Wensenboek deelnemers / Participants

Archief

Innerlijke wijsheid

i.beukers Naam: i.beukers
Plaats: Tuitjenhorn
Leeftijd: 63
Mijn wens

Mijn boek over mijn persoonlijke verhaal rond seksueel misbruik is uitgegeven,breed in de markt gezet en er is veel belangstelling voor.
ianthe fee Naam: ianthe fee
Plaats: franeker
Leeftijd: 8
Mijn wens

ik wens dat ik gauw genoeg centjes krijg om te sparen! ik wens dat iedereen lief is voor konijnen en niemand meer konijntjes dood! ik wens iedereen vrede toe en liefde toe voor iedereen die lief is!groetjes ianthe!
Naam: ida
Mijn wens

Mijn wens is een vaste relatie met een ontzettend leuke man, die precies goed voor mij is. Die mij de warmte en veiligheid biedt die ik nodig heb. Met wie ik mij kan verbinden en die ik op mijn beurt kan omhullen met alle liefde die ik in mij heb.
Zodat wij beiden als individuen kunnen groeien en bloeien, wat vruchten zal afwerpen waar wij beiden samen van profiteren en die ook ten goede komen aan alle mensen om ons heen en daarmee uiteindelijk aan het hele 'universum'..
Commentaar

Ik heb mijn wens geformuleerd aan de hand van het boek 'Een wens kan je leven veranderen' van Sasson en Weinstein, geïnspireerd door de boeken van Geert (dank je wel) en gebruik ook oefeningen uit zijn boek 'Stap voor stap'. De boom is geplant, een vijgje. Een dag later hoorde ik dat uitgerekend de enorme vijg bij de buurvrouw werd gekapt.
Naast de wens voor mijzelf, wens ik dat ieders wens mag uitkomen, maar ja, je kunt niet voor een ander wensen ;)
Naam: Ida
Plaats: Amersfoort
Leeftijd: 47
Mijn wens

Lieverds,
Een aantal weken en bijzondere ervaringen verder ben ik erachter dat mijn wens zoals ik die hier eerder heb geformuleerd nog steeds mijn wens - of beter gezegd: een van mijn wensen is - maar dat ik beter een andere weg kan nemen om daar te komen.
M'n zielsverwant proberen te vinden, mezelf verliezen in het daarmee bezig zijn, leidt er alleen maar toe dat ik mijn eigen weg blokkeer en dat het stagneert in plaats van stroomt. Het is eigenlijk ook wensen in de tegenovergestelde richting. Nu hou ik er normaal gesproken wel van om een beetje tegen de stroom in te gaan en het buiten de begaanbare wegen te zoeken, maar het is nu toch echt tijd mijn wens aan dit inzicht aan te passen. Ben nog bezig 'm te formuleren, aan de hand van mijn liefde voor reizen, schrijven, theater en vooral ook mijn wens om over de hele wereld 'het verhaal achter de mens en de mens achter het verhaal' te laten zien, bijvoorbeeld in de vorm van geschreven of gefilmde portretten.
En dan krijg je je zielsverwant er 'als bonus' bij, volgens een wijs man ;).. Of zoals Ramakrishna het formuleerde: when the flower blooms, the bees come uninvited. (met dank aan Ulco die mij dit doorgaf).
Eentje is voor mij genoeg, trouwens.
Ida.
Naam: ida
Leeftijd: 50
Mijn wens

Ik wens dat ik het boek dat ik nu aan het schrijven ben tot een goed einde weet te brengen; dat het verhaal een mooie vorm krijgt, zodat ik het in boekvorm op de markt kan brengen en dat ik het vervolgens weet te verfilmen, samen met iemand die meer praktisch verstand van verfilmen heeft dan ik.
ifoundastone Naam: ifoundastone
Plaats: almere
Leeftijd: 45
Mijn wens

Ik wil graag dat mijn kindergedichten uitgegeven worden.
Naam: Ik
Plaats: Nederland
Leeftijd: 35
Mijn wens

Ik wil graag mijn eigen coachings bureau gaan opzetten:
Een programma rondom de clown met als doel om de mens weer in contact te brengen met het eigen innerlijke kind.

Bus 7 gaan ontwikkelen en in de markt zetten. Een inter-actief programma voor en door jongeren. Samen op zoek naar antwoorden op vragen die hen bezig houden. Ze laten ervaren dat ze zelf leiding kunnen nemen over hun eigen leven.

Door deze twee acties zal ik vanaf 2014 financieel onafhankelijk zijn.

Mijn liefde doorgeven aan een ander.
Dicht bij mezelf blijven.
Door het leven gaan met een glimlach op mijn gezicht en een twinkeling in mijn ogen.
Illeken Naam: Illeken
Plaats: Kerksken (Haaltert)
Leeftijd: 24
Mijn wens

mijn wens is dat ik ooit een bekende kunstenares zal worden, ... en dat ik maar half time zou moeten gaan werken om dan de andere helft van de week mij volledig te kunnen uitleven als kunstenares <3 of gewoon Full-time kunstenares... i'd love it!
Commentaar

comment: tekenen schilderen ... ik zou niets anders willen doen <3 elke dag opnieuw en opnieuw de rust vinden die in het doek verborgen zit <3
illy Naam: illy
Plaats: Belgie
Leeftijd: 49
Mijn wens

Mijn grootste wens is dat ik succesvol wordt in mijn nieuwe job en dat is namelijk zoveel mogelijk mensen bewust maken over gezonde voeding, ik zou heel graag een sterke zelfzekere , finncieel onafhankelijke vrouw willen worden, en wat ik zielsgraag zou willen is dat mijn (verbroken) relatie terug in orde gaat komen.
Naam: ilona
Plaats: geldrop
Leeftijd: 40
Mijn wens

Ik wil volledig mezelf zijn en de dingen doen die ik graag doe en de dingen zeggen die ik graag wil zeggen. Tevens mensen om mij heen hebben die dit met mij delen en willen praten over de zaken die er toe doen in het leven. Mensen die mij waarderen hierom. Geen oppervlakkigheden. Daarnaast wil ik dat mijn kinderen net als mij hun droom gaan waarmaken zoas ik hier nog steeds mee bezig ben.
Naam: Ilse
Plaats: Den Bosch
Leeftijd: 26
Mijn wens

Ik wens een woning in Den Bosch. Een appartement met twee slaapkamer, een eigen keuken, badkamer, wc. Het is er licht qua energie en zonlicht. Het bevindt zich op een rustige plek in het centrum. Ik kan er naar buiten gaan, balkon of tuin, en er planten hebben.
Commentaar

Het is vrij materialistisch, maar het is iets dat ik op korte termijn gecreerd wil hebben omdat ik anders geen woning heb. Ik heb er vertrouwen in!
Naam: Ilse
Plaats: Zottegem/Belgïe
Leeftijd: 43
Mijn wens

Eindelijk die man vinden bij wie ik kan thuiskomen en hij bij mij. Thuiskomen bij elkaar, elkaar liefhebben en steunen. Elk kan zijn of haar pad gaan om telkens weer bij elkaar te kunnen thuis komen.
Commentaar

Liefde en die kunnen delen is uiteindelijk voor mij nog steeds veel belangrijker dan carrière of materiële welstand.
Naam: Ilse
Plaats: Zottegem, België
Leeftijd: 43
Mijn wens

Kort nadat ik mijn vorige wens hier gepost heb, leerde ik een fantastisch lieve man kennen. Heel mooi, maar er spelen zowel bij mij als bij hem zaken die mogelijk een relatie in de weg staan. Ik wens dat we beiden met die zaken leren omgaan om zo verder naar elkaar toe te groeien.
Naam: Ilse
Plaats: Zottegem, België
Leeftijd: 43
Mijn wens

Het plaatsen van mijn vorige wens heeft me reeds veel inzicht gegeven en heeft zaken weer in een positieve beweging gezet. Vandaar dat ik nu nog een diepe wens die ik koester hier kenbaar maak. Ik wil heel graag een kleine part-time job in de Standaard Boekhandel hier in Zottegem. Zodat ik ondertussen verder kan onderzoeken wat mijn talenten zijn, en op welke manier ik die kan aanwenden om op een mooie manier voor mezelf en mijn kinderen te kunnen zorgen. Zodat het ons ook op het materiële vlak aan niets ontbreekt.
ilse Naam: ilse
Plaats: Noord Brabant
Leeftijd: 28-04-1964
Mijn wens

Ik zou graag mijn droom en inmiddels ook mijn wens willen gaan verwezenlijken, de droom van waaruit ik 11 jaar geleden ontwaakte. Een boek die ik voor God en uit liefde voor de medemens met al mijn eigen levens ervaringen al in een manuscript heb mogen schrijven. Mijn wens is dat ik hiervoor de juiste uitgever op mijn levenspad ga tegen gekomen want iedere dag begint iedere dag telaat te worden om mensen te behoeden om uit hun hele mooie leven te stappen. Er is een wonder nodig voor de financien en of de juiste persoon die in mij gelooft en met mij samen verder, mijn levensdoel gaat begeleiden. Wie oh Wie God, gaat mijn droom verder helpen verwezenlijken...
ilse Naam: ilse
Plaats: Noord Brabant
Leeftijd: 28-04-1964
Mijn wens

Mijn wens is;
Dat alle wensen van de mensen uit mogen komen die in dit wensenboek geschreven zijn.
Dat alle dromen uit mogen komen want een droom is de hoop voor morgen.
Goed werk heeft tijd nodig, geef daarom de engelen de tijd om de droom te verwezenlijken voor jou.
Maar vergeet vooral niet, dat jouw droom niet altijd het gewenste hoeft te zijn van God voor jou.
Laat God jou daarom verrassen.
Misschien wordt het dan nog véél mooier, dan in jouw allermooiste dromen...

Liefs ilse
Ik wens iedereen via deze weg, een liefdesvolle en genietende decembermaand toe.
Of jouw wens inmiddels al uitgekomen is of nog in wording is, sluit het afgelopen jaar in vrede af met alle levenslesjes die jij weer hebt mogen leren en zie het nieuwe jaar met een vreugdesvol hart tegemoet...
Ilse Bossuyt-Keysabyl Naam: Ilse Bossuyt-Keysabyl
Plaats: Lier/België
Leeftijd: 48
Mijn wens

Mijn wens is een bescheiden huisje met een tuintje waar er gezonde lucht is voor mijn invalide echtgenoot, waar de hondjes buiten kunnen spelen en waar voor mij mijn werk met de fiets bereikbaar is...
Ilse Gysel Naam: Ilse Gysel
Plaats: Brugge
Leeftijd: 43
Mijn wens

Ik wil dolgraag een rol in "de film" ... maakt niet uit welke, maar liefst de verfilming van "De Geheime Newton", die er ongetwijfeld zit aan te komen :-) Deze wens wil ik gewoon het Universum in sturen.
Een concretere wens is een ruimte te vinden waar ik voor mezelf een werkplek kan inrichten, weg van mijn huis, maar toch niet te ver van Brugge. Gezien ik geen budget heb, voorlopig nog een droom...
Naam: Imar
Plaats: Antwerpen
Leeftijd: 45
Mijn wens

ik wil godliederlijk rijk zijn, weer slank en levenslustig zijn, witte tanden, en opnieuw de passie voelen stromen in mijn lijf en leven
In-spiratie Naam: In-spiratie
Leeftijd: 40
Mijn wens

Mijn wens is dat ik steeds in staat ben de juiste signalen, die het leven me bied en die mijn leven en dat van anderen een gevoel van bezieling, vervulling en overvloed brengt, steeds opnieuw waar te nemen..en daarbij de moed en het vermogen om er naar te handelen.
Naam: Ina
Leeftijd: 57
Mijn wens

WIJSHEID KRACHT SCHOONHEID

Liefde Harmonie Schoonheid

bewustwording en vrede voor de gehele schepping
Naam: Ina
Plaats: Zuid-Holland
Leeftijd: 56
Mijn wens

Slechts een wens heb ik en dat is "gezond blijven en de dingen (creatief) kunnen doen die ik nog in mijn hoofd heb geparkeerd". Ik hoorde laatst een mooie uitspraak; "gezonde mensen hebben duizenden wensen, zieke slechts één". Nee, ik ben niet ziek maar wil nog heel erg lang gezond blijven.
Mijn kunstuitingen zijn zichbaar op:
www.kunstgroepavalon.nl
Liefs van Ina Wijnberg.
Naam: Ina
Plaats: Alphen aan den Rijn
Leeftijd: 58
Mijn wens

Ik had anderhalf jaar geleden niet kunnen bedenken dat ik, beeldend kunstenares, het geven van teken- en schilderles zo inspirerend zou vinden. Maar telkens als mijn leerlingen weer met een prachtig resultaat mijn atelier verlaten ben ik vervuld van blijdschap. Mijn wens is dit nog lang te mogen doen en veel mensen op nieuwe ideeën en gedachten te mogen brengen. Kunst maken is zo breed als je het maar wilt zien en ervaren.
Naam: inboedel-opgeruimd
Mijn wens

Aan het eind van dit jaar wil ik graag een loods hebben. Samen met mijn zussen heb ik nu ruim anderhalf jaar een eigenbedrijf: inboedel opgeruimd vof. We hebben de leukste baan van de wereld: we ruimen huizen leeg voor mensen die dat niet zelf willen of kunnen. We kopen geen inboedels op maar maken tegen een redelijke prijs het huis leeg en schoon. We kunnen niets opkopen omdat we nog geen loods hebben. Mijn wens is een eigen loods, zodat we mensen geld kunnen bieden voor hun dierbare spullen. Doorverkopen of eerst opknappen en daarna verkopen vanuit onze eigen ruimte. De naam weet ik al, de indeling weet ik al. Hij komt er, onze eigen loods!
Naam: Inch
Plaats: Waddinxveen
Leeftijd: 40
Mijn wens

Dat ik een ton of meer win, zodat ik nog rustig een
kindje kan krijgen & dan thuis kan blijven bij mijn kinderen...

Om daarnaast/later een centrum te kunnen opzetten voor
Spiritualiteit & kinderen...

***blaastwensendecosmosin***
Naam: indiana
Plaats: Vwaard
Leeftijd: 55
Mijn wens

Ik wens dat ik eindelijk eens een lieve goede man tegenkom, die bij me past, en waar ik lief en leed mee kan delen.
Commentaar

erg als je iedere keer de verkeerde tegen het lijf loopt :(
Naam: indiana
Plaats: valkenswaard
Leeftijd: 55
Mijn wens

Ik zou graag een lijntje met boven willen hebben,met mijn moeder en vader , maar ook graag mn gids, of bescherm engel leren kennen :)
indiana Naam: indiana
Plaats: valkenswaard
Leeftijd: 55
Mijn wens

mijn wens is dat ik weer een hecht gezinnetje vorm met al mn kinderen, dat mn 2 dochters en zoon weer thuis komen, en dat er open en eerlijk gepraat wordt, en geen roddels over alkaar, dat we liefde en steun vinden bij elkaar, en respect hebben voor elkaars mening, laat ons lief en leed samen delen , kinders ik hou van jullie wat er ook is gebeurt, en gebeuren zal, moederliefde blijft .
Commentaar

door omstandigheden willen de 3 vd 5 kids me niet meer zien ,maar ik mis ze verschrikkelijk, en heb me honderdduizend maal afgevragen wat ik verkeerd heb gedaan, nartuurlijk iedereen maakt fouten ik ook, maar ik ben me er niet van bewust, wat voor grote fouten ik heb gemaakt, toch willen ze me niet meer zien, en zitten alle 3 in een negatief kringetje samen, wat mij aangaat .
maar ik hoop dat het goedkomt en er gepraat wordt, want dat willen ze niet.
Naam: IndigoBabe
Plaats: Leiden
Leeftijd: 45
Mijn wens

Ik heb de man die bij mij past, ben gezond, gelukkig, woon in een opgeruimd huis wat bij mij past en heb geld in overvloed. Dank u KOSMOS voor uw steun en hulp!
Commentaar

Probeer iedere keer als je tegen de lamp loopt een klein beetje licht mee te nemen...
Indy Naam: Indy
Plaats: Breda
Leeftijd: 44
Mijn wens

Ik wil beelden maken van klei, en dan vooral gezichten uit andere culturen.
Oude mensen, kinderen, mooie mannen en vrouwen. En gebruiksvoorwerpen in de vorm van bijzondere schalen. Ik wil mijn creativiteit inzetten om andere iets te kunnen geven wat voor hun een bijzondere waarde krijgt of heeft.
Commentaar

Ik heb nu vandaag de mogelijkheid gekregen om van een oude dame haar keramiekoven en alle bijbehorende malen, glazuren en gereedschap over te nemen. Het is een unieke mogelijkheid die op mijn pad komt. De enige maar is dat ik het geld niet heb om haar te betalen.
Vanmiddag bedacht ik mij dat ik 10 mensen kan vragen die ieder € 100,00 willen lenen. En dat ik met ze af wil spreken om het over een half jaar terug te betalen en dat mijn 'rente' kan zijn dat ik iets speciaals maak dat in deze oven gebakken is. Op die manier kan ik volop aan de slag met mijn grote droom.
Naam: Inez
Mijn wens

Mijn enige wens is te genezen van kanker. Zo eenvoudig is het.
Inez Naam: Inez
Plaats: Belgium
Leeftijd: 40j
Mijn wens

Mijn wens is om mijn passie en mijn denkwijzen te kunnen uiten in de vorm van schrijven zodat iedereen kan lezen dat er meer is dan wij durven denken.Ik wens dat ik het lef heb om dit uit te brengen en erkent te worden.
Inez Naam: Inez
Plaats: Belgie
Mijn wens

Ik wens mezelf een schitterend 2013 toe waarin een aantal van mijn innerlijke talenten mogen naar buiten treden zodat ik een aantal van mijn dromen kan verwezenlijken en mezelf blij mee kan maken.
Want als ik kan doen waarin ik goed ben en de vreugde waarmee ik het doe kan overbrengen naar een groter geheel dan realiseer ik datgene dat mij alles brengt wat ik nodig heb om goed te kunnen leven....

Ik wens alle mensen die een droom hebben een heeel gelukkig en vruchtbaar jaar 2013....

x
Inez Naam: Inez
Plaats: Belgie
Leeftijd: 40j
Mijn wens

Ondertussen heb ik het gedurfd om mijn levensverhaal te bundelen en heb een fantastisch manuscript in elkaar gevlochten door verschillende omstandigheden in mijn leven, vooral de dood van één bepaalde tante heeft mij op weg geholpen om een boek te gaan schrijven , nu is mijn grootste wens een soort serie te maken over 5 generaties vrouwen en dit uit te kunnen brengen als bestseller.
Mijn wens is ook te weten te komen met welke uitgeverij ik in zee moet gaan om dit te kunnen verwezenlijken.
Ik ben zo dankbaar dat dit op mijn weg is gekomen en droom er van elk moment van de dag ;)
Inez X
Naam: Inge
Plaats: Amersfoort
Leeftijd: 43
Mijn wens

Dat ik in het komende jaar mag leren hoe ik in het levensonderhoud van mij en mijn kinderen kan voorzien, door datgene te doen wat ik het liefste doe!
Naam: Inge
Plaats: Apeldoorn
Leeftijd: 29
Mijn wens

Mijn wens is om bij een uitgever te werken!!!
Naam: Inge Elsinga
Plaats: Alkmaar
Leeftijd: 42
Mijn wens

Ik wens dat ik mijn bijdrage mag leveren aan een nieuw systeem van herverdeling van geld, in de vorm van een basisinkomen voor iedereen, zonder voorwaarden. Ik wens dat ik veel mensen in aanraking mag brengen met de gedachte dat het tijd is om werk en inkomen los te koppelen. Ik wens dat ik veel mensen zal ontmoeten die zich hier sterk voor maken, om met elkaar creatieve ideeën te genereren voor een menselijkere samenleving.
Naam: Inge J.
Mijn wens

het is mijn innige wens om in een ambachtelijk collectief/ gilde samen te werken.
We maken een produkt vol van schoonheid, expressie, duurzaamheid en succes. Het product is zingevend aan het collectief, aan ieder individueel lid en als het klaar is voor de klant. Het is van een eenvoudige schoonheid en inventiviteit qua kleur, materiaal en functionaliteit. Ons produkt ( eind werkstuk) draagt bij aan het Grote Geheel.
Ons collectief is klein, gepassioneerd en gedreven, gericht op de ambachtelijke werkwijze.
We beleven toenemend succes, voldoening en vervulling. De samenwerking is creatief, ieders eigenheid benuttend en stimulerend, humorvol en vitaal. We genieten samen van ons succes. Het is ons gegund. We beleven de wetmatigheid van de minste weerstand.Hier genieten we enorm van!
Naam: ingeborg
Mijn wens

ik wens me voor mezelf en mijn geliefden een goede gezondheid, werk en geld en te leven vanuit liefde en positiviteit
Naam: Ingeborg
Mijn wens

Dat ik niet langer onzichtbaar ben voor anderen en dat niet alles wat ik doe als vanzelfsprekend wordt aanvaard.
Naam: Ingeborg
Plaats: Arnhem
Leeftijd: 50
Mijn wens

Mijn wens is dat ik al mijn kennis en kunde om kan zetten in werk. Zodat ik iets voor anderen kan gaan betekenen en zodat ik financieel onafhankelijk word.
Naam: ingelke
Plaats: Lochristi
Leeftijd: 41
Mijn wens

Ik wens heel diep uit mijn hart, dat de vechtscheiding tussen mijn ex en mij en mijn vriend en zijn ex. ..stopt..de verdeling uiteindelijk na al die jaren kan uitgesproken worden..zodat wij samen aan een nieuw hoofdstuk kunnen beginnen!
Naam: ingrid
Plaats: rijen
Leeftijd: 45
Mijn wens

Mijn wens is om in harmonie te leven met mezelf en met anderen. wat meer liefde en begrip in mijn leven. ook wens ik mijn zaak uit tebreiden kapsalon schoonheidssalon zodat ik bij kan dragen om mensen een fijn gevoel te geven.
Ingrid Naam: Ingrid
Plaats: Wommelgem
Leeftijd: 41
Mijn wens

Ik wil mijn blog www.mindwell.be laten bloeien. Ik wil dat hij bezocht wordt door duizenden lezers. Via deze blog wil ik ook betalende eBooks promoten. Mijn allerliefste wens is dat ik een inkomen haal uit deze blog.
Ingrid Naam: Ingrid
Plaats: Den Ham
Leeftijd: 47
Mijn wens

Het is altijd mijn droom geweest om als sopraan te zingen, samen met een orkest het publiek in vervoering te brengen. Het lijkt me een geschenk om samen met andere zangers, alt, tenor, bariton en bas, muziekstukken in te studeren, daar maanden aan te werken, alleen daarin kun je al veel plezier beleven en een hoop van leren, en de muziek te laten horen aan de luisteraars alsof het heel eenvoudig is, als een mooi geheel klinkt, op een natuurlijke en zuivere manier. Of een ensemble te vormen met bijvoorbeeld piano, viool, cello, fluit of gitaar.
Het publiek in het hart raken zodat ieder weer z’n eigen ziel en emoties voelt.
Licht klassieke, religieuze en spirituele liederen op zo’n wijze zingen, dat alles wat je niet in woorden kunt uitleggen toch door de muziek heen doorklinkt.
Ik ben (mezzo) sopraan (tot hoge A), heb 5 jaar klassieke zanglessen gevolgd en bij verschillende koren gezongen. Heb een helder, zuiver, lyrisch stemgeluid.
Commentaar

Dankjewel voor deze inspirerende website waarop ik mijn droom kan laten zien aan de wereld en de engelen, die ons bij elkaar brengen.
Naam: Ingrid
Plaats: Amsterdam Nederland
Leeftijd: 44
Mijn wens

Dat mensen leren kijken met hun hart en anderen behandelen zoals zij zelf behandeld willen worden.
Naam: Ingrid
Plaats: Amsterdam Nederland
Leeftijd: 45
Mijn wens

Dat de hartoperatie (op 24-12-12) van mijn moeder slaagt en we samen in 2013 leuke dingen kunnen gaan doen
Naam: Ingrid
Plaats: Halfweg NH, Nederland
Leeftijd: 45
Mijn wens

Mijn wens is om één te worden, om te vinden waarvoor ik geboren ben en besta. Ik weet mijn droom als kind niet meer, ik weet wel dat alles wat ik in mijn leven gedaan heb ergens goed voor is geweest. En nu ben ik op een punt beland waarin ik doe waar ik goed in ben, maar niet waar mijn hart ligt. Ik wil weten waar mijn hart ligt, waar mijn hart van openspringt. Want ik voel m nu niet, behalve dan het verlangen naar die nog onbekende droom en het verdriet dat ik niet verder kom in dat verlangen. Ik wil gewoon één stralend geheel zijn.
Naam: Ingrid
Plaats: Blaricum
Leeftijd: 50
Mijn wens

Graag wil ik rechter worden in Utrecht, door eerst succesvol door de sollicitatieprocedure te gaan, waardoor de vaccature door mij vervuld zal worden en dat ik vervolgens al werkend de opleiding zal volgen en afronden.
Naam: Ingrid
Plaats: Fresnes au Mont Noord Frankrijk
Leeftijd: 62
Mijn wens

Wij zijn in 2001 een kleinschalig project begonnen: La Renardiere.nl pour une terre humain. Graag willen we spiritualiteit in actie brengen;dat is o.a. verbouw eigen groenten, bijen houden, mensen ontvangen voor meditatie weken, samenwerken en we hebben een ruilsysteem opgezet dat over grenzen gaat. Het is mijn wens dat we genoeg mensen krijgen die met ons dit projekt willen dragen...voor de kinderen en mensen van de toekomst. Heb je ideeen in die richting help ons dan onze droom waar te maken. Warme groeten, Ben en Ingrid
Naam: Ingrid
Plaats: Vilvoorde
Leeftijd: 60
Mijn wens

Mij verbinden met anderen, in liefde en vriendschap. Jonge kinderen begeleiden en steunen. Geven vanuit overvloed.
Naam: Ingrid
Plaats: Booischot
Leeftijd: 34
Mijn wens

Ik wens dat ik in 2017 doorbreek als auteur en mijn eerste bestseller de wereld in stuur. In eerste instantie wil ik blijven genieten van het schrijfproces, het verhaal laten groeien, medestanders vinden die het naar een hoger niveau helpen tillen. En dat het verhaal zijn weg vindt naar een publiek, dat het vele harten raakt en dat het inspiratie mag schenken voor een betere wereld.

Verder wens ik iedereen toe dat:
- je elke dag meer mag ontdekken van het wonder dat je leven is.
- vriendschappen die positief, ondersteunend en hartsvervullend zijn
- de moed om jezelf helemaal te accepteren en lief te hebben
- trouw te zijn aan wie je echt bent
- het plezier om kleine en grote mirakels te delen.

En zo is het! :-)
Naam: Ingrid
Mijn wens

Mijn wens is dat mijn zoon de weg naar zijn moeder terug gaat vinden en dat het goed met hem mag gaan.
Naam: InnerVoiceNu
Mijn wens

Ik wens een bloeiende praktijk waar bovenal kinderen maar ook ouders de ruimte vinden om hun verdriet te uiten en dit te verweven in hun dagelijks leven.
Naam: Iris
Plaats: Tubize 1480
Leeftijd: 50
Mijn wens

Na het beleven van mijn bijna-doods-ervaring en het beleven van de vier gaven die ik erbij heb gekregen, hou ik mij bezig met de mens, om zij die willen het lelijke van al het verleden op heden naar de toekomst weer mooi te willen maken en dat voor het kind, want zij zijn onze toekomst, wat en wie ze ook zijn, zij hebben recht om zuivere bevreucht, zuiver embrion, zuiver foutus, zuiver baby in de baarmoeder en zuiver geboren te worden met een zuivere opvoeding= het verschil te leren kennen van het goede en het kwade en het lelijke en het mooie.
Dat is mijn grootste wens, want het mooiste op deze aarde is het leren wat zuiver warmte betekend die een kind je geeft in het diepste van hun hart die in het diepste van hun hart aanwezig is, zodat je handelt met je hart en niet met je verstand.
Estelle.
Naam: Iris
Leeftijd: 34
Mijn wens

De komende maanden hoop ik de kracht te vinden mijn vergevorderde plannen voor een eigen bedrijf uit te voeren. Het loslaten van het bekende kost me moeite, terwijl het nieuwe lokt!
Naam: Iris
Plaats: Zaandam
Leeftijd: 41
Mijn wens

Mijn wens is astroloog te worden. Ik wil graag een praktijk beginnen om consulten en workshops te geven.
Commentaar

Tien jaar geleden heb ik diverse cursussen gevolgd op het gebied van astrologie. Het liefst wilde ik een beroepsopleiding gaan volgen. Het is er toen niet van gekomen. Astrologie is toen op de achtergrond geraakt. Toen ik dit boek las en een wens moest formuleren, kwam alles in één keer weer terug, dat ik dat het liefst zou willen doen, omdat ik van kinds af aan al zeer gefascineerd was door de sterren en planeten.
Naam: Irma
Mijn wens

Ik wens dat dat de komende 3 weken blokkades en belemmeringen zullen oplossen en en rondom mij, op alle nivo's, zodat ik me verder zal manifesteren met mijn Zieledoel hier op aarde die gaat over verbinden. In het Zijn van een bewustzijnspomp-/kanaal zal ik mensen ondersteunen in hun bewustzijn en belichaming in de verbinding met zichzelf en elkaar.
Naam: irmaja
Plaats: bilthoven
Leeftijd: 58
Mijn wens

Dat mijn zoon zijn geluk vindt in zijn nieuwe baan en een huisje en wellicht boompje, beestje, meisje, vrienden
Naam: Isabel
Plaats: Maldegem
Leeftijd: 37
Mijn wens

Mijn ziel te kunnen volgen, en mijn passie om mensen en vooral kinderen spiritueel te begeleiden, via Yoga, meditatie en vooral persoonlijke aandacht. Daar gaat mijn hart naartoe, dat wil ik volgen...
Isabel Naam: Isabel
Plaats: zoetermeer
Leeftijd: 21
Mijn wens

mijn wens is om 30,000,000 miljoen te ontvangen. Ik weet dat het een hele grote bedrag is, maar voor het universum is het niks. Ik zal van het geld genieten en wil heel veel mensen helpen. Graag wil ik ook mijn eigen school laten bouwen in een ontwikkelingsland voor arme kinderen. Ik wil ook graag een stichten oprichten die dierenleed tegengaat.
Isabel Naam: Isabel
Plaats: zoetermeer
Leeftijd: 21
Mijn wens

mijn wens is om 30,000,000 miljoen te ontvangen. Ik weet dat het een hele grote bedrag is, maar voor het universum is het niks. Ik zal van het geld genieten en wil heel veel mensen helpen. Graag wil ik ook mijn eigen school laten bouwen in een ontwikkelingsland voor arme kinderen. Ik wil ook graag een stichten oprichten die dierenleed tegengaat.
Commentaar

Dank u..Ik heb echt vetrouwen en wacht op het juiste moment!!
Naam: Isabel
Plaats: Kortrijk
Leeftijd: 48
Mijn wens

Een tijdje geleden is er via meditatie een wens van me uitgekomen : iets uitvinden die makkelijk en goedkoop te maken is en voor iedereen nuttig. Na 14 dagen had ik een eureka. Ik had het gevonden. Nu, enkele jaren later stromen er nog altijd nieuwe concepten, uitvindingen binnen. Sindsdien vraag ik het universum om me financieel te steunen om mijn bedrijf te kunnen oprichten waar mijn concepten en uitvindingen kunnen ontwikkeld en gecommercialiseerd worden. In mijn bedrijf wil ik mensen tewerkstellen die professioneel uit de boot vallen (vb jongeren zonder ervaring en ouderen met ervaring, maar zogezegd te oud).
Doordat ik onlangs opnieuw een fantastische oplossing heb gevonden voor een praktisch probleem, dus een nieuwe uitvinding en nog altijd het geld niet heb, wens ik het uit het diepste van mijn zijn dat het geld binnen de week naar me toekomt. Zodat ik mijn bedrijf kan opstarten en mensen kan helpen.

iZa

Een wens wordt je nooit geschonken zonder ook de kracht te krijgen hem waar te maken. Richard Bach
Isabelle Naam: Isabelle
Plaats: Etten-Leur
Leeftijd: 37
Mijn wens

Ik heb een maandelijkse column in een spiritueel tijdschrift
Isabelle Naam: Isabelle
Plaats: Etten-Leur
Leeftijd: 37
Mijn wens

Ik geef wekelijks 4 zieleconsulten
Isabelle Naam: Isabelle
Plaats: Etten-Leur
Leeftijd: 37
Mijn wens

Ik woon en werk bij een spiritueel centrum
Isabelle Naam: Isabelle
Plaats: Etten-Leur
Leeftijd: 38
Mijn wens

Ik heb een goed lopende mediationpraktijk!
Isabelle Naam: Isabelle
Plaats: Etten-Leur
Leeftijd: 38
Mijn wens

Ik heb een eigen fijne woning.
Isabelle Naam: Isabelle
Plaats: Etten-Leur
Leeftijd: 38
Mijn wens

Ik heb een heerlijke eigen woning IN AMSTERDAM (want daar heb ik de door mij gewenste baan in de door mij gewenste maand gevonden)
Naam: isabelle
Leeftijd: 32
Mijn wens

dat ben camaj geen aandacht meer geeft aan het geen zijn vrienden zeggen over mij vertellen.Maar terug naar me verlangt en nog meer van me houd dan voor nieuwjaar en dat hij toch nog met me wil trouwen en kinderen krijgen want ik weet dat we perfeckt voor elkaar zijn in een niet te verklaren grote liefde voor elkaar en dat de gene die onze relatie kapot proberen maken gewoon verdwijnen!
Naam: isabelle
Leeftijd: 32
Mijn wens

dat men papa geneest van zijn diabetis en zijn reuma verdwijnt dat hij nog heel lang bij mij kan blijven papa ik hou van je
Isabelle Naam: Isabelle
Plaats: Sint Niklaas
Leeftijd: 39
Mijn wens

Trouwen en een baby krijgen
isabellew Naam: isabellew
Plaats: Nijmegen
Leeftijd: 48
Mijn wens

blijven studeren, nu ben bezig met pedicure opleiding, ik wil in september met medische pedicure beginnen. Later wil ik graag een HBo volgen.
Commentaar

Door familiesomstandigheden ben ik gestopt om 18 jaar met mijn VWO studie, door gezondheidsproblematieken ben ik op 34 jaar leeftijd weer gestopt met mijn verpleegkundige -A opleiding.
Nu ben ik iets anders gevonden om te studeren en ik wil blijven studeren.
isabellew Naam: isabellew
Plaats: nijmegen
Leeftijd: 49j.
Mijn wens

ik wens mijn diploma medische pedicure te behalen voor eind 2013 en daarna verder een HBO podotherapeute te kunnen volgen.
Naam: Isaria
Plaats: Zoetermeer
Leeftijd: 53
Mijn wens

Eigenlijk heb ik twee wensen.
Ik wil heel graag financiële voorspoed, zodat ik me vrij voel.
Ik wil heel graag een inspirerende liefdesrelatie met een man
liefs,
Isaria
Ismahan Obenali Naam: Ismahan Obenali
Plaats: Almere
Leeftijd: 42
Mijn wens

Mijn wens is dat ik de Coiffure Award 2018 wil winnen !!!
Commentaar

Na jaren dromen , wensen en 3 x genomineerd te zijn voor de coiffure award wil ik hem komend jaar 2018 gewoon WINNEN !!
itc.bakermans Naam: itc.bakermans
Plaats: Apeldoorn
Leeftijd: 41
Mijn wens

Mijn wens is te mogen werken, door middel van muziek en creatieve activiteiten, met kinderen en dan het liefst kinderen die extra aandacht nodig hebben zoals autisten.
Iza Naam: Iza
Plaats: Den Bosch
Leeftijd: 50
Mijn wens

Mijn wens is een hotel waar men kan genieten van al het goede en luxe wat de wereld te bieden heeft. Waar men energie kan opdoen, tot rust komen van alle dagelijkse beslommeringen. We kunnen zelfs zorg op maat leveren. Een hotel met een heerlijk grote tuin. Ruimte voor wellness, ontspanning workshops en trainingen in de breedste zin van het woord. Er is maar één regel: "De mens centraal en het mogen zijn".
Commentaar

Het heeft even geduurd voordat ik mijn wens kon opschrijven. Ik ben een mens van uiterste en dat was lastig om samen te brengen.
Naaldhakken naast buitenlaarzen
Etentjes met damast en kaarslicht naast eenpansmaatlijd op de camping in het gras.
Literatuur naast chicklit.
Glitter en glamour naast jeans en trui.
Opera naast volksmuziek.
Kralen armbandje van mij dochter naast een Otazu.
Alternatieve geneeskunst naast een baan in de reguliere gezondheidszorg.
Zo kan ik nog even doorgaan. Ik ben nu in balans en tevreden met mezelf. Kiezen hoeft niet, het mag allemaal. Wat een heerlijk gevoel :-)
M'n wens heb ik geplant en ga ik koesteren, voorzien van liefde en aandacht. Wie weet ontmoeten we elkaar in de nabije toekomst in mijn verwenhotel?

TOP

Delen: