Reacties van lezers

Je Goud-boekje ligt standaard naast mijn bed....
Lotte

goud boekje

Heb gisteren het boekje 'Hoe maak je goud van je leven' gelezen...zooooooo veel herkenning...wow! Het is echt een prachtig geschreven en inspirerend boekje dat ik nog vaak door zal lezen. Ik ben niet raar, ik ben me aan het ont-wikkelen tot een bewuster en verlichter mens en het is fijn dat ik andere, zoals jij in hetzelfde proces mag ont-moeten. Voel dat ik toe ben aan verandering en prompt valt jouw jouw boekje mij toe . Mooi en nogmaals, dankjewel!
Sanne

Hoe maak je goud van je leven

Fan per direct - na Hoe maak ik goud van mijn leven!
Sophie

Fan van goud

Ik heb je gouden boekje gelezen wat bij het blad Happinez werd meegeleverd. Ik ben helemaal ontroerd door dit boekje, wat een herkenning...het heeft me geholpen om dingen in het juiste perpectief te zetten en door te gaan met het volgen van mijn hart, ik heb best veel veranderingen meegemaakt de laatste 2 jaar in mijn leven en herken veel in wat je schrijft.
Julia

Happinez

Ik ben nu bezig in: hoe maak ik GOUD van mijn leven, prachtig! echt mijn leven......zo mooi! ben m'n nestje weer aan 't bouwen voor 'n nieuwe partner en ik weet zeker dat 't iemand is, die de vrijdagavonden samen met mij geniet......liefs.
Anna

goud

Gisteren kocht ik het boekje : Hoe maak ik GOUD van mijn leven? Echt een aanrader voor die mensen die meer uit hun leven willen halen. In zeven stappen brengt de auteur ons naar de KERN van ons BESTAAN, ofwel wij zijn GOUD waard. Geef Goud als je van jezelf houdt, dat lees je niet zo vaak in de reclameboodschappen. Meestal is het : Geef Goud als je van .......ja van wie dan ook houdt.
Lieke

kern van ons bestaan

Ik ben inmiddels al op de helft in Hoe maak ik goud van mijn leven, en kan weer niet stoppen....Geert, je gaat me weer uit mijn slaap houden...
Eva

Boedha

Mijn naam is Annick en ik ben 16 jaar oud. Ik heb me altijd al anders gevoeld. Ik dacht vaak na over wat ik wil bereiken voor mezelf en anderen. Over wat ik kan, en nog moet leren. Ik heb uw boek Hoe maak ik goud van mijn leven door gelezen. Het voelde als thuiskomen. Ik merkte dat er meer mensen zijn die nadenken over het leven. Alleen jammer dat veel mensen van mijn leeftijd dat niet willen. Ik heb veel dingen zelf moeten ontdekken en leren. Je moet van jezelf houden om ooit een ander liefde te kunnen geven. Ik ben op zoek naar wijsheid, Deze wijsheid vind ik terug in uw boeken. Vooral uw ervaring met de oude overleden man die uit zijn lichaam kon treden vond ik prachtig om te lezen.
Annick

hoe maak ik goud

Bedankt weer voor een goud boekje. Evenals het pocketboekje "stap voor stap..." heeft ook dit boekje "Hoe maak ik GOUD van mijn leven" weer veel goed gedaan. Ook al was ik ziek, ik las het vol bewondering, nieuwsgierigheid en blijdschap. Het zijn deze boekjes die telkens weer, wanneer ik ze erbij pak, mijn hart laten zingen; een gevoel van herkenning, inzicht en wilskracht geven. En ook veel rust, dat alles wat ik nu persoonlijk doorloop, creëer, voel, zie een onderdeel zijn van het proces En dat het oké is, en niks onmogelijk is. Maar vooral het vertrouwen krijgen dat het zelf voelen een missie te hebben (zoals ieder) en deze te weten en vooral! deze te durven te laten zien en ervoor te willen gaan, hoe moeilijk soms ook .
Door het lezen van de boekjes zie ik duidelijk waar ik naar toe kan gaan, en geeft het mij beetje bij beetje nieuwe wilskracht.
Vooral het stukje over de liefde, zodanig verwoord dat ik het met kippenvel in mijn hele lichaam kon voelen.
Emma

goud maken

Hoe verder ik kom in het "Gouden boekje", hoe blijer ik word. het zijn de dingen waar ik op dit moment erg mee bezig ben en de kosmos voegt zich blijkbaar naar mijn gevoelens door jou zo'n mooi overzichtelijk geheel te laten schrijven. Het sluit ook prachtig aan bij de theorie dat je ondanks alles wat er gebeurt, je positief in het leven moet staan. ik merk dat ik hard groei na een aantal jaren stil te hebben gestaan. Jouw boeken hebben daaraan bijgedragen. Dus bij deze mijn dank voor je bijdrage. Het wordt ten zeerste gewaardeerd!
Sem

gouden boekje

Nog veel meer reacties, vindt u in ons gastenboek en in de Schatkamer van het Verleden

Laat ons ook úw verhaal weten! Klik hier!

Veel succes en plezier bij het vinden en leven van uw levensmissie!

Bestel het boek nu!

TOP

Delen: