Terug naar het overzicht

Chateau Naam: Chateau
Plaats: Emmerich
Leeftijd: 53
Mijn wens

Ik ben een zeer goed en succesvolle weddingplanner en heb genoeg bruiloften die ik mag regelen, zodat ik er ook een goede boterham mee verdien. De koppels zijn allemaal heel enthousiast over mijn manier van aanpak en geven veelvuldig referenties door aan andere toekomstige koppels waardoor ik weer meer werken kan en dus meer geld kan verdienen. Ik ga vol overgave en met hart en ziel, om voor ieder koppel weer opnieuw te zorgen dat hun mooiste dag ook werkelijk de mooiste wordt!
Commentaar

Een jaar geleden heb ik hier mijn wens geuit. Nu is mij duidelijk dat dit een voorwens was voor de werkelijke wens, hoewel ik dat toen niet kon weten! Ik heb veel geleerd in het afgelopen jaar, mijn wens van toen is niet uitgekomen, ook niet een klein stukje, maar wel is duidelijk dat mijn pad een heel andere richting op moet gaan! Jammer dat ik dit niet eerder wist, maar ik weet het, alles gaat zoals het gaan moet, ook mijn pad..Grappig is dat inderdaad " Het leven dat is wat gebeurt, terwijl je bezig bent met plannen voor heel iets anders!" Ik heb alle antwoorden uit mijn wensenboek gegumd en begin vol goede moed opnieuw! En " toevallig" op precies hetzelfde tijdstip als vorig jaar terwijl dit boek tot vanochtend nog al die tijd onaangeraakt in mijn kast is gebleven, maar omdat via marktplaats een reactie kwam op een ander boek over de kabbala ( die ik al een tijd te koop heb staan, maar nooit iets op hoor..)zag ik ineens mijn wensenboek weer en wist onmiddellijk dat ik dit nu nogmaals in moet vullen!
Hoe mooi kan het zijn!
Ik wil mijn dankbaarheid ook hier weer uitspreken voor de prachtige dingen die op mijn pad komen en voor de ondersteuning die ik hierin krijg, hoewel ik er later soms pas achter kom..
Verder wens ik dat alle wensen voor iedereen uit mogen komen!
Naam: Gerda Maria
Datum: 20 juni, 13u15
Reactie: Lieve Chateau,

Tja... zo gaat dat nu eenmaal hé, sommige wensen komen direct uit, anderen laten jaren of soms eeuwen op zich wachten ;-)

Voor wat het waard is...
Enkele jaren geleden hoorde ik voor het eerste de volgende woorden:
"Het Leven wordt voorwaarts geleefd en achterwaarts begrepen"

Verstandelijk begreep ik die woorden doch het duurde een tijdje vooraleer ik de essentie ervan doorleefd had via diverse ervaringen.
Sindsdien heb ik ook meermaals gemerkt dat ook het omgekeerde opgaat.
Met name dat:
"Het Leven vaak ook voorwaarts begrepen wordt doch achterwaarts geleefd"

Met andere woorden...
ik heb soms het gevoel dat ik vandaag pas iets voor het eerst hoor, lees of beleef en als ik dan 'toevallig' (toeval is een illusie ik weet het, vandaar tussen '') mijn eigen teksten van jaren geleden herlees dan merk ik dat ik toen reeds exact datgene beschreef wat ik vandaag voor het eerst meende te leren.

Wat ik ondertussen met grote zekerheid weet is dat elke onvervulde wens de voorbode is van een nog perfectere realisatie ervan dan wij ons nu kunnen inbeelden.
We wensen, ervaren of leren niets zomaar.
Alles heeft een Gelijkwaardige en bovendien Constructieve reden van bestaan.
Daar Geloof ik vanuit eigen ervaring meer dan ooit in.

Ik heb geleerd om mijn Glimlach te koppelen aan alles wat mij in de Goed-Gevoel-Flow en/of Win-Win-Flow houdt van Hoop, Vertrouwen, Begrip, Liefde, Aanvaarding, Geduld, Verwondering, Luisteren, Observeren, Inspiratie, Creativiteit, Speelsheid en zoveel meer andere Doe-Kracht en Manifestatie-Pracht fenomenen.
Dus Elke dag opnieuw Focus ik mij Bewust op de Glimlach en Automatisch worden al die wonderlijke fenomenen geactiveerd en/of gewekt uit hun slaap-stand of Lage Frequentie-Positie.

Aanvankelijk koste me dat vrij veel moeite om consequent in die Win-Win-Flow te blijven want er zijn zoveel zaken die ons 'belagen' met Lage Frequentie energie en daardoor ga je hoe dan ook weer dualistisch denken en handelen.
Je gaat onder andere twijfelen aan de haalbaarheid van één en ander dat voordien nochtans héél haalbaar leek.

Punt is dus om jezelf via Glimlach-Communicatie én Win-Win-Gedachte-Kracht in de Hoge Frequentie te blijven, zo behoud je de nodige energie en zo pik je ook sneller bruikbare Informatie te realisatie van Jouw droom.
Het kan zijn dat jij een hele andere weg dient op te gaan doch als jij zelf ervan overtuigd bent dat Wedding-Planner toch jouw ding is dan staat Jou een consequente Hoge-Frequentie-Focus op die Droom voor de boeg.

Als je Glimlacht activeer je de Temporale Kwabben die ook wel de Slaapkwabben worden genoemd.
Het zijn hersendelen die zich aan weerszijden van het hoofd boven de oren bevinden.
In dit gedeelte van de hersenen ligt onder andere ons Lange-termijn-geheugen opgeslagen maar ook ons vermogen tot geloven en het opwekken van visioenen.
Met andere woorden, hoe vaker en hoe langduriger we Glimlachen hoe meer Informatie we kunnen verwerken in een kortere tijdspanne en tegelijk verhogen we ook ons Doe-Kracht-Vermogen.
Omdat we via het Glimlachen beide hersenhelften Gelijktijdig Optimaal benutten geven we de doem-scenario's geen kans meer om de kop op te steken.

Het is allemaal een kwestie van Consequent Vertrouwen = loslaten en ondertussen met een stralende Glimlach Genieten van al het wonderlijke bruikbare dat ook Non-Stop aan Jou wordt gepresenteerd.
Want ook Glimlachen is loslaten, net zoals neuriën, zuchten, roepen, blazen, sporten, slapen enz.
Punt is wel dat je héél Consequent omgaat met de Gedachte-Intenties die je toelaat tijdens en na deze loslaat-technieken.
Want...
Loslaten betekent ruimte of plaats vrijmaken voor nieuwe Inzichten en vermits we in veelvoud met vereende kracht Inzichten en Doe-Kracht aantrekken in functie van hetgeen we via Gedachte-Intenties uitzenden kan jij jezelf ofwel een Energie-Shot dan wel een Energie-Slot bezorgen.

Wie dus doem-denkt zet een slot op noodzakelijke energiewegen die ons bevoorraden van kracht en informatie.
Dan moet die kracht en informatie een omweg maken vooraleer jij kan bevoorraad worden.
Nu is dat in een ruimer kader bekeken helemaal geen slechte zaak want...
alle informatie die jij had willen bekomen pikt onderweg extra informatie op van andere Doe-Denkers en zodoende komt na geruime tijd (kan zelfs meerdere levens duren) jouw Droom-pakket gepakt en gezakt met toeters en bellen in Jouw persoonlijk energieveld terecht.

Het is dus allemaal een kwestie van Vertrouwen, Geduld en nog eens Vertrouwen dat het allemaal nog mooier in orde komt dan Jij je ooit had durven inbeelden.
Ik zeg wel eens dat onze Onvervulde Wensen op Wereldreis zijn en dat ze pas willen landen als wij de Glimlach-Deur wagenwijd openhouden.
Geef toe... als Jij de keuze had tussen blijven hangen waar er Non-Stop plezier wordt gemaakt of landen in een zone waar Turbulentie heerst vanwege twijfel of onzekerheid dan zou je ook nog wel een tijdje blijven rondtoeren hé ;-)
Wel dat doen onze onvervulde wensen dus ook.
Ze hebben kostbare en breekbare Geschenken voor ons mee en ze hebben er genoeg van om door onze dualistische gedachtengang dooreen te worden geschud.

Vandaar dat ik in de Glimlach-Klas ook héél Consequent leer Focussen op hetgeen je WEL wil.
Elke dag opnieuw.
En ook dat je als mens MOET leren om consequent in termen van Liefde en Begrip te leren denken want het ene denken en het andere zeggen dat schept ook behoorlijk wat turbulentie en argwaan in het Universeel Electro-Magnetisch Droom-Circuit.

Ga dus Bewust aan de slag met de Glimlach!
En maak je mooiste dromen waar.
Wat ik kan dat kan jij ook want we worden immers Allen uit 1 en dezelfde Kracht-, Pracht- en Inspiratiebron bevoorraad.
Zeker weten dat er voor Iedereen evenveel overvloed voorradig is.

Dus ik wens het ook Jou toe dat Jouw dromen mooier in vervulling mogen gaan dan je nu voor mogelijk houdt.
Bedankt om ons te verblijden om Jouw openhartigheid.
Ik Geniet alvast op Glimlach-afstand met Jou mee en breng ons opnieuw verslag uit van Jouw belevenissen hoor, je doet er altijd anderen een plezier mee ;-)


Liefs en Big Smile van me

Gerda Maria Hendrickx
Glimlach-f-Luisteraar
www.oriconet.com
Naam: Chateau
Datum: 20 juni, 16u44
Reactie: Wauw, dank je wel voor deze prachtige reactie! Ik begrijp helemaal wat je bedoelt, ik voel het net zo..
Glimlachend worden mijn wensen vervuld!

Hartegroet,
Chateau

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: