Wensenboek deelnemers / Participants

Archief

Plant een boom

p.appel Naam: p.appel
Plaats: Heerhugowaaard
Leeftijd: 58
Mijn wens

Graag zou ik op een veel intensere en spirituelere manier willen leven ten diepste verbonden en in eenheid met het Goddelijke om vandaar uit dienstbaar te zijn , om Vrede, Liefde, Heling aan de wereld te schenken, en ook om te (s)preken of schrijven vanuit en over Waarheid
Naam: papegaai*02
Plaats: heerlen
Leeftijd: 48
Mijn wens

Hallo, mijn wens is dat al mijn wensen mogen uitkomen. Dat ik heel veel mensen kan helpen om niet alleen geestelijk maar ook lichamelijk in balans te komen.
Dit door uitgebalanceerde voeding, snel en eenvoudig zonder veel poes pas.Wekelijks gratis begeleiding. Mail voor vrijblijvende info.
Naam: papillon
Plaats: heemstede
Leeftijd: 49
Mijn wens

na een fysieke struggeling van nu ruim 6 jaar ik eindelijk de rust mag vinden om mijn passie, kinderen en volwassenen in hun kracht te zetten. het liefst zou ik mij plan, om een nieuwe ontwikkelings-/ontmoetingsplaats voor jong/oud neer te zetten, in 2011 gerealiseerd willen hebben. Dit zou ik helemaal waanzinnig te gek vinden!
Naam: Parel
Plaats: Oss
Leeftijd: 51
Mijn wens

Mijn wens is heel tegenstrijdig. Ik wil graag mijn zielsliefde weer terug in mijn leven hebben op wat voor manier dan ook, maar tevens wil ik mijn zielsliefde los kunnen laten,zodat we verder kunnen op ons pad.
Parvati Naam: Parvati
Plaats: Himalaya
Leeftijd: 53
Mijn wens

Het is van daag mijn 53e verjaardag!Ik ben dankbaar voor talloze mooie en goede dingen in mijn leven, man ,kinderen,Meesters ,Goddelijke Wereld,creativiteit,inspiratie,intuitie,enz.Vandaag wil ik met mijn hele hart een wens hier aan het Wensenboek toevertrouwen,Na zeven jaren van alleen maar financieele zorgen ,die wij niet veroorzaakt hadden ,maar die beruchte firma uit Wognum,we raakten alles kwijt,ons fijne huis,onze vrijheid,drie jaar opgesloten in een bepaalde regeling ,er kwam een breuk met de familie,onze zekerheden, spaargeld .echt alles.Wat volgde was een jarenlang gevecht om te overleven in een wereld waar elke stap die je buiten je voordeur zet keiharde Euro's kost. Tot op de dag van vandaag ,Maar nu wil ik op mijn verjaardag deze wens toevertrouwen aan de kosmos ,mag ik van af deze dag voor altijd en eeuwig verlost worden van dit juk ,deze ballast.en mag alles op een rechtvaardige manier ten goede keren en mogen we vanaf vandaag verder leven zonder slapeloze nachten,angst en zorgen.Maar met voldoende en iets meer middelen zodat we onze echt wens kunnen vervullen,maar daarover zal ik een andere keer uitweiden. Een nieuw levensjaar ,een nieuw leven. Ik zal met mijn hele hart altijd van harte met anderen delen,tijd,aandacht,inspiratie,innerlijke schoonheid.Ik bid ,smeek ,hoop en vertrouw op vernieuwing en verbetering.
Naam: Parvati
Plaats: Schagen
Mijn wens

Ik heb een heel mooie wens,maar doe nu een klein maar wel belangrijk wensje..dat ik kan inloggen op die chat !!!!
Naam: Parvati
Leeftijd: 53
Mijn wens

al zo lang ik me kan herinneren,is het er geweest,dat intense verlangen naar die plek die er in mijn HART altijd al is geweest en ooit eens ergens in NL of wellicht daar buiten werkelijkheid zal worden !De plek is idyllisch gelegen omringd door mooie ,hoge oude bomen,een lange oprijlaan brengt je erheen.Er is een oeroude waterbron op het landgoed ,zodat water geen probleem is.Er staat een landhuis,boerderij of kasteel op.Als ik er aankom zal het meteen duidelijk dat dit de plek is ,zal worden.Het zal een huis,plek zijn waar MENSEN zich welkom voelen.Om zich te vestigen om samen te leven,op een respectvolle ,geinspireerde,liefdevolle wijze.Er zal een mooie moestuin zijn en een fruitboomgaard,een plantenkas waar het hele jaar de prachtigste bloemen kunnen worden geoogst.Er zijn ruimtes voor religieuze bezinning en meditatie.voor spirituele ontwikkling en kunstzinnige activiteiten.De energie komt van de zonnecollectoren of windmolen. Er is ruimten voor dieren om op een natuurlijke manier te leven.Er is een overdekte plaats om vuur te maken ,voor yagams.En een heel mooie universele tempel waar alle religies worrden gerespecteerd.Er is ruimte voor mensen die naar rust en herstel verlangen,of naar een vorm van samen met anderen bestaan waar ze nooit meer eenzaam of buitengesloten zijn,ieders talenten worden gerespecteerd en gewaardeerd,de een kan mooie bouwen ,vormgeven ,de ander mooie schilderen ,,goed tuinieren of kan de technische dingen doen.
Er kunnen kinderen veilig en gelukkig opgroeien,in eenheid met de natuur en met respect voor hun Zijn.Alles klopt in dit plaatje als een prachtige mandala waarin alles in evenwicht is. Ik wil deze prachtige droom plek niet om te HEBBEN ,maar om van ganser harte te delen met gelijkgestemden De tijd gaat snel ,en de droom is een rustpunt in mijn gedachten.het enige punt is hoe wordt dit werkelijkheid ? We zijn vast niet de enigen die met deze gedachten leven,wie iets weet dat interessant zou kunnen zijn in deze context ,die zou willen mee dromen,mee bouwen ,mee ontwikkelen,zou weten hoe we dit van wens werkelijkheid kunnen laten worden,laat het even weten met een reactie ,samen kom je verder,ik ben geen fantast of geen utopist, ik geloof sterk in de kracht van gedachten,en de steun van de Goddelijke Wereld ,engelen en Meesters van Wijsheid,maar ook in de goedheid van de harten van mensen....ik wens iedereen het allerbeste....en wie weet komen we eens samen op die plek.enne o ja alles op het gebied van innerlijke schoonheid vindt daar een plek ,muziek ,kunst,literatuur, poëzie oude wijsheid en tradities........welkom op deze mooie plek, Parvati Namastee
Naam: Pascale
Plaats: zwolle
Leeftijd: 49
Mijn wens

Ik wil graag moed, vertrouwen doorzettingsvermogen om de opleiding therapeut Integrale lichaamsmassage af te maken.
Naam: patchoulli
Plaats: wijlre
Leeftijd: 45
Mijn wens

Ik wens dat mijn kinderen vaker kwamen!!
Naam: Patricia
Plaats: Maastricht
Leeftijd: 37
Mijn wens

Na het lezen van stap voor stap was een van mijn wensen mijn wens hier kenbaar te maken, door allerlei blokkades lukte dit echter niet, ik kon om welke reden dan ook de juiste woorden niet vinden. Een andere wens was het bijwonen van een lezing van Geert en het liefst zsm. Vandaag is mijn wens uitgekomen! Tijdens deze lezing is het gelukt om mijn wens op papier te zetten! Ik durfde het zelfs aan om mijn wens (levensmissie) "en publique" te vertellen! Kort flitste door me heen: "Patries, wat doe je jezelf aan" maar naar een paar verhaspelingen is het daadwerkelijk gelukt, wat een opluchting was dat!

Mijn wens is de beste versie van mijzelf te zijn zodat ik d.m.v. mijn creativiteit er Nu op de goede manier voor mensen te zijn.
patricia Naam: patricia
Mijn wens

Mijn wens is een nog gelukkiger leven met de juiste man...
Commentaar

Met een beetje geduld zal hij vandaag of morgen mijn pad kruisen of heeft hij dat misschien al gedaan??
Patricia Naam: Patricia
Plaats: Maastricht
Leeftijd: 37
Mijn wens

Ik wens dat ik sterk genoeg ben om me op het hiernumaals te blijven focussen.
Patricia Naam: Patricia
Plaats: Maastricht
Leeftijd: 37
Mijn wens

Ik wens dat ik op de juiste manier een luisterend oor/lezend oog mag zijn.
Naam: Patricia
Plaats: Maastricht
Leeftijd: 37
Mijn wens

Ik wens dat iedereen de rust en ruimte vindt om in stilte te kunnen luisteren naar wat zijn/haar hartje wenst! Alleen in die stilte kun je echt horen wat jouw hartje nodig heeft.
Commentaar

Het verstand wil, het hart wenst...
Naam: Patricia
Plaats: Noord-Brabant
Leeftijd: 44
Mijn wens

Ik wens mijn huis te verkopen met genoeg overwaarde, waardoor ik dan ik mijn dorp een ander huis terug wil kopen, zodat ik eindelijk kan beginnen aan mijn eigen leven.
Commentaar

Het huis wat nu nog te koop staat is van mijn ex-man en van mij. Om een "nieuw" leven te beginnen wil ik graag een eigen woning
Patricia Naam: Patricia
Plaats: Merendree, België
Leeftijd: 55
Mijn wens

Verlost zijn van al mijn angsten (genezen van mijn depressie). Mezelf durven zijn. Mijn eigen keuzes maken. Mijn eigen ruimte nemen en die ook laten aan een ander. Opnieuw vreugdevol door het leven gaan en mij vooral niets aantrekken van wat andere mensen van mij vinden. INNERLIJKE RUST, VREUGDE en LIEFDE voelen.
Patrick Naam: Patrick
Plaats: Nijkerk
Leeftijd: 50
Mijn wens

Dat de mens met mildheid naar zichzelf en anderen kijkt en zorg draagt, op zijn of haar unieke wijze, voor de wereld waarin wij leven.
Naam: Patrick Buijs
Plaats: Nijkerk
Leeftijd: 50
Mijn wens

Dat mijn mannencoach praktijk een succes wordt.

www.mannencoachpatrickbuijs.nl
Commentaar

In contacten met mijn cliënten stroomt het volop. Ik geef en ontvang op een gelijkwaardige manier en ik krijg er energie van.
De laatste maanden voel ik mij onzeker, m.n. vanwege het feit dat ik weinig cliënten heb en de financiële consequenties daarvan. Onzekerheid is er in geslopen en dat heeft een verlammende werking op mij. 2 weken geleden kreeg ik van mijn vrouw het boekje Maak goud van je leven. Precies op het goede moment. Ik kan weer verder kijken, dan mij alleen maar te focussen op de beperkende op angst gebaseerde gedachten.
Op je bek gaan hoort bij dit proces. Iets wat ik altijd heb proberen te vermijden..
Graag zou ik ervaringen willen uitwisselen met kleine zelfstandigen om zo elkaar te ondersteunen en te inspireren.
Patty Naam: Patty
Plaats: Amsterdam
Leeftijd: 48
Mijn wens

Mijn wens is dat ik wil weten wat mijn doel is hier op aarde en ik wil dolgraag mijn zielsverwant ontmoeten met wie ik liefde en leuke dingen in het leven mee kan delen.
Naam: patty
Mijn wens

Ik wens een liefdevolle relatie met B! dat we voor altijd trouw aan elkaar zullen blijven,en een fantstische tijd tegemoet zullen gaan!
Naam: Paul
Plaats: het Haagsche
Leeftijd: 55
Mijn wens

mijn wens.............
Zo veel
zo lang als mogelijk...
elke ochtend wakker worden...
met een glimlach...
en genieten...
van alles wat is...
...
samen met mijn partner...
kinderen....
en lieve vrienden
Naam: Paul
Plaats: Rijswijk
Mijn wens

Ik wens een fijne nieuwe woning. De woning is betaalbaar, ruim en licht, rustig en stil, comfortabel en energie zuinig, nabij faciliteiten en natuur en ik heb goed contact met buren. Ik voel me er thuis, kom tot rust, ik ben er graag, mensen komen graag op bezoek en ik ben er blij.
Paul Duinker Naam: Paul Duinker
Plaats: Zoetermeer
Leeftijd: 47
Mijn wens

Ik ben sinds gisteren 3 juni officieel kinder- en jeugdtherapeut. Natuurlijk een heerlijk gevoel om klaar te zijn met een opleiding waar ik zeer veel geleerd heb. Maar ik ga nu verder. En daar heeft mijn wens mee te maken. ik wens namelijk een ruimte te krijgen waar ik mijn praktijk kan gaan draaien. Het hoeft geen grote ruimte te zijn. maar een ruimte waar ik lekker een zithoek kan plaatsen, om terug te kunnen duiken met de kinderen (of hun ouders) om te praten. Een ruimte voor een kast waar ik mijn spellen en tekenspul kwijt kan. Een ruimte waar ik een tafel met 8 stoelen neer kan zetten om op te werken. Maar ook een ruimte waar ik met een groepje kan gaan werken zonder dat we elkaar in de weg hoeven te zitten of te lopen.
Mijn ruimte moet wel door de zon belicht kunnen worden. Een ruimte met een kast die veel laatjes heeft waar je elke keer iets uit kan halen wat een verrassing is.
Een ruimte waar kinderen en hun ouders zich thuis kunnen voelen. Een ruimte waar ik eencomputer kan neerzetten en een tv.
Ik wil een ruimte die licht van kleur is. Ik wil een ruimte die betaalbaar is voor een therapeut die net begint.
Ik wil een ruimte waar kinderen zich welkom voelen. Ik wil een ruimte in een gebouw die in Zoetermeer staat, omdat ik daar wil gaan werken. De ruimte moet makelijk bereikbaar zijn, zodat de ouders het goed kunnen vinden.
Er moet wel wat mogelijkheden zijn (van winkels of een koffiebar ofzo) voor ouders zijn dat ze tijdens de sessies die ik geef ook iets hebben te doen.
ik wil via deze Wensenboek mijn wens in de ruimte schieten zodat het in contact kan komen met de universum.
Naam: Paul.
Plaats: Kerkrade/NL
Leeftijd: 52
Mijn wens

Een volledig zichzelfbedruipend mediteraan gastenverblijf in perfecte harmonie met de natuur,ik zelf ook als gast onder de gasten.
Naam: Paula
Mijn wens

ik wens een jaar van doekracht in liefde voor mezelf !
Naam: Paula
Plaats: Tilburg
Leeftijd: 43
Mijn wens

Mijn wens is dat ik van mijn schrijftalent kan leven en er anderen mee kan verrijken.
Commentaar

Drie jaar geleden heb ik een wens in het wensenboek geschreven en deze is volledig uitgekomen, waar ik zeer dankbaar voor ben.
Paula / Dances with Horses Naam: Paula / Dances with Horses
Plaats: Baarle-Nassau
Mijn wens

Ik zou graag meer mensen en paarden willen bereiken om mijn Reiki-inzicht sessies te geven. Voor paarden voor healing en een betere communicatie (ja je kunt écht met ze praten) en voor mensen om tot innerlijke antwoorden te komen.
Sessies voor paarden kosten 60 euro en voor mensen 80 euro (de sessie duurt ongeveer 2 uur).
Ik geef ook intuïtieve massage, voetreflex-massage, Quantum Touch, Readings, TTouch, cranio sacraal therapie, Integrated Riding Instruction and Integrated Horsemanshipt, workshops en clinics, problem solving en trainingen (voor paarden).
Ook begeleid ik (vooral jonge) mensen op hun levenspad met mijn sessies maar ook bijvoorbeeld mensen met MS o.d.
Zie www.danceswithhorses.nl
paulavb@live.nl
Mobiel +31653838266
Commentaar

Lichtvoetig door het leven te dansen....welk een ongekende onverschilligheid.
Paarden zijn de adem van de wind....laat hun je meevoeren op hun vleugels.
"I could have missed the pain but than I would have missed the DANCE..."
Naam: Paulette
Plaats: Oterleek
Leeftijd: 45
Mijn wens

Ik wil mijn geld verdienen met kaartleggen en begeleiden van mensen met problemen.
Naam: Paulina
Plaats: Middelburg
Leeftijd: 42
Mijn wens

Mijn wens is dat ik een positieve bijdrage kan en mag zijn voor het geheel, en dat mijn spirituele kant zich meer ontwikkelt en ook dat ik een man mag tegen komen waar ik veel mee kan en mag delen.
Iedereen een liefdevol, gezond en magisch 2012 toegewenst!!
Naam: Paulina
Plaats: Middelburg
Leeftijd: 42
Mijn wens

Mijn wens is dat een ieder zijn/haar wensen mag en zal uitkomen; en ik wil graag een lief maatje tegenkomen, en ik wens dat mijn zoon zich goed voelt en vrienden mag krijgen...wens ik ook voor andere kinderen...
Naam: Pauline
Mijn wens

gewoon gelukkig zijn !
Pauline Naam: Pauline
Plaats: Arnhem
Leeftijd: 41
Mijn wens

Ik wens dat het boek wat ik nu schrijf over mijn tocht naar Santiago de Compostella een bestseller wordt waardoor ik de mogelijkheden creëer om mijn andere wensen mogelijk te maken
Naam: Pavel
Plaats: Rotterdam
Leeftijd: 36
Mijn wens

Ik wil een muziekproducer zijn van wereldformaat, gespecialiseerd in electronische muziek.

Ik wil het beste uit eigen en andermans muziek halen, inspireren en geinspireerd worden.

Ik wil een prachtige partner tegenkomen die mij hierbij kan helpen en woor wie ik lief kan zijn en mijn onzekerheden kan tonen zonder me druk te maken of ik nou een watje ben.

Ik wil altijd open kunnen staan voor andermans ideeen, wensen en meningen zonder dat ik daarbij mezelf verlies.

Ik wil angstvrij zijn, de baas zijn over mijn angsten en niet andersom.

Ik wil zijn, doen en helpen.

Ik wil juist gemotiveerd worden door evt moeilijkheden of tegenslagen.

Ik wil elke dag beter worden en dit ook beseffen.

Ik wil elke dag dankbaar zijn.
Commentaar

Met dank aan mijn lieve ouders, vrienden, Geert Kimpen en zijn inspirerende boeken en niet te vergeten mijn toffe kat.

http://vischluft.hyves.nl
http://www.bobsyeruncle.nl
Naam: PeetGron
Plaats: Groningen
Leeftijd: 44 jaar
Mijn wens

Mijn commercieel werk vaarwel zeggen en mijn nieuwe werk vinden/creëren waarbij ik mensen behulpzaam kan zijn. Denk aan bijvoorbeeld (spiritueel) coachen.
Commentaar

Het kwartje viel bij mij bij de vraag wat vond je als kind leuk mooi om te doen wat wilde je graag worden. En dat was kleuterjuf worden lesgeven daar was ik altijd mee bezig denkbeeldig stond ik voor de klas met hele fantasieën eromheen. Mijn vader heeft er indertijd nog stiekem een foto van gemaakt.

Op dit moment zit ik in een baan wat ik met liefde doe maar geen voldoening geeft het is bij een groot bedrijf en ik weet dat ik dit achter me ga laten, tijd voor loslaten tijd voor m'n droom volgen.
Ondertussen zie ik ook om me heen dat er veel mensen zijn die ongelukkig zijn in hun werk en die mensen zou ik willen bereiken om door middel van bijvoorbeeld workshops aan de slag te gaan om uit te zoeken waar zijn/haar passie ligt.
Naam: peetje
Plaats: almere
Leeftijd: 43
Mijn wens

ik wens dat wij zsm kunnen beginnen met het uitwerken en het realiseren van de plannen om totaal zelfvoorziend te gaan wonen en te leven in volledige harmonie met de natuur, waaronder ik alles en iedereen versta, zoals bedoeld vanuit de Bron
Naam: Peter
Mijn wens

Ik zou graag een partner tegenkomen waar ik lief en leed mee kan delen, en waar ik me bij "thuis" voel, en mijn spiritualiteit verder kan groeien en mijn eigen zaak verder kan ontwikkelen
Naam: Peter
Mijn wens

samen gelukkig zijn met Sofie (Laureyns)en samen onze dromen waarmaken !!!!
Naam: Peter
Plaats: Arnhem
Leeftijd: 58
Mijn wens

Samen met mijn partner Irma binnen 1 jaar, dus voor 1 oktober 2011, financieel onafhankelijk zijn.
Peter G. Naam: Peter G.
Plaats: Turnhout
Leeftijd: 41
Mijn wens

Ik wens mezelf een vrouw die volledig bij mij past en waar het heel fijn en intens mee is een relatie te hebben. Samen met mijn (en haar) kindjes een fijn gezin vormen in een sfeervol huis.
Peter G. Naam: Peter G.
Plaats: Turnhout
Leeftijd: 41
Mijn wens

Ik wens dat ik volgende week tijdens de schrijfweek van Geert Kimpen en Christine Pannebakker goddelijke leiding mag vinden en dat mijn verhaal geschreven mag worden vanuit mijn hart en door mijn handen maar geïnspireerd door het hogere, opdat geschreven kan worden wat geschreven moet worden, opdat het een verhaal wordt dat mijn verhaal is maar ook een groter verhaal voor de wereld.
Peter G. Naam: Peter G.
Plaats: Turnhout
Leeftijd: 41
Mijn wens

Ik wens dat 2013 het jaar van de doorbraak mag zijn van mijn kinderen op vlak van hun welbevinden, hun ontdekking van hun groter hart, hun zielstalenten, hun vreugde op aarde... en wens hen veel vriendschappen toe.
Ik wens mijn ex helderheid over haar weg, haar doel op aarde, enorme kracht om die weg aan te kunnen, complete ontplooiing van haar talenten, veel vriendschap en liefde in de vormen die bij haar passen en haar gelukkig maken en succes bij het stoppen met roken.
Ik wens mijn broer de ontdekking van zijn groter hart, zijn zielsopdracht en de moed om die weg te gaan, ik wens hem liefde en vriendschap toe, een goede gezondheid, de ontmoeting van een grote liefde waar partnerschap mee mogelijk is als hij dat wenst.
Ik wens mijn leerlingen een open hart voor de lessen die ik hen wil brengen, een open en groeiend bewustzijn .
Ik wens mezelf leerlingen die openstaan voor mijn verhaal, een succesvol en vreugdevol leven als schrijver, heler en leermeester. Een liefdespartner die nu op dit moment bij mij past en waar ik heel intense intieme momenten mee mag beleven in volle liefde en overgave.
Ik wens vrede in ieders huis en elk hart.
peterstolk777 Naam: peterstolk777
Plaats: Rotterdam
Leeftijd: 48
Mijn wens

Ik wens dat ik eindelijk is wat ga doen, met de talenten die ik heb gekregen.
Dat ik een dezer dagen, de bekende schop onder mijn hol ga krijgen.
En ik wens, dat ik er een week last van zal mogen hebben!
Commentaar

Verder wens ik iedereen niets dan goeds!
Petra Naam: Petra
Leeftijd: 32
Mijn wens

Dat de onvoorwaardelijke liefde die ik voel voor alles wat leeft gedeelt mag worden en gevoeld mag worden door alles wat leeft.
Een instrument te zijn dat vol vertrouwen in het moment levend streefd naar een universeel ideaal waarin de weg ernaartoe mijn doel is en dit gedeelt mag worden.
Commentaar

(Ghandi)
Be the change you wish to see in the world
Naam: Petra
Plaats: Curacao
Leeftijd: 44
Mijn wens

Mijn wens is dat alle stukjes van de puzzel die ik tot nu toe heb gekregen over mijn leven op zijn plaats vallen en dat mijn leven nu de juiste vorm aanneemt waardoor ik een gezellig thuis aan kan bieden voor mijn kinderen financieel sterk genoeg ben om onafhankelijk te leven maar niet de liefde te verliezen die ik nu pas gevonden heb, kortom dat ik weet wat ik wil en dit kan bereiken, om daarmee mijn gezin maar ook de paarden en de kinderen te helpen waar ik mee werk.
Commentaar

Ben op zoek naar mezelf, ben daarvoor zelfs naar Californie gereisd, krijg al stukjes van de puzzel nou het geheel nog
Naam: Petra
Plaats: Purmerend
Leeftijd: 41
Mijn wens

Dat mijn dochter Nova Mae geboren 4 mei jl. snel thuiskomt. 4,5 jaar hebben we op haar moeten wachten. Een dramatische bevalling die ze gelukkig heeft overleefd, zonder hersenbeschadiging. Maar wel verdrietig is dat ze sinds 25 mei jl.in het ziekenhuis ligt met ernstige reflux. Vanaf 28 juni ligt ze voor een second opinion in het Emma Kinderziekenhuis (het is nu 14/7). We hopen dat ze snel weer bij haar papa, mama en haar grote broer mag zijn. We krijgen haar niet genezen thuis, maar hopenlijk wel leefbaar tot de tijd de wonden figuurlijk (ons intense verdriet) maar ook letterlijk (haar slokdarmpijnen) gaat genezen. Op je geboortekaartje stond onze tekst voor jou "pas als je het loslaat, komt het bij je terug, om je hart nooit meer te verlaten". Nova kom naar "huis" voor de 2e keer en nu voorgoed.
Ik hou van je oneindig, eeuwig en onvoorwaardelijk.

Liefs, je mama Petra
Naam: Petra
Plaats: purmerend
Leeftijd: 41
Mijn wens

Enneh... ik zou heel graag de Kabalareis met Geert maken. Ik heb in de vier keer dat ik naar Israel zo'n beetje alles gezien, maar niet wat er in het beeldschone reisprogramma van Geert staat. De kinderarts in het Emma Kinderziekenhuis vindt dat ik goed voor mezelf moet gaan zorgen na alles wat we hebben meegemaakt. Misschien in de toekomst als Nova weer helemaal beter is.

Todah!
Petra Naam: Petra
Leeftijd: 43
Mijn wens

Mijn wens,
Normaal wens ik altijd heel graag iets voor iemand anders, maar nu dus een keer voor mezelf.
En dat is, dat ik goed door mijn scheiding kom, na een relatie van 30 jaar waarvan 21 getrouwd te zijn.
Ik wens dat ik gelukkig word met mijn kinderen in mijn nieuwe huisje, en dat alles voorspoedig mag verlopen....
Naam: Petra
Leeftijd: 30
Mijn wens

Mijn wensen voor de komende twee jaar: mijn eigen praktijk starten en klanten krijgen, naar Australie en daar minimaal een maand rondtrekken met mijn partner en onze twee dochters, een dolfijnenreis maken naar Egypte, Azoren, Bimini of Hawaii en met wilde dolfijnen zwemmen, naar Thailand, Nepal en/of Tibet voor een retraite en rondreis en om eventueel een nieuwe massagevorm te leren en te integreren & genoeg geld om deze wensen en nog meer wensen voor de toekomst te kunnen manifesteren!
Naam: Petra
Plaats: Hardenberg
Leeftijd: 38
Mijn wens

De kinderen van nu en hun ouders begeleiden zodat de kinderen al hun talenten en gaven kunnen ontplooien en benutten.
Mijn andere helft ontmoeten en samen een leven op te bouwen.
petra Naam: petra
Plaats: lommel
Leeftijd: 47
Mijn wens

al lange tijd heb ik de wens om mensen te kunnen healen.
heb cursussen gevolgd in reiki en inwijdingen
voor mezelf om mij op en hoger energie niveau te brengen.maar vond niet echt iets waarvan ik dacht "dat is het"
mijn struikelblok is dat ik ervan overtuigd ben dat het energieniveau vanzelf verhoogd naarmate de trilling verandert in de cosmos.
en toch komen er nieuwe vormen van healingen op mij pad zoals de" reconnection" healing.
kan er iemand mij helpen bij mijn dubbelieuse gedachten of heeft er iemand dezelfde ervaringen gehad die mij hierdoor heen kan helpen,want mijn grootste wens is toch een eigen praktijk in het healen van mensen en dieren.
Naam: Petra
Plaats: Alkmaar
Leeftijd: 75
Mijn wens

Goede gezondheid voor iedereen. Vrede moet toch mogelijk zijn
Naam: Petra Bulte
Plaats: Breda
Leeftijd: 45
Mijn wens

Enerzijds toegroeien naar het licht (en anderen hierin laten delen) en anderzijds mijn seksuele energie (en vrouwelijkheid) laten groeien.
Petra Van Engelen Naam: Petra Van Engelen
Plaats: Essen / België
Mijn wens

Mijn wens is om mijn kunstwerken ( impressionistisch schilderen) meer te laten zien in de buitenwereld d.m.v. Expositie’s of andere mooie gelegenheden.
Petri Naam: Petri
Plaats: Amsterdam
Leeftijd: 52
Mijn wens

Intense liefdesrelatie met zielemaatje/partner die jaren duurt...

Tijdens een biodanzaweek 'De boom van verlangens' heb ik een diep verlangen geuit:

Ik wens je toe dat je met hart en ziel, met heel je lijf en lust thuiskomt bij jezelf, bij je geliefde, bij je gelukkig thuis, bij je passie.

Nog een paar hoekjes omgaan...

Jij bent hartverwarmend lief, sensueel, een keimooi mens, een hart van goud, handen van goud, ik draag je op handen, ik draag je in mijn hart
Naam: pevo
Plaats: Den Haag
Leeftijd: 42
Mijn wens

Uit de financiele problemen komen, een leuke baan waarin ik al mijn creatieviteit kwijt kan en mijn zielsverwant eindelijk ontmoeten om samen met hem en mijn kinderen een mooi leven te hebben.
Commentaar

Ik wens dat dat voor iedereen zijn of haar wens vervult wordt!
Naam: pie
Mijn wens

Mijn wens is om binnen nu en een jaar een eigen boerderij/ranch te hebben in een schitterende omgeving dat ruitervakanties verzorgd voor kinderen, volwassenen, minderbedeelden en gehandicapten. Lekker met mn dieren genieten van het buitenleven, de rust en de ruimte. ik zie het al voor me en wens dat het zo gaat het worden.
Naam: pien
Plaats: amsterdam
Leeftijd: 40
Mijn wens

mijn wens is dat ik mijn depressies achter mij kan laten en weer volop in het leven mag staan, met zin en plezier. en dat de gigantische moeheid die mij steeds overmeestert, me zal verlaten. en als dat niet zo is, dat ik steeds meer in staat ben dit te accepteren of leer begrijpen. ik wens ook dat ik me met de mensen om me heen echt verbonden voel. dat ik de dingen doe die bij me passen. ik wens dat ik op een gegeven moment niet zoveel meer wens, maar dat het wel ok is zoals het is. veel liefs van pien.
Naam: Pien
Plaats: Hillegom
Leeftijd: 48
Mijn wens

Mijn wens is: Dat ik een bloeiende praktijk zal hebben en mijn clienten op een liefdevolle manier weer los kan laten, omdat zij hun innerlijke kracht weer herkennen en daardoor weer kunnen gebruiken. Daarnaast dat ik mijn kinderen een mooie toekomst kan geven.
Naam: Pien
Mijn wens

Ik ga nu goed voor mijn lichaam zorgen en stop met “ troost” eten.
Dat ik hierdoor mijzelf als een waardevol persoon ga zien en van mezelf ga houden
Pierre Naam: Pierre
Plaats: Drachten Nederland
Leeftijd: 51
Mijn wens

Door te schrijven en te vertellen vanuit mijn hart, de lessen uit het leven te halen. Een grote inspirator voor veel mensen. Voorbeeld verhaal "de gelukkige kerstengel"
De gelukkige Kerstengel.

De winter heeft zijn intrede gedaan. Het is koud en guur, de dagen in licht zijn kort.
Het is bijna kerst. Ik rij met mijn auto de straat binnen. Het is half vijf en overal brand er al licht in huis. Als ik mijn auto heb geparkeerd loop ik over mijn tuinpad, naar mijn huis. Wanneer ik de deur open, ligt er post en folders op mijn deurmat.
Ik sorteer mijn post van de folders. Er valt een folder van de stapel op de grond. Op de folder staat een afbeelding van een paar blijde kinderen om en bij de kerstboom. Ik denk op dat moment aan mijn eigen kinderen.
Weet je wat ik doe, ik bel ze even op. Kan ik even horen hoe het nu is.
Ik pak mijn telefoon en toets het nummer in. Het duurt even, hij wordt op genomen.
‘Hallo met Bloeme!’.
‘Dag lieverd met Pappa, hoe is het met je?’
‘Goed’ zegt Bloeme.
‘Hebben jullie het gezellig thuis’, vraag ik aan haar.
‘Ja!, en pappa ik ben kerst engel op school’.
‘Goh wat leuk zeg. Ben je dat al geweest of moet je dat nog zijn?’.
‘Vanavond op school in het kerststukje ben ik kerstengel, kom je ook kijken?’
‘Natuurlijk kom ik kijken lieverd, ik wil dat niet missen hoe jij eruit ziet als engel’.
‘Hoe laat is het vanavond?’ vraag ik haar.
‘ Na het eten ga ik erheen met Mamma’.
‘ Oké, dan zorgt Pappa er ook te zijn. Wat gezellig, ik ben reuze benieuwd’.
‘ Wil Sterre Pappa ook nog even spreken aan de telefoon?’vraag ik aan Bloeme.
Bloeme roept Sterre ‘Wil je pappa spreken?’
‘ Ja, dat wil ik’. Hoor ik Sterre zeggen op de achtergrond.
‘Hier komt Sterre’ zegt Bloeme.
‘Dat is goed, tot vanavond kerstengel van me’. Zeg ik tegen Bloeme
‘Tot vanavond Pappa’.
Sterre neemt de telefoon over en begint lekker uitgebreid te brabbelen wat zij heeft gedaan en heeft meegemaakt.
Het zijn totaal verschillende kinderen. Ieder zijn eigen willetje.
Na een minuut of 5 eindigt Sterre het gesprek met,’ Dag Pappa’.
‘Dag lieve Sterre van me. Ik hou van je!’.
‘Hou van jou!’, zegt ze terug.
‘Druk maar op het knopje van de telefoon’, zeg ik tegen haar.
Ze heeft het niet begrepen en legt de telefoon neer.
Ik kan op dat moment nog horen wat ze zeggen op de achtergrond.
Bloeme verteld haar moeder dat ik ook kom kijken op school.
De reactie van hun moeder, krijg ik niet mee.
Even later verbreek ik de verbinding.

Lekker eten koken voor mijzelf. Het is mijn hobby, en ik heb geleerd van huis uit, goed voor jezelf te zorgen.
Na het heerlijke eten spring ik onder de douche, en kleed mij feestelijk aan voor de kerst voorstelling van Bloeme.


De school van mijn kinderen is dichtbij. Lopend is het nog geen 5 minuten. Buiten branden de lichtjes en staan de kerstbomen te pronken voor de ramen in de straat. Kaarslicht schittert hier en daar in de huizen.
Wat een gezellig tijd is dit toch, denk ik op dat moment.
De ijzige wind raakt mijn ogen. Mijn traanbuisjes gaan vol open te bescherming van de wind.
Op het schoolplein aangekomen, staat een grote kerstboom met lichtjes te branden. Ik kom nog meer in de stemming van de kerst.
Het herinnert mij aan vervlogen tijden van kerstmis.
Wanneer ik de school binnen loop, veeg ik de tranen die over mijn wangen lopen van de kou af met de mauw van mijn jas.
Ik loop de gang door richting de klas waar Bloeme altijd zit.
De klassen zijn schemerig en kleurrijk gezellig versiert, met alles wat met kerst te maken heeft.
Het valt mij op dat ik één van de eerste ben.
Bij de klas van Bloeme aangekomen, staat er een vrouw in feestelijke kleding bij het schoolbord.
Ik vermoed dat zij de juf van Bloeme is.
‘Goedenavond’, zeg ik tegen de vrouw en stel mij voor als de vader van Bloeme.
‘Goedenavond’, zegt de vrouw en stelt haar voor als de juf van Bloeme.
‘Meneer Keijzer, er is maar plaats voor één ouder voor de uitvoering van het kerstverhaal’.
De manier waarop de vrouw mij dit verteld, heeft weinig weg van het kerstgevoel.
Mijn kerststemming maakt plaats voor verontwaardiging.
‘Ik heb het verzoek gekregen van Bloeme, om ook hier vanavond ook aanwezig te zijn, vertel ik de juf.
‘De Moeder van Bloeme is al uitgenodigd en zoals ik u al zei, is er maar plaats voor één ouder’, zegt de juf op een indringende toon.
‘Mevrouw wij zijn gescheiden, voor Bloeme zou het toch fijn zijn als ik er ook bij ben’.
‘Meneer Keijzer’, reageert de vrouw geërgerd,’als wij met alle ouders rekening moeten houden die gescheiden zijn of iets dergelijks, kan de school wel één keer zo groot gebouwd worden in deze tijd’.
‘Scheiden is uw probleem en niet de onze’.
‘U moet dat samen maar oplossen wie er komt’.
‘Ja’, reageer ik, ‘stel dat je nou als ouders beide wilt kijken bij je kind, ongeacht of je gescheiden bent. Wat dan?’
‘Een kind laten kiezen tussen Mamma of Pappa is geen keus’.
‘Meneer Keijzer, Ik ga niet met u in discussie en verzoek u om nu het lokaal en de school te verlaten’.Beveelt de juf.
Op dat moment voelde ik de aarde onder mij weg zakken, verslagen en onmachtig.
‘Fijne avond!’, zei ik vriendelijk tegen de juf.
Ik draaide mij om, om de klas te verlaten.
Daar kwam Bloeme aangelopen met haar moeder.

Wat een prachtmeisje om te zien.
Een engeltje wat neergedaald was op de aarde met als boodschap
“Vrede op aarde”.
Haar ogen straalde van opwinding en geluk.
‘Bloeme wat zie jij er mooi uit!. Je bent een echte engel’, reageerde ik enthousiast.
Haar ogen begonnen nog meer te vonkelen.
‘Ja, ik ben engel in het kerstverhaal’. Zei ze trots, 6 jaar oud.
‘Wat fijn en mooi dat ik dat mag en kan zien’, vertelde ik haar.
Intussen liep moeder door, de klas in.
‘Bloeme ik moet je wat vertellen’.
Ze keek mij aan met haar prachtig stralende oogjes.
‘Ik heb net met jou juffrouw gesproken, en er is een probleempje’,er is geen plaats meer voor pappa omdat het heel druk is in de klas’.
‘Nou lijkt mij het beste op dit moment, dat mamma bij jou blijft en gaat kijken hoe mooi jij engel kunt spelen in het kerstverhaal, en jij pappa verteld als ik je weer zie, hoe het is geweest’.
‘Vind je dat een goed idee?’ vraag ik opgewekt aan haar.
Instemmend knikte zij ja.
‘Je bent ook met mamma gekomen en is het logisch dat je ook weer met mamma naar huis gaat’. Vertelde ik haar, om het leed wat te verzachten.
Ik keek haar aan en zei, ‘Volgende keer gaat pappa met je mee’.
Een dikke kus en een innige knuffel namen we afscheid.

De klas was inmiddels volgelopen met ouders en kinderen.
Bloeme liep de klas verder in, en ik, ik verliet de school met een pijn hart.

Buiten aangekomen keek ik nog even een keer naar de ramen van de klassen.
Een gezellig kersttafereeltje was het zeker om te zien.
De tranen rolde over mijn wangen. Nu niet van de koude wind.
Ik liet mijn tranen de vrije loop.
Door de tranen in mijn ogen, vonkelde de lichtje van de straat en van de huizen, als dansende sterretje om mij heen.
Het leek wel of ik in zo,n bol zat, die je moet schudden met sneeuw of vonkel snippers, en dan weer neer zet.

Bij mij in de straat en mijn huis aangekomen, zag ik mijn kerstboom met de lichtjes aan, die ik had aan gedaan voordat ik weg ging.


Ik opende de deur en voelde de aangename warmte van de kachel al in de gang.
Ik hing mijn jas aan de kapstok en liep naar de woonkamer waar ik op de grote witte bank plaats nam.
Er hing een deken van rust in mijn huis.
Mijn ogen waren droog, en mijn tranen gedroogd op mijn gezicht.
Ik dacht na over het afgelopen half uur.
Wat zag ze er mooi uit… en voelde een glimlach op mijn gezicht.
Ik kreeg het gevoel, het is goed zo.
Voor dit moment is het de juiste beslissing.

De volgende dag belde ik Bloeme op.
Ze vertelde mij blij en enthousiast hoe ze het had ervaren om als engel te zijn.
Enthousiast en blij reageerde ik terug.
Ze had het heel fijn gehad en vond het mooi om te doen, en daar ging het om.
Ik vind als ”ouder” zijn, moet je het geluk van je kinderen of wie dan ook
niet in de weg staan.
Stimuleer ze om gelukkig te zijn. Door hun eigen gevoel van waarde.

Gelukkig zijn is een eigen waarde van een “innig gevoel” en niet iets wat je zo kunt geven.


Pierre Keijzer
Naam: pierre keijzer
Plaats: drachten
Leeftijd: 44
Mijn wens

Mijn wens is de meest liefde volle, getalenteerde, autonome, authentieke, bruggenbouwer te zijn. Dit alles tussen mensen die van plan zijn te gaan scheiden,of in een scheiding verkeren of al gescheiden zijn.Met als doelstelling Perspectief voor een ieder.Er zijn zoveel mensen die daar dagelijks pijn van en over hebben. De meest vreselijke dingen doen uit onmacht.Mijn wens is balans brengen in de situatie`s, evenwicht, mogelijkheden laten inzien, perspectief, scheiden is nieuwe mogelijkheden.een nieuwe weg
Naam: pierre thea
Plaats: Arnhem
Leeftijd: 35
Mijn wens

Ik kom uit Guinee en ben bezig met de opleiding Helpende Zorg niveau 2. Als ik klaar ben met mijn opleiding wil ik: project beginnen in Guinee voor verstandelijk gehandicapten. In Guinee is er voor verstandelijk gehandicapten weinig tot niets. Ik wil een verschil maken voor de verstandelijk gehandicapten in Guinee.
Commentaar

Wie kan me helpen aan contacten, advies, bedrijven, wie met hetzelfde bezig is...
Naam: piet
Plaats: zuid-holland
Leeftijd: 46
Mijn wens

Mijn wens is ons eetcafé uit te bouwen tot een van de best lopende en gerespecteerde eetgelegenheden van de wijde omgeving.
piet melk Naam: piet melk
Plaats: rotterdan
Leeftijd: 60
Mijn wens

tel nooit de dagen, maar laat de dagen tellen.
pieternel Naam: pieternel
Plaats: amsterdam
Leeftijd: 51
Mijn wens

Ik wil alles wat ik in mijn leven heb geleerd en ervaren samenbrengen met de talenten die ik heb. Ik visualiseer daarbij een locatie buiten (helemaal vrij) waar ik met mijn dieren kan bivakkeren en waar ik evenementen kan organiseren voor kleine groepen van max 15 mensen. Een dag workshop op basis van de wetten van het universum, ontdek je verlangen en maak deze zichtbaar. 's avonds een superavond met kampvuur, heerlijk eten, muziek en lachen, genieten, je laten gaan. De volgende dag een creatieve dag in de vorm van een kunstuiting: schilderen, sculptuur of theater. Je emoties en ontdekkingen van de eerste dag op een creatieve manier naar buiten brengen. Ik wil een gevoel van warmte en saamhorigheid creeren in zo'n weekend, dicht bij de natuur maar wel met de aardse geneugten, humor (veel lachen) en passie. Mijn flat in Amsterdam wil ik aanhouden voor de leuke dagen in de stad maar toch wil ik meer en meer op de buitenlocatie doorbrengen. Deur open en de honden lekker naar buiten, ezeltje, geitje, kipjes en varkentje. Heb zelfs al namen voor iedereen bedacht. Als blijkt dat de weekenden succesvol zijn wil ik voor ouders en partners van verslaafden ook dagen en weekenden gaan organiseren op basis van de 12 stappen van het AA programma. Deze zullen naar draagkracht en met donaties vergoed worden maar ik zou heel graag (vanuit mijn eigen verleden) een bijdrage willen leveren aan het tot rust komen van de ziel van allen die veel van iemand houden die verslaafd is. Het AA programma is een spiritueel programma en past uitstekend in onze kennis van de wetten van het universum.
Commentaar

Mijn talent is organiseren, de juiste mensen bij elkaar brengen, een sfeer creëren waarin iedereen blij is, regelen, inrichten, entertainen, gastvrij zijn en alle materiële zaken verzorgen die hierbij horen. Alle vanuit een gevoel van warmte en liefde en het één zijn met elkaar. Ik ben aards, houd van een wijntje en muziek en lekker eten maar ook van diepgang en alles wat te maken heeft met het voor elkaar en onze aarde zorgen. Mijn wens brengt al deze zaken bij elkaar.
Naam: Plukkie
Plaats: Haarlem
Leeftijd: 43
Mijn wens

Ik wens dat ik mezelf kan zijn, gewoon mezelf, zonder dat ik me laat leiden door anderen. Gewoon zelf leiding geven aan mijn leven.
Dat ik weet wat ik wil, doe wat mijn hart me ingeeft precies wat bij mij past. Dat ik tot de goede keuzes kom , zodat ik mezelf kan ontwikkelen tot de persoon die ik werkelijk ben. Puurheid, authentciteit, kracht, energie, creativiteit. Kortom leven en genieten van alles wat ik heb, zie, voel, hoor, proef,ruik, geloof, ontdek, creeer, liefheb.
Liefs Pluk
pocosan Naam: pocosan
Plaats: Hellum
Leeftijd: 34
Mijn wens

Mijn wens is mijn mening durven te geven waar anderen heel sterk zijn op dit vlak, zodat ik kan laten zien waar ik sta in dit leven, en ik niet over me heen laat lopen.
Ik moet leren dat ik ook speciaal ben, maar dat ook kan uiten, en dat durf ik vaak niet.
Ik lijk van buitenaf heel sterk maar diep van binnen ben ik een zacht gekookt eitje.
Waardoor ik steeds weer overspannen raak, door niet meer te weten wie ik eigenlijk ben..
Naam: poesentijger4ever
Plaats: heerlen
Leeftijd: 49
Mijn wens

Dat ik de kracht heb om me van mijn huidige, ongelukkige situatie te bevrijden. Dat mijn zielspartner deze kracht ook krijgt. En dat we dit jaar samen smelten, samen naar amerika gaan in juli 2010, samen de kerstboom versieren in ons huis.We hadden samen een onuitwisbare ontmoeting,3 heerlijke wkn.we hadden hetzelfde leven,ervaringen, ideen, wensen, interresse,noem maar op.We konden elkaar beter in 3 weken dan onze partner naar 30 jaar huwelijk. Universum laat ons voor eeuwig samenkomen, met veel liefde, harmonie en rijkdom zowel letterlijk als geestelijk. Wijs ons de goede weg. Dank u. Veel liefde van poes en tijger ( onze koosnamen voor elkaar )
Commentaar

Wie heeft ook zo'n geweldige ervaring gehad, wie kan ons de kracht toestralen die we nodig hebben? Dank jullie voor de inspiratie die ik op deze site vind, wat een geweldige mensen allemaal.
Naam: poesentijger4ever
Plaats: heerlen
Leeftijd: 49
Mijn wens

Dat ik de kracht heb om me van mijn huidige, ongelukkige situatie te bevrijden. Dat mijn zielspartner deze kracht ook krijgt. En dat we dit jaar samen smelten, samen naar amerika gaan in juli 2010, samen de kerstboom versieren in ons huis.We hadden samen een onuitwisbare ontmoeting,3 heerlijke wkn.we hadden hetzelfde leven,ervaringen, ideen, wensen, interresse,noem maar op.We konden elkaar beter in 3 weken dan onze partner naar 30 jaar huwelijk. Universum laat ons voor eeuwig samenkomen, met veel liefde, harmonie en rijkdom zowel letterlijk als geestelijk. Wijs ons de goede weg. Dank u. Veel liefde van poes en tijger ( onze koosnamen voor elkaar )
Commentaar

Wie heeft ook zo'n geweldige ervaring gehad, wie kan ons de kracht toestralen die we nodig hebben? Dank jullie voor de inspiratie die ik op deze site vind, wat een geweldige mensen allemaal.
Naam: poesinne
Plaats: Varendonk Laakdal
Leeftijd: 53
Mijn wens

Hallo lieve mensen
Mijn wens is voor een stukje al uitgekomen maar wens deze volledig te vervullen.
6 jaar geleden ben ik beginnen dromen van mijn "Zonnedorp". Een opvang vooral voor zwerfpoezen en kansarme dieren. Ik geloofde er sterk in dat iemand in mij zou geloven en mij zou helpen. Zo was mijn wensendroom een grote boerderij met veel groen en bos waar meerdere mensen konden wonen om voor de verzorging van de dieren te zorgen en een gedeelte uit te bouwen tot een bio-hoeve.
Ik zag het groots. Er was alles aanwezig en ik zou het in de vorm van een zon maken. 3 jaar geleden heeft mijn vzw een stuk grond van 7700 m2 gekregen met daarop 2 stallen, een garage en een kleine te renoveren woning (die nu reeds af is) van een antwerpse weldoener. Het is niet mijn grote wensendroom maar toch ben ik er heel heel blij mee. Helaas is ons klein stekje te klein aan het worden en de vraag naar opvang blijft maar binnenstromen. Dus vraag ik jullie, wie kan mij helpen om een grote lokatie in bruikleen te geven of als schenking voor ons goed doel.
Toch ben ik ervan overtuigd dat het universum de juiste mensen op mijn weg zal sturen om mijn groot zonnedorp te crëeren. Wie kan ons hierbij helpen? Er zijn zoveel mooie lokaties die staan te verkommeren. Waarom niet aan een goed doel denken.

WIE HELPT ONS AAN DEZE GROTE LOKATIE VOOR DE VIERVOETERTJES?

Zondag 6 oktober 2013 zijn we aan onze eerste opendeurdag toe en hebben nog nood aan verschillende spulletjes.
-bestek
-koffietassen + bordjes
-glazen
-tuinstoelen en tuintafels
-2 tenten

Is er soms ook iemand die ons kan helpen met een grote en kleine grasmachine, wasmachine, droogkast, grote ijskasten, en computer, camionette? Liefst nog in goede staat.
Dierenvoeding is ook altijd van harte welkom.

Mensen die ons graag komen helpen als vrijwilliger heten wij van harte welkom.

Lieve mensen, onze viervoeters zullen jullie heel dankbaar zijn voor jullie hulp en steun.
We willen zo graag onze diertjes in een rustige omgeving opvangen en gelukkig maken met zoveel mogelijk mensen rondom hen die bewust leven in harmonie met de natuur en hopen dat mens en dier ooit gelijk zullen zijn.

Wel lieve mensen, ik wil jullie nu alvast bedanken voor jullie hulp en steun om mijn wensendroom om de zorg voor dieren en natuur zo goed mogelijk in vervulling te laten gaan.

Lieve groetjes,
Inne
0495/25 47 48
Polleke Naam: Polleke
Plaats: Noord-Brabant
Leeftijd: 46
Mijn wens

Ik wens rust in de communicatie tussen mij en mijn ex-man,en tussen mij en zijn vrouw.
Ik wens benaderd te worden zoals ik hen benader:Rustig,bereid te luisteren en te voelen.
Ik wens dat zij luisteren naar de wens van de kinderen,om papa wat vaker te zien.
Tenslotte wens ik dat het geroddel over mij ophoudt,en dat ze eindelijk eens gaan zien wie ik werkelijk ben:Een moeder met twee kinderen die hen in alles steunt en begeleidt,van ze houdt en hen op de eerste plaats zet.Ik word zo moe van al die negativiteit.Ik knok me te pletter voor mijn kinderen.Wij hebben dat negatieve gedoe niet verdiend.
Naam: postduif19
Mijn wens

Mijn wens: het vinden van een evaluatie methode, waarmee aantoonbaar kan worden gemaakt, wat het effekt is op het bewustzijn van een groep deelnemers aan een magisch spel: te weten: meting van de beginsituatie, voor het spelen van het spel en meting na afloop van het gespeelde spel, de eindsituatie.
postduif19
Naam: Primrose
Plaats: utrecht
Leeftijd: 39
Mijn wens

Ik wens dat ik mijn eigen ik mag, en kan zijn in mijn eigen leven.
Dat ik in mijn huidige bestaan liefde,passie en trouw mag vinden.
Dat ik het zelfvertrouwen mag vinden in mijn dagelijkse bezigheden.
Het mee geven van karakter naar mijn dochter toe.
En dat ik mijn verleden een plekje kan en mag geven waardoor ik ook los kom van schuld gevoel.
Zodat ik mijn eigenwaarde weer vindt.
Commentaar

Ik heb ontdekt door een cursus, positief opvoeden dat ik er als persoon ook mag zijn.
En dat ik dus ook mijn eigen dingen mag doen om op die manier aan mijn kind duidelijk te maken dat ook zei later haar eigen ding mag en kan doen.
Maar ik heb één grote fout gemaakt.
Ik heb in mijn opsessie, het zoeken naar passie gezocht in de verkeerde richting.
Ik was ook zover dat ik mijn eigen huwelijk hierdoor zou opgeven.
Hierdoor ging ik kapot.
Laat ik nu door mijn verdriet en woede op mezelf mijn man, mijn maatje weer terug hebben gevonden.
Hiervoor ben ik dankbaar.
Toch hoop ik dat ik mijn eigen ik ook mag zijn want ook die was ik kwijt in mijn huwelijk.
Naam: Primrose Hilldweller
Plaats: Utrecht
Leeftijd: 38
Mijn wens

Respect krijgen, zelfvertrouwen, zelfstandig zijn, Die dingen meegeven aan mijn omgeving die is zelf niet heb mee gekregen in mijn jeugd.
Los van mijn verleden komen.
Commentaar

Als baby kwam ik ter wereld met een licht vorm van SpinaBifida (open ruggetje).
Dit heeft ertoe geleid dat ik vanaf de 6de klasbasisschool, overging naar het speciaal onderwijs voor lichamelijk gehandicapten.
Vanaf hier heb ik het gevoel gehad dat ik niet die uitdagingen kreeg aangereikt om mij tot volledig mens te kunnen ontplooien, ik werdt afgeremd met de woorden dat kan jij niet want je hebt een beperking.
Het heeft mij gevormd op latere leeftijd tot een vrouw die nu vanuit gaat dat zei nooit dat kan bereiken wat ze graag wilde.
Wonen en werken in Engeland, reizen maken enz.
Ik ben nu huisvrouw en moeder, van een dochter 8 jaar oud, die nu ook in het speciaal onderwijs zit, omdat zei een leerstoornis heeft waarschijnlijk in het autistisch spectrum.
Primus inter pares Naam: Primus inter pares
Plaats: Zuid- Holland
Mijn wens

Mijn wens is dat ik weer bij de mooiste, gevoeligste, liefste en sterkste man mag zijn die ik ken.
Commentaar

Begrijp me niet verkeerd. Hij is er elke dag. Hij zit in mijn hart. Ik voel zijn aanwezigheid, zijn verdriet, zijn geluk en zijn lichaam tegen het mijne. Eigenlijk is dat al meer dan waar ik ooit van had mogen dromen, maar ik wil er voor hem zijn als hij mij nodig heeft. Hem alles geven wat ik heb om zo een bijdrage te kunnen leveren aan het mooie leven wat hij verdiend.
Naam: promise
Plaats: Tiel
Leeftijd: 42
Mijn wens

Mijn wens is financiele onafhankelijkheid.
Ik wil graag een miljoenenprijs winnen om mezelf maar ook anderen te helpen. Mijn droom is een soort animal cops op te zetten of een bejaardenhuis waar mensen hun huisdieren mogen meenemen.
Naam: prurple8
Plaats: Maastricht
Leeftijd: 26
Mijn wens

Ik wens dat ik mijn eigen autobiografie kan uitbrengen.
Ik heb behoefte mijn verhaal te vertellen vanuit mijn kracht.
Met dit boek zou ik alles kunnen afsluiten door open te zijn en daardoor niks meer te hoeven verbergen.
Daarnaast zou ik em meer kunnen inzetten om anderen meiden te inspireren en hoop te geven!
Naam: ptrum
Plaats: Eethen
Leeftijd: 35
Mijn wens

Samen met een geweldige groep mensen zijn wij een beleveingsweekend aan het organiseren in november van dit jaar, Bliss Yourself.
Een weekend van ontmoeten, ervaringen opdoen, workshops en genieten. MIjn wens is dat ik heel veel mensen gelukkig kan maken dit weekend en dat het een geweldig weekend gaat worden.

Groet Pauline Trum
www.blissyourself.nl
Naam: Punam
Plaats: Amersfoort
Leeftijd: 37
Mijn wens

Ik zou zo ontzettend graag een lieve man in mijn leven tegen komen.
Naam: Pure
Plaats: Zeveneken
Leeftijd: 37
Mijn wens

een boek schrijven....iets wat ik al jaren wens te doen....
Naam: puurjij! paragnost tanja
Plaats: amersfoort
Leeftijd: 37
Mijn wens

Mijn wens is nu concreet aan het worden. Ik ben sinds kort gestart met mijn eigen bedrijf puurjij.Ik hoop en wens dat ik vele mensen mag gaan helpen met hun eigen dromen te verwezelijken. kijk maar eens op www.puurjij.net

TOP

Delen: