Archief van oktober 2013

Archief

Kunstenaar Caldo Meriggio

Naam: Lucas
Datum: 31 oktober, 20u05
Plaats: Utrecht
Reactie: Hallo Geert, Hallo Christine,

Na de landing thuis. Althans fysiek, in de geest nog deels op Terra Nova. Blijkbaar is daar nog zoveel goeds dat ik nog niet geheel toe ben aan het dagelijks bestaan.

Ik wil jullie beiden nogmaals mijn erkentelijkheid tonen. Jullie hebben heel veel bereikt. Niet alleen met grote kundigheid, enthousiasme en inzet, maar ook met ziel en inspiratie.
Ik ben zaterdagochtend terug gekomen, moe maar gevuld. Zondagmiddag ben ik begonnen met schrijven. Ik zie nu al dat ik in mijn hoofd meer bezig ben met de roman dan met mijn werk. En de beslommeringen van mijn bedrijf beginnen me al voor de voeten te lopen. Ik ga donderdag in een aparte afspraak met mijn secretaresse de planning omgooien. Ik hoop dat jullie inmiddels ook jullie ritme aan het vinden zijn.


Ik dank voor het uitspreken van vertrouwen in mij als beginnend schrijver.
Geert ik begin iets te ervaren van de enorme inspanningen die het schrijvers vak vraagt. Ik zie je gezicht nog vaak voor me en moet dan ook weer enorm lachten om jouw humor. Je hebt mij in mijn buik bereikt, dat kunnen niet veel mensen zeggen.
Christine, mijn Anja was blij met jouw boek en het voorwoord.

Wel kortom: dank jullie wel!
Naam: Lyan
Datum: 31 oktober, 19u22
Plaats: Bussum
Reactie: Hallo Geert.
Ik wil je bedanken voor de inspirerende boeken waarmee je ons elke keer weer trakteerd. Vanmorgen weer lekker positief opgestaan na het uit lezen van je laatste boek " De prins van Filettino". Dank je wel !
Naam: Leo
Datum: 31 oktober, 19u18
Plaats: Vinkeveen
Reactie: Hoi Geert, met belangstelling heb ik je boek mbt Newton gelezen. Met belangstelling vanwege de denkwijze, hoewel Blof het zo mooi bezingt in 'omarm me'... Hoe diep je gaat heeft met denken niets te maken e.v. Sowieso bedankt voor deze welhaast biografie van deze genius. All the best en verblijd me met een nieuw meesterwerk.
Naam: Alexandra
Datum: 30 oktober, 15u39
Plaats: Barger Compascuum
Reactie:
Naam: Emile
Datum: 29 oktober, 13u14
Plaats: Emmen
Reactie: Dag Geert,
Ik heb genoten van je boek en beveel het iedereen in mijn omgeving aan. Ik krijg ook oproepen voor lezingen die je geeft, heerlijk!
Naam: Maria
Datum: 29 oktober, 13u08
Plaats: Lanaye
Reactie: Ja ja, 'De Kabbalist' wordt vast ook een buitenlandse bestseller... of een film :-)
Naam: Heidi
Datum: 29 oktober, 11u24
Plaats: Laag-Caestest
Reactie: bedankt voor je mooie boeken en woorden!
Naam: Henriette
Datum: 29 oktober, 11u16
Plaats: Appingedam
Reactie: Dit is weer een ontzettned goed boek van Geert Kimpen.
Ditmaal met een heel erg actueel thema en stemt tot nadenken.
Naam: Simha
Datum: 28 oktober, 19u13
Plaats: Zandpol
Reactie: Beste Geert, we hebben genoten van je boek
Naam: Annick
Datum: 28 oktober, 19u09
Plaats: Oosterwijtwerd
Reactie: Prachtig boek van Geert Kimpen
Naam: Corry
Datum: 28 oktober, 14u36
Plaats: Eijsden
Reactie: Geniet er allemaal van van de nieuwe Schrijfweek! De inspiratie van vorig jaar, zindert nu, ik genezen ben nog steeds na! Binnenkort komt mijn eerste dichtbundel uit!!!
Naam: Esther
Datum: 28 oktober, 14u10
Plaats: Nieuw Amsterdam
Reactie: Net in een ruk jullie 'Liefdesdagboek' uitgelezen... Mooi hoe het leven kan lopen! Geeft inderdaad vertrouwen!
Naam: Kim
Datum: 28 oktober, 13u54
Plaats: Delfzijl
Reactie: Lieve Schrijfweek treasures, even zeggen dat ik met een grote dankbare glimlach terugblik op onze tijd vorig jaar! Wat was het inspirerend en fijn! Ik zing, schrijf, dans, huil, bid, werk en bewonder nog steeds niet zonder jullie in mijn hart
Naam: Michelle
Datum: 28 oktober, 10u52
Plaats: Sint Maarten
Reactie: Beste Geert,

Na 2 maanden wachten na bestelling van je boek Rachel hierop Sint Maarten heb ik deze opgehaald bij van Dorp , de enige kantoorboekhandel op het eiland . Een reusachtige dikke zwarte dame knipte een doosje open en ja daar zat je boek in . Ga deze week voor het eerst een boek van jouw hand lezen in het caribische gebied , opzich al een hele ervaring
Naam: Nienke
Datum: 28 oktober, 10u30
Plaats: Mariadorp
Reactie: Voor jou een dank dat je schrijft. Voelt als Thuiskomen
Naam: Deva
Datum: 27 oktober, 21u40
Plaats: Brussel
Reactie:
Naam: Sandra
Datum: 27 oktober, 21u38
Plaats: Maasmechelen
Reactie:
Naam: Angelique
Datum: 27 oktober, 21u34
Plaats: Maastricht
Reactie: Sinds gisteren weer terug in Nederland. Hier ruik ik de herfst met haar geurige bladeren, voelbaar bijna november. De afgelopen week enorm genoten van de luxe om een week alleen maar met schrijven bezig te zijn. Woorden zoeken en gelukkig ook vinden. Als je ooit denkt aan het schrijven van een boek en je wilt in 1 week heel veel leren en ook nog eens (culinair ) genieten. Doe dan vooral een schrijfweek bij Geert en Christine. Het was geweldig!
Naam: Maaike
Datum: 27 oktober, 21u28
Plaats: Groningen
Reactie: Bedankt voor de leuke en leerzame week
Naam: Phebe
Datum: 27 oktober, 21u20
Plaats: Amstelveen
Reactie: Hoi Geert,In het boek Rachel schrijf je over hogepriesteressen en hun inwijdingen. Dit intrigeert mij enorm, weet jij waar ik meer kan lezen/zien over deze hogepriesteressen? Bestaat er een mooie documentaire over bijvoorbeeld?
Bedankt voor je inspiratie.Groetjes Phebe
Naam: Willem
Datum: 17 oktober, 16u45
Plaats: Sittard
Reactie: Beste Geert,
mijn vrouw heeft na jouw lezing in Kasteel Gronsveld enige tijd geleden het door jou gesigneerde boek 'De Prins van F.' mee naar huis genomen...
Eergisteren ben ik erin begonnen...en ben niet meer gestopt...en meteen daarna heb ik jouw 'Kabbalist'gelezen dat al twee jaar op een stapel aan het hoofdeinde van mijn bed ligt...
MAGISTRAAL, MEESTERLIJK..dit is de eerste keer in mijn leven dat ik zo gegrepen ben door boeken...na het lezen van de Los der zotheid als klein kereltje...ik heb nog nooit in mijn leven zo 'alles uit mijn handen laten vallen', en heb nonstop tot vanmorgenvroeg, gegrepen-, gepakt-, meegesleurd-, opgeslokt-gelezen.
Hele grote dank. Onze jongste zoon van 18 heeft gisteren in EEN ruk jouw prins uitgelezen als eerste boek in zijn leven dat hij niet weg kon leggen...
Beste Geert, encore: GRAND MERCI
Naam: Petra
Datum: 17 oktober, 11u40
Plaats: Rotterdam
Reactie: Dank je Geert. Je inspireert me al jaren.
Naam: Nora
Datum: 17 oktober, 11u24
Plaats: Amsterdam
Reactie: Rachel en het mysterie van de liefde.. van Geert Kimpen gaat over de tempelpriesteressen. Ik vergiste me! De kabbalist is overigens ook een aanrader. ;-) Je kunt interviews met Annine van der Meer en Geert Kimpen zien bij Het Vermoeden van Annemiek Schrijver Bij uitzending gemist zijn ze terug te zien. Interessant en inspirerend!
Naam: Jochem
Datum: 14 oktober, 15u26
Plaats: Haren
Reactie: Heb je laatste boek net uit. In een ruk uitgelezen.
Supergoed, leuk, ontroerend en grappig en stemt tot nadenken.
Ga ik zeker aanbevelen.
Naam: Paul
Datum: 14 oktober, 15u23
Plaats: Baarlo
Reactie: Ik ga "De Prins van Filettino" binnenkort
lezen. Wat een mooi thema!!
Naam: Mies
Datum: 14 oktober, 09u47
Plaats: Vlaardingen
Reactie: Hallo Geert,

Bedankt voor de fijne lezing in Gronsveld. Precies zoals ik het me had voorgesteld. Had graag nog wat met je willen kletsen over een en ander. Maar ja. Vond het heel leuk dat ik je dan toch ontmoet heb. Tot een volgende keer!
Naam: Andrea
Datum: 13 oktober, 07u37
Plaats: Groningen
Reactie: Beste Geert,

Allereerst wil ik je bedanken voor je moed en je inzet. Dankjewel voor het voorbeeld dat jij wilt zijn! Ik heb je vraag gelezen: "waarom blijven mensen op hun bank zitten ; waarom gaan ze de straat niet op?" Ik denk dat ik daar een antwoord op heb en ook dat ik daarin mogelijkheden zie.
Het woord "BASTA" wat jij gebruikt was mijn inspiratiebron... je hebt gelijk! Dankjewel voor deze wake-upcall! Graag wil ik mijn steen bijdragen aan "BASTA" ..... mag ik dat aan je uitleggen?
Naam: Kore
Datum: 13 oktober, 07u35
Plaats: Zoetermeer
Reactie: jouw boek De Prins van Filettino heb ik allang uit en zeer van genoten.
Naam: Sonja
Datum: 12 oktober, 18u07
Plaats: Mol
Reactie: heb net je boek de kabbalist gelezen.. chapeau! briljant!
Naam: Maarten
Datum: 11 oktober, 19u15
Plaats: Doorn
Reactie:
Naam: Ed
Datum: 10 oktober, 13u38
Plaats: Maastricht
Reactie: Geert, heb genoten van je presentatie op het symposium in Maastricht
Naam: Marjan
Datum: 10 oktober, 13u34
Plaats: Amsterdam
Reactie: Het was super inspirerend! Ik ben weer druk aan het schrijven, zelfs nu in de avond. Bedankt allemaal voor jullie enthousiaste verhalen en natuurlijk Christine Pannebakker en Geert Kimpen, die met zoveel liefde voor het schrijversvak in het leven staan en dat elke keer weer weten over te brengen!
Naam: Yvonne
Datum: 10 oktober, 12u20
Plaats: Maarssen
Reactie: Ik denk nog met zoveel smiles terug aan 'onze' week. Jullie zijn echt goud waard voor ons allemaal.
Er zijn bij mij meerdere creaties in de maak en het is heerlijk te weten dat ik alle achtergrond in huis heb om ze van de het leven te schenken.
Naam: Tessa
Datum: 9 oktober, 13u49
Plaats: Amersfoort
Reactie: Wens je goeds, liefde, kracht en inspiratie! Trouwens, ben nu het boek van christine aan het lezen, vrouwenpower, heerlijk!
Naam: Claudia
Datum: 9 oktober, 10u32
Plaats: Antwerpen
Reactie: heb erg genoten van je boeken , nog van da , zou ik zeggen
Naam: Marieke
Datum: 7 oktober, 18u14
Plaats: Alblasserdam
Reactie: ik wil je grote complimenten geven over de Prins van Filettino, ik heb het boek met heel veel plezier gelezen, jammer dat het uit was! Ik ga hem zeker nog een keer lezen en heb je boek aanbevolen bij vrienden. En, nee?.ik leen de Prins niet uit, ze mogen hem zelf kopen! ;)
Naam: Diana
Datum: 7 oktober, 11u24
Plaats: Voorburg
Reactie: kreeg van n vriendin een stapel Happinez tijdschriften (ik probeer ze allemaal te verzamelen, maar ben nog maar n beinner :-)).beginner.Er staat een artikel in van jou "de kabbalist ontmoet de sjamaan".wat kan jij toch wonderbaarlijk schrijven..Zit te genieten..Heb het stuk nog niet uit, en ga nu schilderen..Vind het fijn te weten dat ik iets nog niet heb uitgelezen, dan heb ik iets om mij op te verheugen..Dat wou ik even schrijven.
Naam: Manette
Datum: 7 oktober, 08u50
Plaats: Apeldoorn
Reactie: Beste Geert,

Hartelijk dank voor de nieuwsbrief, altijd weer leuk om te lezen!! Dat vind ik oprecht knap, want sommige nieuwsbrieven raak ik na een tijdje zat. Is te veel van hetzelfde of zo...

Anyway, de reden van mijn mail: ik hoop dat je ook een internetpagina gaat maken, ondanks dat je al een heleboel andere social media pages hebt :-)
Naam: Rene
Datum: 7 oktober, 08u47
Plaats: Alkmaar
Reactie: Hallo Lieve Geweldige Geert,
Kolakovot voor je boek de Geheime Newton!! Het is nu al 5 jaar uit zag ik maar wat een geweldig inspirerend boek.
Ik bestier een opleiding tot Biodanzadocent in Utrecht en in de theorie lessen die ik geef voel ik al mijn waarheid door me heen stromen.
Zoveel van wat je schrijft is precies datgene dat ik aan mijn studenten vertel.
Mijn complimenten voor je toewijding om dit boek en jouw waarheid licht en liefde zo de wereld in te brengen!
Ik heb ook veel geleerd van je boek. Vooral dat onze egoïstische daden of duistere paden en acties op een ander niveau precies datgene is wat we zelf en de ander nodig hebben. Op 1 niveau wist ik dit al, (mijn eerste danscursus in 1999 ging over schaduwkanten), maar je verhaal heeft me op een bijzondere en stevige manier de ruimte gegeven om echt mezelf meer te leven, met al mijn egoisme dat nooit zoveel ruimte heeft mogen genieten in mij.
Ik vertelde je eens op het OpenUp festival dat ik naar Israel zou verhuizen. Dat is niet gebeurt, maar Israel is naar me toe gekomen en ik leef nu bijzonder uitdagend en zielsgelukkig samen met mijn Israelische vrouw. Inmiddels zijn we 5 maanden zwanger van ons eerste kind!
Dankjewel voor je wie je bent in de wereld en voor jou bijdrage aan bewustzijn
Naam: Ad
Datum: 7 oktober, 07u24
Plaats: Maastricht
Reactie: Wat was je goed gisteren. Je sprankelde. Je wist de mensen te raken. En met zoveel humor. Een heerlijk slot van een waardevolle middag. Ik geloof wel dat de mensen het geheel gewaardeerd hebben. Nogmaals dank.
Naam: Tara
Datum: 4 oktober, 08u54
Plaats: Maastricht
Reactie: Hallo Geert,

Daar ben ik weer eens. Nou ja, is toch alweer bijna 2 jaar geleden. Je lezing in Heerlen is toen niet doorgegaan, maar als alles goed gaat zal in dan eindelijk op 13 oktober in Gronsveld een lezing van jou mogen bijwonen. Ik kom dan met mijn vriend en ook een van mijn dochters zal aanwezig zijn. We hebben ook alle drie je boek van de Prins gelezen. Ik had dat boek toen besteld voor mijn vriend. Ja, er moet heel veel gaan veranderen op allerlei gebied. Momenteel komt me zoveel "nieuws" onder ogen, daar word ik echt niet vrolijk van. Maar we geven niet op, toch? Dat is geen optie. Nou ja, ik verheug me in ieder geval zeer dat ik je 13 oktober dan toch ga ontmoeten. Tot dan.
Naam: Marie
Datum: 4 oktober, 08u47
Plaats: Aalsmeer
Reactie: Wat goed Geert,De Geheime Newton is mijn favoriete boek!!!

TOP

Delen: