Wensenboek deelnemers / Participants

Archief

Geef

Gabriëlla Naam: Gabriëlla
Plaats: Goes
Leeftijd: 15
Mijn wens

Mijn wens, is mijn boek uitgeven.
ik ben er al bijna 3 jaar mee bezig, en langzamerhand begint hij af te raken, toch ben ik bang dat al het werk voor niets was en ik geen uitgever kan vinden.
gaiagirl Naam: gaiagirl
Plaats: Melbourne, Australia
Leeftijd: Young at heart
Mijn wens

Dear Matthew, my darling son.
My wish is for your heart to soften and to open to the love my heart radiates towards you and the love of your two brothers. May you come back into our lives. May the pain of the divorce of dad and me become part of the past, may you embrace the present .. the love we radiate and hold for you. We love you, we miss you.
Naam: geert
Plaats: Limburg
Leeftijd: 36
Mijn wens

Mijn wens is van een knappe, lieve vriendin te vinden, gezond te zijn, bevredigende job te vinden, gelukkig zijn.
Geert Naam: Geert
Plaats: Nijlen
Leeftijd: 46J
Mijn wens

Ik wens dat ik iemand ontmoet om liefdevol een nieuwe relatie te beleven,iemand waarmee ik samensmelt in liefde,gevoelens,warmte en begrip.Iemand die me begrijpt als we elkaar aankijken,die lief maar ook leed mee wil delen.Iemand waar je naar hunkert als ze niet bij je is.
Naam: Geertje
Plaats: Duitsland
Leeftijd: 48
Mijn wens

Na zelf een "vecht" scheiding te hebben gehad. Ben ik een onderneming gestart om de mensen tijdens de scheidingsprocedure te begeleiden. In mijn scheiding zijn de kinderen vergeten. In mijn begeleiding komen de kinderen ruim aan het bod. Zo worden ze begeleid door een orthopedagoog om hun eigen emoties te leren uiten en dat de scheiding niet hun schuld is. Op dit moment ben ik druk bezig om deze tak groot uit te breiden omdat ik vind dat kinderen nog te vaak vergeten worden. Mijn wens is dat alle kinderen die in een scheidingssituatie zitten begeleid gaan worden op de manier zoals ik het aanbied. Zodat ze later geen negatieve gevolgen hebben van de echtscheiding, zoals mijn kinderen deze wel gehad en nog hebben.
Geertje Paaij Naam: Geertje Paaij
Plaats: Hoorn
Leeftijd: 58
Mijn wens

Een Nederland waarop ik, als ingezetene, weer trots kan zijn vanwege solidariteit met mensen die het tempo in deze maatschappij niet kunnen bijbenen vanwege hun (psychiatrische) beperkingen. Niet bezuinigen over hun ruggen, maar juist middelen beschikbaar stellen voor een menswaardig bestaan.
Zolang dat niet gebeurt, maak ik korte metten met bijvoorbeeld uitspraken van Edith Schippers, die vindt dat mensen hun problemen maar moeten uitvogelen in hun eigen sociale kring.
Ik hoop dan ook dat mijn boek in wording bijdraagt tot maatschappelijke bewustwording. De meeste psychiatrische patiënten zijn eerder slachtoffer van een (gewelds)misdrijf dan dader. Heeft u weleens zo'n 'gestoorde' bezocht die met de nek wordt aangekeken door de buurt?
Naam: Geloof, Liefde
Plaats: Enschede
Leeftijd: 47
Mijn wens

Mijn wens voor 2015 is, om uit angst te stappen Nu, en de energie van Overvloed, in Liefde, kennis en inzicht, geld, vriendschap, welbevinden, volledig toe te laten, Het stroomt, het voelt licht, vrij, easy, fijn....
Naam: ger
Plaats: beverwijk
Leeftijd: 40
Mijn wens

zorgeloos de wereld zien....
gerard Naam: gerard
Plaats: spijkenisse
Leeftijd: 54
Mijn wens

mijn wens is om alle zekerheid die ik denk te hebben los te kunnen laten zonder daarbij andere mensen en mijzelf te kwetsen.ik weet dat het tijd is voor verandering maar de drempel ligt zo hoog.je weet wat je hebt maar weet niet wat je krijgt.ben het boek maak goud van je leven aan het lezen,daar staat het wordt wakker.ik sta open voor de sprong in het duister.wie geeft er antwoord. vriendelijke groet gerard.
gerda Naam: gerda
Plaats: aalsmeer
Leeftijd: 50
Mijn wens

wandelcoach worden
Naam: Gerda Maria
Plaats: Fuerteventura/België
Leeftijd: 5O aardse jaren
Mijn wens

Lieve jij, lieve andere mij

Het is al heel mijn leven mijn wens dat iedereen het goed mag hebben. Heel goed zelfs.

Begin vorig jaar (anno 2009) heb ik tijdens het schrijven aan een boek, waarin ik mensen via een focus op win-win situatie in staat wenste te stellen om hun realiteit mooier te maken dan hun dromen, een dermate spirituele groei doorgemaakt waardoor op relatief korte tijd heel veel duidelijk is geworden voor mij.

Vandaag weet ik dat ik me meer dan ooit herinner hoe het leven er in de tijdzones 'Het Paradijs' aan toe ging, hoe het er nog steeds aan toe gaat, en hoe het er altijd aan toe zal gaan.

Ik besef en/of begrijp nu dat het grote verschil met die Paradijslijke leef-wereld en/of tijdzones en de beperkende leefwereld/aarde en/of tijdzones waarin ik mij nu bevind erin bestaat dat alles en iedereen in de tijdzones Het Paradijs elkaar toelacht omdat alles en iedereen er zich van bewust is dat we in wezen één zijn.
Ik (mijn ego-ziel) voel het als een bevrijding dat ik via de Glimlach in directe communicatie kan treden met het Kosmisch Brein en daardoor ben ik eindelijk weer in staat om overwegend te Glimlachen en het 1OO%-Denken te handhaven. Het 1OO%-Denken is het aanvaarden dat alles en iedereen tot in het kleinste detail een 100% gelijke energetische waarde heeft voor het Kosmisch Brein.

In wezen zijn we allen samen te herleiden tot een eenheid/tijdzone die zo klein en onmeetbaar is dat ze naar onze normen als 'niets' benoemd wordt. Echter, vanuit het Brein (allesomvattende tijdzone) van dat onmeetbare 'niets' reflecteert zich het eveneens onmeetbare 'alles' waarin wij onlosmakend met elkaar verbonden zijn en blijven.

Dankzij mijn Glimlach is ook mijn herinnering aan dat 'één zijn' terug gekomen en hierdoor ook mijn herinnering aan en mijn geloof in het gelijktijdig tijdzone-reizen van mijn ego-ziel die zich uit onwetendheid al die jaren met de beperkende tijdzones 'Mens Gerda Maria' heeft vereenzelvigd. Ondanks de naar mijn gevoel zware strijd die ik als onwetende ego-ziel in de tijdzones 'Mens Gerda Maria' heb gestreden ben ik blij dat ik bij bewustzijn ben gebleven zodat ik mijn bevindingen met andere ego-zielen in de tijdzones 'Mens' kan delen.

Ik weet nu ook dat de tijdzone 'sterven' niet het eindpunt van dit leven is maar een ervarings-zone waarmee we ons vanuit onwetendheid zodanig kunnen vereenzelvigen dat we pas op het allerlaatste beseffen dat we gewoon verder reizen naar een andere tijdzone met andere ervaringsvelden. Sterven is dus een reden om te feesten want ook die ego-zielen zullen we straks in de tijdzone 'Het Paradijs' weerzien. Zo is het altijd geweest en zo zal het altijd zijn. We zijn non-stop op reis en we reizen kris-kras door elkaars tijdzones. De ene keer botst het, de andere keer klikt het. Doch weet dat een bots voor de ene een klik voor de andere met zich meebrengt en vice versa. Dit past allemaal in het perfect uitgekiende plan van het Kosmisch Brein.

Als alles me overweldigt dan ween ik, vroeger uit onmacht en tegenwoordig omdat ik weet dat het oplucht en de weg naar huis (= de weg tussen mijn ego-ziel en de ziel en/of het Kosmisch Brein) vrijmaakt. En ja lieve mede-mensen, thuis is waar ik mijn Glimlach niet hoef aan de kant te schuiven want thuis is waar ik, op deze aarde van dit Universum, als Glimlach-ziel aan deze reis begonnen ben.

Ik weet dat ik iedereen mee naar huis (Het Paradijs) mag brengen, ja ook diegenen die het Glimlachen verleerd zijn want eens ook jij begrijpt dat Glimlachen ook jou naar jouw droomwereld brengt zal je elke dag meerdere pogingen ondernemen om het Glimlachen weer onder de knie te krijgen. Het 1OO%-Denken volgt als het ware automatisch. Dus is mijn grootste wens om met iedereen mijn Glimlach-wens te delen opdat steeds meer mensen zouden Glimlachen en 1OO%-denken tot we samen thuis komen van een reis die voor mijn part even onderbroken mag worden voor een knal-party-del-mundo!

Liefs en Big Smile vanwege

Gerda Maria Hendrickx
www.oriconet.com
Commentaar

Heb ik jou ooit bedankt voor jouw Glimlach?
Zo neen, dan doe ik het Nu.
Zo ja, dan doe ik het nogmaals

G. Maria .X - 2009
www.oriconet.com
Gerda Maria Naam: Gerda Maria
Plaats: België/Fuerteventura
Leeftijd: 51 aardse jaren
Mijn wens

Mijn aardse wens, kort en krachtig:


Just Smile at Me!
Just Smile at 'Y-Ourselves'!


Gerda Maria Hendrickx
www.oriconet.com
Commentaar

'ik' vraagje

Is er iets wat een mens sterker bindt
dan het intense verlangen
naar de Glimlach van een kind
dat vrij-blijvend bruist
en h-eerlijk onbevangen
permanent in elk van ons huist?

G. Maria .X - 21 september 2010

Bron:
http://www.oriconet.com/gedichten,5.html
Gerda Maria Naam: Gerda Maria
Plaats: Fuerteventura/België
Leeftijd: 51 aardse jaren
Mijn wens

Lieve mede-reizigers

Het is mijn wens om Eindeloos Begrip te tonen voor Alles wat is zoals het is.

Het is mijn wens om Eindeloos Dankbaar te blijven voor Alles wat zich aandient zoals het zich aandient.

Het is mijn wens dat ik ooit weer mag ontwaken in mijn droom- wereld vol Glimlachende mensen.

Het is mijn wens om Alles telkens opnieuw Onbevooroordeeld en dus Liefdevol te Aanvaarden zoals het zich manifesteert.

Het is mijn wens om van 'Alles wat is zoals het is' optimaal te Genieten tijdens de stilte die op deze wens volgt.

Liefs en Big Big Smile van me

Gerda Maria Hendrickx
Glimlach-f-Luisteraar
www.oriconet.com
Commentaar

Citaat.58

Het is gemakkelijk om te houden van iets wat je zint of van iets wat in 'jouw' kraam past.

Het is een KUNST om te blijven houden van iets wat je niet zint of van iets wat jouw kraam aan diggelen slaat.

G. Maria .X - 20 november 2010

Bron:
'Citaten zonder Graten'
www.oriconet.com
Gerda Maria Naam: Gerda Maria
Plaats: Paradijs
Leeftijd: 51 Aardse jaren
Mijn wens

Het is onder andere mijn wens om in 2011 Geert Kimpen én Sonja Kimpen SAMEN op menig Belgisch podium te krijgen.

Beiden staan ze sterk wat het inspireren én doe-kracht betreft.
Beiden wensen ze heel intens het Maximum uit zichzelf én anderen te halen.
Beiden zijn ze gezegend met een passie waarvan sommigen onder ons in dit leven enkel maar van kunnen dromen.

2 X Kimpen = Een dubbeltje op een Goud-breed-band!

Liefs en Big Smile van me

Gerda Maria Hendrickx
Glimlach-f-Luisteraar
www.oriconet.com
Commentaar

Ik schrijf ook Sonja Kimpen aan met de link naar deze pagina en ik laat me dan verrassen door de Doe-kracht die beide motiverende Kimpen-Beloftes via boeken en lezingen promoten.

Wat je kan Dromen KAN je ook waarmaken daar Geloof ik vanuit ervaring steeds intenser in!


SMILE-POWER WE BELIEVE IN!
Gerda Maria Naam: Gerda Maria
Plaats: Paradijs
Leeftijd: 51
Mijn wens

Ik wens dat er Zondag 27 maart aanstaande heel veel mensen de weg naar Maarheze vinden.

Waarom?
Wel daar organiseert Anneke van Mimaro haar Workshop "Spelend Verbinding Maken"

Meer info kan je vinden op:
http://www.mimaro.nu/

Ik zal dan al de Vlieg-benen gestrekt en mijn Wens-tafeltje gedekt hebben in mijn Zuiders Paradijsje maar in Glimlach-Gedachten zal ik OOK in Maarheze zijn ;-)

Wie met een SUPER Goed Gevoel mee wil deinen op de Lente-Flow die kan maar beter een plaatsje reserveren in de Agenda van “Mimaro”-Anneke.
Enne... verslag komen uitbrengen hé lieve mensen... Gedeelde Vreugde is minstens Driedubbele Vreugde x 2 tot in het Oneindige!

Bedankt voor Jouw 100% Wonderlijke Bijdrage Anneke de bezige bij
In mei ben ik heel graag van de Partij.
Waarschijnlijk met wat vrienden en vriendinnen...
ge gaat nie weten waarmee eerst te beginnen ;-)


Liefs en Big Smile van me

Gerda Maria Hendrickx
Glimlach-f-Luisteraar
www.oriconet.com
Commentaar

Ook alle Andere Deelnemers aan het vernuftige e-Spel "Het Leven" wens ik evenveel Plezier én Succes met hun Initiatieven!

SMILE WE BELIEVE IN!
Gerda Maria Naam: Gerda Maria
Plaats: Paradijs
Leeftijd: 51 Aardse Jaren
Mijn wens

Via deze weg Wens ik een meervoudig Dankwoord te plaatsen:

Ik Wens andermaal Geert Kimpen te danken voor dit Wonderlijk Functionerende Wensenboek.
De Wonderlijke Impact ervan Reikt/Rijkt Véél verder dan velen onder Jullie nu kunnen Bevatten!

Ik Wens Iedereen Te Danken die de instandhouding van dit Wensenboek mogelijk te maken... dus niet enkel Geert Kimpen of de constructeur van deze Website maar ook jij die die leest en Allen die Wensen Plaatsen of reacties plaatsen.

Ik Wens Narges Nasser te Danken voor haar Openhartige Feedback én haar Ongelooflijke Inzet op school in functie van haar Ultieme Droom om Correspondent va de VS te worden. Het Oprechte en Innige contact met deze wonderlijke jongedame kwam tot stand via dit Wenseboek. Ik hoop dat meer mensen de talenten van Narhes zullen h-erkennen en haar vervolgens zullen steunen om haar Droom nog in dit Leven waar te maken. Ik BLIJF Geloven in haar Doe-Kracht!

Ik Wens Anneke Dekkers (Sundoor - www.Mimaro.nu) uit Maarheeze te Danken voor haar Gastvrijheid tijdens de Workshop “Spelend Verbinden” die dit weekend plaatsvond. Anneke is een Inspirerende, Geduldige en Sterk Aan te Raden Schakel in eenieders Netwerk.

Ik Wens mijn Glimlach-f-Luister-vrienden te Danken die op mijn aanraden mee naar Maarheeze zijn gereden om zich door de Wonderlijke Aanpak van Mimaro-Anneke te laten Verrassen. Voor sommigen onder hen was het een heel heftige confrontatie met zichzelf... voor mij was het Gelijktijdig zien botsen en groeien van anderen als kijken in een Tele-Tijd-Spiegel.
Ik zag bij herhaling heel duidelijk vanwaar ik kwam/kom, waar ik Nu sta en waar ik nog meermaals naartoe wil. Ik voel me een Rijke, Gezegende vrouw omdat ik dit Alles MAG Ervaren op een manier die voor mij steeds Comfortabeler én Zaligmakender Aanvoelt!

Ik voelde mij vandaag Alweer meermaals Rijker dan ik ooit had Durven Dromen of Wensen!
Ik weet niet hoe vaak ik het tijdens de WorkShop in Maarheeze heb gezegd maar ik herhaal het hier nog eens.

HOE KAN IK OOIT DANKBAAR GENOEG ZIJN VOOR AL DIE OVERWELDIGENDE RIJKDOM DIE STEEDS VEELVULDIGER OP MIJN PAD KOMT?

Het enige zinnige antwoord dat ik hier tot nog toe zelf kan op geven is:
“Door zo vaak mogelijk Mijn GLIMLACH te Tonen als teken van Eindeloze Aanvaarding én Dankbaarheid voor Alles wat is zoals het IS!”

DANK U Geert Kimpen!
DANK U Narges Nasser!
DANK U Mimaro-Anneke!
DANK U Alle lezers en/of Gebruikers van dit Magische Wensenboek!

Klinkt het Gek als ik ook Denk en Schrijf:
DANK U Aliens?!

Voor mij Alleszins niet dus...
DANK U Zichtbare én Onzichtbare VRIENDEN!
DANK U “Alles & Iedereen” tot in het Kleinste detail!

Liefs en Big Big Smile van me

Gerda Maria Hendrickx
Glimlach-f-Luisteraar
www.oriconet.com
Commentaar

Er is een Onzichtbare Pracht- én Kracht-Bron
van waaruit "Alles & Iedereen" Geleid én Beschermd wordt
OOK
als we er NIET in Geloven!

G. Maria .X - 2010
www.oriconet.com
Gerda Maria Naam: Gerda Maria
Plaats: Paradijs
Leeftijd: 52 Aardse Jaren
Mijn wens

Lieve Wensers Wereldwijd,

Via deze weg wens ik Elke Bewustzijnsvorm in het Universum te Danken omdat mij via Butterfly-Sas (Saskia H.)een reeks wondertjes werden gegund.
Mede Dankzij Saskia kwam ik begin deze week totaal onverwacht in het bezit van een Exclusief, Super Origineel Glimlach-Shirt. En dit exact op dezelfde dag als waarop ik concrete actie had ondernomen om zelf een online ontwerp te maken en te bestellen.
Nog nooit is de wet van de aantrekkingskracht en manifestatie-pracht mij zo duidelijk zo snel voorbij geraasd ter aflevering van mijn wenspakje.
En dit is slechts één van de vele kleine en grote wondertjes sinds ik Bewust én Oprecht reageer op ELKE wens die hier geplaatst wordt.

Lieve Saskia,

Nogmaals Bedankt om mij opnieuw (en deze keer Bewuster dan ooit) in te wijden in de lessen van het mogen/durven/willen/kunnen Ontvangen zonder meer. Mijn Dankbaarheid is groter dan mijn mensenhart kan bevatten. En kijk nou... hier zit die gekke Glimlach-f-Luisteraar nu tranen met tuiten te janken als een kind dat voor het eerst een exclusief pakje krijgt voor zichzelf. Dat heb je mooi voor mekaar gekregen mooie wonderlijke dame uit Vlissingen.

Durf zelf ook weer te vliegen vooraleer je merkt dat je altijd al de sterkste vleugels had lieve Saskia en vlieg naar Kenia om Jouw ultieme droom waar te maken. Vertrouw er op dat je ALTIJD gedragen en beschermd wordt als je er duidelijk naar DURFT te vragen. Ik sta bij jou in het krijt dus je kan op mijn steun rekenen.

Verder wil ik ook Henny uit Zoetermeer, Ingrid de Klerck, Narges Nasser en Anneke Dekkers van Mimaro.nu nogmaals heel nadrukkelijk Danken voor hun openhartige feedback en welgekomen morele steun achter de schermen van dit Wensenboek.
Ook alle andere deelnemers aan dit Wensenboek, Bedankt voor jullie morele steun en feedback op deze site.
Blijf elkaar AUB steunen... het loont écht de moeite om het consequent en van harte te Blijven doen.
Glimlachen & Volhouden is de Boodschap!

Lieve wonderlijke Geert Kimpen jij hebt geen flauw benul van de Master-plannen die gesmeed worden vanuit deze virtuele Feel-Home-Basis. Bedankt om ons deze virtuele experimenteer-tuin te gunnen. Jouw Goudwaarde stijgt met Miljarden Tonnen per nano-seconde ;-)

Mogen vele anderen ons voorbeeld volgen en elkaars wensen heel oprecht extra aandacht geven want de Deugddoende Wonderen liggen echt massaal op de loer om diegenen te overvallen die het meest oprecht met het vormen van Liefde-Volle Netwerken begaan zijn.

Dit Wensenboek is een Goudmijn aan Feel-Good-Contacten dus aarzel niet lieve mensen om elkaars hulp of raad te vragen of aan te bieden. Geef gewoon een teken van leven, 1 woord als reactie volstaat... als je het maar doet... Besef dat het wonderen doet bij die ene persoon aan de andere kant van de lijn.
Je kan hier enkel winnen, Winnen en nog eens WINNEN, zo getuige mijn ervaringen en die van vele anderen.

Ik heb haast geen Cash-Flow meer vanwege het vele geven, Geven en nog eens GEVEN voor anderen hun projecten maar ik Ben en/of ik Voel me desondanks Eindeloos Rijker dan ik ooit had durven Dromen.

Bedankt ALLEMAAL, zonder enige uitzondering, Bedankt om dit Wonderlijk Klank- en Licht-spektakel mogelijk te maken.
Mijn bewondering en verwondering groeit met de jaren en de grijze haren.
Ik sta/zit Paf... ik vind dit Alles écht té Maf!

Liefs en Big Big Smile van me

Gerda Maria Hendrickx
Glimlach-f-Luisteraar
&
Glimlach-Gedachte-Reflexologe
www.oriconet.com
Commentaar

ALLES wat je weg geef krijg je in Veelvoud en met Vereende Kracht terug.
&
Alles wat je kan Dromen kan je ook écht waarmaken, ja Geloof me, écht ALLES!

GA voor Jullie Dromen!
LEEF Jullie Droom!
GEEF je voor de Volle 100% voor een Liefde-Volle Wereld zonder weerga en je ontwaakt elke dag opnieuw in het Paradijs van JOUW Dromen!
Gerda Maria Naam: Gerda Maria
Plaats: Fuerteventura
Leeftijd: 54
Mijn wens

Lieve medewensers,
Lieve medespelers,
Lieve medereizigers,
Lieve medewerkers,
Lieve tegenwerkers ;-)
Lieve mede-lijders/leiders ;-)

Via deze weg wil ik jullie Allemaal, zonder enige uitzondering DANKEN voor Jullie Unieke bijdrage aan de totstandkoming én de uitvoering/vertolking van onze gezamenlijke onovertroffen, Never-Ending Bestseller "Het Leven"

DANK aan hen die in mij bleven/blijven Geloven!
DANK aan hen die hun Vertrouwen in mij verloren!

DANK aan hen die mij bleven steunen!
DANK aan hen die mij lieten vallen en botsen!

DANK aan het Universeel centraal Controle Systeem waarop ik 36/u per dag en 9/9 dagen beroep mocht/mag doen!

DANK omdat ik Eindeloze Dankbaarheid kan en mag ervaren vanwege de Eindeloze Kansen & Herkansingen!

DANK voor het mogen herontdekken van de feilloze rechtvaardigheid binnen ons Gezamenlijk Centraal Interactie Systeem dat velen GOD noemen!

DANK voor de mogelijkheid om eender welke droom daadwerkelijk te mogen/kunnen/durven doorleven!!!

DANK omdat ik ondanks de 'errors' in mijn eerdere Scripts/Scenario's toch over het vermogen kon/mocht/durfde te beschikken om door te blijven gaan/werken op vlak van:
Glimlachend Observeren!
Waarachtig/Daadwerkelijk Geloven zonder te zien!
Passioneel Beminnen zonder fysieke aanraking!
Oeverloos Vertrouwen in de constructieve Noodzaak van eender welke bijdrage!
Begripvol Motiveren van mezelf en anderen!
Liefdevol Inspireren, zowel verbaal als non-verbaal!
En zoveel meer Bezielde, Bevrijdende Vermogens!

Mogen ook Jullie Allemaal, zonder enige uitzondering, in staat zijn je gezegend, beschermd en gedragen te voelen vanwege jullie unieke inzet en vertolking in onze gezamenlijke, Multi D vertolkte bestseller "Het Leven"

Liefs, Succes en Mega Mega Big Smile van me

Gerda Maria
www.oriconet.com
Commentaar

Citaat.142

Ik heb me ontelbare keren
'moeten' en 'mogen' vergissen
om telkens opnieuw te herontdekken
dat
niets ooit écht een vergissing was!


G. Maria .X – 6 Oktober 2013


Bron:
http://www.oriconet.com/?citaten-zonder-graten,4,,,6
Gerda Maria Naam: Gerda Maria
Plaats: Fuerteventura
Leeftijd: 54
Mijn wens

Lieve medewensers,

Ik wens mezelf en allen, die liever poetsen bakken dan stof te poetsen,
de ervaring van een Zelfreinigend Universum toe!

Wat je kan bedenken heeft de capaciteit om effectief waarneembaar tot leven te komen, daar geloof ik, vanuit/vanwege ontelbare ervaringen, meer dan ooit in.

Ik leef (zoals gewoonlijk) in blijde verwachting vanwege de effectieve haalbaarheid van bovenstaande wens en vanwege zoveel meer knotsgekke hersenspinsels die in mezelf en anderen huizen ;-)

Bedankt voor Jullie unieke bijdrage aan het wonderlijke transformatiespektakel "Het Leven"

Mogen élk van Jullie élke dag opnieuw ontelbare redenen ontdekken om in Volle Vertrouwen en daardoor op intens Liefdevolle & Vreugdevolle wijze aan ons wonderlijk transformatiespektakel "Het Leven" deel te nemen.
Het is élk van Jullie héél oprecht gegund!

Liefs, Succes en Mega Big Smile van me

Gerda Maria
www.oriconet.com
Commentaar

Citaat.149

Denk groot en handel simpel
dan slaag je in de Universiteit van "Het Leven" met vlag en wimpel.

G. Maria .X – 19 Mei 2014

~~~

Bron:
http://www.oriconet.nl/?citaten-zonder-graten,4,,,6
Naam: Gerjan
Plaats: Emmen
Leeftijd: 52
Mijn wens

Dat de koeien hun horens mogen behouden en dat kalfjes bij de moeder mogen blijven de eerste tijd van hun leven.
Gerke Naam: Gerke
Plaats: Zutphen
Leeftijd: 51 jaar
Mijn wens

Wanneer je er op deze manier voor gaat zitten komen diverse wensen en diepe verlangens boven. Sommigen hebben met invulling van werk te maken, sommigen met wat je voor anderen (je eigen wereld) wilt betekenen. Een diep verlangen zit in de persoonlijke wens een lieve vrouw naast mij te hebben waarmee ik alles zou willen delen. Een lieve vrouw die met heel hart kiest voor liefde en zich daardoor wil laten leiden. Een vrouw die er volledig voor gaat en waarmee ik op alle terreinen, gedachten en gevoelens een gelijkwaardige relatie kan hebben. Een lie vrouw waarin ik mijzelf zal kunnen spiegelen en die mij weet uit te dagen in mijn ontwikkeling en mij liefdevol op mijn pad wil begeleiden.
Naam: gerriegeelen
Plaats: Opoeteren
Leeftijd: 45
Mijn wens

Met veel liefde mijn relatiebureau verder vormgeven. Dat ik vele limburgers ga helpen op hun weg naar de juiste liefdespartner. Waardoor er voor iedereen meer liefde en tevredenheid zal zijn.
Naam: Gerrit
Plaats: Westland
Leeftijd: 66
Mijn wens

ik wens super snel de Franse taal te leren spreken
Gertie8 Naam: Gertie8
Plaats: Swolgen/Nederland
Leeftijd: 53
Mijn wens

Ik wens dat ik iets voor mezelf ga beginnen een praktijk om mensen te gaan helpen die in de problemen zijn gekomen in dit aardse leven, en de wens om mijn zielemaatje te ontmoeten, de tijd is er klaar voor.
Naam: geurambassadeur
Mijn wens

Geluk en liefde voor iedere levende ziel.
Commentaar

Lijkt omogelijk, maar door bij jezelf te beginnen kun je je vlammetje doorgeven.
Leuk inititief zo'n wensboek!
grt Claudia
gigi Naam: gigi
Plaats: enschede
Leeftijd: 45
Mijn wens

ik wens dat mijn 1e boek die net verschenen ( 1 augustus) is een groot succes word en er veel mensen mee bereik.
Commentaar

Gedichten, gedachten
Auteur: Gea van der Sleen

ISBN: 978 90 8666 110 7

Formaat: 12 x 20 cm

Omvang: 64 pagina's paperback
Naam: Gijsbert
Mijn wens

Mijn wens is; de mensheid met liefde, openheid en eerlijkheid naar zich zelf te laten kijken. Om daarmee de mens in bewustzijnsniveau verhogen, om zo emotionele vrijheid te geven, beperkende gedachtepatronen los te laten en gelukkiger te maken.
gilleke Naam: gilleke
Plaats: aalst belgie
Leeftijd: 66 jaar
Mijn wens

ik wens een maal de lotto winnen zo ongeveer een milioen euro dan kan ik mijn 5 kinderen uit de finantieleinpasse halen
liefs gilleke
Commentaar

ik hoop dat iedreen zijn wens mag uit komen toy toy gilleke
gilleke Naam: gilleke
Plaats: aalst belgie
Leeftijd: 66 jaar
Mijn wens

mijn wens is dat ik een heel groot bedrag win met de lotto zo dat ik mijn 5 kinderen kan uit hun finatiele moeilijkheden krijgen en dat ze hun een eigen huisje kunnen komen liefs gilleke
Commentaar

ik hoop dat ieder zijn wensen mogen uit komen bedankt gilleke uit aalst
gilleke Naam: gilleke
Plaats: aalst belgie
Leeftijd: op31 maart word ik67
Mijn wens

ik hoop dat ik nog spiritueel mag groeien om zo dichter bij de ziel te komen zo dat ik wensen van anderen kan in vervulling doen gaan met de hulp van onze schepper liefs gilleke
Commentaar

lieve god laat de wensen van dee vrienden uit komen zo dat ieder mens gelukkig mag zijn in al zijn facetten liefde gezondheid wijsheiden genoeg om zonde zorgen te kunnen leven amen xxxxxxxxxxxxx
Naam: giovanni
Plaats: Oss
Leeftijd: 60+
Mijn wens

Dat mijn analyses en ideeën voor een menselijkere samenleving nog eens voor een groot publiek toegankelijk worden via publicaties en voordrachten.
Naam: Gishmael
Plaats: Emmen
Leeftijd: 43
Mijn wens

Oh,zoveel..In de eerste plaats zou ik graag financieel onafhankelijk zijn,ik hoef niet stinkend rijk te worden,maar hoe meer je hebt,des te meer kan je het delen met vrienden,familie en anderen die je blij kan maken met een cadeautje of gift.Ook zou ik graag willen reizen en de oude bouwwerken en krachtplaatsen bezoeken.Tot nu toe heb ik hiervoor niet de mogelijkheid gehad,althans niet in fysiek opzicht,en ben ik nog nooit in het buitenland geweest of werkelijk op vakantie geweest.Hooguit een weekje Landal of Slagharen..En kunnen uitgaan naar het theater,lezingen,concerten,kroeg enz.En ik zou graag een leuk huis willen,als het kan bij of in de natuur,dat mij de rust biedt om te gaan schrijven en schilderen.Nu is dit alles niet mogelijk,omdat ik al meer dan 10 jaar op het bestaansminimum leef.Ik ben een sterke Genezer van nature,het is me gegeven en heb het altijd kosteloos gedeeld.Hiervoor heb ik geen opleidingen gedaan,want die bestaan nog nietOok ben ik een krachtige Lichtwerker en waar ik mijn licht aan verbind,groeit vaak expantioneel,maar nooit zie ik hiervoor iets terug.Vaak verhoogt het de welstand van de ontvangers,ook door het geven van inzichten of ideeen en gaan anderen er hiermee vandoor zonder mij zelfs te bedanken..Ik ben altruistisch ingesteld en heb er tot nu toe weinig moeite mee gehad,maar nu breekt mij dit op.Men verwacht kennelijk van mij dat ik alles voor niets doe,incluus de ambachtelijke vaardigheden die ik bezit en uitoefen.Heel vaak kost het mij dan nog geld voor brandstof of kleine materialen.Ik ben het beu.Ook zou ik graag muziek willen maken met vrienden,ik ben een begenadigd gitarist en componist,maar ook dit heeft tot nu toe geen vruchten afgeworpen,voor mij dan.Heb al veel lesgegeven en workshops gegeven,maar niemand die mij vraagt of een kans biedt.What am I doing wrong?Ik begrijp heel goed dat niet iedereen mijn hoge energie en vibratie goed verdraagt,maar eigenlijk ben ik heel lief en toegankelijk en wanneer je je er aan overgeeft,ga je blij en tevreden naar huis en heb je een goeie avond gehad..

Maar het liefste toch wel een lieve,mooie en intelligente echtgenote om bij te kunnen thuiskomen,om mijn aardse (en hemelse) liefde
te kunnen delen en ontvangen..een solide basis,die rust en bescherming geeft en je krachtig laat zijn,dat is waar ik het meeste naar verlang..om van daaruit de wensen van de mensen verder te vervullen..

Namaste
Naam: goddesspower
Plaats: Rijswijk
Leeftijd: 47 jaar
Mijn wens

wederzijdse verliefdheid met bruce
samen op een maximale manier er voor elkaar zijn om onze dromen waar te maken
Godfried Naam: Godfried
Plaats: Aarschot, Belgium
Leeftijd: 60
Mijn wens

Ik hoop de wijsheid te vinden om mijn huidig liefdesverdriet, waarbij mijn toch innige soulmate, onze relatie heeft beëindigd, te overwinnen en een helderder kijk te krijgen over het hoe, het waarom,.. om dit alles een plaats te kunnen geven en toch nog te kunnen blijven geloven in het tegenkomen van je echte tweede zielsverwant..
Naam: goldenflower
Plaats: oegstgeest
Leeftijd: 29
Mijn wens

Mijn wens :

dat ik de moed heb om de sponsor aanvraag te sturen. Dat de sponsor ook daadwerkelijk wil sponsoren en dat ik fulltime schrijver kan zijn. Dat ik er van kan leven en meer.
Gon Naam: Gon
Plaats: Westhoek
Leeftijd: 40
Mijn wens

Na een een lijst van dingen die ik mis in mijn leven......Kwam ik erachter dat mijn grootste wens is om meer geld te hebben en niet eenmalig maar maandelijks. Hier ga ik voor. De komende tien weken zal ik mij intensief bezig houden met het programma.
Naam: Gosse
Plaats: Venlo
Leeftijd: 42
Mijn wens

Ik wens dat we als mensen samen in de toekomst minder voor onszelf en meer voor een ander die het harder nodig heeft wensen. Ik wens dat we naast die wens voor een ander uit te spreken en onszelf eens niet op no.1 te zetten, ook de kracht vinden om die wens bij te staan met daden. Wat zal de wereld er dan snel beter uit zien :)
Commentaar

Wens eens voor een ander i.p.v. voor jezelf...
Naam: grace
Plaats: belgie
Leeftijd: 43
Mijn wens

mijn wens is een super goeie NLPcoach te zijn! zodat ik het beste uit de mensen kan helpen halen.veel liefdevolle groeten.

gracienne
Naam: Grace Zonneveld
Plaats: Vinkeveen
Leeftijd: 46 jaar
Mijn wens

In 2006 een volledige intentie uitgeschreven een van mijn wensen daarin zijn:
IK BEN WETEN MET WIJSHEID, een passievolle evenwichtige inspirerende , trainer coach/ ondernemer / adviseur, die mensen en bedrijven prikkelt om authenticiteit in actie te brengen, en daarnaar te handelt. IK HANDEL moeiteloos.
IK BEN MOEITELOZE ARBEID met een financiële onafhankelijkheid heb een bruto-inkomen/omzet van minstens 30.000 euro ( in 2a 3 dagen per week, 40 weken per jaar) op jaarbasis, in mijn bloeiende onderneming Grace Zonneveld Training en Consulting, en werk met gelijkgezinden samen, die elkaar positief prikkelen en elkaar aanvullen. IK BEN STROMENDE OVERVLOED.
Commentaar

Kom graag in contact met gelijkgestemden.
Naam: Grandepecadore
Plaats: Amsterdam
Leeftijd: 71 jaar
Mijn wens

Ik wil een bestseller scrijven.
HEB VEEL DOOR TE GEVEN MAAR BEN IN HET DAGELIJKS LEVEN MEER EEN LUISTERAAR DAN EEN VERTELLER.BIJ ONDERBREKING OF ALS MEN EEN DISCUSSIE START TREK IK MIJ SNEL TERUG OMDAT IK DAN ONZEKER BEN.
Grandepescatore Naam: Grandepescatore
Plaats: amsterdam
Leeftijd: 70
Mijn wens

I wount to recover my energy.
GraVuur Naam: GraVuur
Plaats: Doesburg, nederland
Leeftijd: 49
Mijn wens

Mijn wens is dat alle kinderen van de wereld niet gehinderd door taal, cultuur of geloof de verhalen van Dé Timmerman gaan zien en horen. Verhalen vol van geloof, hoop en liefde. Gebrand in hout, getekend met vuur! De uiting van mijn wens is op 5 verschillende manieren: 1. Als graVuur prenten 1x1 meter op gerecycled hout. Dit tekenen met vuur wordt gefilmd en gemonteerd tot animatie films op youtube en beeldboek. 3 de graVuur prentenboken komen digitaal beschikbaar als digitaal boek via ibooks en bol.com 4. De graVuren worden macinaal verkleind 'gebrand' tot houte prenteboek. 5. Met het kinderkerstfeest 2017 in Angerlo is het prentenboek 'de Timmerman Is boos' klaar in graVuur, film en digitaal prentenboek
Commentaar

Of stap 5 niet te dwingend is gezien de korte periode van 3 maanden weet ik niet?
Naam: Greet
Mijn wens

Tekenen is wat ik het liefste doe. Mijn wens is dan ook om met mijn tekeningen geld te kunnen verdienen.
Altijd kwam het tekenen op het laatste plan, altijd waren andere dingen belangrijker.
Mijn wens is dus: inspiratie, doorzettingsvermogen, inzicht, lef om er iets mee te doen.
Laat dat wat ik hiervoor nodig heb op mijn pad komen en mij aanzetten tot het creeren van de mooiste dingen.
Naam: greet
Mijn wens

Ik heb meerdere grote wensen voor deze zomer :-) :
Een magische trip naar Glastonbury met mijn jongste zoon. Een fantastische reis naar Griekenland. Contact met elfjes in mijn tuin. Enthousiasme en passie een hele zomer en nog heeeeeeeeeeel lang daarna !!! Fijne gesprekken met inspirerende en fijne mensen. Genieten van mijn nieuwe keuken. Een leuke trip met mijn oudste zoon. Een gezond en slank lijf, veel energie. Genieten van al wat mooi is
Dank u !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Naam: gretha
Plaats: wageningen
Leeftijd: 46
Mijn wens

gelukkig en oud worden met mijn tweelingziel.
Naam: Griet
Plaats: Gent
Leeftijd: 41
Mijn wens

Ik wil mijn relatie kenbaar maken aan de wereld.
Ik wil me tonen zoals ik écht ben.
Ik hoop dat iedereen er in zachtheid mee kan omgaan.
Naam: grietje
Plaats: oosterwolde
Leeftijd: 47
Mijn wens

al mijn hele leven verlang ik naar beeldend en schrijvend bezig te zijn..iets wat diep in mij roept..niet om de roem , maar om de beelden en visioen , tastbaar te maken. in kleur en beeld.
en nu even alleen daarvoor gaan. en op een dag wil ik in tibet zijn en andere mooie plekken zien..
Naam: grootellen
Plaats: brunssum
Leeftijd: 46
Mijn wens

mijn wens is vrede en heel veel liefde op aarde,en dat het dit jaar nog mag gebeuren!
Gudu Naam: Gudu
Plaats: hoofddorp
Leeftijd: 20
Mijn wens

schuldvrij leven..
en dat iedereen leert te oordelen op wat ze weten niet op wat ze horen
Commentaar

be nice to people your way up
Naam: Guno
Plaats: Rotterdam
Leeftijd: 41
Mijn wens

Mijn wens is dat ik financieel onafhankelijk ben en met mijn bedrijven, Genieten en wijnen, Dreamlife Events, Rijkdom door lezen en Clean and Tidy winstgevende omzetten draai. Ik ga verantwoord met o.a mijn financiële rijkdom om en investeer een gedeelte ervan weer ten behoeve van de gemeenschap.Ik reis gemiddeld 3 keer per jaar naar o.a Suriname en de verenigde Staten van Amerika. Ik ben in een harmonieuze relatie met een geweldige vrouw en onze kinderen. Verder geniet ik van alles en iedereen en ben dankbaar voor alles in het leven.
Commentaar

Dankjewel voor deze mogelijkheid
Naam: Guus
Leeftijd: 53
Mijn wens

Ik heb enorm respect voor mijn vrouw, haar vastbeslotenheid en wat ze berijkt heeft. Maar ik kan niet meer accepteren dat alles wat niet in haar straatje past of niet aan haar verwachtingen voldoet radikaal afgedankt wordt. Ik ben op een punt gekomen waarop ik een beslissing moet nemen over de toekomst. Ik wens dat ik de juiste beslissing neem.
Gwen Naam: Gwen
Plaats: Tilburg
Leeftijd: 30
Mijn wens

Ik wil goed kunnen leven van mijn talent.
Commentaar

Wat een kort zinnetje voor zo'n grote wens. Goed als in, met een lieve man in een fijn huis. En mijn talent? Acteren, levend standbeeld zijn, cliniclown worden, trainingen geven, schrijven van een boek en een bundel. Het begin is er (www.beeldendienst.nl) nu op naar zelfstandigheid. Pff. Krijg er buikpijn van, het zo zwart op wit te zien staan. Maar allé, here we go.
Naam: gwendolyneire
Plaats: tiel
Leeftijd: 50
Mijn wens

Ik wens dat mijn kleinkinderen bij mij mogen logeren.

TOP

Delen: