Lezingen

De inspirerende Zomerschrijfweek
van Geert Kimpen en Michelle Shanti

Schrijfweek 2024

Maak een vliegende start met het schrijven van jouw boek en/of het ontdekken van jouw schrijfstem!

Tijdens de Schrijfweek van zondag 11 tot en met zaterdag 17 augustus in het prachtige Terra Nova Landhuis in Katharenland (Zuid Frankrijk).

Met bestsellerauteur Geert Kimpen en uitgever en auteur Michelle Shanti
De meest complete Schrijfweek in het Nederlandstalig gebied.
De mooiste weg naar jouw boek in de boekhandel in 2025, of wie weet al in 2024!
De week waarin jij je schrijfstem en je verhaal ontdekt!

We bieden je een topprogramma aan, waarin je ingewijd wordt in alle aspecten die te maken hebben met het schrijven van een boek, maar ook bijvoorbeeld voor het schrijven van blogs, verhalen en artikelen voor jouw website en Social Media. Volg de workshops waar jij juist nu behoefte aan hebt. Bespreek jouw boek en je boekplan met Michelle en Geert.

Er is natuurlijk geen tijd geschikter dan nu om jouw inspiratie de wereld in te brengen. De wereld zit in een transformerende fase, net als haar bewoners. Dit is een tijd om je ziel te laten spreken. Wanneer je een boek schrijft, maak je contact met je diepste wezen, weten en wijsheid. Daar gaat een enorme levenskracht van uit die je bewustzijn en leven op een ander niveau tilt en je boven de dagelijkse aardsheid doet uitstijgen. Wij denken dat dit de meest geschikte tijd is om naar je eigen innerlijke stem te luisteren, en haar te delen op papier, ter inspiratie van anderen.
Gun je zelf inspiratie en het vervullen van deze droom.

Welkom bij de Inspirerende Zomer Schrijfweek!

"Ik heb genoten, ik ben gevoed en verzadigd tot in het diepste van mijn cellen. Mijn levensstroom voel ik bruisen in mijn bloed, mijn sensualiteit is weer aangewakkerd. Ik vond het een geweldig inspirerende week, met bijzondere groepsenergie. Ik heb in elk geval veel gelukshormonen en schrijverszin gekregen en het mag van binnenuit ontvouwen. Tot vorige week was ik druk met het vinden van mijn missie. Nu weet ik: ik heb geen missie, ik leef mijn missie."
- Corine

"Zo’n week werkt na en is onvergetelijk."
- Hilde

"Deze week...Zo anders dan ik ooit had kunnen denken. Het heeft zo mijn verwachtingen overtroffen. Wat ik geleerd heb:
Dat je jezelf voor elke kleine actie die je uitvoert een schouderklopje moet geven en een dansje doet als je het niet meer ziet zitten

En... zoveel meer. Ik voel het vlammetje in mij. Nee, het vuur moet ik zeggen. De kaars is gedoofd en we gaan alleen verder, maar het vuur van verlangen brandt harder dan ooit."
- Louise

"Van mijn twijfel om voor de dag te komen met een 'eigenste' boek ben ik door de schrijfcursus en jullie stimulans gelukkig genezen."
- Jozien

"Ben niet echt gezellig thuis, wil alleen maar schrijven en vooral niet gestoord worden. Komt dit goed?"
- Lia

"Waar ik niet op had gerekend en wat voelt als een groot cadeau, is dat mijn hart zo geraakt zou worden. Het samen zijn met jullie gelijkgestemde zielen heeft mij diep ontroert. Er is niet alleen een schrijfproces op gang gekomen maar ook een innerlijk proces heeft verdieping gevonden. Dus dank je wel gekke, blije Geert voor je inspiratie. Dank je wel Esther voor dat heerlijk begin van de dag maar ook voor jou aandacht voor mijn geschreven tekst!. Dank je wel Michelle voor je advies."
- Angela

Zomerschrijfweek 2024

Droom jij van je eigen boek? Wil jij een spannend, mooi, ontroerend, persoonlijk of inspirerend verhaal vertellen? Een werkboek, thriller of inspirerende roman? Jouw levensverhaal, historische roman, managementboek of sprookje? Die ene dichtbundel, dat stappenplan of een bloemlezing erotische verhalen? Het boek dat jouw coaching-praktijk op de kaart zet? Loop je al lang met een idee rond? Voel je dat dit het moment is om aan de slag te gaan?

Laat je dan nu inspireren door bestsellerauteur Geert Kimpen en uitgever en auteur Michelle Shanti die een week lang jouw persoonlijke schrijfcoaches zijn.

Zomerschrijfweek 2024

"Mijn grote inspiratiebron: de Schrijfweek van Geert Kimpen. Wat jullie in deze week mogelijk hebben gemaakt, staat gegrift in mijn hart. De passie en liefde waarmee jullie het schrijversvak doorgeven, heb ik in iedere vezel gevoeld"
- Hannah Cuppen, Liefdesbang (Beste spirituele boek 2014)

Voor wie?

Voor iedereen die zijn schrijfwens serieus neemt en een week lang in zichzelf wil investeren. Voor zowel beginnende als gevorderde auteurs, zowel fictie als non-fictie. Voor wie voelt: dit is het moment. Voor iedereen die weet dat uitstellen niet langer een optie is.

Wat gaan we doen?

We gaan aan de slag met jouw idee, jouw tekst, jouw verhaal.
En ook als je alleen de drang voelt om te schrijven, maar je weet nog niet precies waarover, dan gaan wij je helpen.

We krijgen scherp wat jou voor ogen staat en hoe je deze wens tot werkelijkheid kunt brengen. Jij en jouw boek zijn het uitgangspunt. Onze doelstelling is dat jij straks jouw zelf geschreven boek in je handen houdt.

Hoe?

Wij sturen jou een 'Schrijfplan' dat je op voorhand voor ons invult zodat wij weten wat jou voor ogen staat.
Jij krijgt gedetailleerde feedback op dit Schrijfplan, en hebt persoonlijke coaching gesprekken waarbij wij helpen jouw plan te realiseren en jij ons ál je vragen kunt stellen.
Daarnaast geven we workshops rond alle technische, praktische en inhoudelijke aspecten van het schrijven. Workshops over de blauwdruk van je boek, de structuur, het geheim van een non-fictie bestseller, hoe je jouw theorie levendig maakt, plot, personages, synopsis, vorm, stijl, het schrijven van een erotische scene, hoe je een uitgever vindt, voor- en nadelen van selfpublishing, hoe je jouw boek in de wereld zet, hoe je lezingen en interviews geeft en… het grootste geheim van de schrijver.

Zomerschrijfweek 2024

Bezielde en bevlogen workshops vanuit onze jarenlange praktijkervaring, waarin we al onze geheimen delen. Met praktische en inspirerende oefeningen die jouw schrijven een boost geven. Workshops die je alle gereedschap geven om jouw verhaal te schrijven.

Zomerschrijfweek 2024

Het bijzondere is: niéts moet. Wij bieden een overvloedig programma aan, maar jij bent volledig vrij te kiezen aan welke onderdelen je wel en niet deelneemt. Omdat wij weten dat schrijvers zich niet in hokjes laten dwingen. Jij kiest jouw persoonlijke programma uit ons totaalmenu. Of je volgt alles. Aan jou de keuze.

Zomerschrijfweek 2024

"Deze week heeft mijn leven werkelijk veranderd. Jullie zijn fenomenaal en zalig; wát een grote inspiratiebron"
– Michael Niclaus, De druppel

Wij hebben de Schrijfweek gecreëerd die we zelf hadden willen volgen toen wij er nog van droomden om schrijver te worden.

Zomerschrijfweek 2024

"Ik nam deel omdat ik graag schrijf, zonder meer ambitie. Dat mijn verhalenbundel De Buurman er gekomen is en nu in de winkels ligt, vond in de schrijfweek de 'vonk'. Misschien was de lont er al, maar het vuur kreeg ik van jullie. Een team dat mij met hun gedrevenheid heeft 'besmet'. En ook die van de overige deelnemers, één voor één fijne, enthousiaste mensen. Daarom aan alle twijfelaars, om welke reden ook, niet aarzelen: doen! Blij en dankbaar."
– Leen Van Der Schueren, De Buurman

"Ik heb een boek geschreven, het is gelukt! Heerlijk gevoel! Binnenkort komt het uit. Dank je wel ! 2e boek is in de maak."
– Daniël

Er is slechts plaats voor een beperkt aantal deelnemers. Boek vandaag nog om een plaats te hebben!

Door wie?

Schrijfweek Geert Kimpen

Geert Kimpen schreef na het succes De Kabbalist de romans “De Geheime Newton”, “Rachel, of het mysterie van de liefde” en “De Prins van Filettino”, die net als zijn debuutroman een groot publiek vonden en vele malen herdrukt werden. Recentelijk verschenen zijn bestsellers “Het meisje dat aan de oever verscheen” en “Ik, Maria Magdalena”.

Daarnaast schreef hij drie werkboeken “Maak goud van je leven”, “Stap voor Stap van wens naar werkelijkheid” en "De Magie van de Liefde" waar tienduizenden exemplaren van verkocht werden.
Hij schreef een twintigtal toneelstukken waarvan er nog altijd enkele in het buitenland worden opgevoerd. Zijn stuk “Sirene” speelt inmiddels al zes seizoenen in een gerenommeerd Berlijns theater.

 

Schrijfweek Michelle Shanti

Michelle Shanti is auteur en uitgever bij Paris/London Books.

Zij is auteur van de boeken ‘Naar liefde en vrijheid, en ‘Godin op hoge hakken’, samen met Jet Hoogerwaard en Jacqueline Zirkzee ontwikkelde zij de Schrijfkalender en het boek 'Schrijf je boek in 1 jaar'. In september komt Michelle’s volgende boek ‘De terugkeer van de Tempelpriesteres’ uit.

Behalve als schrijfster staat Michelle bekend als één van de liefdevolste schrijfcoaches van Nederland. Zij ziet jouw ware potentieel en helpt dat liefdevol naar boven te halen.

Sinds enkele jaren leidt zij de uitgeverijen Paris Books en London Books en is voortdurend op zoek naar nieuw talent, om dat liefdevol te begeleiden naar een boekuitgave.

Tijdens de Schrijfweek geeft zij vooral workshops op het gebied van intuitief en zintuiglijk schrijven, maar ook hoe je als ondernemer je schrijftalent kunt inzetten om jezelf en je bedrijf op de kaart te zetten.

Via Uitgeverij Paris Books kun je bij Michelle terecht voor feedback.
www.parisbooks.eu

"Geert Kimpen organiseert schrijversweken van zo’n hoge en humoristische kwaliteit, dat ik niet anders kan dan mijn petje voor hem afdoen. Hij brengt een beweging op gang in de schrijverswereld zoals ik die voor ogen heb in de onderwijswereld. Met zijn laaiend enthousiasme heeft hij me er helemaal van overtuigd dat dit boek geschreven moest worden. En hij heeft me ondersteund bij de uitgave."
– onderwijsdeskundige Hilde van Bulck, De eigenwijze kikker

"Dank voor het organiseren van die ongelooflijke schrijfweek die mijn leven voorgoed heeft veranderd"
– topkapper Peter Platel, Hou van haar

"Bedankt voor de enorme inspiratiebron die jullie zijn. Niet alleen op schrijfgebied maar ook op de manier waarop jullie vol aandacht iedere persoon echt zíen."
– Charmaine Hulsbosch, Drie weduwen, een graf

Zomerschrijfweek 2024

De schrijfweek praktisch

Van 11 tot en met 17 augustus 2024

Prijzen

1. Op Terra Nova

 • 2099 euro ex btw (voor 1 persoonskamer, met douche op kamer, zolang deze voorradig zijn)
  Early Bird korting tot 10 juli 2024: 1999 ex btw
 • 1749 euro ex btw (voor 2 persoonskamer, met douche op kamer)
  Early Bird korting tot 10 juli 2024; 1649 euro ex btw
 • 1649 euro ex btw (voor 3 persoonskamer, met douche op kamer)
  Early Bird korting tot 10 juli 2024: 1549 euro ex btw

2. Verblijf in een mooie gîte of hotelkamer in de onmiddellijke omgeving (gezien het bergachtige landschap is dan een auto wel aanbevolen – ideaal als je ‘the best of both worlds’ wilt; inspiratie en gezelligheid halen op Terra Nova, en je dan weer heerlijk terug trekken op jouw plekje om te schrijven).
Opgelet: deze optie is pas mogelijk wanneer alle kamers in Terra Nova vol zitten!

 • 1749 ex btw (voor 2 persoonskamer met douche en toilet op de kamer)
  Early Bird korting tot 10 juli 2024; 1649 euro ex btw
 • 2199 ex btw (voor 1 persoonskamer met douche en toilet op de kamer)
  Early Bird korting tot 10 juli 2024; 2099 ex btw

Inbegrepen

In de bovenstaande prijzen zijn inbegrepen: persoonlijke schrijfbegeleiding door middel van 2 coaching gesprekken, dagelijks twee tot drie schrijfworkshops en inspiratiesessies over het leven van een schrijver na publicatie, leuke evenementen, verblijf in een kamer in Terra Nova of in een gîte indien u dit aangegeven heeft), drie verse maaltijden per dag, gebruik van alle faciliteiten van het centrum (sauna, zwembad, ...), inspiratie, mooie gesprekken en veel plezier.

Niet inbegrepen

Niét inbegrepen: alcoholische drankjes (ter plaatse af te rekenen), de reis van en naar Terra Nova(carpoolen mogelijk), persoonlijke uitgaven, uitstapjes die u wilt maken, reis- en annuleringsverzekering.
* Uiteraard bestaat er de mogelijkheid om te carpoolen.

Het is mogelijk om het inschrijfgeld in termijnen te voldoen. Als u dit wenst, neem dan contact op met susanbrown@londonbooks.eu om de mogelijkheden te bespreken.

Er is slechts plaats voor een beperkt aantal deelnemers. Boek snel om een plaats te hebben.

Maria Magdalena reis

‘Vier jaar kunstacademie in een week’, Klaas Klunder, De Marketingmonnik

TOP