Archief van augustus 2017

Archief

Kunstenaar Stellmacher

Naam: Gina
Datum: 31 augustus, 07u10
Plaats: Herent
Reactie: bedankt voor het delen van de prachtige verhalen die je beleeft met je dochter in Japan.
Naam: Tamara
Datum: 15 augustus, 22u25
Plaats: Drunen
Reactie: Wij zijn net een week terug en het was echt life-changing voor mij. Ik beveel het al aan iedereen aan sinds ik terug ben. De workshops waren super. Ik weet nu gewoon hoe ik een goed boek moet schrijven. De sfeer is super. De verhalen mega. Zo kan ik nog wel even door gaan. Ben nu elke dag aan het schrijven en vertrouw nu op het proces en over 3 maanden gaan we het uitgeven.
Naam: Christianne
Datum: 15 augustus, 15u46
Plaats: Apeldoorn
Reactie: Was echt super! Ik ben mee geweest als partner van een van de deelnemers en heb een heerlijke week gehad. Lekker uitgerust, 's ochtends starten met Yoga, veel gelachen en mooie mensen ontmoet. En het was heerlijk ff niets te 'moeten' terwijl iedereen volop bezig was met alle workshops. Dankjewel Geert, Michelle Shanti, Esther Dekker en Kitty Relleke, ik heb genoten!!
Naam: Anke
Datum: 14 augustus, 12u21
Plaats: Apeldoorn
Reactie: Geachte Geert, ik heb onlangs met veel plezier en interesse uw boek De prins van Filettino gelezen. Een vermakelijk, maar ook leerzaam boek. Ik ben meermaals in lachen uitgebarsten, bijvoorbeeld toen onze kersverse prins op de tv als uitsmijter werd ingezet. En tegelijk is het treurig dat de banken een kaartenhuis zijn dat zomaar kan omvallen. Knap dat u zo speels met deze harde feiten bent omgegaan.
Naam: Ismahan
Datum: 13 augustus, 12u05
Plaats: Rotterdam
Reactie: Hai Michelle en Geert
om te beginnen wil ik jullie ontzettend bedanken voor jullie educatie, feedback en jullie MEGA liefde die ik van begin tot nu nog steeds voel !
Naam: Mirjam
Datum: 11 augustus, 10u05
Plaats: Zwijndrecht
Reactie: Net als mijn vorige bestelling zal ik deze boeken wel zo uit hebben!
Had toen lezing van Geert over de Magie van de Liefde bijgewoont in Zwijndrecht en daar 2 boeken gekocht, de Kabbalist en Rachel, die ik alkebei in 1 week uit had.
Ik vond de Kabbalist een geweldig boek
Naam: Cleo
Datum: 10 augustus, 11u54
Plaats: Aalsmeer
Reactie: Wat fijn om deze website treffen! vele zaken zijn een feest der herkenning:-)

Ik was aan t zoeken en zodoende kwam ik hier. Eigenlijk was ik opzoek naar naslagwerken, documentatie van de tijd van Cleopatra. Zij schijnt een alchemist te zijn geweest voordat zij de Cleopatra werd die wij allen kennen;-) Her en der vind ik wel wat, maar daadwerkelijk naslagwerk lijkt niet te traceren. Dus ik neem mn gok, en vraag het maar heel brutaal aan jou? Wellicht weet je iets of kun je me doorverwijzen?
Tevens was ik benieuwd of je misschien weet of er nog mensen zijn die alchemie beoefenen? Ik zoek niet zozeer een vrijmetselarij-loge of wat dan ook, maar mijn honger naar die oude symbolistische kennis is haast niet te stillen en ik zou dan ook meer dan graag eens een boom opzetten met iemand die hier ook mee bezig is..
Naam: Annette
Datum: 8 augustus, 11u16
Plaats: Porto
Reactie: Ik ben nog aan het landen van de geweldige schrijfweek en geniet van de levendige sfeer op onze Facebookpagina's met alle foto's en berichten. Een goede manier om nog even in de vibe te blijven.
Naam: Carline
Datum: 8 augustus, 10u39
Plaats: Leeuwarden
Reactie: Ik mail jullie omdat ik jullie ontzettend wil bedanken voor de prachtige, inspirerende, meeslepende en onverwachte week die ik heb beleefd. Wat heb ik veel geleerd (met vallen en opstaan) en wat denk ik nog vaak terug aan alle mooie momenten!! Zonder jullie was dit niet mogelijk geweest, dus daarvoor een virtueel applaus en een schouderklopje (zoals ik van Sonja heb geleerd! :) ) Jullie zijn samen een TOP team, hou dat vast en dan kunnen jullie hopelijk nog jarenlang doorgaan met nog meer mensen blij maken !!

TOP

Delen: