Wensenboek deelnemers / Participants

Archief

Aktie is Reactie

Naam: A
Mijn wens

Mijn wens is om vanuit mijn Vrije Geest te leven
Ieder moment opnieuw, volledig aanwezig te blijven

en hierdoor anderen ervan kan overtuigen dat hier het Grote Geluk in schuilt.
Naam: a
Plaats: amsterdam
Leeftijd: 38
Mijn wens

Ik wens dat ik nu eindelijk in een gelukkkiger fase van mijn leven kom.
En dat ik nu volop mag gaan genieten van het al het mooie om mij heen.
En genieten van mijn gezin en doen waar i zin in heb,zonder na te hoven denken.

En ik wens dat het geluk wat meer aan mijn zijde zal staan,na al die tegenslagen.
Maar ondanks alles blijf ik positief en dankbaar in het leven staan.
Naam: a
Plaats: Antwerpen
Leeftijd: 48
Mijn wens

ik wens dat mijn kind zich goed voelt.
ik wens dat mijn liefdesverdriet niet meer zo groot is.
ik wens dat ik het financieel niet meer zo moeilijk heb.
ik wens een goede gezondheid voor familie en vrienden
Naam: A g
Leeftijd: 31
Mijn wens

Ik wens dat ik slaag in mijn 3 jarige opleiding als kleuterleidster. (die ik via afstandsonderwijs ga volgen vanaf januari 2010) Dat ik een hele goede kleuterleidster wordt en dat ik vele kindjes kan inspireren en iets bijbrengen op een aangename, spirituele manier zodat die kinderen; ook sterrekinderen; indigokinderen;... met volle overtuiging en in hun kracht de wijde wereld kunnen ingaan. Zo wil ik ook een inspiratiebron zijn voor de ouders zodat zij het leven voor hun kinderen heel aangenaam kunnen maken en dat ze hun kinderen leren begrijpen.
Naam: Aalt
Plaats: Apeldoorn
Leeftijd: 64
Mijn wens

Stilte in mijn hoofd, rust in mijn lijf, vrede in mijn hart en liefde in mijn ziel: Mezelf en elkaar opnieuw vinden. Plus een boekje schrijven over 'na beroerte samen verder'.
Naam: abernie
Plaats: Capelle aan den IJssel, Nederland
Leeftijd: 67
Mijn wens

Hem (God de Vader, Jezus Christus de Zoon en de heilige Geest) die liefde is in èèn, te kennen en de kracht van Zijn opstanding!
Naam: Aceituna
Plaats: Bussum
Leeftijd: 57
Mijn wens

Ik wens vanuit het diepst van mijn hart, dat ik weer contact met mijn dochters mag krijgen.
Naam: acright
Plaats: Heemskerk
Leeftijd: 27
Mijn wens

ik wens dat ik met muziek maken mezelf kan onderhouden. Cd's dvd's uitbreng. Ik wil mensen vermaken en bewust laten maken van hun zelf, de maatschappij alles. Mooie muziek maken en goede teksten. Ik heb alles wat ik wil, geld, liefde, geluk, zelfvertrouwen en vertrouwen in andere en dit wil ik met iedereen delen.
Naam: acright
Plaats: Heemskerk
Leeftijd: 27
Mijn wens

ik wens dat ik met muziek maken mezelf kan onderhouden. Cd's dvd's uitbreng. Ik wil mensen vermaken en bewust laten maken van hun zelf, de maatschappij alles. Mooie muziek maken en goede teksten. Ik heb alles wat ik wil, geld, liefde, geluk, zelfvertrouwen en vertrouwen in andere en dit wil ik met iedereen delen.
Naam: ACVGinneken
Plaats: NL
Leeftijd: o, vraag je een dame niet! ;-)
Mijn wens

Mijn wens? Mijn leven op z'n kop zetten. Klinkt raar maar ik verheug me er op. Mijn relatie is zo goed als voorbij. Ik ben dankbaar voor wat me gegeven is maar ik treur er niet om. Ik ga weer solliciteren naar een baan en sta te trappelen om te verhuizen naar waar mijn nieuwe werk me ook zal brengen.
Mijn wens is eigenlijk die omwenteling snel en goed te volbrengen. Niet langer geleefd worden maar leven.
*kushandje*
Naam: ADA
Plaats: NIJKERK GLD
Leeftijd: 57
Mijn wens

OM SAMEN MET MIJN DOCHTER EEN BED & BREAKFAST TE BEGINNEN, ZIJ KOKEN EN IK DECOREREN/HELPEN
Commentaar

DEZE WENS KOESTEREN WIJ AL JAREN
Naam: Ada
Mijn wens

Mijn wens is om initiatiefnemer en leider te zijn van een groep professionals die in een gelijkwaardig netwerk of organisatie bezig zijn met Bewust Zijn in Business. bijeenkomsten, workshops en leiderschapstrajecten ontwikkelen en uitvoeren op het snijdvlak van spiritualiteit en zakelijkheid ten behoeve van authentiek, geintegreerd en duurzaam leiderschap voor de wereld. En dat op (een) prachtige lokatie(s) in de buurt van mijn woonplaats.
Naam: Addi
Plaats: Dedemsvaart
Leeftijd: 43
Mijn wens

Mijn wens is om voor eeuwig herenigd te worden met diegene die mijn ziel geraakt heeft en die dat weerspiegelt, wat ik zou wensen in mezelf. De enorme aantrekkingskracht van deze geliefde houdt me iedere minuut van de dag bezig. De afstand tussen ons is enorm groot maar niet onoverbrugbaar omdat ze uit een ander land komt. De worsteling die ze nu doormaakt zorgt op het moment voor afstand, ik wacht op een antwoord en kan maar 1 ding doen en dat is "loslaten" een welhaast onmogelijke opgave omdat dit onzekerheid en angsten oproept, maar de enigste mogelijkheid is om uiteindelijk nader tot elkaar te komen, wat je loslaat komt immers terug.
Ik wens dat ze de huidige worsteling doorstaat die ze alleen moet voeren om tot antwoorden te komen. Voor mij ben je mijn zielsverwant, zielemaatje of soulmate zoals dat mooi heet, ik wens dat je dit ook ontdekt, en besluit terug te komen om ons gezinnetje compleet te maken. Bedankt voor de mooie en leerzame tijd....
Adelheid Naam: Adelheid
Leeftijd: 49
Mijn wens

Mijn zielsverwant te ontmoeten en vanuit deze liefde goed te doen voor de ander en het totaal.
Op fysiek en emotioneel en spiritueel niveau op dezelfde golflengte zitten. Samen groeien naar steeds meer bewustwording door zelfwerkzaamheid en zuiverheid toe te laten in ons leven. Samen lachen en genieten het leven ten volle te LEVEN!!!
Adelheid Naam: Adelheid
Plaats: emmen
Leeftijd: 49
Mijn wens

Met mijn zielsverwant het leven leven, zowel op fysiek als emotioneel en spiritueel op dezelfde golflengte te zitten. Om zo tot een hoger bewustzijn te groeien , voor jezelf de ander en het totaal, in zuiverheid en onvoorwaardelijke liefde.
Naam: adje
Plaats: België
Leeftijd: 41
Mijn wens

ik wens dat het leven zo spannend en vol ontdekkingen mag blijven tot het eind.
Naam: Adriaan
Mijn wens

Mijn wens is om een bestseller te schrijven.
adrianal Naam: adrianal
Plaats: Den Haag
Leeftijd: 57
Mijn wens

Mijn wens is te zijn wie ik ben, lief te hebben wie ik ben, mijzelf in deze wereld neer te zetten en anderen te mogen bewustmaken van wie zij zijn, ik ben Liefde, zij zijn Liefde en van daaruit alles wat je maar wilt.
Naam: Ady
Plaats: Antwerpen - België
Mijn wens

Mijn droom is homeopate te worden. Ik zit hopelijk in mijn laatste jaar. Dit jaar moet ik een eindwerk maken, maar ik weet niet waarover. Het liefst zou ik een middel willen vergelijken. Ik vermoed dat dat het gemakkelijkst is.

Ik droom van ooit een eigen huisje te kopen in een dorp met supermarkten. (Met supermarkten omdat ik geen auto kan rijden.) Ik weet niet of het ooit waar word maar zal maar blijven dromen.

Ik droom dat de mensen eens meer naar de binnenkant van mensen gaan kijken dan naar de buitenkant. Er wordt veel geoordeeld. Ik ben hypergevoelig en het raakt me hoe mensen soms zijn.

Ik droom dat de mensen in de USA dieper zouden kijken en minder naar zich toe zouden trekken dan wat ze nu doen. OBAMA wil iedereen een goede ziekteverzekering geven, zelfs als het een basis is. Ik gun iedereen het. Ik heb zelf kanker gehad en weet wat er allemaal bij komt kijken.

Hopelijk komen mijn dromen uit.
Ady
Ageeth Naam: Ageeth
Plaats: Nieuwegein
Leeftijd: 52
Mijn wens

Mijn wens is een succes te maken van mijn bedrijf GoodsToRemember. Onder deze naam maak ik (herinnerings)kussens, -kleden en meer van gerecyclede kleding en andere (liefst gerecyclede) materialen. Zowel kant-en-klaar als in opdracht. Bijvoorbeeld als een tastbare herinnering aan een dierbare of aan een bijzondere periode of situatie. Ik weet dat ik hiervoor veel (vooral innerlijke) obstakels moet overwinnen maar ik wil ze allemaal aangaan, omdat ik voel dat dit mijn weg is en dat ik hiermee iets voor anderen kan betekenen.
Agganessy Naam: Agganessy
Plaats: Enschede/Nederland
Leeftijd: 42
Mijn wens

Ik wil een fabrikant zijn, eigen fabriek hebben.
Agganessy Naam: Agganessy
Plaats: Enschede/Nederland
Leeftijd: 42
Mijn wens

Ik wil een fabrikant zijn, eigen fabriek hebben.
Naam: Agnes
Mijn wens

Volledige zelfacceptatie.
Vertrouwen hebben in het leven en in dat het leven geeft wat ik nodig heb.
Weerstand omzetten naar weer stand. Emotioneel op mijn eigen benen kunnen staan.
Naam: agnes28
Plaats: winschoten
Leeftijd: 28
Mijn wens

Mijn wens is dat mijn man weer beter word, hij heeft ongeveer een jaar nu epelepsie en heeft vaak een aanval, het zou mooi zijn als hij gewoon aanval vrij was
Naam: agnesvb
Leeftijd: 46
Mijn wens

Dat ik in 2011 mijn droomhuis ga kopen .Mijn bewijs haal.En de cursus etalateur en partyplanner ga volgen.
Naam: Ainyahita
Plaats: Veldhoven
Leeftijd: 40
Mijn wens

Mijn wens voor iedereen is:
DRAAG DE ZON IN JE HART
Aldo Huysmans Naam: Aldo Huysmans
Plaats: WOMMELGEM / BELGIE
Leeftijd: 48
Mijn wens

Altijd een verlegen iemand geweest, maar blijkbaar ben ik een laatbloeier, hoe ouder ik word hoe zelfzekerder ik aan het worden ben, altijd willen schitteren ... mijn grootste wens is een keer te schitteren in een reclamecampagne !
Naam: Aleana
Plaats: Harderwijk
Leeftijd: 62 jaar
Mijn wens

Mijn grootste wens was een lief maatje te ontmoeten, eentje die niet jaloers is en mij in mijn waarde laat. Iemand met ongeveer dezelfde interesse. Ik vond op een spirituele beurs een leuk boekje en dat heet: "Bestellingen bij het universum" Gids voor de kunst van het krijgen, van Bärbel Mohr.
Ik wilde het eens uitproberen en deed die bestelling. Wie schetst mijn verbazing dat 2 dagen later de nieuwe vriend zich meldde. We hebben elkaar nu ook al eens ontmoet en het klikt geweldig!
aletheia Naam: aletheia
Plaats: Harderwijk
Leeftijd: 43
Mijn wens

Mijn wens is om via een Fries lied met anderen te delen hoe ik mijn ontwikkeld heb tot een speels rakende spiegel voor anderen en vooral mezelf. Ik heb een tekst, maar ondanks dat ik opgegroeid ben in Friesland schrijf ik de taal niet. Mijn ultieme doel is om De Kast of Twarres het te laten bewerken tot een echt lied dat de wereld ingezonden wordt. Is er iemand die me kan helpen met vertalen en muziek? Dan kunnen we daar samen van genieten en zo misschien genoten worden.

Groet,

Marjan
Naam: Alexandra
Plaats: Huizen
Leeftijd: 44
Mijn wens

Ik wens dat iedereen zijn wensen in de Wensenboom hangt, en dat we elkaars wensen unnen vervullen door contact!
Commentaar

plaats je wens in een rubriek en/ of wordt lid van: www.wensenboom.hyves.nl
Alexinda Naam: Alexinda
Plaats: Utrecht
Leeftijd: 43
Mijn wens

Ik wil iemand die van mij houd en waar ik ook van kan houden en die ik mag knufelen en verzorgen en vertroetelen en verwennen en dat ook mag terug ervaren.....
God , wat verlang ik daar nasr, naar iemand om van te houden en die ook van mij houdt ?? Ik heb nu alemaal vrienden om me heen die koel en afstandelijk zijn en op hun manier houden ze van me , maar ze kunnen het allemaal wel zelf in het leven en dat terwijl ik er heel graag voor hen zou willen zijn ......?? Ja dat is mijn grootste wens !!!!! Ik hoop dat ik dat nog mag mee maken ?? Heb er wel steeds minder vertrouwen in .....Groetjes Linda
Naam: Alice
Plaats: Rijswijk
Leeftijd: 53
Mijn wens

Ik wens dat mijn dochter geen epileptische aanvallen meer krijgt.
Alida Naam: Alida
Plaats: Callantsoog
Mijn wens

Gewoon weer mezelf kunnen zijn zonder dat andere mensen denken te weten hoe je je leven moet leven, vooroordelen, conclussies trekken, en dat soort dingen kan ik heel goed zelf. Helaas zijn er nog altijd mensen op deze aardbodem die denken de wijsheid in pacht te hebben. Ik ben wie ik ben, laat me wie ik ben, dan blijf ik wie ik ben
Naam: aliza
Plaats: hoofddorp
Leeftijd: 49
Mijn wens

Ik wens een liefdevolle relatie. Een man die van mij houdt en ik van hem.Lief en leed met elkaar kunnen delen. Een man die goed op kan schieten met mijn kinderen. Een man waar ik in liefde oud mee kan worden.
Naam: aliza
Mijn wens

Ik wens een lieve partner waar ik mee lachen kan en huilen. Die gezond, gezellig, die in een gezonde financiële situatie verkeerd en waar ik samen oud mee worden kan. Een man die goed op kan schieten met mijn drie dochters. Waar ik goed mee kan praten en mijzelf bij kan zijn.
Naam: amalia
Plaats: Rotterdam
Mijn wens

De juiste man/ zielsverwabt vinden die bij mij past. mijn kinderen alle geluk van de wereld gunnen.
Naam: Amber
Plaats: Zwaag
Leeftijd: 35
Mijn wens

Een eigen plek voor mijzelf en mijn 2 zoons.Een huis om weer een thuis van te maken.En dan uiteindelijk een geweldige man om ons leven net wat completer en gezelliger en veiliger te maken.Iemand die wel interesse in de wereld om zich heen heeft.Die wel door dik en dun voor mij/ons wil gaan....Bij deze laat ik het los......
Naam: Amelia
Plaats: Hilvarenbeek
Leeftijd: 58
Mijn wens

Mijn wens is dat Corona niet wordt gezien als bedreiging maar boodschapper van de nieuwe tijd waar de oude wijsheden het al over hadden. Wij zijn er klaar voor om samen beter te zorgen voor onszelf en moeder aarde. Saamhorigheid en liefde zijn voor mij de sleutelwoorden of de deur te openen naar de nieuwe tijd.
Amethyst Naam: Amethyst
Plaats: Amsterdam
Leeftijd: 54
Mijn wens

Rust en een soort zekerheid in mijn financiën. Weten waar ik aan toe ben, hoe of wat dan ook.
Commentaar

Ik heb nu een ziektewet uitkering en deze loopt in februari 2011 af. Wat er daarna met mij gebeurt, weet ik niet. Ik heb een koophuis en ben erg bang om het huis kwijt te raken.
Naam: amma
Mijn wens

Dat ik mezelf herinner. Dat mijn pad duidelijker wordt. Dat ik me gesteund voel en me niet alleen voel. Dat ik kan geloven. Hoopvol zijn. Dat ik in verbinding sta met het universum. Dat ik mijn lijf terug voel, mijn ziel terug kan ervaren. Dat ik mensen tegenkom die zuiver zijn en oprecht zijn. Die me coachen. Dat angst mag transformeren in vertrouwen. Dat iedereen gelukkig mag zijn. Dat er hartelijkheid mag zijn. De beste medicijn van het heelal. Een leuke baan, een liefdevolle relatie met mijn gezin. Een goede gezondheid.
Ana Naam: Ana
Plaats: Rotterdam
Leeftijd: 43
Mijn wens

ik wens dat ik dit komende laatste jaar van mijn opleiding voor zingeving en spiritualiteit met goede resultaten afrond en nog daarvoor een goed stageplek vind.
Ik wens gelukkig te zijn en als voorbeeld te dienen voor anderen die dat ook willen.
Ik wens innerlijke vrede
Commentaar

Als iemand een goede idee heeft voor een stageplek...
Naam: ana.soares
Plaats: Portugal
Leeftijd: 38
Mijn wens

Desejo ser uma professora/mestre de yoga qualificada e dedicada, com um espaço próprio que funcionará como local de retiro espiritual, ou de férias, ou só como sala de aulas. Continuarei a estudar sempre e a melhorar, com a intenção de encontrar a paz interior e conseguir ensinar aos meus alunos a contrar a sua paz.
Naam: AnamCara
Plaats: Almere
Leeftijd: 55
Mijn wens

Een huis met een tuin waar ik zoveel mogelijk zelfvoorzienend kan leven; biologische groenten,fruit,noten en kruiden uit eigen tuin en natuurlijk bloemen.
Graag wil ik die tuin delen met kinderen die geen of weinig contact hebben hebben met de Aarde en/of natuur.Zelf op een stukje grond in de tuin hun eigen groente of bloemen zaaien,verzorgen en oogsten en zo het contact herstellen met Moeder Aarde.Om dit ,samen met een partner, te realiseren is mijn wens.
Anans Naam: Anans
Plaats: Assen
Leeftijd: 55
Mijn wens

Ik wens dat ik vele kinderen en volwassenen kan helpen in hun heelwording.
Dit in mijn eigen praktijk of daar waar nodig op een andere locatie.
Naam: Anans
Plaats: Assen
Leeftijd: 55
Mijn wens

Ik wens onvoorwaardelijke liefde voor mezelf. Dat ik volledig voel dat ik er mag zijn en deze liefde onvoorwaardelijk voel voor alles wat leeft, in verbondenheid.
Naam: Andrea Grevengoed
Plaats: Amersfoort
Leeftijd: 35
Mijn wens

Mijn allergrootste wens is om te stralen. Stralen als een engel.
Commentaar

Geert, zelden ben ik zo geraakt als door jou boek de kabbalist. Dank je wel hiervoor!
Angel Naam: Angel
Plaats: Nederland
Leeftijd: 62
Mijn wens

Een lief maatje te mogen ontmoeten voor het leven
Die spiritualiteit niet vreemd vindt maar juist inspirerend
angel143 Naam: angel143
Plaats: uithoorn
Leeftijd: 52
Mijn wens

de man van mijn leven vinden, mijn maatje mijn alles, mijn rots in de branding......iemand die mij waardering, respect en liefde geeft, die zorgzaam is en met wie ik samen mijn leven mag delen in liefde....
Angel57 Naam: Angel57
Plaats: weert
Leeftijd: 51
Mijn wens

Mijn wens is ..Dat er vrede en tollerantie is op de wereld. Dat ik een bloeiende praktijkje van de Shambhala liefdesenergie heb...En dat ik gezond bent...

In licht en liefde

Jeane
angela Naam: angela
Plaats: capelle aan den ijssel
Leeftijd: 40
Mijn wens

Mijn wens is om een fanatstische levenspartner te vinden. iemand die met mij trouwt, samen een kind krijgen en oud worden. iemand die 100% voor mij kiest in al zijn vrijheid. Want verbonden zijn betekend voor mij niet geketend , maar in alle vrijheid houden van elkaar.Daarnaast is mijn missie om mensen te helpen zich gelukkig te voelen en een ooi leven te leiden, zoals zij dit willen. Sinds kort ben ik mijn eigen coachingbedrijf begonnen en organiseer ik ontmoetingsavonden waarbij gelijkgestemden elkaar ontmoeten en zo naar een hogere groei begeleiden. We zijn toch immers op de wereld om elkaar te helpen.Met meer helderheid in ons ervaren we een mooiere en vredevolle wereld om ons heen. In liefde en warme groet,
Angela
Naam: Angela
Mijn wens

Dat zich een zieltje in mijn buik nestelt en ik een gezonde zwangerschap beleef om een prachtig klein kindje te krijgen..
Angela Naam: Angela
Plaats: Groningen
Leeftijd: 55
Mijn wens

Ik wil heel graag dat er mensen met mij mee gaan naar het prachtige Macedonie en er genieten van het helderblauwe Meer van Ohrid, de indrukwekkende Natuurparken, de rijke cultuur en historiche bezienswaardigheen, de vriendelijke gastvrije mensen en het heerlijke eten. Het is er nu nog zeer betaalbaar. Als je er bent begrijp je waarom ik het eerste moment verkocht was... Ik wil graag singles, senioren, mensen die weer vitaal willen worden middels een vitaliteitstraining begeleiden en ook mensen die van de hoofdstad Skopje en de Matkakloof willen genieten. Het is er zoooooo mooi!
Wil je er iets van zien? Kijk dan op www. AenSTravel.nl voor informatie en foto's of mail mij als je meer wil weten! info@AenSTravel.nl

Hartelijke groet, Angela
Naam: AngelaA
Plaats: Den Haag
Leeftijd: 47
Mijn wens

Veel geld winnen,verdienen of krijgen om financieel onafhankelijk te zijn en heerlijk te kunnen genieten van het leven samen met mijn man.
Naam: Angelique
Plaats: Bemmel
Leeftijd: 42
Mijn wens

Ik zou graag het gevoel van innerlijk geluk willen ervaren en mijn zielsverwant vinden;mijn leven lang al op zoek naar antwoorden op grote levensvragen, weet dat thema's als gekwetst worden/ teleurstelling en jaloezie steeds weer op mijn pad komen/ daar wil ik vanaf! Verders wil ik dicht bij de natuur zijn, schilderen, veel nieuwe mensen ontmoeten die hier ook voor open staan, veel reizen, dat mijn partner ook zijn ogen open doet en onze kinderen in een liefdevolle omgeving verder mogen leven!
Commentaar

Lieve Geert bedankt dat je zo'n geweldige schrijver en "vertaler" bent geworden, vorig jaar begonnen in De Kabbalist maar deze zomer pas echt gelezen! Een openbaring! Newton ligt ook al klaar en nu begonnen in stap voor stap, ik hoop ook mijn wens waar te kunnen maken!
Angelique Versteeg Naam: Angelique Versteeg
Plaats: Arnhem
Leeftijd: 53
Mijn wens

Deze week ga ik met mijn zielsverlangen naar buiten treden, via mijn nieuwe bedrijf Leef je missie!
Hierin inspireer en help ik mensen hun levensmissie te verkennen en vorm te geven. Mijn hartewens is om samen een maatschappij te creëren, waarin we elkaar met onze unieke talenten verder helpen met volgende stappen.
Al jarenlang wilde ik dit op gaan zetten, voelde zo sterk dat het erom gaat dat we onze unieke levensmissie vinden en deze oppakken. Ik heb jouw boeken verslonden Geert. Dank!
Naam: Angelsallarounduss
Plaats: Middelburg
Leeftijd: ??
Mijn wens

Ik heb een wens dat wij als mensen elkaar zien en dat soulmates of wat dan ook; elkaar weer treffen en dat er ware en pure liefde mag heersen voor ons allen!!
Naam: Anima
Plaats: Etten-Leur
Leeftijd: 30
Mijn wens

Ik wens onvoorwaardelijke liefde te leren kennen voor het leven en vertrouwen te hebben. Bovendien wens ik dit voor iedereen op deze planeet, want ik denk dat we dan eindelijk wereldvrede zullen krijgen. Stel je eens een moment voor hoe dat zou zijn...
Naam: Anita
Plaats: Haarlem
Leeftijd: 42
Mijn wens

Mijn wens is werk. Dat de schikking tussen mijn werkgever en mij goed mag verlopen waarna ik spoedig weer net zo'n heerlijke baan vind in managementondersteuning of marketing/events/interne comms ondersteuning ....of....misschien alvast op mijn nieuwe pad in religieuze/levensbeschouwelijke hoek! Ik wens dat de hele kosmos mee mag werken aan mijn ontplooiingsmogelijkheden op het pad dat goed is voor mij!
Anita Naam: Anita
Plaats: Boskoop
Leeftijd: 37
Mijn wens

Mijn wens is dat mijn werk ook op buitenlandse exposities komt te hangen zodat de energie zijn werk ook op grotere schaal kan verspreiden....
Commentaar

Ik maak in opdracht van mensen spirituele tekeningen of schilderijen ( www.angelic-art.nl ) Het is prachtig om deze gave te mogen delen en te gebruiken pom mensen weer een stukje inzicht aan te reiekn op hun levenspad...Ik zou graag zien dat ik dit op nog grotere schaal mag doen...
Anita Naam: Anita
Plaats: oudenbosch
Leeftijd: 42
Mijn wens

is leven in overvloed onvoorwaardelijke liefde met mijn droom patner (zanger) en een eigen praktijk waar ik mensen kan helpen met Reiki
anita Naam: anita
Plaats: oudenbosch
Leeftijd: 42
Mijn wens

is een eigen praktijk voor reiki en een liefde vol leven in overvloed met mijn kinderen en droompartner
anita Naam: anita
Plaats: castricum
Leeftijd: 50
Mijn wens

Dat heel veel kinderen mijn boek 'de gekleurde heks,gaan lezen of dat ouders het voor gaan lezen.
Commentaar

Het boek de gekleurde heks is vooral geschreven voor kinderen die niet van lezen houden. Als kinderen het plezier van lezen ontdekken gaan vaak zoveel dingen, vooral het leren beter. Krijgen ze meer succeservaringen. Ik hoop dat ze na het lezen van mijn heksenverhaal enthousiast raken en daardoor nog meer boeken gaan lezen. Wat ik ervaar is dat kinderen rustiger worden van lezen en dat het beter voor ze is dan al die drukke tv en computerspelletjes. Dus beter voor alle ontwikkelingen van een kind.
Anita Naam: Anita
Plaats: Akkrum
Leeftijd: 40
Mijn wens

Mijn wens is heel dicht bij huis, niet werelds groot maar wel een hartenwens en voor mij heel noodzakelijk.
Dat ik de baan krijg als P&O Officer bij het bejaardencentrum bij mij in het dorp. Ik hoop dat ik daar met plezier mag werken en er fijne collega’s en een fijne werkgever mag hebben. Verder hoop ik dat ik er een goed salaris krijg zodat ik en mijn drie kinderen er comfortabel van mogen leven en dat ik en mijn kinderen met deze verdiensten ons verder kunnen ontplooien op de wijze die het best bij ons past.
Naam: Anita
Plaats: Steijl
Leeftijd: 24
Mijn wens

Mijn wens is dat ik een eigen succesvolle praktijk heb. Waarin ik als succesvolle energetisch therapeut mensen en dieren energetisch behandel en ze begeleid ze help met genezen en advies geef waar nodig is.
Naam: Anita
Plaats: Musselkanaal
Leeftijd: 43
Mijn wens

Een zo gezond mogelijk 2011 met de mensen om me heen waarvan ik zielsveel houd... en wie weet een maatje voor het leven :)
Naam: Anita
Plaats: Heerhugowaard
Leeftijd: 43
Mijn wens

Ik wens.. ik wens.. dat we allemaal gezond en gelukkig blijven. Ik wens dat er vrede is in ieders hart en dat we verdraagzaam zijn. En als ik dan nog wat mag wensen dan wens ik dat ik de lotto win :) Mijn leven is geweldig maar met het winnen van de lotto kan ik stoppen met werken en me full time bezighouden met keramiek. Dan kan ik een ruim atelier kopen en exposeren. Want al heel lang heb ik de wens om mijn eigen toko te beginnen.
Als doelstelling heb ik evenals voorgaande jaren om te stoppen met roken. Ik heb het al vaak geprobeerd maar ben dus even zo vaak weer begonnen. In het nieuwe jaar maar eens een andere aanpak proberen dus!
Naam: Anitra
Plaats: Amsterdam
Leeftijd: 49
Mijn wens

Ik wil graag minimaal één jaar leven (wonen/werken) in Nieuw Zeeland. Wie kan mij hierij helpen? Of wie gaat er met mij mee? Ik ben benieuwd naar je reactie.
anja Naam: anja
Plaats: Leusden
Leeftijd: 51
Mijn wens

een camper
Commentaar

wij hebben drie honden en kunnen moeilijk weg. Een camper lijkt ons ideaal om weg te kunnen met de honden
Anja Naam: Anja
Plaats: Houten
Leeftijd: 46 jaar
Mijn wens

Een hondenschool te beginnen. In de bossen, op een vriendelijke manier de begeleiders en de honden plezier aan elkaar te laten beleven. Een eenheid te laten worden. Lekker buiten zijn, met honden en mensen werken en communiceren. Heerlijk!
Naam: anja
Plaats: Sittard
Leeftijd: 4-10-1959
Mijn wens

Vanavond geformuleerd mbv "stap voor stap":
Graag wil ik mijn talenten en kwaliteiten inzetten in een inspirerende omgeving. Dit op een wijze die bijdraagt aan mijn verdere ontwikkeling als mens en als ziel en dat van degenen waarmee/waarvoor ik (samen) werk. Ik wil hiermee in mijn levensonderhoud voorzien, op eigen benen staan. Indien ik ingehuurd ga worden door derden, is het zo dat deze tot mijn " bloedgroep" behoren.

Het zaadje is geplant, het boompje laat zich voorzichtig zien en is zich aan het verheugen op de lente en de zomer.
Ik ben aan het uitzien naar de zomerschrijfweek.
Naam: anja
Plaats: Sittard
Leeftijd: 4-10-1959
Mijn wens

Mijn levensmissie: het geschreven,gesproken en gezongen woord gaan inzetten om de wereld mooier te kleuren. Al mijn opgedane levens - en werkervaring vertalen. Binnen nu en 3 jaar werk ik niet meer voor mijn huidige werkgever en stap daarmee uit de ratrace om mijn verdere leven te wijden aan bewustwording en bewustzijn van mijzelf en de mensen die mijn pad kruisen.
Naam: Anja en Maurice
Plaats: Roosendaal
Leeftijd: 42 /42
Mijn wens

Anja:

Mijn wens is om van houten-, pitten-, en zadenkralen samen met edelstenen en zilveren bedels mooie sieraden te maken. De kralen koop ik in via fairtrade organisaties die samenwerken met de lokale bevolking b.v. uit Brazilie en Tibet. Mijn wens is deze creaties te verkopen op fairs en markten.
Het enthousiasme en plezier dat ik beleef met het creëren van deze sieraden hoop ik hiermee te kunnen doorgeven.

Op dit moment ben ik druk bezig met het ontwerpen van zilveren bedels en met het zoeken naar betrouwbare internetsite's waar ik mijn producten(fairtrade)kan inkopen.


Maurice:

Mijn wens is om na ong. 20 jaar in de horeca werkzaam(kok) geweest te zijn, me te richten op tekstschrijven in welke vorm dan ook, maar toch vooral om mensen op humoristische wijze te vermaken. Hierbij wil ik er graag -meer dan in 't verleden- zijn voor gezin, familie en vrienden. Ik ben reeds begonnen met een cursus Copywriting en momenteel ben ik bezig om via een duaal traject het onderwijs in te komen als docent Nederlands. Ik vind het een mooie gedachte dat een schrijver nooit met pensioen gaat en ik hoop deze "opgelegde grens" dan ook ruimschoots te overschrijden !
Naam: anjadeklerk
Leeftijd: 47
Mijn wens

mijn wens is een eigen huurhuis en een leuke baan in 2012 waarmee ik alles kan betalen wat ik nodig heb.
Naam: Anke Beernink
Mijn wens

Een betere samenleving en dat mensen meer bij zichzelf komen en de ego laten plaatsnemen op de achterbank.
Naam: Ann
Plaats: Londerzeel
Leeftijd: 46
Mijn wens

Iemand ontmoeten die echt van me houdt zoals ik van mezelf hou, die dezelfde interesses en waarden heeft, kortom die als een spiegel is voor me. Een zielsverwant waar ik een leven mee kan opbouwen. Waar ik steun kan bij vinden. Die van zichzelf houdt en op een punt in zijn leven is gekomen waar vechten niet meer hoeft, die samen met mij kan genieten van het leven. Iemand die voor mij even "perfect" is als ikzelf ben (niet dus). Iemand waarvan ik onvoorwaardelijk kan houden en die me respecteerd. Iemand die dezelfde waarden heeft als ik. Iemand die ik gelukkig kan maken en die mij ook gelukkig maakt. Dankzij alle tegenslagen ben ik gegroeid en besef ik dat ik het NU waard ben en mijn kinderen ook!
Naam: Ann
Plaats: Heverlee
Leeftijd: 43
Mijn wens

Ik wens dat ik mijn hart kan openen, mijn diepste bronnen van creativiteit kan aanboren en goed kan leren luisteren naar signalen, want mijn grootste droom is van de aarde weer een mooie en gezonde plek te maken, kinderen weer meer in contact brengen met de natuur en ze laten beleven hoe fijn het daar kan zijn, door dingen te laten groeien, door met hun handen te werken met materiaal uit de natuur, mensen bewust maken van hoe ze zichzelf en de aarde behandelen, mensen laten aanvoelen welke vreugde ze kunnen ervaren bij de aanblik van kunst, ze zelf op het spoor zetten om hun mooie zelf te ontdekken door creatief bezig te zijn... graag zou ik hier fulltime mee bezig zijn, op mijn eigen ritme, schilderen naar de ziel, kinderboeken maken, samen met mijn beste vriendin workshops organiseren,.. en daarbij eveneens overvloed ervaren, want ik weet dat er overvloed is voor iedereen, als je weer contact maakt met je bron en je doel waarvoor je hier op aarde gekomen bent.
Ik ben zo dankbaar voor alles wat ik tot nu toe ontvangen heb en nog zal ontvangen in de toekomst, want alles komt op de juiste tijd en plaats op mijn pad. Hartelijk dank dat we onze wensen hier het universum mogen insturen !! Moge jullie wensen allemaal in vervulling gaan.
Naam: ann
Plaats: gent
Mijn wens

te huur of te koop
>
> ideaal voor wie van de natuur houdt of wie workshops in de natuur wil geven.
>
> Centraal gelegen net op de grens Antwerpen en Vlaams Brabant.
>
> Momenteel staat er een trekcaravan op.
>
> IDEAAL VOOR WIE EN SPIRITUEEL CENTRUM WIL STARTEN IN VOLLE RUST EN
> NATUUR MET BV EEN CENTRALE CHALET MET DAARROND BV. KLEINE HOUTEN
> HUISJES, TENTJES, YOURDS, ENZ;
>
> de recreatiegrond is met verblijfsvergunning dat betekent dat je er
> het ganse jaar door mag verblijven. je domicilie dient wel elders te
> staan; je mag er in principe alles doen dat onder de noemer
> 'recreatie' valt
>
> het geheel kan opgesplitst worden. is dus ook geschikt voor
> groepsproject : aankoop met meerderen. OP ieder deel mag een chalet
> komen of er kan een groepsproject gemaakt worden zie hoger.
>
> Ideale investering , het mag in princiep opgedeeld worden in percelen
> van 1000m2
>
> In zijn geheel of in deel te huur of te koop. Voor meer info mail of
> bel op 0497484193 of doe een bod
>
> de caravan kan nu ook op zich afgehuurd worden per maand of een plaats
> om trekcaravan te zetten
>
> groetjes
> Ann
>
te huur of te koop
>
> ideaal voor wie van de natuur houdt of wie workshops in de natuur wil geven.
>
> Centraal gelegen net op de grens Antwerpen en Vlaams Brabant.
>
> Momenteel staat er een trekcaravan op.
>
> IDEAAL VOOR WIE EN SPIRITUEEL CENTRUM WIL STARTEN IN VOLLE RUST EN
> NATUUR MET BV EEN CENTRALE CHALET MET DAARROND BV. KLEINE HOUTEN
> HUISJES, TENTJES, YOURDS, ENZ;
>
> de recreatiegrond is met verblijfsvergunning dat betekent dat je er
> het ganse jaar door mag verblijven. je domicilie dient wel elders te
> staan; je mag er in principe alles doen dat onder de noemer
> 'recreatie' valt
>
> het geheel kan opgesplitst worden. is dus ook geschikt voor
> groepsproject : aankoop met meerderen. OP ieder deel mag een chalet
> komen of er kan een groepsproject gemaakt worden zie hoger.
>
> Ideale investering , het mag in princiep opgedeeld worden in percelen
> van 1000m2
>
> In zijn geheel of in deel te huur of te koop. Voor meer info mail of
> bel op 0497484193 of doe een bod
>
> de caravan kan nu ook op zich afgehuurd worden per maand of een plaats
> om trekcaravan te zetten
>
> groetjes
> Ann
Naam: Ann
Plaats: Londerzeel
Leeftijd: 49
Mijn wens

Ik wil die nieuwe job echt wel krijgen en daarmee een nieuwe wending aan mijn carrière geven zodat ik me gelukkiger kan voelen in mijn werkomgeving! Ik wil ervoor gaan!
Naam: Ann
Leeftijd: 49
Mijn wens

Mijn wens is dat iedereen zijn andere halfje mag vinden. De kracht en de liefde die daarvan uit gaat, is voor mij het bewijs dat Liefde en Leven altijd sterker zullen zijn dan duister en dood.Toch het kernidee van Pasen....
Ann Naam: Ann
Plaats: Rotterdam
Mijn wens

Heel veel harmonie en gezondheid en een schone wereld voor iedereen.
Ann bourgeois Naam: Ann bourgeois
Plaats: Sint-Martens-Leerne
Leeftijd: 52 jaar
Mijn wens

Voldoende cursussen geven zodat ik mijn ontslag kan geven op mijn huidig werk.
Commentaar

Ik geef al reiki-inwijdingen. In september 2011 zou ik starten met mijn zelfgemaakte cursus kabbala. Een jaar later zou ik dan graag mijn cursus kabbala geven op verplaatsing (oa in Brugge). En dan zou ik graag willen starten met de cursus Metatron. Maar daarvoor moet ik nog eerst eens naar Pippa in Londen gaan.
Naam: Ann Maes
Plaats: Oedelem (België)
Leeftijd: 55
Mijn wens

Hoe kan ik bezielde leerkrachten ondersteunen zodat zij in deze huidige mallemolen van onderwijsregels de kracht vinden om hun passie in het begeleiden van jongeren blijven uitstralen?
Kunnen positieve leerkrachten elkaar vinden en hun kracht bundelen om zo het 'onder'wijs te transformeren tot 'boven'wijs?
Kan ik met 25jaar ond.ervaring in het basisonderwijs hierin helpen een 'steen' te verleggen ...dit is mijn wens op deze Sinterklaasdag...de uitgesproken dag van het jaar waar onze liefde voor het unieke in elk kind zich mag ontvouwen ...

Wie ondersteunt dit verlangen?
Een lieve groet,
Ann Maes
Naam: AnnA
Plaats: Wereld
Leeftijd: 25
Mijn wens

Voor nu wens ik dat God mij begeleidt op de paden die naar mijn dromen leiden. Ik zal hard lopen en doorzetten maar die hand op mijn schouder, die hand die mijn arm net de betere kant uit trekt...die hand die mij aanmoedigt maar ook de hand die mij even stopt... die boodschappen uit het universum...ik wens dat ik veel boodschappen krijg zodat ik wat duidelijker en concreter mijn droom zal kunnen formuleren en dan...hem te realiseren!! Ik dank God alvast om mij vanochtend de boekenwinkel in geduwd te hebben en net die ene kast opgezocht te hebben die ik anders altijd links laat liggen omdat hij niet geschikt is voor mijn rationele brein ;-) Mijn ogen stopten bij 'stap voor stap'...want zoals de Chinezen zeggen: een reis van duizend mijlen begint met één enkele stap. Ik heb de eerste gezet, denk ik.

Thank you
Naam: Anna
Plaats: Mechelen
Leeftijd: 48
Mijn wens

Ik wil na bijna 10 jaar weer kunnen liefhebben. Mijn hart lijkt bevroren en ik herken mezelf niet meer als ik kritisch kijk naar mijn omgang met mijn dierbaren.
Naam: Anna
Plaats: Zutphen
Mijn wens

Mijn wens is Vrede........Vrede in mezelf
Vrede met mezelf......Vrede met hoe mijn leven verlopen is......vrede met de plaats waar ik NU ben
opdat die Vrede uitstraalt naar alles en iedereen en we de Eenheid voelen, Vrede hebben met mensen die anders denken, anders leven....
Vrede op deze prachtige planeet:
MOEDER AARDE
Commentaar

Dit is echt een diepe zielswens, terwijk ik hier op aarde levend heel graag in of vlakbij de natuur zou willen wonen, m.n. aan de kust.
Tegelijkertijd beseffend dat de natuur altijd dichtbij is: we zijn zelf natuur, het weer, de wolken, zonneschijn de vogels en andere dieren om ons heen : ALLES IS NATUUR.
Dat in de alleereerste plaats te gaan voelen en er intens dankbaar voor te zijn................

Dankbaarheid voor wat er IS , is in bovenstaande wens besloten.
Naam: Anna
Plaats: zutphen
Leeftijd: 58
Mijn wens

zie commentaar
Commentaar

Was vergeten mijn leeftijd in te vullen in mijn wens, enkele minuten geleden....
Naam: Anna
Mijn wens

Mijn wens: eindelijk vrij zijn van de altijd aanwezige angst die me belemmert om vrijuit te leven, de behoefte aan controle loslaten, meegaan met de stroom, accepteren dat dingen zijn zoals ze zijn, weten dat je lessen kunt en mag leren uit wat er op je pad komt, vertrouwen hebben in het leven en vanuit innerljke vrede, harmonie en vrijheid mijn leven voluit leven.
Naam: Anna
Plaats: Zeist
Leeftijd: 47
Mijn wens

Mijn passie is om te ontdekken door naar de natuur en mijn medemensen te luisteren en ik ben zorgzaam voor naar wie ik luister.
Naam: Anna
Plaats: Zeist
Leeftijd: 47
Mijn wens

Mijn passie is om te ontdekken door naar de natuur en mijn medemensen te luisteren en ik ben zorgzaam voor naar wie ik luister.
Naam: Anna Maria
Plaats: Rotterdam
Leeftijd: 35
Mijn wens

Ik wil heel graag werk waarin ik me kan inzetten voor dieren en natuur(behoud) in Nederland.
Ik zou heel graag verhuizen naar een landelijke omgeving en daar dit werk vinden (liefst bij de bossen regio midden Nederland)
Commentaar

Momenteel werk in in de jeugdzorg en woon in Rotterdam. Beiden aspecten in mijn leven kosten me veel energie. Ik ervaar mijn werk niet als werkelijk zinvol en ik mis de natuur. Heel graag kom ik in contact met mensen die bekend zijn in regio midden Nederland en een fijne woonplek weten nabij de natuur of me tips kunnen geven over werken in de natuursector. Bij voorbaat hartelijk dank!
Anna van Heesbeen Naam: Anna van Heesbeen
Plaats: Waalwijk
Leeftijd: 49
Mijn wens

IK zou graag mensen willen begeleiden met levensvragen/ verlieservarigen
Naam: Anna-Marie
Plaats: Wassenaar
Leeftijd: 42
Mijn wens

Een partij steiger hout. Ik wil er mooie schilderijen opmaken. Maar steiger hout kost veel geld. En dat heb ik niet. De verf wel. En de wens om te schilderen en mooie grote expositie te maken, en eindelijk eens te doen waar ik goed in ben.
Ik hou van hout, ik hou van verf, ik hou van natuurlijk.
Wie heeft nog een partij hout in de weg liggen, die ik mag hebben?
Commentaar

Na jaren alleen maar gemoederd te hebben over. Liefste meisje van de wereld, is het tijd om mezelf en haar te laten zien,
Dat dromen uit kunnen komen.
Naam: annabelle
Plaats: leeuwarden
Leeftijd: 59
Mijn wens

mijn wens is dat ik kracht krijg om voorgoed en met plezier te stoppen met roken. ook wens ik mijn zielsmaatje te ontmoeten om samen te groeien en te bloeien. Mijn huis wil ik graag verkopen om zo eenvoudig mogelijk te kunnen leven en ik wens voldoende klanten voor mijn nieuwe mindfulnesspraktijk om er van te kunnen leven...en ik wens een wereld met respect en begrip voor elkaar
Naam: anne
Plaats: zeist
Leeftijd: 63
Mijn wens

Een woning, waar ik mijn dierbaren kan ontvangen, een huis van vrede en verlichting voor een ieder die bij mij komt en mijn huis met mij [ tijdelijk] deelt.
anne Naam: anne
Plaats: zwaag
Leeftijd: 52
Mijn wens

Dat ik mn spritualiteit beter en meer ga ontwikkelen en door mag gaan met magnetiseren en daarbij mensen helpen in hun kracht zetten ,liefde ervaren en delen met mensen .
De liefde van mn leven vinden .
Heb veel om te geven maar wil ook graag ontvangen .
Naam: anne
Plaats: enschede
Leeftijd: 58
Mijn wens

1.ik wens een man,een zielsverwant waarmee ik liefde, zorg, aandacht, inspiratie, innerlijke groei, en humor kan delen.
2.ik wens dat mijn praktijk mag uitgroeien tot een plek waar mensen hulp krijgen voor heling en liefde.
3. ik wens dat mijn creatieve geest de kracht en doorzettingsvermogen vind tot het schrijven van levenservaringen in de vorm van een boek voor mijn klein kinderen.
Naam: Anne
Plaats: enschede
Leeftijd: 49
Mijn wens

Mijn wens is dat het leven voor mijn grote liefde eens wat makkelijker gaat worden. Hij heeft al veel overwonnen maar het moet nog zoveel beter gaan.Ik hou heel veel van hem en het doet pijn om hem niet te kunnen helpen. Ik wil alle positieve energie die er maar bestaat naar hem toe stralen..weet zeker dat het dan goed komt met ons samen in de toekomst
Anne Naam: Anne
Leeftijd: 47
Mijn wens

ik creëer een plaats in de natuur waar mensen gemeenschap vormen. Waar mensen samenkomen, wonen in verbondenheid en éénheid. Waar groot en klein zijn eigen gaven en talenten tot wasdom kan brengen en kan delen met de anderen.
Waar Liefde, Respect, Aanvaarding, Mededogen, Vrede, Overvloed woorden zijn die volop geleefd en beleefd mogen worden.
Een plaats waar de verbondenheid met Moeder Aarde groot is en waar gelijkgestemden, zielemaatjes zich geroepen voelen om onze lichtenergieën te bundelen en zo met positieve, zachte intenties onze zo belangrijke bijdrage kunnen doen.
Een plaats waar "het leven vieren" een belangrijk begrip is.
Een plek waar cirkels gevormd worden en waar de kracht van onze voorouders aanwezig mag zijn.
Het is een plek in het Waasland en is reeds gereserveerd.

In Liefdevolle dankbaarheid
Namasté!
Commentaar

Wie durft er mee dromen met mij?!
Naam: Anne
Plaats: soest
Mijn wens

Om mensen te helpen in hun genezingsproces door middel van osteopathie en gebruik maken van andere therapievormen die de osteopathie kunnen ondersteunen. Tevens zou het fijn zijn als mensen wat liever tegen elkaar kunnen doen, het is zo belangrijk tijdens een genezingsproces.
Naam: Anne
Mijn wens

Ik wens, ik wens, ik wens dat ik los mag laten. Ik wens dat ik los kan laten. Diep verborgen verdriet, dat tranen mogen stromen en ik mezelf kan bevrijden van mijn innerlijke pijn. Ik wens dat ik mag zijn, dat ik mezelf mag liefhebben en mezelf kan troosten, mezelf bevestiging kan geven dat het goed is, wat ik ook doe. Ook als het niet lukt. Ik wens dat ik geen druk meer op mezelf leg. Ik wens om begrepen te worden, aanvaard door mezelf. Ik wens gezondheid, kracht en liefde toe voor alle lieve mensen die ik in mijn leven ken en heb gekent. Ik wens rust in mijn hoofd. Ik wens ruimte en tijd voor anderen en voor mezelf. Ik wens tijd om mijn creativiteit zodat ik rust kan vinden in mezelf en met mezelf..
Naam: Anne
Mijn wens

Ik wens, ik wens, ik wens dat ik los mag laten. Ik wens dat ik los kan laten. Diep verborgen verdriet, dat tranen mogen stromen en ik mezelf kan bevrijden van mijn innerlijke pijn. Ik wens dat ik mag zijn, dat ik mezelf mag liefhebben en mezelf kan troosten, mezelf bevestiging kan geven dat het goed is, wat ik ook doe. Ook als het niet lukt. Ik wens dat ik geen druk meer op mezelf leg. Ik wens om begrepen te worden, aanvaard door mezelf. Ik wens gezondheid, kracht en liefde toe voor alle lieve mensen die ik in mijn leven ken en heb gekent. Ik wens rust in mijn hoofd. Ik wens ruimte en tijd voor anderen en voor mezelf. Ik wens tijd om bezig te kunnen zijn met muziek maken, zingen, schrijven, krijten en schilderen zodat ik rust kan vinden in mezelf en met mezelf..
Naam: anne
Plaats: lwd
Leeftijd: 36
Mijn wens

Lieve heer (god) en lieve jezus ik roep jullie nu aan en hoop dat jullie mijn wensen uit laat komen dankjewel xxxxx amen
Commentaar

Dat mijn wensen elke avond word gehoort door lieve vader (god) en jezus dankjewel
Naam: anne
Plaats: leeuwarden
Leeftijd: 36
Mijn wens

mijn wens is dat mijn ex goed na gaat denken over hem en mij en dat hij stopt met p en dat hij ons weer een kans geefd om vaste relatie op de bouwen,2de wens is nu in onder bewinvoeder sta dat er oplossing komt qwa mijn rekeningen en mijn boodschapen geld en dat ik meer rust en liefde en positievitijd en kracht krijg in me hoofd en hart en dat l mij zsm smst dankjewel xxxxx amen
Commentaar

dankjewel dat mijn wensen worden verhoort en uit komt xxxxx amen
Anne Naam: Anne
Plaats: Amsterdam, The Netherlands
Leeftijd: 50
Mijn wens

Mijn wens is het voltooien van mijn boek 'De lach van Lena'.
Commentaar

Het voelt vreemd om iets voor en van mezelf te wensen. De mannen in en uit mijn leven konden dat beduidend veel beter. Nu ik de laatste heb uitgezwaaid, durf ik een wens voor mezelf hardop te uiten.
Naam: Anne
Plaats: Haarlem
Leeftijd: 66
Mijn wens

Mijn wens is een liefdevolle grote man te ontmoeten en een open en liefdevolle relatie aangaan waar ruimte voor samen en ruimte voor ieder alleen. Mijn pijn/ angst uit verleden oplossen. Niet meer weglopen maar aangaan. Ik ben het waard!
Naam: Anne - Lubbeek
Mijn wens

Graag had ik geweten wie nu eigenlijk die Gerda Maria is, die op iedere wens een uitgebreide reactie geeft en tekent met :
Gerda Maria Hendrickx
Glimlach-f-Luisteraar
www.oriconet.com
Naam: Anne E.
Mijn wens

Droom, durf, doe en deel zingt Marco Borsato. Ik ook! :-)) Ik heb een droom die nu werkelijkheid aan het worden is, ik had een droomboekje gemaakt met een vierkanthoeve in. Het waren erg mooie foto's en het gevoel zat ook goed. En plots ging ik echt dreambuilden en een prachtig gebouw bezoeken in Zelem, een klooster... Met 4 hebben we besloten het te kopen. JA!! Op 30/9 hebben we onze bankgarantie nodig en daarom organiseren we zondag 16/9 een projectvoorstellingsdag. Dit om mogelijke investeerders te vinden. Dit is een project voor en door de gemeenschap, een brug naar een nieuwe aarde!

Mag ik jullie verwelkomen? Kijk naar onze projectomschrijving,

http://www.sintjansbergklooster.be/projectomschrijving/

Welkom!

Anne
Naam: Anne Engelen
Plaats: Rijmenam
Leeftijd: 43
Mijn wens

Ik wens dat de beste leiders voor 4Life moeiteloos op mijn pad komen. Dankjewel x
Naam: anne wensen uit komen
Plaats: lwd
Leeftijd: 36
Mijn wens

Dat mijn wensen uit komen die ik elke avond met kaarsjes aan steek dankjewel xxxxx amen
Commentaar

Dat mijn wensen elke avond word gehoort dankjewel xxxxx amen
Naam: anne1977
Plaats: leeuwarden
Leeftijd: 36
Mijn wens

Mijn wens is dat ik en mijn ex vanaf vandaag woensdag 14 augustus weer bij elkaar komen en dat hij mij vandaag smst en whatsappt en dat ik vanavond bij hem mag komen en dat hij gevoel weer terug krijgt voor vaste relatie met mij en gevoel liefde houden van en dat we deze weekend met kids na helendoorn gaan ik ex en mijn 2 zonen en laat mijn ex zijn boosheid en rot gevoel kwijd raken per nu,dankjewel dat mijn wensen uit komen xxxxx amen
Commentaar

Lieve god allah mamma alle engelen in de hemel en op aarde sta me bij en laat alle wensen vandaag woensdag 14 augustus uit komen laat mijn ex zijn woede en negatief rot gevoel over ons kwijd raken per nu dankjewel xxxxx amen
Naam: anne1977
Plaats: leeuwarden
Leeftijd: 36
Mijn wens

Dankjewel lieve god dat uw erik op mijn pad hebt gestuurt en dat ik weer gelukkig en blij en geliefd mag zijn dankjewel hoop met hem heel oud te worden ga er van uit tot onze dood,lieve god nog 1 vraag zou uw willen zorgen dat ik deze week brief krijg van cak voor mij en me zoon milton dat wij ieders 300 euro op bank krijgen en dat ik brief krijg van socialedienst dat ik die geld op mijn rekening krijg zeg maar liefst voor 22 december dat ik me geen zorgen hoef te maken over eten en drankje voor kerst en oud en nieuw en dat ik en kids ons redden en dat ik boodschapen kan kopen dankjewel dat ik nu onder bewindvoeder sta en dat me schulden en alles op reils komt dankjewel dat ik en mijn kids en vriend en fam + vrienden gelukkig zijn en dat mn fam mijn nieuwe vriend leuk vinden dankjewel xxxxx amen
Commentaar

Dankjewel ben god heel dankbaar voor alles zou uw alsjebliefd zorgen dat ik die brieven krijg deze week van cak en socialedienst en die geld deze week op mijn rekening krijg dankjewel dat mijn geluk nu er aan komt dankjewel xxxxx amen
Naam: annechien
Plaats: leeuwarden
Leeftijd: 36
Mijn wens

Dat leo mij vandaag donderdag 15 augustus smst en dat ik vanavond bij hem mag komen 10 uur dankjewel xxxxx amen
Commentaar

Dat mijn wens uit komt dankjewel xxxxx amen
Naam: annechien
Plaats: leeuwarden
Leeftijd: 36
Mijn wens

Dat leo mij vandaag smst donderdag 15 augustus en dat ik bij hem mag komen vanavond 22 uur en dat het heel gezellig word,en dat hij weer verliefd word op mij en zijn gevoel terug en houden van terug en dat hij zijn angst kwijd raakt over vaste relatie met mij en dat hij het aan durft met mij relatie aan te gaan en dat het weer goed komt met mijn ex en mijn fam,dat het goed komt met mij en finacieel + gkb+dat ik geld op mijn 2 rekeningen krijg dankjewel xxxxx amen
Commentaar

Dat al mijn wensen uit komen xxxxx amen
Naam: annechien
Plaats: leeuwarden
Leeftijd: 36
Mijn wens

Mijn wens is dat leo en mijn liefde houden van en gevoel+gevoel voor vaste relatie terug komt in ons en dat we weer na elkaar terug groeien nu ik hem ff met smsjes met rust laat laat hem mij gaan missen en aan mij blijven denken en dat hij mij smst en whatsappt dankjewel xxxxxx amen
Commentaar

Ik hoop dat god allah mamma alle engelen in de hemel en op aarde mijn groote wens uit laat komen dankjewel xxxxx amen
Naam: annechien
Plaats: leeuwarden
Leeftijd: 36
Mijn wens

Ik ga elke middag_ savond van maandag 19 tot zaterdag 24 augustus kaarsjes branden en tot god bidden en mijn wensen op zeggen laat alsjebliefd mijn wensen uit komen tussen maandag 19 augustus en zondag 25 augustus,en ik hoop dat ik weer in mij terug krijg geluk houden van en posetieve gevoel en dat ik weer gelukkig word en ook uit kan en ga stralen ik hoop dat ik me zelf weer terug vind en dat ik meer geluk krijg op mijn pad wand nu heb ik alleen maar verdriet pijn en ongelukken en tegenslagen,ik hoop ook dat er werk komt op mijn pad en dat er iets gedaan word aan me boven gebit en dat ik word geholpen qwa schulden en mijn finaciele zaken en dat ik het elke maand red qwa geld en hoop dat hele werold kracht licht en liefde krijgt en mensen die ziek zijn of kanker heefd minder pijn heefd,mensen die overspanen zijn er uit komen mensen die het moeilijk hebben die de licht weer zien posetief dat wens en gun ik iedereen,hoop dat leo weer posetief denkt over mij en hem en dat hij weer gevoel houden van en verliefdheid in hem krijgt van mij in hem en dat hij mij met al mijn fouten en daden kan vergeven en dat we weer contackt krijgen binnen nu en voor zondag dankjewel amen
Naam: annechien
Plaats: leeuwarden
Leeftijd: 36
Mijn wens

Kieve geert kimpen ik annechien vraag aan uw sta me bij en laat mijn wensen uit komen dat mijn ex mij niet vergeet en dat hij mij niet blijft negeren en dat ik tussen maandag 19 augustus en voor zondag 25 augustus bij hem ben en bij hem blijf en dat jullie ons samen tot ons dood ons scheid bij elkaar blijft en dat hij meer open staat bij zijn verdriet en pijn en zorgen dat hij mij toe laat in zijn verdriet pijn en stress en dat hij mij alles vergeefd al mijn smsjes en mijn woorden en daden ik heb er oprecht spijt van dat ik hem veel smste kwam dat ik hem niet kwijd wou maar door al mijn pijnelijke woorden en smsjes en gezeur en gedram heb ik hem weggejaagd pfffff doet pijn ik hoop dat god en engel oamel mij bij staat en dat ze me per nu helpen qwa mijn wensen als dat uit zou komen ben ik weer de gelukkigste vrouw op aarde en mijn kids ook die missen ook hem dankjewel xxxxx amen
Commentaar

Dat al mijn wensen worden gehoord en uit komt dankjewel xxxxx amen
Naam: annechien
Plaats: leeuwarden
Leeftijd: 36
Mijn wens

Mijn wens is dat leo mij vandaag donderdag 22 augustus 2013 terug smst en dat ik vanavond bij hem mag komen om te praten wil geen ruzzie met hem we hadden altyd leuke contackten super gezellig,plies god allah mamma alle engelen in de hemel en op aarde en engel omeal help me nu en laat hem mij vandaag smsen en laat hem mij vanavond bij hem zijn om te praten en dat hij mij niet meer negeert dankjewel dat mijn wensen uit laat komen vandaag donderdag 22 augustus 2013 dankjewel xxxxx amen
Naam: annechien
Plaats: leeuwarden
Leeftijd: 36
Mijn wens

Mijn wens is dat ik binnen nu en heel binnen kort me zelf vertrouwen weer terug heb en mijn geluk in me zelf en het houden van in me zelf terug krijg en dat ik zelf vertrouwen uit straal en dat ik posetief verander en liefde houden van en gevoel voor een ander weer in me zelf terug krijg heb laaste tyd te veel negatiefe dingen mee gemaakt waar door mijn gevoel en houden van en en verliefdheid diep in een zwarte gat is gevallen die wil ik weer terug in me zelf en wil ik ook voelen,ik hoop dat ik binnen kort meer duidelijkheid krijg qwa gkb en beschermingsbewindvoeder en dat ik mijn eige leven weer in eige handen heb en er controlle over blijf houden dat ik een lief volwassen vrouw en moeder word waar me kids op kan bouwen en dat ik alle negatieve straal aan kan dat mijn lichaam weer normaal funseneert en mijn geloof in god en in me zelf en anderen sterker word,en ik bid elke dag ik hoop dat god en alle engelen me bij staan en me wensen binnen nu vandaag vrijdag 23 augustus en voor zondag 25 augustus uit laat komen die wensen staan op papier en brand er elke ochtent of savons kaarsjes bij en hoop dat ze me aan horen en bij staan ik ga vandaag na graf van mijn moeder en doe me wensen op papier onder de grond van me moeder en hoop op wonderen dankjewel ik geloof in jullie xxxxx amen
Commentaar

Ik hoop dat god en mamma en alle engelen me aan horen qwa mijn gebed en mijn wensen en dat ze tussen vrijdag 23 en voor zondag 25 augustus mijn wensen uit laten komen en daar om roep ik ze nu per direckt aan om mij te helpen en te steunen en wensen ook uit laat komen en dat ik het zie dankjewel xxxxx amen
Naam: annechien
Plaats: leeuwarden
Leeftijd: 36
Mijn wens

Mijn wens is dat mijn ex me niet vergeet en dat hij mij deze week smst en dat het goed komt en dat hij mij toe voegd in zijn whatsapp,elke dag bid ik laat god en alle engelen me bij staan en me wens uit laat komen en dat ik me geluk in me zelf weer terug vind en dat ik gelukkig word en weer liefde voor me zelf en anderen voel en dat ik posetief verander en minder moe en deprasief en dat ik me zelf met hulp van god uit de zwarte gat krijg en weer zin in het leven krijg en weer plezier maak in me leven en dat ik me zelf heel goed red en niet afhankelijk van anderen ben en dat ik asen goed nieuws krijg van gkb bewindvoeder en over mijn gebit dat daar een fonds komt om weer mijn zelf vertrouwen terug te krijgen dankjewel xxxxx amen
Commentaar

Dat al mijn wensen uit mogen komen binnen maandag 26 augustus en zondag 1 september en dat mijn ex mij smst met zijn nieuwe nummer en mij toevoegd in zijn whatsapp en dat we weer contackt krijgen dankjewel xxxxx amen
Naam: annechien
Plaats: leeuwarden
Leeftijd: 36
Mijn wens

Mijn wens is dat mijn wensen worden gehoort door god en dat god mij wilt helpen mijn wensen uit te laten komen wens 1 dat het goed komt met mijn 2 zonen dat ze het goed doen op school en dat ze meer rust krijgen in hun mooie koppies en dat ze posetief veranderen en dat ze goed luisteren op school en dat ze later hun belangerijke papieren hallen op school en dat ze goeie werk krijgen later en dat noah meer rust krijgt in zijn mooie koppie en lijf en dat hij niet verdrietig of deprasief over zich zelf is en dat milton wat meer vrij voelt in zich zelf en dat het goed komt met zijn zelf vertrouwen,wens 2 dat ik word beloond door wens 1 dat ik en mijn ex weer bij elkaar komen en dat hij mij op een dag smst en wij bij hem mogen komen en nooit meer weg gaan dat is mijn 2 wensen mijn ex me smst op een dag en zijn rust heefd gevonden in zich zelf en met alles om hem heen en dat hij mij mist en dat hij er achter komt op een dag dat hij niet zonder mij kan en wil en dat zijn houden van en verliefdheid en gevoel voor mij 100 procent echt is dankjewel god dat alles goed komt ik vertrouw er op dat het goed komt dankjewel xxxxx amen
Commentaar

Dat mijn wensen uit komen en word gehoort door god dankjewel xxxxx amen
Naam: annechien
Plaats: leeuwarden
Leeftijd: 36
Mijn wens

Dankjewel dat mijn wensen uit komen tussen 3 en 8 september dankjewel amen
Commentaar

Dat ik god nu op roep en al mijn wensen uit komt dankjewel amen
Naam: annechien
Plaats: leeuwarden
Leeftijd: 36
Mijn wens

Lieve vader in de hemel dankjewel dat uw waakt over mij en mijn 2 zonen en dat uw mij bij staat bij al mijn zorgen en verdriet en dat uw mij steunt bij alle dingen wat ik zeg of doe dankjewel dat uw mij bij staat bij al mijn wensen dankjewel dat uw elke dag mijn gebed hoort en al mijn wensen lieve vader zou uw mij willen steunen bij al mijn zorgen qwa finacieel en mijn verdriet en pijn dankjewel dankjewel dat uw over iedereen van de hele werold waakt en hun liefde kracht en licht geefd dankjewel amen
Naam: annechien
Plaats: leeuwarden
Leeftijd: 36
Mijn wens

Lieve vader in de hemel dankjewel dat uw mij wilt bij staan en dat uw al mijn zorgen en verdriet en pijn over neemd en mij sterk maakt en weer posetieve kracht.ik heb nu al heel veel afstand gedaan van bepaalde siten en van mannen uit mijn whatsapp ik wil echt aan me zelf werken en me geluk uit me zelf hallen en weer liefde voelen en liefde geven dankjewel lieve vader dat uw mij bij staat ik doe vanaf vandaag brieven schrijven na bepaalde personen die ik op recht mijn spijt wilt betuigen en die brieven ga ik verscheuren en hoop lieve vader dat uw mij vergeefd en dat al die mensen die ik brieven schrijf mij van af vandaag kan en wil vergeven en hoop dat uw mijn wensen uit wilt laten komen dat uw mij bij al mijn wensen wilt bij staan ik ga van af vandaag brief schrijven na uw mijn lieve vader met al mijn gebed en wensen en ik hoop dat uw mij wilt bij staan en ik doe elke avond tussen half 7 a 7 uur kaarsje aan en ga me gebed op zeggen en mijn wensen uit spreken na uw lieve vader in de hemel dankjewel voor alles,dankjewel dat uw alle mensen over de hele werold bij steunt met al uw kracht licht en liefde dankjewel dat uw mijn 2 zonen bij staat en dat ze altyd op uw kan reken met al uw liefde en kracht en posetievitijd kan ik mijn kids een veilige liefde volle jeugd bezorgen dankjewel ik hou van uw lieve vader ik voel uw aanwezigheid in en om mij dankjewel ik ben uw dankbaar voor al het goeds in mijn leven en dat wij elke dag eten en drinken krijgen en liefde van uw dankjewel ik ben uw dankbaar Mattheüs 11:28, Komt herwaarts tot
Mij, allen die vermoeid en belast zijn en Ik zal u rust geven. (De belofte van rust geven)
Is dit niet erg bemoedigend?
Ook Psalm 146 is zo´n bemoedigende xxxxx amen
Commentaar

Dat mensen over hele werold liefde kracht en geloof en licht van uw krijgt lieve heer en dat ik dankbaar ben dat mijn wensen uit komen dankjewel
Naam: annechien
Plaats: leeuwarden
Leeftijd: 36
Mijn wens

Dankjewel lieve vader in de hemel dat uw mij bij staat morgen bij de dokter laat het geen kanker wezen in mijn lichaam maar laat het dan de oorzaak van alles me baarmoeder zijn en dat ik met medicijnen of operatie goed komt dankjewel vader in de hemel dat uw mij weer kracht en posetievitijd en liefde en respeckt en gedult in me hoofd en lichaam en leven brengt dankjewel ik hou van uw dankjewel dat uw al mijn fouten heefd vergeven en dat uw mij weer een kans geefd om mijn leven weer een goeie liefde volle leven te geven met geven en nemen in het algemeen in het leven dankjewel dat uw mij elke dag hoort met mijn gebed en wensen dankjewel lieve vader in de hemel dat uw mij morgen bij staat dankjewel dat uw mij weer in uw laat geloven en vertrouwen dankjewel voor alles ik hou van uw lieve vader en geloof in uw dankjewel xxxxx amen
Commentaar

Dankjewel lieve vader dat uw mij hoort op elke woord en daden en alles wat ik doe dankjewel
Naam: annechien
Plaats: leeuwarden
Leeftijd: 36
Mijn wens

, Komt herwaarts tot
Mij, allen die vermoeid en belast zijn en Ik zal u rust geven. (De belofte van rust geven)
Is dit niet erg bemoedigend dankjewel lieve heer dat uw mij bij staat bij al mijn vermoeitheid en dat uw mij morgen bij staat bij uitslag van iets wat niet goed zit in mijn lichaam heer haal me angst uit mijn hart en hoofd heer sta me bij dankjewel lieve heer dat ik in uw geloof en dat het allemaal goed komt dankjewel dat uw mij vergeefd als ik even niet lekker in me vel zit of dat ik even wat chagerijnig ben ik voel me wel iets beter maar lieve heer ik ben er nog niet daar om vraag ik uw hulp om mij bij te staan en ook om mij wensen laten te vervullen in werkelijkheid wat ik uw elke avond half 7 a 7 uur vraag ik ga echt aan me zelf werken lieve heer met uw hulp kom ik er wel ik ben uw eeuwig dankbaar lieve heer ik ben zo bang dat ik kanker heb en dat ik geen kracht heb om chemo kuur te onder staan zou uw mij bij willen staan met alles wat ik heb in me lichaam dankjewel ik heb na uw geluistert lieve heer is sms niet na mijn ex maar laat hem weer vertrouwen in mij krijgen en dat we weer vrede en vrienden kunnen worden en dat hij mij schone kans geefd om mij bij te staan ik weet ik vraag uw veel maar lieve vader sta me bij en laat mijn wensen gehoort worden en beloond worden ik heb nu wat meer gedult maar laat me ex geen andere vrouw nemen laat dat niet toe lieve heer maar ik beloof uw ik ga hem niet lastig vallen maar hoop dat ie met spoed liefst deze weekend mij smst of belt uit zich zelf dankjewel lieve vader en lieve vader laat mijn kinderen niet zo vaak ruzzie met elkaar hebben ik wil dat ze wat meer rust in hun hoofd en lichaam krijgt en dat ze op een posetief manier ruzzie op lost en dat mijn jongste zoon niet te vaak meer achter laptop zit en mijn oudste zoon niet meer dagelijks geld zeurt bij mij ik doe echt me best als alleenstaande moeder lieve vader wilt uw mij Ook bij staan bij me finaciele schulden dat er een oplossing komt + mijn gebit dat er een wonder bestaat dat ik heel binnen kort nieuwe gebit krijg en dat hele werold rust liefde vrede en rein en licht en kracht in hun leven krijgt en dat mijn zusje dit jaar nog zwanger word na 10 a 12 x miskramen en dat ze 2 gezonde kinderen krijgen en dat mijn vader rust krijgt qwa zijn oude huis en met spoed nieuwe goedkope huisje krijgt en dat mijn ex + zijn kids en hele fam rust rein kracht liefde licht en posetieve dingen op hun pad krijgen en dat het goed komt qwa ex vader een wonder en dat mijn ex rust krijgt qwa zijn vader moeder + kids + werk + met mij en dat hij rust krijgt qwa met mij en dat hij mij kan vergeven en dat hij mij niet vergeet maar dat hij altyd aan me blijft denken en dat hij mij terug wilt als zijn vaste vriendin en dat het goed komt met hele fam pasveer + mijn ex dankjewel lieve vader in de hemel laat de liefde + gevoel + houden van van mij en ex l weer in onze harten en hoofden en lichaam na elkaar toe groeien en laat het deze maand september gebeuren ik laat hem nu ff met rust dankjewel dat uw mij en mijn wensen bij staat dankjewel xxxxx amen
Commentaar

Lieve vader in de hemel laat alles wat ik uw nu heb gevraagd deze maand uit laten komen ik ben uw dankbaar en hou van uw en geloof in uw dankjewel xxxxx amen
Naam: annechien
Plaats: leeuwarden
Leeftijd: 36
Mijn wens

Lieve vader in de hemel ik brand elke avond dat mijn kinderen rust krijgt + liefde en kracht en posetievitijd in hun hoofd en lichaam door uw lieve vader en wens dat mijn hele fam rust rein en licht en kracht en posetivietijt krijgt van uw lieve vader en wens dat mijn ex en zijn gezin en fam rust kracht liefde en licht krijgt vergeven en alle posetivietijten in hun hoofd en lichaam krijgen lieve vader dankjewel lieve heer dat uw mijn ex bij staat bij al zijn stress pijn negatievitijten en laat zijn lichaam reiningen van negatievitijd in positivietijten en laat hem weer vertrouwen en liefde en houden van en verliefdheid en gevoel voor mij in zijn hoofd maag en hart komen en laat hem zijn verdiende rust krijgen wand ik gun hem rust vertrouwen en kracht en licht en alles wat posetief is in zijn hoofd buik en hart en laat hem vertrouwen en posetive kracht krijgen voor zijn ouders te zorgen en kinderen en zijn werk en laat hem weer gelukkig zijn met wie dan ook dat gun ik hem wand mijn hart vergeefd iedereen is gereinigt van negatief na posetief ik heb iedereen en me zelf vergeven in alle negative dingen dankjewel lieve vader in de hemel dat uw mijn zusje ellie helpt met haar problemen en zorgen en stress en laat haar al haar zorgen in uw handen liggen en help haar met zwanger worden dat hoop en gun ik haar dankjewel dat uw mij hoort bij dit gebed en laat alsjebliefd hele werold kracht liefde geluk licht en positivitijten in hun leven en lichaam en hoofd en hart krijgen lieve vader dankjewel,lieve vader zou uw alle mensen met alle ziekte bij staan en hun kracht liefde licht en hoop en kracht om te over leven geven dankjewel lieve vader geef mensen met depresie kracht oplossing en liefde en hoop dankjewel lieve vader help mensen te steunen en kracht en vecht lust om die bij te steunen voor die zieke mensen bij te steunen dankjewel lieve vader laat me moeder bij me opa en oma in de hemel te zijn en laat haar af en toe bij ons op aarde te komen om ons bij onze zorgen verdriet en problemen en stress bij staan lieve vader wilt uw mijn moeder die in de hemel is haar sturen na me vader daar gaat het zeer slecht mee laat me moeder me vader helpen met zijn verdriet en stress en drankgebruik laat me vader zonder drank door het leven gaan laat hem weer gelukkig zijn en kracht geven om door het leven nog te kunnen en willen genieten dankjewel lieve vader wilt uw mijn oom bij staan bij zijn ziekte lieve vader dankjewel dat uw al die mensen die ik lief heb wilt helpen,dankjewel dat mijn ex me vergeefd en dat hij al zijn problemen en zorgen en stress los kan laten en dat hij mij weer al zijn liefde houden van en verliefdheid kan geven en mij vergeefd en dat hij mij vandaag smst en bij hem mag komen en dat hij ziet en merkt dat ik posetief hem rust en vrede enzevoort geef dankjewel xxxxx amen
Commentaar

Dat mijn gebed mag gehoort worden door me lieve vader in de hemel xxxxx amen
Naam: annechien
Plaats: leeuwarden
Leeftijd: 36
Mijn wens

Lieve vader in de hemel waak en bescherm mijn 2 zonen en iedereen van de hele werold,geef mijn ex l de rust en liefde en vertrouwen terug en laat zijn leven makkelijker worden lieve heer laat hem mij vandaag zaterdag 21 op zondag 22 september smsen en bellen en dat ik bij hem mag komen lieve heer dankjewel dat mijn wensen uit komen dankjewel xxxxx amen
Commentaar

Dat mijn wensen worden gehoort door mijn lieve vader in de hemel en dat ze uit komen dankjewel xxxxx amen
Naam: annechien
Plaats: leeuwarden
Leeftijd: 36
Mijn wens

Is dat mijn lieve vader in de hemel mij elke avond hoort bidden en kaarsje branden en mijn wensen aan horen + uit laat komen,2de wens is dat mijn 2 zonen veel rust en rein en liefde en kracht en gedult en wijsheid van onze lieve vader in de hemel krijgt bedankt,3de wens dat mijn hele fam pasveer rust licht liefde kracht gedult en gezond mogen blijven,4de wens dat hele fam stork rust rein liefde vergevenis en licht en posetief en licht krijgen van onze lieve vader in de hemel,5 de wens dat hele werold licht kracht liefde gedult + gezondheid krijgen van onze lieve heer,6de wens is dat mn ex l gedult liefde vergevenis in zijn hoofd hart en lichaam krijgt in alles na mij toe en dat we weer vrede krijgen en dat hij beseft dat ik hem niet oprecht pijn doet en dat hij vrijdag reageert op mijn smsje en dat hij mij wilt zien en dat het gezellig word dankjewel lieve vader in de hemel dat uw mijn wensen aan hoort en het uit laat komen dankjewel ik ga nu na de graf van mijn moeder en hoop dat jullie mijn gebed en wensen en lichtje zien en uit laat komen dankjewel xxxxx amen
Commentaar

Dat mijn lieve vader in de hemel mijn gebed en wensen aan horen en dat mijn lieve vader mijn wensen wilt laten vervullen dankjewel xxxxx amen
Naam: Annechien
Plaats: Leeuwarden
Leeftijd: 40
Mijn wens

Ik wens dat mijn man erik woortman deze week vrij word gelaten door justitie en rechter en o.m ik brand elke dag een kaarsje voor hem 2x per dag heb vandaag brieven geschreven naar hun laat zaak seponeren dat is mijn wens top nummer 1 en dat mijn ouders en mn schoonvader ons bijstaat en ons helpt om hem deze week vrij te krijgen danwel xxxxx amen plus ik wil dat de hele wereld rust liefde en eten en drinken krijgt xxxxx amen
Commentaar

Plies laat mijn wens tussen maandag 3 april 2017 en zondag 8 april 2017 uit komen dat de zaak word geseponeert en dat hij gelijk vrij komt laat er een wonder komen deze week en dat mijn ouders en schoonvader ons bij staat dankjewel xxxxx amen veel liefs anarchie woortman pasveer
Naam: Annechien
Plaats: Leeuwarden
Leeftijd: 40
Mijn wens

Ik wens de hele wereld heel veel sterke en geluk en rijkdom en dat onze wensen uit mag komen
Commentaar

Ik hoop dat deze week mijn wens uit komt dat mijn man mij belt en dat hij vrij is gekomen wij missen hem vreselijk dat de zaak word geseponeert en dat iedereen hem vergeefd xxxxx amen
Naam: Annechien
Plaats: Leeuwarden
Leeftijd: 40
Mijn wens

Mijn wens is dat justitie en o.m en de rechter commissaris en griffier dinsdag 4 april 2017 brieven krijgen van mij+dat mijn man deze week vrij komt+ zaak seponeren Plies laat het uit komen en dat mn ouders+schoonvader ons ook bij staat van uit boven en iedereen dankjewelxxxxx amen
Commentaar

Laat het uit komen laat mijn brieven helpen dankjewel xxxxx amen
Naam: Annechien
Plaats: Leeuwarden
Leeftijd: 40
Mijn wens

Lieve engelen geert kimpen god jezus mamma pappa schoonvader boeddha laat morgen dinsdag 4 april 2017 mijn man erik woortman mij bellen en dat hij naar huis mag komen en dat de zaak word geseponeert laat mijn wens uit komen dankjewel lieve engelen amen
Commentaar

Laat mijn wens uit komen dinsdag 4 april 2017 dankjewel lieve engelen
Naam: Annechien
Plaats: Leeuwarden
Leeftijd: 40
Mijn wens

Dat Ellie en alfred kinderen krijgen dit jaar en dat ze geluk vinden in en met elkaar en dat wij rust krijgen door hun en dat wij met spoed een huis krijgen met ze drieën van elkien en rust ook door familie en buren en instantie bedankt engelen amen
Commentaar

Laat vrede op aarde komen voor iedereen amen
Naam: Annechien
Plaats: Leeuwarden
Leeftijd: 40
Mijn wens

Lieve engelen help mij en laat mijn man met spoed vrij komen dankjewel
Naam: Annechien
Plaats: Leeuwarden
Leeftijd: 40
Mijn wens

Mijn wens is dat de engelen mijn man vrij krijgt deze week en dat het super goed gaat met mijn 2 zonen en mij zelf dankjewel amen
Commentaar

Dankjewel engelen
Naam: Annechien
Plaats: Leeuwarden
Leeftijd: 40
Mijn wens

Mijn wens is dat de hele wereld vrede heeft en dat mensen meer na hun zelf kijken inplaats naar een ander dankjewel amen
Naam: Annechien
Plaats: Leeuwarden
Leeftijd: 40
Mijn wens

Lieve engelen laat mijn man met spoed vrij en dat wij geen verdere problemen krijgen dankjewel xxxxx amen
Commentaar

Laat mn man vrij alsjeblieft xxxxx amen
Naam: Annechien
Plaats: Leeuwarden
Leeftijd: 40
Mijn wens

Lieve engelen ik roep jullie nu aan, laat mijn man alsjeblieft deze week vrij dankjewel amen
Commentaar

Laat mijn wens uit komen alsjeblieft
Naam: Annechien
Plaats: Leeuwarden
Leeftijd: 40
Mijn wens

Lieve engelen ik roep jullie nu aan, laat mijn man alsjeblieft deze week vrij dankjewel amen
Commentaar

Laat mijn wens uit komen alsjeblieft
Naam: annechien
Plaats: leeuwarden
Leeftijd: 40
Mijn wens

Lieve engelen ik roep jullie nu aan laat mij vandaag donderdag 6 april 2017 o.m en de rest bellen en laat ze de zaak seponeren en laat mijn man erik woortman vrij komen ik dank jullie xxxxxx amen
Commentaar

Laat vandaag geluks dag worden dankjewel xxxxxx amen
Naam: Annechien
Plaats: Leeuwarden
Leeftijd: 40
Mijn wens

Lieve engelen laat advocaat mij bellen voor 6 uur vanavond vandaag vrijdag 742017,met goed nieuws over mijn man erik woortman dat hij vrij komt xxxxx Annechien woortman pasveer amen
Commentaar

Sta ons bij amen
Naam: Annechien
Plaats: Leeuwarden
Leeftijd: 40
Mijn wens

Lieve engelen ik roep jullie nu aan en laat mijn wensen uit komen wat ik elke dag 2x op zeg met kaarsjes aan,laat grootste wens uit komen deze week o.m en rechter en justitie zaak van mijn man seponeren en dat mijn man vrij komt deze week met spoed Dankjewel xxxxx amen
Commentaar

Dankjewel dat mijn wensen worden verhoort en uit komt Dankjewel xxxxx amen
Naam: Annechien
Plaats: Leeuwarden
Leeftijd: 40
Mijn wens

Ik roep nu de engelen op,Dankjewel dat mijn wens is uit gekomen dat ik vandaag al 1 week zonder drank ben,ben heel trots op jullie en mij zelf zonder jullie kracht had ik het niet gered Dankjewel xxxxx amen
Commentaar

Ik ben jullie dankbaar Dankjewel xxxxx amen
Naam: Annechien
Plaats: Leeuwarden
Leeftijd: 40
Mijn wens

Ik roep de engelen aan,ik hoop uit de diepste van mijn hart dat alle mensen op aarde liefde vrede kracht en eten en drinken en gezondheid krijgt,mensen met ziekte wens ik veel kracht liefde posetietyd en geen pijn,mensen met armoe wens ik dat na regen zonneschijn en mensen met verdriet en pijn geef ik veel kracht en steun dat wens ik Dankjewel xxxxx amen
Commentaar

Dankjewel xxxxx amen
Naam: Annechien
Plaats: Leeuwarden
Leeftijd: 40
Mijn wens

Ik roep iedereen op van uit de hemel die mij en mijn man en zonen bij staan en die ons helpt zo dat wij van af vandaag maandag 1042017 mijn man zijn zaak laat seponeren door justitie en rechters en politie en o.m en dat hij van af vandaag weer bij ons komt wonen en alles goed komt,en dat zijn advocaat vandaag a morgen belt na mijn man en met goed nieuws dat de zaak is gedeponeerd dat is mijn grootste wens nummer 1 Dankjewel xxxxx amen
Commentaar

Dankjewel dat mijn grootste wens uit komt xxxxx amen
Naam: Annechien
Plaats: Leeuwarden
Leeftijd: 40
Mijn wens

Dankjewel lieve engelen dat mijn man weer bij ons thuis komt uit de gevangenis deze week en dat iedereen die ik brieven heb gestuurt zaak seponeren dankjewel xxxxx amen
Commentaar

Dankjewel dat mijn wensen uit komen Dankjewel dat alle mensen op aarde eten en drinken en liefde krijgen xxxxx amen
Naam: annechien
Plaats: leeuwarden
Leeftijd: 40
Mijn wens

Lieve God ik vraag uw om raad. Help Mij om mijn. Wens uit te laten komen vandaag dinsdag 11/04/2017 laat telefoon of brief komen dat mijn man vandaag. Vrij komt dankjewel xxxxx amen
Commentaar

Zaak seponeren en schorsing dinsdag 11/04/2017 dankjewel xxxxx amen
Naam: annechien
Plaats: leeuwarden
Leeftijd: 40
Mijn wens

Dankjewel voor huis. En werk. Xxxxx amen
Commentaar

Dankjewel voor alles. Dankjewel voor mijn wensen bij te staan xxxxx amen
Naam: Annechien
Plaats: Leeuwarden
Leeftijd: 40
Mijn wens

Lieve god Dankjewel dat ik werk heb gekregen en een andere huis Dankjewel dat ik vandaag al 10 dagen van de drank af ben Dankjewel dat uw bij ons staat Dankjewel voor alles xxxxx amen
Commentaar

I love god xxxxx amen
Naam: Annechien
Plaats: Leeuwarden
Leeftijd: 40
Mijn wens

God ik heb een vraag aan uw,zou uw vandaag woensdag 1242017 mijn gelukt dag laten uit komen zaak seponeren van mijn man en dat hij van af vandaag weer thuis mag komen Dankjewel xxxxx amen
Commentaar

Seponeren de zaak en mijn man thuis komen Dankjewel xxxxx amen
Naam: Annechien
Plaats: Leeuwarden
Leeftijd: 40
Mijn wens

Ik wens iedereen op aarde heel veel geluk rijkdom liefde respect eten en drinken toe Dankjewel xxxxx amen
Commentaar

Dat wens ik iedereen toe Dankjewel xxxxx amen
Naam: Annechien
Plaats: Leeuwarden
Leeftijd: 40
Mijn wens

Lieve God,zeg het maar,ik ben bereid alles los te laten en alles te doen,maar laat me op de één of andere manier weten welke kant ik op moet,xxxxx amen
Commentaar

Ik heb 2 wensen 1 erik vandaag thuis donderdag 1342017,2 dat o,m+justitie+politie+rechters zaak seponeren donderdag 1342017 xxxxx amen
Naam: Annechien
Plaats: Leeuwarden
Leeftijd: 40
Mijn wens

Lieve god'mijn complimenten naar uw toe,Dankjewel dat ik werk heb,Dankjewel dat we andere huis hebben,Dankjewel dat ik vandaag 11 dagen van drank af ben,Dankjewel voor uw steun en kracht,Dankjewel dat mijn wensen uit zijn gekomen ook vandaag 1342017 Dankjewel xxxxx amen
Commentaar

Dankjewel voor uw steun en toeverlaat en het vertrouwen xxxxx amen
Naam: Annechien
Plaats: Leeuwarden
Leeftijd: 40
Mijn wens

Ik wens iedereen op aarde een fijne goede vrijdag,en fijne weekend xxxxx annechien
Commentaar

Vrede met elkaar xxxxx amen
Naam: Annechien
Plaats: Leeuwarden
Leeftijd: 40
Mijn wens

Lieve god,ik doe een wens voor mijn man erik woortman dat hij vrij mag komen voor dinsdag en dat zijn zaak word geseponeert Dankjewel xxxxx amen
Commentaar

God zij met ons xxxxx amen
Naam: Annechien
Plaats: Leeuwarden
Leeftijd: 40
Mijn wens

Lieve god ik wil uw recht uit mijn hart bedanken dat ik vandaag al 12 dagen van de drank af ben,en dat wij een andere huis krijgen en dat ik werk heb gekregen en voldoende hulp krijg via ggz en v,nn en maatschappelijkewerk en natuurlijk van uw Dankjewel xxxxx amen
Commentaar

God zegen mij almachtige xxxxx amen
Naam: Annechien
Plaats: Leeuwarden
Leeftijd: 40
Mijn wens

Dat het goed gaat met mijn man en mijn 2 zonen en dat we weer worden herenigd met spoed thanks xxxxx amen
Commentaar

God onze lieve vader in de hemel xxxxx amen
Naam: Annechien
Plaats: Leeuwarden
Leeftijd: 40
Mijn wens

Hem,(god de vader,jezus christus de zoon en de heilige geest) ik wens 3 dingen,1- seponeer de zaak dinsdag 18_04_2017 van mijn man erik pasveer woortman,2-laat hem dinsdag thuis komen,3-vergeef ons in al onze fouten Dankjewel amen
Commentaar

Dankjewel dat het uit komt en dat je ons helpt met onze leven en dat je ons hebt vergeven dankjewel amen
Naam: Annechien
Plaats: Leeuwarden
Leeftijd: 40
Mijn wens

Hem(god de vader,jezus christus de zoon van heilige geest)ik wens dat iedereen op aarde gelukkig en gezond en liefde en respect krijgen dankjewel amen
Commentaar

Dat meen ik uit de diepste van mijn hart amen
Naam: Annechien
Plaats: Leeuwarden
Leeftijd: 40
Mijn wens

Hem(god de vader,jezus christus de zoon en de heilige geest) wens seponeren en thuis komen dinsdag 18-04-2018 amen
Commentaar

Thanks amen
Naam: Annechien
Plaats: Leeuwarden
Leeftijd: 40
Mijn wens

Hem,(god de vader,jezus christus de zoon en de heilige geest) ik wens iedereen in de hemel op aarde fijne paasdagen amen
Commentaar

Amen
Naam: Annechien
Plaats: Leeuwarden
Leeftijd: 40
Mijn wens

Hem(god de vader,jezus christus de zoon en de heilige geest) laat alsjeblieft 2 wensen uit komen en sta ons bij dinsdag 18_04_2017 1 strafzaak seponeren en 2 laat mijn man vrij dinsdag 18_04_2017 Dankjewel amen
Commentaar

Seponeren mijn man vrij dinsdag 18_04_2017 Dankjewel amen
Naam: Annechien
Plaats: Leeuwarden
Leeftijd: 40
Mijn wens

Dat iedereen op aarde fijne passen heefd Dankjewel amen
Commentaar

Vrede op aarde Dankjewel amen
Naam: Annechien
Plaats: Leeuwarden
Leeftijd: 40
Mijn wens

Lieve god,ik wil uw Bedanken voor alles qwa vandaag 15 dagen van de drank af,nieuwe huis gekregen en we hebben nu van bepaalde instanties hulp,ik heb werk gevonden,nu heb ik nog 2 wensen 1 dat mijn man morgen dinsdag 18_04_2017 vrij komt 2 dat zijn zaak word geseponeert dinsdag 18_04_2017 laat dinsdag 18_04_2017 geluks dag worden van mijn man en mij zelf en mij 2 zonen zo dat we met zijn allen nieuwe toekomst kan op bouwen Dankjewel xxxxx amen
Commentaar

SEPONEREN ERIK VRIJEN NAAR HUIS DINSDAG 18_04_2017DANKJEWEL XXXXX AMEN
Naam: Annechien
Plaats: Leeuwarden
Leeftijd: 40
Mijn wens

Lieve god ouwens de hele werold vrede liefde kracht hoop en rijkdom Dankjewel xxxxx amen
Commentaar

Amen
Naam: Annechien
Plaats: Leeuwarden
Leeftijd: 40
Mijn wens

Dat iedereen van de hele werold gezegen passen heeft gehad en vandaag ook,ik wens dat milton en mijn zoon noah hele goeie toekomst krijgen qwa school afmaken werk geluk liefde respect en geld laat milton binnen deze week geld krijgen van socialedienst xxxxx amen
Commentaar

Dat meen ik xxxxx amen
Naam: Annechien
Plaats: Leeuwarden
Leeftijd: 40
Mijn wens

Lieve god mijn Wens dat jullie mijn gebed elke dag horen van smorgens en savons en dat jullie morgen de zaak seponeren van mijn man dinsdag 18_04_2017 en dat mijn Wens uit komt seponeren en erik thuis komen morgen dinsdag 18_04_2017 en dat jullie in de hemel rust liefde en vreugde hebben Dankjewel xxxxx amen
Commentaar

Amen
Naam: annechien l
Plaats: leeuwarden
Leeftijd: 36
Mijn wens

Mijn wens is dat mijn ex me vandaag smst en dat ik bij hem mag komen vandaag zondag 25 augustus dankjewel dat mijn wensen uit komen dankjewel en laat mensen over de hele werold weer kracht en liefde en licht van god krijgen dankjewel xxxxx amen
Commentaar

Dat mijn wensen uit komen en dat god en mamma alle engelen in de hemel en op aarde me bijstaan en dat mijn ex me smst vandaag en dat ik bij hem mag komen xxxxx amen
Naam: annechien l
Plaats: leeuwarden
Leeftijd: 36
Mijn wens

Lieve god allah mamma alle engelen ik heb jullie een brief geschreven met mijn gezegde en wensen van af maandag 26 augustus tot zondag 1 september ik vraag jullie paar wensen uit laat komen daar om roep ik jullie nu per direckt aan en elke avond mijn gebed en wensen aan te horen,wensen zijn dat ik weer me houden van en geluk en me zelfvertrouwen en me posetieve gevoel en gedachten terug krijg + zelfstandig word qwa alles en dat ik posetief verander ook mijn 2 zonen dankjewel 2 de wens dat ik mijn ex ff hele week met rust laat en dat hij mij zelf smst en in zijn whatsapp doet en dat ik hem vrijdag avond zie en bij hem slaap dankjewel 3de wens dat mijn ex al zijn negatieve gevoel en gedachten uit zijn buik hoofd en hart over hem en mij kwijd raakt + posetieve gevoel en gedachten over ons terug krijgt in zijn hoofd hart en buik en dat het goed komt tussen ons en dat hij door dat ik posetief verander hij ook posetiever na mij toe groeit en niet meer angst heefd over mij en hem dankjewel xxxxx amen
Commentaar

Dat al mijn wensen uit komen dankjewel xxxxx amen
Naam: annechien pasveer
Plaats: leeuwarden
Leeftijd: 36
Mijn wens

Dankjewel lieve vader in de hemel dat ik zo straks na dokter ben geweest en dat uw mijn wens uit liet komen dat ik via dokter pshyather als hulp krijg en dat ik aankomende vrijdag al terecht kan half 10 sochtents dankjewel lieve vader in de hemel,dankjewel lieve vader in de hemel dat uw mij bij staat met al mijn zorgen pijn verdriet en al mijn moeheid en futloos dankjewel dat uw mij weer sterk en krachtig en posetiever maakt+dat uw al mijn wensen uit laat komen die ik elke avond half 7 a 7 uur op zeg met gebed en met een kaarsjes dankjewelxxxxxx amen
Commentaar

Dankjewel lieve vader in de hemel voor alles qwa mijn verdriet en zorgen en pijn dat uw mij bij staat dankjewel voor al mijn wensen dankjewel voor alles
Naam: annechien"l
Plaats: leeuwarden
Leeftijd: 36
Mijn wens

Mijn wens is dat ik nu ga 1 roken en als ik zo ga bidden met kaarsjes en bid na god en engel dat mijn ex mij binnen vandaag woensdag 21 en voor zondag 25 augustus mij gaat smsen wand het is zo vaag en daar zit ik al paar dagen mee hij doet zijn oude nummer weg om mij en hij smst mij met zijn nieuwe nummer wie kan mij daar meer over vertellen hij blokeert zijn oude nummer om mij en hij smst mij met zijn nieuwe nummer maar als ik hem sms dan negeert hij mij en dat doet zo pijn ik snap dat wel zijn vader ligt op sterven die heefd kanker maar ik wou voor hem er zijn en hem steunen hij is een man hij wilt geen steun bij zijn verdriet wie kan mij vertellen hoe krijg ik contackt met hem en hoe moet ik hem een smsje sturen waar door hij mij terug smst in plaats mij negeert doet me pijn wij konden altyd heel goed met elkaar om gaan en lachen en praten nu in 1 keer negeert hij mij kwam ook door mijn alle gezeur en smsjes en dat benauwd hij maar mijn wens is als ik na hem sms dat hij mij terug smst en dat we weer contackt met elkaar krijgen dat is nu ff mijn enige wens en hoop dat hij mij terug smst en mij niet meer negeert en dat we weer contackt krijgen wie kan mij helpen dankjewel god en engel xxxxx amen
Commentaar

Dat mijn wens uit komt en dat mijn ex mij terug smst en dat we contackt weer krijgen en dat het weer zo word als voor heen ik mis hem plies god en engel laat me wens uit komen dankjewel xxxxx amen
Naam: Annek
Plaats: waarland
Leeftijd: 52
Mijn wens

ik wil plezier in mijn leven, genieten van alles om mij heen, me vrij voelen, mijn eigen keuzes maken, waardoor ik een gelukkig, vrolijk en tevreden mens ben.
ik wil met open vizier de toekomst betreden en mogelijkheden onderzoeken voor een fijne plezierige toekomst.
Naam: anneke
Leeftijd: bijna 50(gerekend vanaf 3 juli)
Mijn wens

Een kerk/mijn kerk: ontmoeting, workshops,kunst,cultuur,levensbeschouwing, leven en stilte.Een team/mijn team:enthousiast,gedreven,luisterend,aanwezig,afzijdig.
Een ploeg/tja..een ploeg:bedreven in het herstellen en restaureren van DE kerk.
Een plek/uw plek: waar iedereen zich thuis voelt.Een hart in een hart.
Commentaar

Leuk initiatief dit wensenboek.!
Naam: anneke
Mijn wens

mijn wens is dat ik van mijn relatieverslaving af kom en dat ik op een normale, gezonde manier een nieuwe relatie aan kan gaan.
Dankzij mijn relatie verslaving blijf ik hangen in een relatie waarin ik niet gelukkig ben met een aan alcohol verslaafde man
Anneke Naam: Anneke
Leeftijd: 57
Mijn wens

Mijn grootste wens voor dit moment is het krijgen van een leuke, harmonieuze (senioren)woning met tuin, waarin het fijn is om thuis te komen. Waar ik mijn energie haal uit het werken in de tuin. Waardoor ik dichter bij mezelf zal komen en daardoor meer voor anderen kan betekenen.
Ik stuur mijn mens het Universum in en wacht vol vertouwen op wat komen gaat.
Naam: Anneke
Plaats: Maarheeze
Leeftijd: 48
Mijn wens

Mijn wens is dat ik de rust blijf bewaren en vertrouwen blijf houden dat mijn praktijk druk bezocht gaat worden door mensen die ik kan helpen ( en zij mij).10 januari ben ik van start gegaan met praktijk Mimaro (www.mimaro.nu),afgelopen week is het openingsfeest geweest, dit was super leuk met veel warme liefdevolle mensen. En dan nu graag nieuwe aanmeldingen en volop aan het werk, het werk waar mijn hart ligt. Oh ja als ik dan toch bezig ben (haha) Ook ben ik eraan toe mijn zielsmaatje te ontmoeten, je bent welkom.

HARTE groet,
Anneke
Commentaar

Luister naar de fluistering van je ziel, open je hart en vooral blijf glimlachen. (heb ik zelf meegekregen van Gerda Maria) daar heb ik veel aan en jij wellicht ook.
Naam: Anneke
Plaats: Maarheeze
Leeftijd: 48
Mijn wens

Ik wens mezelf toe dat ik onvoorwaardelijk vertrouwen blijf houden.
Commentaar

Een liefdevolle dag voor iedereen.
Naam: Anneke
Plaats: Maarheeze
Leeftijd: 48
Mijn wens

Mijn wens is dat mijn moeder niet te veel hoeft te lijden in haar laatste levensfase. Dat ze in rust en vrede weg mag gaan en vooral ook zichzelf vergeven dat ze geleefd heeft zoals ze gedaan heeft. Ik vergeef je en laat de pijn, verdriet en boosheid nu los.Bedankt dat je mij geboren hebt laten worden, dat je was wie je was om mij mijn lessen te laten leren. In liefde, je dochter Anneke ( Met een glimlach zeg ik "tot ziens mam")
Naam: Anneke
Plaats: Maarheeze
Leeftijd: 49
Mijn wens

Dat ik altijd lachend, zingend en dansend door het leven blijf gaan en iedereen op mijn pad met Zonnestralen aan mag raken..........
Commentaar

Voor iedereen die heling en hulp zoekt het volgende gebed uit het boek van Lorna Byrne, Engelen in mijn haar...
Gebed van de helende Engelen
dat van God naar de aarde is gebracht
door de Aartsengel Michael
Laat, o Helende Engelen
... uw hemelse heerscharen
neerdalen op mij
en op al mijn dierbaren.
Laat me de straal van uw
Helende Engelen op me voelen,
het licht van uw Helende Handen.
Ik zal uw Heling laten beginnen
zoals God het toestaat.

Amen
www.mimaro.nu
Naam: Anneke
Plaats: Baarn
Leeftijd: 69
Mijn wens

Dat ik in dit leven nog een soulmate mag ontmoeten.
Naam: Anneke
Plaats: Maarheeze
Leeftijd: 49
Mijn wens

Ik stroom vol van bruisend genot
God
Door mijn aderen vloeit een warme liefdesgloed
Ik laaf mij aan de bron van genezing en overvloed
Ik voel mij goed
Goud
Goddelijk
Ik mag er zijn
Het leven is een festijn
Niets houdt mij meer tegen
Ik ben vrij
Om
Mij
Overal
Te
Bewegen
Ik
Kom
Stralend
Tevoorschijn
In evenwicht
Met
Het
Transparante
Licht.........
Commentaar

Hier kan en mag een ieder zich aan Laven.
Naam: Anneke
Plaats: Maarheeze
Leeftijd: 49
Mijn wens

Mijn "droombaan" vindt mij op het juiste tijdstip....
Hij past bij mijn kwaliteiten, gaven, persoonlijkheid en ziel.

Zo is het zo zal het zijn.
Naam: Anneke
Leeftijd: 51
Mijn wens

Mijn wens is dat iedereen leeft wie hij in wezen is....... Liefde......

Liefs,
Anneke
Naam: Anneke Dekkers
Plaats: Maarheeze
Leeftijd: 48
Mijn wens

Ik open mijn deuren / hart om een ieder te ontvangen die in mijn aanwezigheid wil vertoeven.Om samen vol vreugde, blijheid, liefde en spelend een fantastisch leven te hebben. Te genieten, te ZIJN, te leren en nog veel meer. Wees welkom.
Commentaar

Wees VRIJ, wees WELKOM, blijf spelen en lachen.
Naam: Annelies
Plaats: enkhuizen / Nederland
Mijn wens

Mijn wens is dat alle mensen en alle dieren met elkaar in liefdevolle Harmony leven. Gewoon zijn; dat wat we werkelijk zijn en altijd al zijn geweest; Licht en Liefde. In liefde leven, onszelf en de ander accepteren zoals we zijn.
Van onszelf en de ander houden, zoals we zijn. Werkelijk onbaatzuchtig leren
liefhebben. Dán zal er Vrede Zijn. De levensgevende Energie is Detzelfde in Al dat Is. Al dat Is is één. All dat Is is de Ene.
Dit niet alleen te weten, maar werkelijk beseffen.
Dit te leven....dan zijn we de Liefde die we altijd Zijn en altijd zijn geweest.
Gouden Licht en Liefde voor Al dat Is ♡♡♡

My wish is, tha tall humans an animals shall live together in truh Love and Harmony. Just being that what we really are and always have bin; Iight an Love.
Living in Love, accepting an loving ourselves and others the way we are. Really learning to Love unconditionally. Then there shalll be Peace.
The Life Giving Energy is the Same in Everything that Is. The same Field.
Everything is One. Everythi g is The One.
Not just to know but really being aware of This, to Live This.
Then we are what we always have bin, The Source of where we came out from;
Light ♡ Love ♡ Peace
I am looking forward to That.
Golden Light, Love and Peace for everything that IS ♡♡♡
Naam: annemarie
Plaats: kamperland
Leeftijd: 53
Mijn wens

is,zoals het mij, na een reeks nare gebeurtenissen, toch als het ware is overvallen, een huidige verschrikkelijke depressie, wens ik uit de grond van mijn hart dat deze depressie vanaf nu als sneeuw voor de zon mag verdwijnen! en ik dus vanaf nu geheel bevrijd, weer in balans,evenwicht en harmonie met alles en iedereen, alsook mezelf te mogen geraken en daardoor eindelijk dus weer gelukkig te kunnen zijn.
Annemarie Naam: Annemarie
Plaats: Noordhoek
Leeftijd: 40
Mijn wens

Ik wens dat alle wensen hier uit komen en stuur deze wens NU de Ether,alle beetjes helpen.
Liefs van mij,Annemarie
Naam: Annemarie
Leeftijd: 37
Mijn wens

Naast alle wensen die reeds zijn uitgekomen en waar ik iedere dag weer dankbaar voor ben en ook hard aan "werk",
wens ik dat wij in harmonie, veiligheid en liefde kunnen bieden aan het kind dat binnenkort familie van ons wordt... Ondanks de pijn en het verdriet, een leven leven, dat het waard is geleefd te worden.
Annemarie Naam: Annemarie
Plaats: Goes
Leeftijd: 42
Mijn wens

Helende verhalen schrijven, en daarmee kinderen te kunnen helpen, en mijn project voorlezen aan buitenlandse kindjes vormgeven, in de startblokken zetten.
Naam: AnneMarie
Plaats: Amsterdam
Leeftijd: 41
Mijn wens

22 juni 2003
Een paradijselijk moment aan de atlantische kust in Sierra Leone, het door oorlog en armoede geteisterde land van mijn man.
Amara speelde gitaar en zong: "Let us pray. Gloria. The truth is out there to be revealed".
Ons dochtertje Kadija schommelde in een hangmat.
Even later verdronk Amara op de plek waar hij vroeger zo graag zwom. 'Kabba is dead' kopte de kranten. Hij was een held. Bij zijn begrafenis hoorde je zijn lied 'Rastaman confront it' overal in de straten van Freetown.
Een half jaar later werd onze tweede dochter geboren Amaria Sunshine. En ik wilde doorgaan met het werk, de muziek die Amara deze wereld heeft achtergelaten. De kinderen, Shain band, Studio One pro, in 2005 richtte ik een stichting op Shain foundation, Amara Kabba's legacy from Sierra Leone to the world.

Ik heb al veel geprobeerd en gedaan, gehoopt en vertrouwd, maar ik voel me mistroostig en moe. Wanneer ik me afvraag hoe ik de strijd weer oppak, floept Vrouwenpower van Christine Pannebakker op mijn beelscherm?! Dat zal een teken zijn en ik kan niet anders dan bestellen. Ook de kabbalist heb ik er weer bij gehaald. Het wensenboek. Ik voel me weer geïnspireerd.

22 juni 2013
Internationaal Shain Music festival in Freetown Sierra Leone!!
Commentaar

www.shainfoundation.nl
Naam: Annemarie
Plaats: Amsterdam
Leeftijd: 41
Mijn wens

Dat ik weer kan ruiken!! (ik heb neuspoliepen en daar is niks aan te doen)
Naam: Annemarie
Plaats: Amsterdam
Leeftijd: 42
Mijn wens

Ik wens dat ik binnen zeer korte termijn gezond zwanger raak en een gezond babytje ter wereld breng samen met mijn lieve man.
Naam: Annemarie
Plaats: kamperland
Leeftijd: 54
Mijn wens

Ik wens dat iedereen de juiste weg mag vinden,
bij de persoonlijke zoektocht naar...
dat iedereen op weg daar naar toe...daarbij alle kracht,wijsheid, bescherming en begeleiding mag ontvangen.
Naam: Annemarie
Plaats: Kamperland
Leeftijd: 54
Mijn wens

Ik wens dat iedereen nu de juiste weg mag vinden naar de persoonlijke zoektocht naar...
en dat iedereen op weg daar naar toe, kracht, wijsheid, bescherming en begeleiding mag ontvangen.
Naam: Annemiek
Plaats: Hoofddorp
Leeftijd: 38
Mijn wens

Ik wil een bijdrage leveren om de wereld een beetje mooier maken. Ik wil mensen bewuster maken van de mogelijkheden die ze in zich hebben en de patronen waar ze in vast zitten. Ze laten zien dat ze uit de hektiek van de huidige maatschappij kunnen stappen om meer te genieten van echt belangrijke zaken in het leven zoals contact met de natuur, schoonheid, vrienden, zelfkennis en rust.
Dit is mijn grote levenswens. Daarmee verwant heb ik nu ook twee persoonlijke wensen.

Ik wil uit mijn huidige impasse vandaan en op naar de volgende fase van mijn levensweg! Er moet toch werk voor mij zijn waarbij ik mijn jarenlange analystische bedrijfservaring en honger naar kennis kan combineren met mijn hooggevoeligheid, spiritualiteit en talenten op gebied van communicatie en menselijk advies. Ik wil weer actief zijn en samenwerken met andere bezielde mensen.

En ik wens eindelijk eens een compleet mens te worden door echte diepe liefde te mogen beleven en mij op en top vrouw te voelen. Het alleen-zijn mag niet lang meer duren anders dooft een deel van de levenslust uit.
Naam: Annet
Plaats: Leeuwarden
Leeftijd: 48
Mijn wens

is dat ik in 2011 een andere baan vindt, waar ik me verder kan ontwikkelen en waar mijn kwalitieten worden gebruikt en gewaardeerd.
Commentaar

Ik ben P&O-er van beroep, heb ervaring met adviseren, coaching, loopbaanbegeleiding, training en werken met kinderen i leeftijd 0-13 jaar.
Naam: Annetje
Plaats: oudenbosch
Leeftijd: 44
Mijn wens

Mijn wens....oei oei zoveel zit er in mn hoofd . Maar als ik stil ben komen er een paar woorden op: creativiteit, spelen, samen, maar vooral samen verbindingen maken... Community art centre ja dat wens ik. Dat mijn projecten structureel mensen (kinderen) mogen inspireren en dat we samen kunnen groeien.
Naam: Annette Oomen
Plaats: Amsterdam
Leeftijd: 60
Mijn wens

Ik maak samen met anderen theaterstukken over levensthema’s
De onderlinge verbinding tussen de deelnemers en medeogen naar elkaar toe is leidend.
Naam: Annick
Plaats: Lede
Leeftijd: 34
Mijn wens

Zoals waarschijnlijk velen onder ons heb ik heel veel wensen die ik zou willen waarmaken. Ben momenteel in de goeie richting om het juiste pad te bewandelen en vooral in mezelf te geloven. Mede dankzij een collega en voor mij ook zielsverwant Micheline die me de weg naar jullie website getoont heeft. Ik heb enkele weken geleden een beslissing genomen om mijn leven nog meer te wijden aan dat wat ik juist graag wil. Ik heb ontslag genomen op mijn werk om mij volledig te kunnen ontplooien in mijn bijberoep als Givani consulente. Het pad dat ik ga bewandelen zal niet altijd even makkelijk zijn, maar ik geloof in mezelf en weet dat dit de keuze van mijn hart is. Deze keuze heb ik voor mezelf gemaakt omdat ik niet gelukkig was met mijn job, maar ook voor mijn gezin omdat ik de pedalen aan het verliezen was en mijn dierbaren rondom mij niet de liefde meer kon geven die ze verdienen. Ik heb eindelijk ingezien dat stabiliteit binnen mijn gezin en mijn innerlijke geluk de basis zijn om mijn dromen waar te maken. Mijn grootste wens is dan ook dat ik zal slagen als full time Givani consulente en dat de harmonie binnen ons gezin terug kan keren. Dat ik samen met mijn partner gelukkig en gezond mag zijn en de band met mijn zoontje terug kan versterken zodat ik zie ook hij een gelukkig leven beleeft samen met mama en papa.
Annick Naam: Annick
Plaats: België
Leeftijd: 36 jaar
Mijn wens

Ik wil graag een bloeiende coaching praktijk uitbouwen, waarin mensen zich ondersteund en veilig kunnen ontwikkelen en vanuit die wens wil ik heel graag ook andere mensen de kans bieden en hen opleiden tot duurzame omgang met mensen, met respect voor het individu, zowel in het persoonlijke leven als in het bedrijfsleven.
Naam: annick
Plaats: lede
Leeftijd: 35
Mijn wens

Vanaf nu ga ik elke week mijn wens voor die week plaatsen. Mijn allergrootste wens heb ik al eerder geplaatst en om deze te kunnen bekomen zal ik stap voor stap het proces doorgaan. Week per week ga ik groeien en mijn grootste wens nastreven. Voor de komende week wens ik 6 nieuwe afspraken op mijn agenda te plaatsen en twee nieuwe info te kunnen geven. Mijn wens te kunnen delen met de hele wereld geeft me een fijn gevoel en maakt mijn geloof sterker.
Naam: annick
Plaats: lede
Leeftijd: 35
Mijn wens

Mijn bestelling aan het universum nr 1 van België te zijn in 2010. Samen met Micheline in de top drie te kunnen staan om district Aalst te vertegenwoordigen. Met dank aan Micheline een fijne collega en vriendin die ik draag in mijn hart!
Naam: Annick
Plaats: Hove
Leeftijd: 40
Mijn wens

Mijn wens is om een huis te kunnen kopen en heel veel te kunnen geven en genieten. Ik wens ook dat iedereen gezond mag zijn.
Naam: Annick2000
Leeftijd: 38
Mijn wens

Een succesvol tarotboek schrijven
Naam: anoniem
Leeftijd: 28
Mijn wens

Ik wens helderheid. Helderheid over wat ik nu eigenlijk echt wil in mijn leven. Ik wens nog een dochter, ik wens een heerlijk ruim huis aan zee te bewonen. Ik wens veel anderen te kunnen en mogen helpen, maar wat wil ik nu eigenlijk in de liefde? O. waarvan ik altijd dacht dat hij mijn tweelingziel was en met wie ik nu 10 jaar samen ben, voel ik twijfel voor sinds R. in mijn leven is gekomen. Het gevoel voor hem is zo heftig en gaat maar niet weg, zelfs nu hij al een jaar uit mijn leven is. Ik mis hem en mijn hart huilt, ook al weet ik dat O. een betere man voor mij is, en mij niet zal besodemieteren, en R. waarschijnlijk wel.. waarom kan ik zo dom als een afhankelijk zwak vrouwtje doen. Ik ben juist een sterke krachtige jonge vrouw. Maar als ik aan hem denk ga ik voor gaas.. Hij is vast niet goed voor me, maar het oogcontact.. alsof we elkaar al eeuwen kennen, het gaat zooooooo diep! Maar we zien elkaar toch niet meer, en hebben ook geen contact meer sinds het is uitgekomen een jaar geleden. Ik leef gewoon weer verder mijn leven met O. maar mijn hart huilt, ondanks dat we heel erg gelukkig zijn, spiritueel en dankbaar voor onze 2 zonen, en zoveel andere dingen. Ik wens duidelijkheid en helderheid, en anders inzicht. Help!!! Ik begrijp mezelf niet eens...
Naam: Anoniem
Plaats: Enschede
Leeftijd: 40
Mijn wens

Een leuke creatieve baan waar ik van mijn hobby mij werk kan maken.
Dat we nieuwe,oprechte, vrienden leren kennen.
Dat we gezond en gelukkig blijven.
Dat ik me weer meer kan opstellen voor andere mensen, meer vertrouwen weer krijgen.
Dat we vader en moeder mogen worden van een eigen kindje.
Naam: Anoniem
Plaats: Rotterdam
Leeftijd: 51 jaar oud
Mijn wens

Dat het met de specialistische begeleiding voor mijn mantelzorger en mij beter zal gaan. IK heb schizofrenie, angststoornis, bipolair en paniekaanvallen met lichamelijke klachten. COMING OUT.
Naam: anoniem
Plaats: Rotterdam- Nederland
Leeftijd: 51 jaar oud
Mijn wens

Dat een 7 e en 8e psychiatrische ziekte zich niet doorzet. Gunstig bericht hopelijk as dinsdag van gezondheidscentrum. Goed begeleidingsplan en maatje. Nieuwe uitdaging: fabels.
Naam: anoniempje
Mijn wens

Mijn wens ;
is da tik topmodel wordt :$
ans Naam: ans
Plaats: Velp (gld)
Leeftijd: 62
Mijn wens

Mijn wens is : een bloeiende eigen praktijk waarin ik mensen begeleid bij het vinden van hun levensmissie, door middel van het Talentenspel.
Commentaar

Mijn missie is : mensen helpen zuiver goud in zichzelf te vinden. Ik begeleid intuitief,vanuit levenservaring, met aandacht, humor en mijn hele hart.
Naam: Ans
Plaats: Tilburg
Leeftijd: 64
Mijn wens

Mijn grootste wens is om ooit nog te weten te komen waar mijn vriend, die sedert 1964 vermist is terug te vinden. Of er ooit achter te komen wat er gebeurd is. Deze wens koester ik al héél lang. Tot nu zijn al mijn zoektochten op niks uitgelopen.
Naam: Ansong
Leeftijd: 42
Mijn wens

ik wil heel graag bruisen van energie zodat ik alle rollen die ik heb en wens optimaal kan vervullen en persoonlijk kan groeien en bloeien.
Naam: antonio
Plaats: veluwe
Leeftijd: 46
Mijn wens

mijn al lang gekoesterde wens is de volgende; Niet meer hoeven werken om zodoende alle ruimte, vrijheid en tijd te verkrijgen om ademhalingscoach en (opnieuw)schrijver te kunnen zijn.
Commentaar

Mijn toevlucht, en mijn vesting
Mijn God, op wie ik vertrouw...
Naam: Arinka
Leeftijd: 38
Mijn wens

Mijn wens is dat iedereen mijn boek Maatschappijn wil lezen.
Naam: Arjan
Plaats: Elshout
Leeftijd: 44
Mijn wens

Gelukkig worden met mijn huidige vriendin en haar kinderen. Hopelijk hoeven we niet lang te wachten om bij elkaar te zijn.
Naam: Arjan
Plaats: Elshout
Leeftijd: 44
Mijn wens

Ik wens dat ik de rust mijn lijf terug krijg, zodat ik geen domme fouten maak.
Naam: Arjan
Plaats: Elshout
Leeftijd: 44
Mijn wens

De liefde die in mijn hart zit, in de toekomst aan diegene te kunnen geven waar mijn liefde voor bedoeld is.

Ik heb de ware ontmoet enige maanden terug, nu is mijn wens dat zij ook ziet dat ik de ware ben.
Naam: Arjen
Plaats: Meldert
Leeftijd: 36
Mijn wens

Wel, op 11 september ga ik naar een infosessie voor een job bij de NMBS als verkeersinfo bediende. Ik hoop in al selectie's te slagen en in de voetsporen van mijn vader en grootvader te treden.
Naam: Arlena
Plaats: Buitenland
Leeftijd: 38
Mijn wens

Ik wil terug naar Nederland.
Commentaar

Ik ben een aantal jaar geleden naar het buitenland verhuist, heb een paar jaar heel hard geprobeerd het naar mijn zin te krijgen en te 'settelen', maar heb uiteindelijk aan mezelf en vervolgens de buitenwereld moeten toegeven dat ik eigenlijk vreselijke heimwee heb. Ik wil dus terug naar Nederland. Probleem is echter dat mijn man ziek is en we dus voorlopig niet kunnen verhuizen.
Naam: Armand
Plaats: Nuenen
Leeftijd: 40
Mijn wens

Ik wens een financieel goed lopende fysiotherapie praktijk op een prachtige locatie in Nuenen.
die mij extra geld en tijd oplevert zodat ik mijzelf verder kan ontwikkelen als cranio-sacraal therapeut,osteopaath, coach/trainer lichaamswerk,goede vader en liefhebbende man.
Artleg Art Naam: Artleg Art
Plaats: Arnhem
Leeftijd: 50
Mijn wens

a de 7 magere jaren komen de 7 vette jaren.
Nog vijf maanden, dan is het zover.
De Ertl is nabij, deze zal mij verlossen.
Ik ga heen en loop, ik loop de 7 vette jaren in.
Commentaar

Zij die sterk zijn kunnen zich zwak opstellen.
astra Naam: astra
Plaats: suriname
Leeftijd: 38
Mijn wens

Dat mijn magische dagboek waarin ik al mn verlangens en verwachtingen dagelijks opschrijf, zeker uitkomen.
Naam: Astrid
Plaats: Haarlem
Leeftijd: 48
Mijn wens

Door de lezing van Geert stap ik nu over mijn eerste drempel: nl. mijn wens uiten en hier neerzetten.
Mijn wens is om een nieuw tijdschrift uit te geven. Een tip van de sluier: het betreft een stijl in wonen wat ook voor velen een lifestyle is. Dit tijdschrift wordt anders dan alle andere woon- en lifestyle-uitgaven. Deze bestaat nog niet. De filosofie achter dit blad is dat deze stijl heel veel warmte en harmonie creeert en dat mensen door dit blad op ideeen worden gebracht om dit ook in hun woonomgeving toe te (laten) passen. Je creeert dan een thuishaven die je rust, geluk, kortom een heel fijn gevoel geeft. Ik heb al het een en ander uitgewerkt, maar er komt veel bij kijken. Wie heeft er tips? Het zou toch zo mooi zijn als het binnen een jaar in de winkels ligt....
Naam: astrid
Plaats: spijkenisse
Leeftijd: 51
Mijn wens

gewoon gelukkig zijn en genieten van stuk voorondanks alles een lange tijd
Naam: astrid
Plaats: antwerpen
Leeftijd: 37
Mijn wens

ik wens in die mate het leven te volgen opdat ik voldoende kennis en vaardigheid en mensen vergaar om mijn onewomanshow te maken en voor publiek neer te zetten. dank en liefs aan het universum.
Commentaar

dit is al een zeer oude wens, maar ik was hem compleet vergeten, dank voor het her-inneren :-) dank dat ik weer mezelf mag en durf te worden en zijn
Naam: Astrid
Plaats: Eindhoven
Leeftijd: 45
Mijn wens

Ik wens dat het een gewoonte wordt dat mensen voorbij hun eerste oordeel gaan kijken. De werkelijkheid is vaak anders dan je denkt. Dan kunnen we elkaar pas echt gaan ontmoeten.
Naam: Astrid
Plaats: Haarlem
Leeftijd: 70
Mijn wens

Ik zou een "AANDACHThuis " willen starten voor mensen met een ongeneeslijke
en /of dodelijke ziekte.
Ieder soort ziekte heeft een eigen programma naar wens nodig.
Het wordt gerunt door ervarings deskundigen, en onder steunt zonodig door beroepskrachten.
AstridvanderDoes Naam: AstridvanderDoes
Plaats: Brummen
Leeftijd: 49
Mijn wens

Mijn wens is in Andalusie een centrum op te richten voor mensen die behoefte hebben aan rust, inzicht en ruimte voor zichzelf.
Waar mensen met bijv. een ziekte als kanker door middel van yoga, meditatie, massage en coaching inzicht krijgen in zichzelf. Maar ook voor mensen met een burn-out of anderszins die behoefte hebben aan inzicht.
Het centrum start ik graag met gelijkgestemde mensen.
Naam: attigrib
Mijn wens

Mijn wens is om te schitteren als een diamant. Niet door iets te doen, maar door te zijn schoonheid aan de wereld brengen. In mijn geval andere mensen hoop en vertrouwen geven dat ze dingen voor elkaar kunnen krijgen.
Au3art Naam: Au3art
Plaats: Winterswijk
Leeftijd: 35
Mijn wens

Mijn wensen zijn op creatief niveau...

Al jaren koester ik de wens om een 'roze' theaterstuk te maken. Ik ga graag in roze gehuld en voor mij is de kleur roze een eigen ik geworden. En nu zoek al enige tijd naar een persoon die de piano kan bespelen met emotie, zoals Antony and the Johnsons. Iemand die mijn teksten kan omzetten in een pianostuk waarbij gezongen en gesproken wordt allemaal in het roze.

Het boek dat ik aan het schrijven ben dat deze precies zo wordt wat de bedoeling is van uit het universum.

Dat eindelijk de samenwerking met Björk en Antony Hagerty waarheid wordt.

Dat mijn Column 'de roze bril' in Spiegelbeeld een maandelijkse column wordt en dat het wat verdiensten en meer schrijfwerk mag gaan opleveren.

Dat mijn lief Erik zijn kracht vind en zijn verbinding tussen hart en hoofd mag ontstaan.

En dat onze gezamelijke wens om in New Zealand te gaan wonen nog voor 2012 waarheid mag worden

En nog een wens voor onze 2 kleine kindertjes, Liam dat je mag worden wie jij wilt zijn! En Sofie dat je in je fisieke kracht mag komen te staan en dat je niet meer ziek hoef te zijn!

Veel licht en liefde voor iedereen!
Audrey
Commentaar

Sta voor het eerst met mijn Column de roze bril in het tijdschrift Spiegelbeeld... Had in aprilmijn diepste wens uitgesproken,, een column schrijven en nu in september is het waarheid geworden! Geheel op eigen kracht en hoop zo dat mijn Stuk, Man van Atlantis daarin geplaatst mag worden! Dat zou een hele eer zijn!
Aukje Naam: Aukje
Plaats: Joure
Leeftijd: 52
Mijn wens

Mijn wens is om het kwetsbare jonge kind in het basisonderwijs te beschermen voor de vele eisen die van bovenaf opgelegd wordt. Het kind weer kind laten zijn zodat ze zich in alle vrijheid kunnen ontwikkelen op eigen tempo en eigen niveau.
bovenaf
Commentaar

Ik werk al 30 jaar met kinderen en kan rustig stellen dat dit toch wel mijn passie is. Ik zie steeds meer gestreste kinderen en kinderen die "anders"zijn. De spontane/natuurlijke ontwikkeling van het zeer jonge kind wordt naar mijn idee volledig vergeten en dat raakt mij. Hier ga ik me sterk voor maken.
Naam: Aukje
Plaats: Joure
Leeftijd: 52
Mijn wens

Dit is eigenlijk een vervolg op mijn eerdere wens. Mijn wens is een praktijk op te zetten om kinderen te begeleiden die om wat voor reden dan ook wat vastlopen en daarnaast de ouders bijstaan en begeleiden in de opvoeding van hun kind.
Naam: AureusArgentum
Plaats: USA
Leeftijd: 18
Mijn wens

I fell out of sorts with a friend of mine a couple months back. It's really been bugging me. I wish that she and I will come together again and be friends as we used to. I wish our peace was restored.
Naam: Avalon
Plaats: Emmen
Leeftijd: 47
Mijn wens

Mijn partner en ik zouden graag een klein huisje of recreatiewoning willen hebben om zo goedkoop mogelijk te kunnen leven zodat we het iets ruimer hebben dan nu! Wij hebben alleen zijn wao en meer niet. Dat is onze droom. Er zijn toch nog wel mensen die zoiets hebben en het willen verhuren,lijkt me. Ik zoek me rot.
Wie weet iets voor ons?
heel veel liefs en al het goeds,
Avalon & Gaver
Naam: Awina
Plaats: Westervoort
Leeftijd: 58
Mijn wens

Mijn wens is een liefdevolle relatie met een man die mij gorgeous vindt, mooi van buiten en binnen. Die onvoorwaardelijk van mij houdt en ik van hem. Met wie ik kan lachen en huilen en samen oud mag worden (ooit). Die mij helpt een beter mens te zijn en die ik mag steunen om een betere versie van zichzelf te laten zien, om zo samen de wereld een beetje mooier te maken. Iemand met wie ik op 1 lijn zit, kortom mijn andere helft.

TOP

Delen: