Wensenboek deelnemers / Participants

Archief

Discipline

Naam: Daniëla Oak
Plaats: Kerkrade
Leeftijd: 61
Mijn wens

Mijn diepste wens is spoedig iemand te ontmoeten, het liefst een uitgever, die minstens zo enthousiast is als ik het ben over dromen en hun betekenis… want daar schrijf ik over. Reeds als kind had ik iets ondefinieerbaars met dromen, zonder er wijs uit te worden. Sinds tien jaar is daar verandering in gekomen. Ze hebben ons ongelooflijk veel te vertellen. Dat moet ik gewoon delen met een groter publiek.
Het zou (als leuke "bijkomstigheid") geweldig zijn hiermee in mijn onderhoud te kunnen voorzien.
En als de inhoud van mijn jongste dromen ook nog eens werkelijkheid wordt, staat de man van mijn hart ook eerstdaags voor de deur. Niet dat hij op de laatste plaats komt, integendeel, maar ik werk gewoon achterstevoren...
Hartegroet en liefs voor iedereen,Daniëla
Daniel Naam: Daniel
Plaats: Den Helder
Leeftijd: 31
Mijn wens

Dingen die ik ben.

Ik ben Welvarend.

Ik heb altijd veel geld, en kan kopen wat ik maar wil en wanneer ik het wil. Ik creeer dit geld door te doen wat ik leuk vind. Geld stroomt moeiteloos mijn werkelijkheid binnen. Ik heb een mooie auto waar ik elke dag een stukje mee ga rijden, puur omdat het gewoon leuk is in mijn auto te zijn. Ik heb een mooi groot huis, en veel vrienden die ik kan uitnodigen wanneer ik maar wil, zodat we samen leuke dingen kunnen doen. Ik ga regelmatig op vakantie en bezoek alle mooie plekken op deze wereld, dit doet me veel plezier omdat ik graag nieuwe ervaringen beleef die mij raken in mijn onvoorwaardelijke liefde. Ook wordt ik omringd door mooie spullen die mijn geweldige gevoel over mijzelf en
mijn leven benadrukken, door alles in mijn ervaring wordt ik steeds blijer en vrolijker, ik kan echt genieten van
mijn leven.

Ik ben liefde.
Ik voel constant pure liefde voor mezelf en alles en iedereen om me heen. In mijn fisieke werkelijkheid wordt dit weerspiegeld, ik heb een geweldige vriendin die dagelijks mijn hart in vuur en vlam zet, en anders om natuurlijk hetzelfde. Ik heb een heel erg lief kind die mijn leven beroerd in pure liefde voor mij, en samen zijn we een heel gelukkig gezin. Ik heb veel vrienden die alleen op de juiste momenten in mijn leven zijn, om hun liefde en hun ervaringen met mij te delen, zodat de vreugde voor iedereen versterkt wordt tot pure extase. Ook voel ik dagelijks
de rust van echte liefde, en kom ik tot de kern van wie ik ben, onvoorwaardelijke liefde, voor al dat is. Ik beroer elk moment vele mensen met mijn aanstekelijke uitstraling van pure liefde, en help hen zo ook een leven vol liefde te hebben.

Ik ben blij.

Ik ben blij met alles wat ik ervaar, elke ervaring brengt me weer nieuwe blijdschap, wat weer aanzet tot meer mooie ervaringen. Het kan niet te gek. Ik heb zo'n mooi leven dat ik blij kan blijven, omdat ik weet dat mijn volgende
ervaring me ook weer blij zal maken.

Ik ben geluk.

Ik ben heel erg gelukkig, alles zit mij mee. Moeiteloos creeer ik mijn leven zoals ik het wil. Dit maakt me heel
erg gelukkig. Geluk is zo'n beetje mijn bijnaam geworden, omdat het voor anderen lijkt dat het geluk alles op mijn pad brengt wat ik maar wil, ik zelf weet wel beter, ik heb wat ik wil omdat ik dat zelf creeer, dat is pas echt geluk.

Ik ben Heling.

Ik ben zo doordrongen van mijn hogere zelf dat mijn hele weze constant geheeld wordt, ik ben altijd gezond en blijf dit ook. Heling is mijn natuurlijke staat van zijn, alles waar ik mijn aandacht op richt is weer heel, precies zoals het ook hoort te zijn.

Ik ben dankbaar.

Ik heb zoveel om dankbaar voor te zijn, en elke dag komen er weer nieuwe dingen bij. Ik bedank alles en iedereen voor hun deelname aan mijn geweldige ervaringen, ze laten me zien wat ik graag wil, zodat ik er moeiteloos in kan
veranderen.

Ik ben lief.

Ik ben lief voor mezelf, ik geef mezelf alles wat ik maar wil, en geef mezelf veel complimentjes, dit kan ik doordat ik ook echt goed ben voor mezelf, en alleen dat aantrek wat ik echt wil. Ook ben ik lief voor anderen, als ik dat wil help ik anderen ervaren wat zij willen, ik weet wat ze willen en kan ze helpen zichzelf te bewegen in de juiste richting van wat ze willen hebben, door heel lief voor ze te zijn en zacht aanwijzingen te geven die ze natuurlijk meteen met beide handen aanpakken.

Ik ben zekerheid.

Omdat ik weet dat niets vast staat, en ik elke moment dat ik me daar van bewust ben weer opnieuw kies wat ik wil, kan ik door het sturen van mijn gedachten en emoties, zeker zijn dat ik alleen dat creeer, wat goed voor me is, en waar ik nog blijer van wordt. ik voel me ook zeker, ik kan erop vertrouwen dat alles gaat zoals dat het beste voor me is, precies zoals ik dat wil.Ik ben volledig bewust aanwezig, hier in het nu.Ik besef me elk moment dat ik in het nu ben, ook als ik denk aan het verleden of de toekomst bevind ik me volledig in het hier en nu. Ik kan mijn aandacht zo goed verdelen, dat ik altijd in het nu ben met het grootste gedeelte van mijn aandacht. Ik ervaar hierdoor vredige rust en onvoorwaardelijke liefde, op elk moment.

Ik ben Bliss.

Doordat de kundalini shakti energie altijd door mij heen stroomt voel ik mij altijd in bliss. Ik ben bliss, ik ervaar bliss, en deel deze ervaring met anderen door ze aan te steken, als ze dit aankunnen en als ze dit willen. Heerlijke warme golven van pure liefde stromen altijd door mij heen en verwarmen zo mijn hele wezen. Ook geeft het mij een enthousiast gevoel, ik hoef me nooit te vervelen, door mijn aandacht naar binnen te richten zit ik nooit zonder ideeen. De energie is alijd zo sterk, als dat ik als prettig en mooi ervaar.

Ik ben vrij.

Ik voel me vrij alles te doen en laten, wat ik maar wil, en wanneer ik het maar wil. Ik creeer zo dat ik alleen maar met andere mensen of wezens geconfronteerd wordt, als ze passen binnen de ervaringen die ik aan het creeeren ben of gecreeerd hebt. Ik kan me vrij bewegen in een wereld waarin fisieke belemmeringen bestaan voor degen die daar voor kiezen, zelf kies ik voor pure vrijheid in de grootste zin van het woord. Ik ben vrij van een pijnlichaam, vrij van gedeelde pijnlichamen, en vrij van alles wat mij laat zien wat ik wil, zonder me er mee te identificeren. Ook ben ik vrij van tijd, ik besef me elk moment dat tijd niet bestaat, dat het niet meer is dan het vast zetten van het nu, ik gebruik tijd om met anderen te delen wanneer ik dat wil. Tijd ervaar ik alleen wanneer ik daar zelf voor kies. Ik ben vrij van oordelen, ik gebruik oordelen alleen voor mijn fisieke ervaring, na elk oordeel laat ik het meteen weer los, omdat niets vast staat. Ik geniet van mijn oordelen en ben vrij om het te gebruiken wanneer ik wil.
Ik ben ook vrij van oordelen van anderen, deze komen alleen in mijn ervaring als het past bij wat ik creeer voor mezelf. Ik ben vrij van alle dogma's en van karma. Doordat ik alleen ervaar wat ik wil, zullen karma en dogma geen invloed op mij hebben, ik kan alles doen wat fiesiek of geestelijk gezien slecht voor me is, en gewoon gezond en gelukkig zijn.

Ik ben bron.

Ik ben meer dan de som van mijn ervaringen, ik ben de som van alle ervaringen. Ik groei vol enthousiasme door al mijn ervaringen vanuit alle perspectieven. Ik ben die ik ben

Ik ben helderwetend.

Ik heb vele vragen, en nog voor dat ik de vraag gesteld hebt is het antwoord al binnen. Ik weet alles, en heb dit ook altijd gedaan. Ik herrinnner me moeiteloos alles wat past, bij wat ik nu wil ervaren, zodat ik de ervaring zo kan sturen dat ik er nog meer lol aan heb.

Ik ben helderziend.

Wanneer ik dat wil kan ik een kijkje nemen vanuit een ander perspectief, alle perspectieven liggen binnen mijn bereik, gecombineerd met helderweten ben ik zo in staat makkelijker op nieuwe ideeen te komen voor wat ik wil creeeren. Ik bepaal zelf wanneer ik deze gave gebruik, en ervaar mijn helderziendheid alleen wanneer ik dat wil.

Ik ben schoonheid.

In alles wat ik ervaar, zie ik de schoonheid. Alles is liefde alles is mooi. Ik ben altijd onder de indruk van zoveel schoonheid in mijn fisieke werkelijkheid.

Ik ben seks.

Ik geniet van mijn fisieke lichaam, en deel dit met wie ik wil. Seks is voor mij alles wat de interactie tussen de geslachten beschrijft, een glimlach kan me al in pure extase brengen. Seks is geestelijk ook heel overweldigend, ik ervaar het hebben van seks als en orgasmisch gebeuren dat mij hele wezen vervuld met pure opwinding door dat ik doordrengd wordt met liefde. Ik heb veel seks als ik dat wil ervaren, en heb het niet nodig. Seks is voor mij een manier om te laten zien wie ik ben. Pure onvoorwaardelijke liefde in een jasje gestoken van pure opwinding en genot.

Ik ben gezond.

Wat ik ook doe, waar ik ook ben, ik ben van nature altijd heel en gezond. Niets kan mij raken niets kan mij iets maken, ik creeer automatisch gezondheid voor mezelf en iedereen om me heen. Ik regenereer alles zo snel dat het lijkt alsof ik nooit iets mankeerd heb. (Fisieke) pijn is in mijn werkelijkheid niet nodig, ik ben compleet gezond.

Ik ben die ik ben, in liefde, en ben bereid om mij rustig te laten brengen naar wat ik al ben, over de rivier van mijn verlangens, sterke verlangens zullen snel vervuld zijn de andere wanneer het is.

Dankjewel, met heel mijn hart, laat het NU gebeuren
Commentaar

bedankt voor deze mogelijkheid Geert...
Naam: daniel
Leeftijd: 53
Mijn wens

ik kan niets anders wensen dan dat onze aarde mag blijven bestaan ook na 21december 2012 en hopelijk zullen wij dan meer zorg dragen voor onze kostbare planeet en alle mensen groot en klein in vrede kunne leven.stel je eens voor een mooie planeet en elke mens of dier heeft vrede geen vervuiling meer onze planeet is weer schoon zeg nu zelf wat is kostbaarder dan ons leven op een planeet waar iedereen gelukkig is geld maar om onze aarde weer schoon te maken om op te houden te vernietigen van all wat leeft een toekomst voor de kinderen die na ons komen een planeet vol harmonie en indien er ergens nog leven is dan zoude ze het horen tot in het uiterste van het heelal.wees blij met alles wat onze aarde geeft nergens anders is er zo een planeet als de onze.is 1 miljoen meer waard dan vrede
Naam: Danielle
Plaats: Alkmaar, Nederland
Leeftijd: 30
Mijn wens

Mijn levensdoel, mijn missie (eindelijk) goed onder woorden brengen en kunnen samenvatten in 1 duidelijke zin. En hier zeker over zijn en mee aan de slag gaan, het voor me zien!
Daphne Naam: Daphne
Plaats: Utrecht
Leeftijd: 39
Mijn wens

Binnen een jaar ons huis verkopen en samen wonen aan 't water in of bij 't bos, met ruimte voor mijn haptonomie- en massagepraktijk.
Naam: Dapperdikkerdje
Leeftijd: 43
Mijn wens

Ik wens moed om mijn hart nog meer dan nu te openen, om me open te stellen voor alle liefde om me heen, om liefde in mezelf te investeren..
David Housholder Naam: David Housholder
Plaats: Orange County, California USA
Leeftijd: Born 1960
Mijn wens

To find the path to permanent Power, Joy, and Peace.
To locate the place from which to teach this to others.
Everyone will be able to see this City on a Hill and I will face no resistance in teaching it.
Naam: Davidje
Mijn wens

te trouwen met het meisje dat nu mijn vriendin is, en een dochter van haar te krijgen,
niks zou me gelukkiger maken =)
Naam: Dayane
Plaats: Heemstede
Leeftijd: 41
Mijn wens

Ik wil zangeres worden
DE TAFEL: van TIEN Naam: DE TAFEL: van TIEN
Plaats: Berkel en Rodenrijs
Leeftijd: 68 jaar
Mijn wens

DE TAFEL van TIEN is een NIEUW PROJECT. Tien mensen, gaan hun MISSIE verwezenlijken. Samen gaan zij onder mijn leiding hun PROJECTPLAN schrijven, en uitvoeren. Meld je aan. www.asmi-ikben.nl VILLA66 of topbalance-int@zonnet.nl Mies Hoogland bc.Visionair
Naam: de-echo-is-haha
Plaats: witmarsum
Leeftijd: 49
Mijn wens

dat ik 2999 ECHTE vrienden zal hebben die ik ECHT ken en die mij ECHT kennen
Commentaar

vriendschap is te vaak een illusie, een droom en een hyves gebeuren waarachter het gevoel van verlatenheid en ongekend/ongewaardeerd zijn verstopt zit.....
Naam: Debby
Plaats: Raamsdonksveer
Leeftijd: 35
Mijn wens

Na het afronden van mijn opleiding tot Nieuwetijdstherapeut wil ik nu graag mijn eigen praktijk/centrum opstarten, waar ik kinderen/volwassenen kan gaan helpen/begeleiden. Uiteraard wil ik mijn ervaring/kennis op dit gebied blijven ontwikkelen.
Naam: Debby
Plaats: Rijkevorsel
Leeftijd: 36
Mijn wens

Mensen op een professionele wijze helpen door middel van vertrouwelijke gesprekken & de weldaad van de Bach bloesem remedies en de MIR-methode.
Bibliotheekmedewerker worden dichtbij huis.
Naam: Debby
Plaats: Rijkevorsel
Leeftijd: 36
Mijn wens

Mensen op een professionele wijze helpen door middel van vertrouwelijke gesprekken & de weldaad van de Bach bloesem remedies en de MIR-methode.
Bibliotheekmedewerker worden dichtbij huis.
Dat alle leden van ons gezin gezond mogen blijven.
Naam: Deberdt
Plaats: Antwerpen Belgie
Leeftijd: 61
Mijn wens

MIJN WENS IS SCHOONHEID CREEEREN bv. door huizen mooi te maken met bv.Feng-shui, kleuradvies te geven kleding,woonst,en daarvan te genieten en dat maakt mij gelukkig als ik daardoor anderen kan gelukkig maken.
Naam: Debora
Plaats: Hasselt
Leeftijd: 35
Mijn wens

Ik wens een job waarin ik mijn talenten helemaal kan ontwikkelen en tot bloei kan laten komen.
Debora Naam: Debora
Plaats: Vught
Leeftijd: 49
Mijn wens

Dat ik in de beslotenheid van mijn praktijkruimte, in het gesprek met mijn kinderen, vriendinnen, vrienden, in de sportschool en op het schoolplein, contact maak op zielsniveau. Dat ik mijn zielsmaat herken zodra hij op mijn pad komt, dat ik mijzelf hartstochtelijk kan uitdrukken terwijl ik mijn voeten in de aarde voel staan.
Naam: Dees
Leeftijd: 40
Mijn wens

Gezond oud worden met mijn gezin. Multi miljonair worden en wereldwijd projecten opzetten voor kinderen met paarden om ze te leren dat elke wens werkelijkheid kan worden.
Commentaar

Mijn dank voor alles wat ik al heb!!!!
Naam: demica
Plaats: Rotterdam
Leeftijd: 55
Mijn wens

Ik een goede uitslag vrijdag in het ziekenhuis.
Naam: demica
Plaats: Rotterdam
Leeftijd: 55
Mijn wens

Ik een goede uitslag vrijdag in het ziekenhuis.
Naam: Dennis
Plaats: Apeldoorn
Leeftijd: 20
Mijn wens

Mijn wens is om dit jaar of de komende jaren door te breken in de muziekwereld. Ik ben nu een jaartje bezig met beats maken en rappen. Ik rap voornamelijk over spirituele ervaringen en de dingen die op deze planeet spelen. Graag zou ik mensen met mijn teksten meer besef en bewustzijn willen geven.
Naam: Desiree
Plaats: Heerlen
Leeftijd: 48
Mijn wens

Mijn grootste wens is te kunnen zijn wie ik werkelijk ben. Niet wat de buitenwereld van mij verwacht te zijn. Puur en vrij. Mijn grootste wens dat ik uitdrukking kan geven aan mijn gevoeligheid, creativiteit en intuïtie . Telkens als ik lees over de schrijfweek hoop ik dat er een moment zal zijn dat ik als deelnemer erbij kan zijn, dat er een moment zal zijn dat ik mijn boek kan delen met de wereld. Mijn grootste wens is me vrij te voelen als een vogel en hiervan ook andere mensen mee te laten genieten.
Desiree Schunken Naam: Desiree Schunken
Plaats: Hoensbroek
Leeftijd: 45 jaar
Mijn wens

Mijn wens is om mijn huidige coachingspraktijk verder vorm te geven als spiritueel centrum, waarin mensen de weg vinden naar hun eigen natuur en waarin ruimte is voor genieten,vrijheid en geluk.
Een spirituele creatieve levenscoach volgens Gods Plan.
Naam: Deva
Plaats: Uffelte
Leeftijd: 39
Mijn wens

Ik wens een groot geldbedrag te kunnen lenen om binnenkort mijn slag te kunnen slaan op de aandelenmarkt!
Overvloed voor iedereen!
Deva Yvonne Naam: Deva Yvonne
Plaats: Leeuwarden
Leeftijd: 53 jaar
Mijn wens

Al ruim 20 jaar zing ik mantra's met groepen mensen. Eerst nog wat schuchter, beginnend op mijn ruime meditatiezolder toendertijd met een handjevol mensen. Meer en meer breidt het zich uit, worden de groepen groter en huur ik inmiddels vaak kerken of kapellen vanwege de prachtige akoestiek.
Maar graag ook zing ik samen met mensen in de natuur of op oude schilderachtige plekken.
Naast de prachtige oude mantra's voeg ik mijn eigengemaakt liederen toe die vaak een verbinding hebben met de natuurwezens, de zon, de maan, de sterren, het AL.

Mijn wens: dit fulltime te doen, over mijn eigen grenzen en de landsgrenzen heen en er ruim van kunnen leven. Het delen van die ultieme stilte of ultieme vreugde wanneer je je in die heilige ruimte bevindt, daar wordt mijn ziel gelukkig van.
Devatara Naam: Devatara
Plaats: Breda
Leeftijd: 33
Mijn wens

Mijn wens is om in alle vrijheid te werk te gaan als paragnoste/medium en ervaringsdeskundige, om mensen succesvol te kunnen begeleiden in hun proces, op zo'n manier dat ik hier genoeg aan verdien om goed van te kunnen leven samen met mijn kinderen.
Naam: devrijemuzikant
Plaats: zutphen
Leeftijd: 56
Mijn wens

het is mijn wens zoveel zelfvertrouwen te hebben dat ik mijn praktijk,,de vrije muzikant,, durf te maken tot de plek waar liefde ontstaat vanuit muzikale creativiteit
Naam: dgbarbara
Plaats: Londerzeel
Leeftijd: 36
Mijn wens

Mijn wens is om professor aan de universiteit te worden, zodat ik mij kennnis en passie kan doorgeven aan de studenten en om onderzoek te doen.
Naam: Di
Plaats: Nederland
Leeftijd: 45
Mijn wens

om mijn kennis en ervarigen te bundelen om anderen een aanreiking te geven op hun weg naar groei, persoonlijke ontwikkeling en balans.
Dat ik vanuit mijn hart, mijn kracht, licht & liefde laat uitstralen om mijn medemens op een positieve en liefdevole manier te raken.
Naam: Diana
Plaats: Amsterdam
Leeftijd: 30
Mijn wens

Ik wens dat ik de liefde van mijn leven ontmoet.
Diana Naam: Diana
Plaats: etten-leur
Leeftijd: 44
Mijn wens

Dat ik die leuke baan vind, zodat ik financieel van niemand meer afhankelijk hoef te zijn.
Naam: Diana
Plaats: Leerdam
Leeftijd: 42
Mijn wens

Ik wens dat ik op ieder moment van mijn leven het positieve kan zien. Dat ik me moeiteloos mee kan laten gaan op de golven van het leven en dat die golven me brengen naar plekken waar ik vreugde, liefde, lol, vriendschap en harmonie meer en meer kan ervaren.
Commentaar

En dat wens ik voor iedereen!
Naam: Diana
Leeftijd: 47
Mijn wens

het is mijn grote wens om pasen met mn zielemaatje te vieren. Op dit moment durft hij de stap met mij nog niet echt aan moet hij eerst oude pijn verwerken. Dat is ok, toch voel ik diep in mijn hart de pijn dat we niet samen zijn nu we na lange tijd eindelijk elkaar gevonden hebben. Wie weet krijgt hij de hulp en ziet hij het licht zodat we ook fysiek samen kunnen zijn.
Naam: diana
Plaats: Schoonhoven
Leeftijd: 53 jaar
Mijn wens

Ik wens dat ik mezelf en anderen kan accepteren zoals we zijn. Dat we goed genoeg zijn. En vanuit die liefde leven.
Naam: diana b
Plaats: zeeland
Leeftijd: 47
Mijn wens

Nog meer in balans leven met mijn creatieve talenten waaronder schrijven, waardoor ik deze naar buiten brengen kan en hiermee mijn inkomen kan verdienen
diana b Naam: diana b
Plaats: nederland, zeeland
Leeftijd: 48
Mijn wens

Mijn wens is;

Mijn wens is het einde van de macht en doctrine van banken en andere financiële instelling. Eerlijke politici. Ik wens mij dat wij mensen gelukkig mogen zijn en weer mogen beginnen met leven en niet meer overleven. Overleven deden de meesten al zo lang, langer dan de EU crisis bestaat. Ik wens me voor iedereen dat hij/zij zijn vrijheid terugkrijgt.
Dianakors Naam: Dianakors
Plaats: Reusel
Leeftijd: 45
Mijn wens

Ik wil graag mijn bif five of life realiseren, en dat zijn:
- Centrum, opleiding en begeleiding tot Ik-krachtcoach neerzetten

- Op een gezonde manier er altijd zijn voor mijn kinderen.

- Puur zijn, bewust zijn van mijn leven

- Pelgrimstochten, wandeltochten, wandelvakanties lopen

- Uitwisseling met (inspirerende) mensen, leren van hun wijsheid/kunde,
mijn kennis/kunde overdragen.
dickboer Naam: dickboer
Plaats: Haastrecht
Leeftijd: 50
Mijn wens

De mensen in 'ontwikkelingslanden' te laten zien en ervaren dat we niet afhankelijk zijn van kapitalisten, de graaiers onder ons. Liefde en gemeenschapszin is al wat ons drijft. Niet Ahriman. Vertaal het woord God of Allah in de boeken in LIEFDE, en die boeken krijgen eindelijk de betekenis waarvoor ze bedoelt waren. LOVE IS ALL WE NEED.
diederikvercammen Naam: diederikvercammen
Plaats: Overmere / België
Leeftijd: 35 jaar
Mijn wens

Ik wil wereldwijd scholen oprichten met als fundament de bewuste aandacht.
Ik wens in tientallen landen honderden scholen op te richten voor miljoenen studenten.
DIEDERIKVERCAMMEN Naam: DIEDERIKVERCAMMEN
Plaats: Overmere
Leeftijd: 36 jaar
Mijn wens

Ik wens in tientallen scholen het komende half jaar lezingen, workshops en trainingen te geven in bewuste aandacht.
Ik gebruik daartoe technieken als mindfulness, geweldloze communicatie, transcendente meditatie en transformational breathing.
Ik geef les in geluk. Ik inspireer tot geluk. Ik kies voor geluk. Ik ben een krachtige schepper.
Ik ben vrede. Ik ben vreugde. Ik ben...
DIENEBIEN Naam: DIENEBIEN
Plaats: HEERLEN
Leeftijd: 35
Mijn wens

Donderdag 4/11 heb ik een sollicitatie gesprek en wens dat ik word aangenomen en ik een baan krijg waar ik me zelf kan zijn en me op mijn manier kan uiten met fijne collega´s om me heen, vol positiviteit en puurheid.
Naam: Dina
Plaats: Sprang Capelle
Leeftijd: 34
Mijn wens

Mijn wens is om met mijn levenservaring anderen te helpen.
Commentaar

Op welke wijze, in welke omgeving weet ik nog niet.
Naam: Dini
Plaats: Ridderkerk
Leeftijd: 55 jaar
Mijn wens

Om projekten in verschillende landen op te zetten, waarin ik kan samenwerken met fijne, aardige mensen die kunst en mooie dingen maken, die ik voor hen verkoop.

Zodat andere mensen hun talenten aan de wereld kunnen laten zien en ik heerlijk werk heb.
djai Naam: djai
Plaats: amsterdam
Leeftijd: 19
Mijn wens

ik wil mensen begeleiden naar de ervaring van wie ze echt zijn. ik wil mensen leren via workshops wat ons bewustzijn precies is en wat je ermee kan. ik wil laten zien hoe makkelijk het is om je werkelijkheid te veranderen. ik wil hypnose en meditatie hot maken. ik wil spiritualiteit en wetenschap verbinden. ik wil voor publiek staan, samenwerken en eigen oefenruimtes+organisatie.
Naam: dochter
Mijn wens

Papa, mag ik je wakker maken als ik je nodig heb?
dolfijntje Naam: dolfijntje
Plaats: kerkrade
Leeftijd: 67jr
Mijn wens

mijn wens heb ik eigenlijk al geuit. maar ik wens ook dat ik op de goede weg mag blijven.
dolfijntje Naam: dolfijntje
Plaats: kerkrade
Leeftijd: 69jr
Mijn wens

ik wil graag wensen dat ik mijn gevoel van onrust en angst kan beheersen. dit is zo moeilijk .en als je vraagt waar ben je bang voor weet ik het niet dus dit is mijn wens.
Naam: Dolfijntje
Plaats: België
Mijn wens

Mijn grootste wens is dat ik een ouderfiguur vinden kon....
Een andere wens is mijn dagboeken te kunnen bundelen tot een boek...
Beide wensen kunnen jammer genoeg niet uitkomen.

Liefs aan iedereen
Dolfijntje
Donna Nadia Naam: Donna Nadia
Plaats: Amersfoort
Leeftijd: 45
Mijn wens

Als kind had ik een visioen: het verlaten, ooit majestueuze hotel op de heuvel vlakbij mijn huis, was ineens vol leven. Gekleurde gordijnen wapperden voor de open ramen en overal speelden kinderen... Na al die jaren wil ik nu werk maken van mijn wens om een plek te creëren waar mensen van alle leeftijden tot zichZelf kunnen komen.
Een ecosysteem waar natuur, kunst en spiritualiteit hand in hand gaan om LICHT te brengen, in de breedste zin van het woord. De ideeën zijn er, nu de plek nog! Het liefste zou ik me vestigen in en rondom een vuurtoren of een lichtschip, maar totdat die zich aandient, betrek ik graag een terrein met meerdere gebouwen/schuren/loodsen. In een groene omgeving, nabij helder water. Een voormalig klooster, een afgedankte fabriek of agrarisch bedrijf... En dat in het midden van Nederland. Om te wonen, te werken en anderen met open armen te ontvangen en te inspireren... kortom, een plek om te ZIJN.
Wie weet er zo'n plek?
Ik hoor heel graag van je via www.soy.nu
Warme groet van Donna
dora baeta Naam: dora baeta
Plaats: santarem/portugal
Leeftijd: 37
Mijn wens

encontrar o homem da minha vida e ter um casamento feito de amor mutuo,felicidade e respeito,e que desse amor nasça os filhos
Naam: Dorine
Plaats: Valkenswaard
Leeftijd: 63
Mijn wens

gisteravond het boek aan de oever.... uitgelezen. Voel me verward en heel intens dat er iets in mij veranderen wil.
Mijn wens: mijn pad vinden; dat ik me niet meer laat afleiden door aardse en maatschappelijke beslommeringen, het is uitputtend . Dat ik kan vinden hoe ik mezelf niet meer verlies.
Dragonfly Naam: Dragonfly
Plaats: prov Antwerpen
Mijn wens

Zelfhealing.
Mijn wens is dat ik door zelf healing mag verder groeien naar eenheid en liefde. Door mij te verbinden in eenheid via integratie van mijn geest ziel en lichaam.
Commentaar

Zijn er nog mensen die interesse hebben in het uitwisselen van oefeningen ?
Dragonfly0888 Naam: Dragonfly0888
Plaats: Dokkum
Leeftijd: 21
Mijn wens

Mijn wens is dat ik mijn creativiteit in betaald werk kwijt kan.
Commentaar

Lezing afgelopen woensdag in wouterswoude was geweldig!!
dragonfly_l Naam: dragonfly_l
Plaats: Rijswijk
Leeftijd: 27
Mijn wens

Hallo allemaal!
Mijn naam is Latoya en het is al vanaf mijn zestiende mijn allergrootste wens bekend te worden als schrijfster. Ik weet, veel mensen hebben die droom en veel mensen zijn ook goed en krijgen nooit die kans die ze verdienen. Ik was heel dichtbij. Ik had meegedaan aan een schrijfwedstrijd en die heb ik gewonnen, mijn gboek zou deze zomer worden uitgegeven. Helaas is de uitgever haar boek in eigen beheer gaan uitgeven en net pas gestart als uitgeverij. Het is in die wereld zo ontzettend moeilijk naamsbekendheid te krijgen, ze zitten nu al in de financiële problemen, de kans dat mijn boek dit jaar nog uitkomt is klein, misschien komt het er wel helemaal niet van. Ik ben een zeer positief mens en ik ben een hele lange weg gekomen, ik ben ontzettend gegroeid en durf nu voor het eerst hardop te zeggen dat ik gewoon goed ben ik schrijven, dat mijn verhalen origineel en leuk zijn, dat hebben al zoveel mensen tegen mij gezegd en ik heb ook niet voor niets die wedstrijd gewonnen. Het klinkt misschien raar en zweverig, maar mijn hele wezen zegt mij dat dit is wat ik moet doen, dat schrijven mijn ding is, dat ik er bekend mee kan worden. Het boek dat uitgegeven zou worden, heet 'Allyn: Het Nest van de Harpij'. Het is via google gemakkelijk te vinden, je komt dan op mijn Hyves-blog en ook bij de uitgeverij uit. Ik hoop natuurlijk nog steeds dat die uitgeverij mijn droom kan verwezenlijken, maar dan nog vraag ik mij af of ze wel de middelen hebben mij naamsbekendheid te geven. Ik wil hierbij tevens iedereen die dezelfde wens heeft en dezelfde problemen tegenkomt een hart onder de riem steken. Zolang wij in onze droom blijven geloven, ervoor blijven vechten, kan het niet anders dan dat hij op een dag uitkomt. Ik wens iedereen ontzetten veel succes en als iemand out there tips en advies heeft, graag!
Bedankt voor het 'luisteren'.
Groetjes van Latoya
Naam: Drakenelf45
Plaats: Bergen, Norwa
Leeftijd: 52
Mijn wens

Ik wens een baan te vinden waarbij ik mezelf kan zijn, kreativiteit gebruiken en werken vanuit het hart
Naam: droommeisje
Mijn wens

MMijn wens is een vrijstaand huis, boven op een heuvel, met prachtig uitzicht over natuur en in vrijheid levende dieren, geen buren, aan het einde van een doodlopende weg, met absolute stilte, privacy, 2 tot 5 hectare grond, een groepsaccomodatieruimte voor 20 personen erbij, het geven van bewustzijnsverruimende workshops, minifestivalletjes met organic and vegan food, frisse lucht, een riante moestuin, enkele losstaande huisjes voor mede'creators, vrijheid, liefde, respect en een gelukkig leven tot in den dood.
Naam: droomprinces
Plaats: maastricht
Leeftijd: 47
Mijn wens

Ik wens dat ik op politiek vlak een totaal andere richting kan geven aan de maatschappij,en dat daardoor op gote schaal mensen bewust worden van wat er gaande is,vele weten het al maar veranderen er niks aan,ik wil hun graag voor gaan en als eerste opstaan om alles in balans te brengen en dat er eindelijk gerechtigheid zal zijn en er met het belastinggeld van ons word gedaan wat er daadwerkelijk en eerlijk gedaan zou moeten worden en we zo een liefdevolle maatschappij met en voor elkaar kunnen creeren waardoor de stress en agressie verdwijnt wat veel mensen krijgen door de bureaucratie en onrecht.
dschunken Naam: dschunken
Plaats: Hoensbroek
Leeftijd: 45 jaar
Mijn wens

mijn wens is dat ik mijn leven leef zoals het Gods wens is. Te werken als lichtwerker en de spiritualiteit binnen mijn huidige coachingspraktijk te laten groeien naar een spiritueel centrum, waarin mensen workshops volgen waarmee ze dichter bij hun eigen natuur uitkomen.
Dat ik weet welke stappen hiertoe nodig zijn om dit verder vorm te geven. Ik zou zo graag een studie willen vinden die aansluit bij mij opdat ik mijn spirituele kwaliteiten/gaven verder tot uitdrukking kan brengen.
Een spirituele, creatieve levenscoach : ik geniet en voel me vrij.

TOP

Delen: