Archief van januari 2015

Archief

Kunstenaar: Andrea Esposito / Schilderij: Venerina

Naam: Nel
Datum: 27 januari, 19u42
Plaats: Leiden
Reactie: De schrijversweek heeft ons losgeweekt.

We zijn dan ook vast van plan ons nog een keer in te schrijven voor een schrijversweek. Want we hebben nog veel lessen nodig....

Toen we ons vorig jaar inschreven....hadden we geen benul...

We zitten al dertig jaar in een universitaire ivoren toren, waarvan we alle ins en outs kennen en gewend zijn aan de cultuur aldaar. De wereld van de economen.
Schrijven hoort bij dat bestaan. Conform het protocol.

Schrijven vanuit en voor de wetenschap vereist een disciplinair keurslijf. Zelf heb ik me dat aardig aangeleerd. Maar wel altijd de hartstocht gevoeld, die geen weg vond...

Bij jullie heb ik geleerd, mijn hart te geven. Zonder bronnen en enige verantwoording naar anderen, beoefen ik nu de kunst van het schrijven van uit mezelf. Ik heb dat bijna tot een dagelijkse exercitie gemaakt. En af en toe, zet ik iets op Facebook.

Terwijl de wetenschap mijn passie was, ervaar ik nu een aardverschuiving.

Dat hebben jullie toch maar bereikt, Christine en Geert...

Jullie hebben ons losgeweekt

en wij gaan op weg naar een nieuwe en totaal andere levensfase

Heel veel knuffels en ontzettend bedankt!
Naam: Caroline
Datum: 26 januari, 13u13
Plaats: Middelburg
Reactie: Ik heb een honger ontdekt die me vult en toch goed is voor de lijn. Mijn handen gaan liever naar map schrijfweek > manuscript. Dan naar voorraadkast>reep chocola. Ze is gewoon gelukkig
Naam: Sonja
Datum: 23 januari, 17u41
Plaats: Arnhem
Reactie: Een absolute aanrader! Het team van deze schrijfweek haalt het alle beste in je naar boven! Zo dankbaar dat ik twee keer bij Geert Kimpen en Christine Pannebakker een schrijfweek heb kunnen volgen. Dankzij hun begeleiding ligt nu mijn juweeltje bij de drukker!
Naam: Willem
Datum: 14 januari, 16u27
Plaats: Amsterdam
Reactie: Congrats to one more working hero! Want dat je optredens, schrijfsels en charisma werken, wie zou daar nog aan twijfelen?
Naam: Chantal
Datum: 13 januari, 18u51
Plaats: Huizen
Reactie: Ik dacht ik lees nog even een hoofdstuk voordat ik ga slapen. Dat was tientallen hoofdstukken geleden. #degeheimenewton cc @GeertKimpen
Naam: Jeroen
Datum: 13 januari, 18u27
Plaats: Velzen
Reactie: Uw boek de kabbalist staat in onze boekenkast, ik heb het destijds met veel plezier gelezen.
Naam: Anthonie
Datum: 13 januari, 18u15
Plaats: Zeist
Reactie: Ik heb natuurlijk al jouw boeken, Geert! 'De magie van de liefde' heb ik ergens vorig jaar aangeschaft samen met de Happinez. Silvia en ik hebben het boekje juist in de kerstvakantie liggend in elkaars armen aan elkaar voorgelezen in bed, in een pittoresk Italiaans huisje in de buurt van Silvia's familie. Een schitterend kleinood, voor ons een feestje van herkenning en een extra bevestiging van onze unieke liefde.
Naam: Saskia
Datum: 13 januari, 18u12
Plaats: Hilversum
Reactie: Ik heb al zoveel mensen verteld van de fantastische week, was HEEL ERG wennen om weer thuis te zijn, het was een speeltuin, een warm bad, genieten en mijn vleugels zitten nog vast.
Naam: Marianne
Datum: 13 januari, 17u57
Plaats: Middelburg
Reactie:
Naam: Stephan
Datum: 12 januari, 17u59
Plaats: Dilbeek
Reactie:
Naam: Lily
Datum: 12 januari, 15u39
Plaats: Vaals
Reactie: Intens genieten van 'Rachel of het mysterie van de liefde' van Geert Kimpen. Wat kunnen die Christine en Geert schrijven zeg!
Wijs, zwoel, zoet, helder en stralend.
Halleluja of misschien beter:
Shabat shalom!
Naam: Anthonie
Datum: 12 januari, 12u21
Plaats: Hilversum
Reactie: Jouw inspirerende persoonlijkheid en boeiende geschriften hebben mij voorgoed geraakt en mij als mens verder gebracht.

TOP

Delen: