Het Liefdesvaccin

Makkelijker kunnen we gezondheid niet maken, leuker wel!

Het Liefdesvaccin

Dit is niet het einde der tijden, maar het begin der nieuwe tijden. Het is niet nodig dat we tegenover elkaar komen te staan. Het is niet nodig dat we zo verharden. In wezen willen we allemaal hetzelfde. Verbinding, liefde, gezondheid en vrij zijn, in een wereld die zachter wordt in plaats van harder.

Geert Kimpen en Michelle Shanti brouwden een vaccin dat ons allemaal kan helpen om klaar te zijn voor de nieuwe wereld. Gebaseerd op eeuwenoude kennis uit India, China en Egypte, vermengd met de allernieuwste inzichten uit de wetenschap. Een vaccin met alleen maar positieve bijwerkingen en 100% mensvriendelijk. Laat je ontroeren door hun Lockdowndagboek, inspireren door hun zelfgebrouwde vaccin en amuseren door hun verhalen.

Ben jij klaar voor het Liefdesvaccin?

Lees meer in de rubriek 'Uitgelicht' van tijdschrift 'Onkruid' (pdf)

Geert Kimpen en Michelle Shanti zijn schrijvers en liefdespartners. Geert genoot onder meer grote bekendheid met De Kabbalist, en Michelle met Godin op Hoge Hakken. Dit boek is hun eerste gemeenschappelijke kind.

Bestel het boek nu!


bed-in Amsterdam

Soms voel je vanuit het diepst van je buik, dat je iets moét doen, ook al vind je het doodeng.
Michelle en ik voelen dat we iets moeten doen. Iets vóór en niet tegen. Vóór verbinding. Vóór warmte. Vóór liefde. Vóór omkijken naar je medemens. Vóór in contact blijven.

Het is misschien een klein gebaar maar we doen wat we kunnen. Het is niet naïef om de wereld te willen veranderen. Het is naïef om niet het verband te zien tussen onszelf en de toestand in de wereld.

Wat gaan we doen dan?
Wel – een week lang gaan we samen in een bed liggen in een etalage in Amsterdam. Als symbool voor liefde en verbinding in een tijd waarin zovelen kampen met angstgevoelens, eenzaamheid, onzekerheid, wanhoop soms.

En vanuit ons bed verzamelen we cadeautjes. Nee, niet voor ons, maar cadeautjes die we gaan uitdelen. Met één boodschap; pay it forward. Doe zomaar eens iets aardigs voor iemand anders. Gewoon vanuit je hart. Kijk om naar je medemens. Maak het verschil dat je zelf wilt zien in deze wereld. Laten we liefde verspreiden. Gewoon liefde. Niets meer dan liefde.

Wij zijn klaar voor onze Bed-in. Doe je mee?
Van aanstaande vrijdag 18 december tot en met donderdag 24 december kan je ons dagelijks in bed vinden in Herberg het Mandelhuisje, Sixhavenweg 27 te Amsterdam.

Voor de deur staat een mand waar jij een lief cadeautje in kan leggen (die wij 24 december gaan uitdelen).

Wil je jouw cadeautje persoonlijk afgeven met je verhaal? Dan moet je (volgens de maatregelen) een afspraak maken via mail; info@parisbooks.eu
Of; stuur je cadeautje per post:
Herberg Het Mandelahuisje
T.a.v. Michelle en Geert
Sixhavenweg 27
271021 HG Amsterdam

In ons bed ontvangen we gedurende de week bekende en minder bekende mensen voor een gesprekje, dat we live zullen streamen hier op Facebook. Fijn als je dat wilt delen. We voelen het in onze buik. We gaan het doen. We moeten het doen. Onze Bed-in…

Wees welkom, deel, doe mee, of doe het op joúw manier, verspreid de liefde!

TOP

Delen: