Terug naar overzicht

Gezinspiratie.nl

Gezinspiratie.nl
Silvia Flink

30/01/2012 - Als je denkt dat het een ‘zweverig’ boek is dan heb je het mis.

Maak Goud van je leven

Written by 3musketiers on 30 januari 2012

Vraag jij je wel eens af of dit nu werkelijk alles is? Of je blijft doen wat je nu doet tot je gepensioneerd ben? Wie je eigenlijk bent? Op het moment dat grote levensvragen als deze in je hoofd dreunen is je alchemistische weg begonnen...

In dit boekje onthult Geert Kimpen de processen die je kunt doorlopen om jouw lood in goud te veranderen. Zeven stappen waarin je ontdekt wat je ware levensbestemming is en hoe je deze kunt realiseren. Zeven eeuwenoude alchemistische processen met een springlevende boodschap voor jou.

De redactie van Gezinspiratie las het boek ‘Maak Goud van je leven' van Auteur Geert Kimpen en dit is wat wij er van vonden:

‘Maak Goud van je leven' is een boek dat je aan de hand meeneemt om te beginnen met jouw transformatieproces. Met de symboliek van de zeven alchemistische processen om lood tot goud te transformeren, word je door de auteur meegenomen op een ontdekkingstocht naar de antwoorden op jouw levensvragen. Ieder proces wordt uitgebreid beschreven en ondersteund door openhartige en herkenbare verhalen van Geert over zijn eigen transformatieproces en citaten en spreuken uit de boeken ‘De Kabbalist' en ‘De geheime Newton'. De lezer wordt met vragen en invuloefeningen uitgedaagd op zoek te gaan naar zichzelf en het ‘goud' te vinden.

Als je nu denkt dat het een ‘zweverig' boek is dan heb je het mis. ‘Maak Goud van je leven' is zodanig geschreven dat het ook voor mensen die (nog) niet bezig zijn met levensvragen, een leuk en interessant boek is waar ook zij herkenning zullen vinden.

TOP

 

Delen: