Lezingen

Lezingen: inhoudelijk

Er zijn momenteel verschillende lezingen beschikbaar van Geert Kimpen die kunnen geboekt worden.
Alle zakelijke en practische informatie vindt u hier. Maar u kunt ook met uw vragen contact opnemen met susanbrown@geertkimpen.com
Mocht u een 'speciaal verzoek' hebben, of een 'lezing op maat' wensen, dan kunt u dit toelichten op aan Susan Brown, susanbrown@geertkimpen.com of dit contactformulier.

A. Nooit meer geldzorgen

lezing Geert KimpenHeb je er ook genoeg van? Van dat nachtenlang wakker liggen over hoe het nu verder moet? Alles geprobeerd hebben, en het gevoel te krijgen dat niets lukt? Tobben over hoe je al je rekeningen moet betalen? En iedere dag weer opnieuw al die rampspoed op het journaal, over de crisis, ontslagen, bezuinigingen, faillisementen, sombere toekomstscenarios…

In “Nooit meer geldzorgen”, de nieuwe lezing van Geert Kimpen hoor je een ander geluid. In een tijd waarin onze leiders het niet meer weten, en miljarden stoppen in banken maar niet in mensen, zullen we ons eigen leiderschap moeten opnemen. We zullen het zelf moeten doen. Met elkaar. De schouders eronder.

Laat je inspireren door Geert Kimpen om je niet te laten verslaan door deze tijd. Om nieuwe mogelijkheden te zien, nieuwe ideeën, met elkaar een nieuwe economie te ontwikkelen. Want zijn we dat niet verplicht aan onze kinderen?

Word je eigen Prins, net als De Prins van Filettino, in Geert Kimpen’s gelijknamige nieuwste roman. Stoutmoedig kiezen voor een radicaal andere koers.

Een nieuwe lezing, een nieuwe kijk, een nieuwe koers, met Geert Kimpen, Nooit Meer Geldzorgen. Willen we dat niet allemaal?

B. Het mysterie van de liefde

Geert Kimpen lezingen

Naar aanleiding van zijn derde roman "Rachel, of het mysterie van de liefde" trekt Geert Kimpen het land in met een nieuwe lezing. Een inspirerende lezing waarin hij zoals bij zijn vorige twee boeken, ingaat op de achtergronden van zijn boek. In dit geval; de liefde. Met verve, humor, persoonlijke verhalen en tal van inzichten over de liefde, neemt hij u op sleeptouw.

Is een mens in staat zijn zielsverwant te herkennen? Of is iedere liefde een zinsbegoocheling, een verzengend vuur gedoemd vroeg of laat uit te doven? Is er werkelijk voor ieder mens een andere helft? Is een mens die denkt uit ontelbaren zijn zielsverwant te herkennen gezegend, of een dwaas? Is liefde eeuwig? Hoe kan het dat liefde door de ene onbeantwoord blijft terwijl de andere ervan overtuigd is dat het eeuwige liefde is? Komen zielsverwanten elkaar altijd tegen in dit leven? Kan iemand meerdere zielsverwanten hebben? Is het mogelijk om opnieuw je hart te openen wanneer het eenmaal gruwelijk is vertrapt? Is het waar dat in zaken van het hart alleen de vrouwelijke natuur zinnige dingen heeft te vertellen?

Over alles wat u altijd wilde vragen over liefde en zielsverwantschap maar nooit durfde omdat u niet wist tot wie u de vraag moest richten. Over het grootste mysterie van de menselijke natuur; het vermogen om ondanks alles lief te hebben… De nieuwe lezing van Geert Kimpen: HET MYSTERIE VAN DE LIEFDE

C. Maak goud van je leven

lezing Geert KimpenVraag jij je wel eens af of dit nu werkelijk alles is? Of dit nu jouw leven is? Of je blijft doen wat je nu doet tot je gepensioneerd ben? Wie je eigenlijk bent? En wie je werkelijk zou willen zijn? Waarom je hier bent? Wat nu echt de zin van jouw leven is?

Prijs je zelf gelukkig wanneer die inktzwarte nacht is aangebroken waarin je alles in twijfel trekt, waar je je leven op gebaseerd hebt. Het moment dat de grote levensvragen dreunen in je hoofd. Je alchemistische weg is begonnen…

In "Maak goud van je leven" onthult auteur Geert Kimpen de 7 processen die jij kunt doorlopen wanneer je jouw lood in goud wilt veranderen. Zeven stappen waarin je ontdekt wat je ware levensbestemming is en hoe je deze kunt realiseren. Zeven eeuwenoude alchemistische processen met een springlevende boodschap voor jou.

Op zijn kenmerkende toegankelijke manier, vol relativering, humor en met tal van persoonlijke verhalen, onthult Geert Kimpen deze zeven eeuwenoude processen. Processen die de mens uitdagen zichzelf binnenste buiten te keren en het leven in al zijn facetten aan te gaan. Van het graven naar de donkerste kanten in jezelf, tot het transformeren van je sexualiteit tot een universele, tantrische liefde.

In heldere bewoordingen toont Geert Kimpen, de weg naar úw goud. De weg naar úw levensbestemming die uw leven een gouden rand geeft. Hoe u úw voetsporen op deze aarde onuitwisbaar kunt maken en de gouden medaille winnaar wordt van de Olympische spelen van uw leven.

Durf jij je hart te volgen? Doe jij waar je van droomt? Ontdek jouw pad, jouw unieke missie. Sla nieuwe wegen in en vind het goud in jouw leven.

D. De Sabbatavond

Volgens de kabbala is de liefde de belangrijkste kracht in een mensenleven. Daarom vieren kabbalisten iedere vrijdagavond opnieuw de liefde tijdens het sabbatsfeest. U kunt zo'n joods sabbatsritueel in kabbalatraditie organiseren, geleid door bestsellerauteurs Geert Kimpen en Christine Pannebakker.

De kracht van een ritueel is de herhaling. Door iedere week opnieuw dit ritueel bij ons thuis te voltrekken, ontdekten we nieuwe en diepere betekenissen in de rituelen. Het is een feest waarbij je wekelijks je dankbaarheid viert voor de overvloed van het leven, stilstaat bij alle zegeningen in het bestaan. En het is een feest van de liefde, van het mannelijke en het vrouwelijke, van het volmaakte geschenk dat liefde is. Het ritueel heeft een heel rijke symboliek waarbij het verrassend is om een aantal onderdelen te herkennen vanuit het christelijke. Iedereen die dit ritueel meemaakt, wordt getroffen door de eenvoud en schoonheid ervan. Daarom willen mijn vrouw Christine Pannebakker en ik het graag delen zodat anderen het ook leren kennen en kunnen meebeleven.
- Geert Kimpen

Sabbatavond

De inhoud

Wanneer de zon op vrijdagavond ondergaat worden twee kaarsen aangestoken om de Shekina, de vrouwelijke kant van God, welkom te heten en ons te laten inspireren. Met als gastheer Geert Kimpen en gastvrouw Christine Pannebakker word je ingewijd in de traditie zoals die sinds de tijd van Mozes elke vrijdagavond wordt gevierd. In het schemer van het kaarslicht beleef je eenvoudige maar intense rituelen en krijg je de rijke symboliek onthult waarmee je opnieuw verliefd zult worden op elkaar, op je medemensen en op het leven. Eenvoudige liefdesgebruiken gedrenkt in eeuwenoude kennis uit de Thora, worden je onthuld. Onder het warme licht van de Shekina ontdek je de kracht van liefde, wijsheid en inspiratie.

De avond is gevuld met mystiek, verwondering en inspiratie. Het is een romantische avond waarin de godin in elke vrouw en de god in elke man gevierd worden. Een avond waarop je elkaar zegent en dankbaar de verschillen viert tussen mannen en vrouwen. Een avond vol ontmoeting, samenzijn en liefde, heel veel liefde.

Na deze avond heb je geen enkel excuus meer om niet te stralen van liefde
Bekijk hier een kort tv verslag van een eerdere sjabbatavond

E. Openbaar interview

U kunt Geert Kimpen ook uitnodigen voor een Openbaar Interview. In dat geval kunt u de onderwerpen laten langs komen die uw publiek specifiek interesseren. U dient hiervoor zelf een interviewer te regelen, en natuurlijk kan het publiek ook haar vragen stellen.

inteview Geert Kimpen

F. Signeersessie

Geert Kimpen staat bekend om de persoonlijke aandacht die hij aan zijn lezers schenkt. Voor iedereen, ongeacht hoe lang de rijen zijn, schrijft hij een persoonlijke opdracht in zijn boeken. Een signeersessie kan ook ingeleid worden door een minilezing van 15 minuten.

signeersessie Geert Kimpen

G. Uw idee

Heeft u zelf een ánder idee om Geert Kimpen uit te nodigen? Een feest? Een opening? Een toespraak? Voorlezen? Leg uw idee aan ons voor en wij bespreken graag de mogelijkheden.

H. Vrouwenpower

Wilt u een lezing organiseren met Christine Pannebakker, de vrouw van Geert Kimpen? Neem dan contact op met info@vrouwenpower.eu of kijk op www.vrouwenpower.eu

 

Meer over de practische organisatie van een lezing »

Enkele reacties op lezingen

"Genoten heb ik van je! Wat een gedreven spreker ben je!"
The Project Network

"We zijn ook overdonderd door de enthousiaste reacties van onze bezoekers en medewerkers"
Op Hodenpijl, Schipluiden

"Het gebeurt echt zelden dat we uitverkocht raken op zo'n avond. Dit soort avonden zijn voor mij adrenaline en een extra stimulans om door te gaan!"
- Boekhandel Delft

Jouw aanwezigheid, enthousiasme en vertelkunst zijn een bron van inspiratie.
Boekhandel Uden

"De belangstelling is erg groot. We hebben 350 aanmeldingen en zijn "vol"."
- EKR symposium

"Zeer indrukwekkende lezing"
Boekhandel Rotterdam

"Dank je wel voor je inspirerende verhaal! Een ieder die ik sprak had zo'n 'verliefde blik' als ze aan de lezing terug dachten!"
- Mindshift

"We krijgen nu al vragen van mensen die willen komen doen want dat hebben ze op jouw site gezien. Erg goed, jouw enthousiasme! En de Happinez is nog niet eens uitgekomen."
- Happinez

"De lezing is zo goed als uitverkocht"
Bibliotheek Den Haag

"Jouw lezing heeft dat weekend de hoogste waardering gekregen van de bezoekers."
Elspeet conferentie

Meer over de practische organisatie van een lezing »

lezingen Geert Kimpen

TOP

Delen: