Terug naar het overzicht

Li4nne Naam: Li4nne
Plaats: Emmeloord
Leeftijd: 30
Mijn wens

Ik weet nog niet precies wat ik wil.
Wel weet ik dat ik iets in de "hulpverlening" wil gaan doen, in het alternatieve circuit. Iets waar ik mijn eigen draai aan kan geven, wat niet volgens de boekjes en protocollen moet.
Ik wil hierbij veel rust. Denk dan aan het begeleiden van Hoogsensitieve kinderen, ze de rust kunnen geven die ze nodig hebben. Ze even uit het drukke leven van nu te kunnen halen, even weg van het moeten. Ik heb hier ervaring mee. Heb zelf 1 HSK. Ook heb ik ervaring met eetstoornissen. Ik ben zelf HSP, dus heb ook daar ervaring mee.
Ben alleenstaande moeder van 2 kinderen van 4 en 6 jaar. Ik moet hier dus wel mijn geld mee kunnen verdienen.
Het zou helemaal fijn zijn als ik hierbij mijn tweelingziel tegen zou komen, die dezelfde dromen heeft, om het samen waar te kunnen maken.
Ik weet niet eens of ik voor mijn droom in Nederland wil blijven, aangezien ik steeds meer weerstand begin te krijgen tegen het drukke leven en de dingen die er van de mensen verwacht worden. En dus ook van de kinderen.
Alleen zou dat iets lastiger worden, aangezien mijn kinderen hun vader hier hebben wonen.
Naam: Gerda Maria
Datum: 25 maart, 10u15
Reactie: Lieve Lie4nne,

Ik heb jouw wens meermaals herlezen.
Om het niet precies te weten kan jij het toch al vrij precies uit de doeken doen vind ik hoor.

Vanuit eigen ervaring zou ik het volgende willen schrijven.
Laat het HSP-er zijn met een Bevrijdend LachSalvo los en DURF weer Alles te zijn wat je Altijd al was.
DURF vanaf NU de Universele Talenten-Bank te ZIJN... Jij BENT Alles, ook datgen wat je buiten jezelf waarneemt of ervaart en Jij KAN Alles wat anderen kunnen!
Het is een kwestie van daar heel Bewust in te GELOVEN!
Besef dat JIJ en niemand anders ervoor kiest Welke Eigenschappen en/of Talenten Jij wenst te tonen aan de rest van de Universele Talenten-Jagers.

JIJ stuurt met Jouw Gedachten-Intenties Impulsen uit naar de Droom-Realisators in de 'onzichtbare' Micro-Kosmos.
Gedachten zijn Electro-Magnetische Koopkrachten in het Universeel Electro-Magnetisch Shopping Center...
en EUREKA
dat Shopping-Center ben Jij Zelf.

Kijk wat vaker in de Spiegel en Glimlach wat vaker naar Jezelf en anderen want geef toe... Wie zou Jij het Liefst bedienen als iemand in Jouw winkel zou komen?
Juist ja... diegene die Vrolijk, Dankbaarheid en Waardering uitstraalt voor ALLES wat JIJ in de aanbieding hebt.

Wel, de Mini-Mensjes in “Het All-Inclusive Shopping Center van de Micro-Kosmos” zijn ook Gevoelig aan Onze Gedachte-INTENTIES!
Ze oordelen niet maar Leveren EXACT datgene af waar Jij via Jouw Gedachten om vraagt.

Dus... denk Jij in termen van “Ik ben Hoog Sensitief dan trek jij steeds weer Realisatie-Impulsen aan om die Hoge Sensitiviteit te behouden.
Denk Jij in termen van “ik ben autistisch” dan trek jij Realisatie-Impulsen aan ter Manifestatie van hetgeen wij op deze Aarde Autistisch noemen.”
Dat laatste heb ik 'ooit' heel bewust getest.
Ik wist onverwacht geen blijf met mezelf en gaf er na het lezen van een boekje over Autisme en ik besloot om me in te leven in die Autisten-rol en er in mijn omgeving op Grappige wijze Gebruik (misbruik?) van te maken. Ik zei telkens opnieuw dat ze me maar moesten vergeven voor mijn Autistische trekjes. En heel grappig maar ik begon steeds meer typerende Autisten-trekjes bij mezelf te h-erkennen.
Tot ik 'plots' ondervond dat ik ongewild ook weer die HSP-symptomen van weleer begon te vertonen. En toen dacht ik bij mezelf “Nu is het genoeg geweest, ik wil terug naar mijn patroon van Zelfzekere Glimlach Animatrice” en zo geschiedde.

Het klinkt voor vele mensen heel Gek maar wij Kiezen via onze Gedachten ZELF wat we wel of niet wensen aan te trekken uit de Micro-Kosmos-Data-Bank.
Ik ben daar meer dan ooit zeker van omdat ik het telkens opnieuw Test en Ervaar.

De Informatie en/of de Boodschappen die het vaakst door JOUW Gedachte-Gangen razen zijn de Manifestatie-Winnaars van JOUW persoonlijke Leefwereld!

Enfin... ik kan hier uuuuren over door vertellen doch JIJ bent degene die vanaf NU beslist of je hier Spelenderwijs en mét de Glimlach mee gaat Experimenteren of niet.
Indien je een Gratis exemplaar van mijn Glimlach-f-Luister-Code-Schrift wenst te bekomen dan dien je enkel maar een mailtje te sturen en het boekje komt met Veel Plezier Jouw richting uit.
Of je kan bepaalde teksten via internet van mijn website halen... ik claim geen alleenrecht op het Gebruik van mijn Gedachten-Goed omdat ik weet dat Alles toch in veelvoud en Wonderlijk herwerkt weer bij mezelf terecht komt.

Geniet in ieder geval van Jouw 100% Gelijkwaardig ZIJN in dit vernuftige doch knotsgekke Interactief Energie-Spel dat heus niet Toevallig “Het leven” noemt.
Bedankt om mij één en ander in herinnering te brengen, Jouw wens houdt mij Bewust in het Besef van ons Gelijktijdig Leerling-Leermeester-Schap.

En Geloof me, Universeel-Wijd verloopt ALLES PERFECT zoals het bedoeld is!
DURF daarin te GELOVEN!

Geniet dus met Volle Teugen van JOUW Perfecte Rol in ONS Perfecte Spel en maak je om die kinderen geen zorgen want zij zijn de Wonderlijke re-incarnatie van hen die ons reeds voorgingen... een bron van ongekende Wijsheid én Doe-Kracht dus ;-)

DURF je weer een Speels Kind te Voelen!
DURF een Karikatuur van Jezelf te Zijn!
DURF je Aangenaam on-Volwassen te Voelen!
DURF in het Onmogelijke te GELOVEN en laat je Verrassen!
Liefst nog niet Verassen hé ;-)

Liefs en Big Smile van me

Gerda Maria Hendrickx
Glimlach-f-Luisteraar
www.oriconet.com

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: