treffend, hoe de kabbala inderdaad voor parallellen staat, want nog voor ik in je literatuuropgave gekeken had, had ik al de link gelegd met the Bible code, en uiteindelijk vormen alle verschillende elementen een gigantische puzzel, een indrukwekkend stukje in die puzzel vind ik zelf de kwantumfysica, ook hier vind je de kabbala in terug. Een mooi overzicht van recente ontdekkingen op dit gebied staat in het boek 'Het veld', maar dat zal je waarschijnlijk wel kennen. Ook de films 'What the bleep do we know' gaan hierover. In elk geval, bedankt voor de aangename, boeiende uren die je mij bezorgd hebt, het waren pareltjes in mijn zoektocht naar vervulling. Het ga je fantastisch goed, Geert. Succes!!!!! Groetjes, Melissa
Naam: Lyzette
Datum: 12 juli, 22u07
Reactie:
Naam: Nyske
Datum: 12 juli, 15u54
Reactie: Hallo Geert, Het boekje Stap voor Stap van Wens naar Werkelijkheid kocht ik bij de Happinez en las ik in 1 adem uit. Nu lees ik opnieuw en vul de vragen in...eigenlijk weet ik een aantal antwoorden al, maar wat heerlijk om op deze manier verder te kunnen komen. Altijd al leeft bij mij de vraag "Waarom" en altijd als ik die vraag stelde kreeg ik het antwoord: dat weet niemand, het is gewoon zoals het is. Ook ik ben zoekende, vraag aan God wat de bedoeling is en om mij dat te tonen. Madonna is mijn grote voorbeeld en sinds zij into Kabbala is draag ik altijd iets roods bij mij zonder eigenlijk te weten waarom. Zij doet het... En nu lees ik over jouw bijzondere ontmoeting met haar, en over jouw boek De Kabbalist. God heeft meerdere keren naar mij geknipoogd en nu kijk ik eindelijk naar boven! Je boek is in bestelling en gaat mee in de vakantiekoffer! Even iets anders: ik ontdekte dat Christine jouw vrouw is en Zonneke jullie prachtige dochtertje. Jullie horen bij elkaar! Wat een inspirerend stel zijn jullie voor mij! Een poosje geleden bestelde ik Het Mama Masterplan en daarna ook via Christine Vrouw en Geld en Wie ben ik. Je vrouw schreef in alle boeken iets persoonlijks voor mij, waardoor ik mij heel speciaal voelde. Zij is bijzonder Geert, maar dat zul jij wel weten! Ik wens jullie alle geluk! Liefs, Nyske.
Naam: Monique Kooij
Datum: 12 juli, 10u05
Reactie: Hoi Geert, Gisteren zag ik op Netwerk iets over The Secret. Hoe komt het toch dat de Kabbala als suiker smaakt en The Secret als azijn? Ben je trouwens binnenkort in de buurt van Den Haag? Ik zou graag een keer een lezing van je willen bijwonen.

Antwoord: Beste Monique, in het weekend van 8 en 9 september geef ik maar liefs drie lezingen in Den Haag! Voor meer informatie: http://www.dekabbalist.nl/agenda.html Graag tot dan!
Naam: Mijnhart
Datum: 11 juli, 00u52
Reactie: Beste Geert, Hoe gaat het? Voor het geval je me niet meer kan herinneren we hebben elkaar ontmoet in het spiritueel centrum de Boskant in Den Haag in oktober...
Ik had als doel om een positieve muziek cd te maken die mensen blij maakt en energie geeft en zou je mailen als het gelukt was. Ben diezelfde dag nog aan de slag gegaan... Het stappen plan klopt echt, zij het in een wat andere vorm, (zou het er graag een keertje met je over hebben). Nu is het uiteindelijk een iets andere CD geworden: niet muziek maar wel een cd die energie gezondheid en vreugde kan gaan geven. Enorm bedankt, Mijnhart
Naam: Hans
Datum: 10 juli, 21u49
Reactie: Ben ontzettend geraakt door verhaal in Happinez over de kabbalist en de sjamaan. Na een grote verandering in mijn leven waarbij ik mijn bedrijf verlaat en wil kiezen voor een nieuw bestaan, lijkt zo'n reis met Lucas me een fantastische manier om tot mezelf te komen en uit te vinden wat ik verder in mijn leven wil gaan doen. Is die mogelijkheid er, en hoe kom ik daar terecht?? Het zou mooi zijn als U mij hier info over kunt verschaffen. Bij voorbaat dank, Hans.

Antwoord:
Naam: Margo
Datum: 9 juli, 22u00
Reactie:
Naam: Karel
Datum: 7 juli, 18u10
Reactie: Hoi Geert, Recentelijk de Kabbalist gelezen. Mooi boek. Deed me qua stijl denken aan De Alchemist van Coelho. En velen malen beter geschreven dan bijvoorbeeld een spirituele bestseller als de Celestijnse Belofte. Ik heb iets van je verhaal achter het boek gelezen via "Stap voor stap van wens naar werkelijkheid". Voor zover het 'waar' is en autobiografisch een wonderbaarlijk verhaal.
Naam: Marlies
Datum: 5 juli, 17u11
Reactie: Lieve Geert, Wat een fijn boekje heb je (weer!) geschreven! Op het 'kabbalah-clubje' van Patty Harpenau waren er ook veel mensen enthousiast over. Iedereen maakt opeens snellere stappen van wens naar werkelijkheid... Ben benieuwd hoever je bent met je nieuwe boek. En wanneer de film De Kabbalist uitkomt..... Fijne zomer Geert!
Naam: Daisha Bol
Datum: 5 juli, 09u35
Reactie:
Naam: Ides
Datum: 4 juli, 14u46
Reactie: Beste Geert, Met een klein berichtje zou je me een groot eind kunnen helpen naar de Natie Israel. Sinds enkele maanden volg ik de video cursussen op http://www.arionline.info/fundamentals.php. Daaruit is me veel kennis geschonken, maar nu komt de noodzaak om de hoek kijken om in verbondenheid te studeren met mensen die hetzelfde verlangen delen om de Schepper te ervaren. Kortom ik ben op zoek naar een Kabbalah gemeenschap in de omgeving Rotterdam Den Haag- Leiden. Enig idee tot wie ik mij kan wensen? Vriendelijke groet, Ides.

Antwoord: Beste Ides, in de kabbala wordt de leerling meestal gevonden door de leraar. Maar om je toch een eindje op weg te helpen; in oktober begint er een kabbalacursus op verschillende plekken in het land (zie: http://www.dekabbalist.nl/agenda.html ) en bij de links (http://www.dekabbalist.nl/links.html ) vind je ook een aantal mogelijkheden om je met medestudenten te verdiepen in de kabbala, zoals tijdens een doorlopende cursus Luriaanse kabbala in Amsterdam, of bij de lezingen van het Kabbalah Center. Veel succes en inspiratie met je studie! Geert.
Naam: Ineke
Datum: 4 juli, 12u20
Reactie: Beste Geert, Leuk je gisteren even gesproken te hebben! Ik heb zojuist de uitzending van Daisha op Indigo Radio even teruggehoord (nu helemaal dus, gisteren viel ik er middenin) en het valt me op dat we op elkaar afgestemd waren meteen. Groet, Ineke
Naam: Erna
Datum: 2 juli, 22u00
Reactie: Lieve Geert,
Allereerst: Je nieuwe boek Stap voor stap is weer heel inspirerend en ik herbeleefde je geweldige voordracht; de Kabbalist ga ik nogmaals met hernieuwde belangstelling lezen!!
Nog heel erg bedankt voor je enthousiaste antwoord en je toegewenste voorspoed en spannende avonturen.... ... die voorspoed en avonturen zijn al aan het uitkomen...

TOP

Delen: