Terug naar het overzicht

Claudia Naam: Claudia
Plaats: Wageningen
Leeftijd: 38
Mijn wens

Mijn wens is schrijfster worden. Ik wil een boek schrijven over de ontwikkelingsweg van mensen voor kinderen en hun opvoeders. Een toegankelijk boek dat mensen helpt bij hun zelfontwikkeling en het ondersteunen van de ontwikkeling van anderen.
Vervolgens is het mijn wens dat dit boek de succesvolle basis vormt voor het geven van lezingen, cursussen en coachings.
Naam: Lizz
Datum: 9 juli, 21u21
Reactie: ik ga even bijdehand doen, sorry...

mijn wens is schrijfster zijn.

niet worden, want dan blijf je bezig ;-)
Naam: wizzewaz
Datum: 7 juli, 11u08
Reactie: een mooie wens Claudia. ben je al begonnen?
ik schrijf ook, maar merk dat het lastig om structuur aan te houden. heb met mezelf bepaalde uren afgesproken om te schrijven aan mijn verhalenboek en aan mn blog.
warme groet, Wizzewaz
Naam: Gerda Maria
Datum: 31 juli, 12u10
Reactie: Lieve Claudia,

Wat een herkenbare wens.

Ik sluit me aan bij Lizz.
Het klinkt banaal maar het klopt inderdaad wel dat de wijze waarop je jouw wens verwoord bepalend is voor de wijze waarop jij actief aan de slag gaat om die wens ook daadwerkelijk te realiseren.

Er is echter geen foute of goede manier om er te komen hoor.
Er is enkel de andere manier.
Het is aan jou om uit te vissen op welke wijze jij jezelf het snelst fysiek verenigd ziet met jouw wens.

Blijven Geloven in Jouw talenten dus.
Blijven Geloven dat ook Jij het verschil Maakt (niet 'kan' maken dus maar wel degelijk MAAKT)
Wees hoe dan ook dankbaar voor de overvloed aan kansen die ons elk moment opnieuw geboden worden.

Let ook op hetgeen Lizz schrijft wat het aanhouden van structuur betreft.
Leuke teksten schrijven is één, doch blijven boeien op een wijze als geen ander... DAT is volgens mij een uitdaging die je met hart en ziel moet blijven aangaan om ook daadwerkelijk resultaten te boeken waar zowel jij als anderen tevreden mee zijn.
Het is Iedereen gegund, doch niet in een zelfde leven... heb Vertrouwen in het feit dat ELKE stap die je zowel in Gedachten als woord of daad zet, een Constructieve stap is die ook Jou dichter brengt bij de realisatie van Jouw wens.
Je neemt AL je ervaringen mee doorheen je vele incarnaties.
Heb Geduld en wees dankbaar voor de talenten die je tot nu toe reeds mocht benutten.

En als je ooit verlegen zit om Inspiratie of Doe-kracht, Vertrouw dan op de Onuitputtelijke Joker die zich GLIMLACH laat noemen.
Voor één seconde Glimlach gaan er ontelbare zichtbare en onzichtbare potentie-kanalen open.
Hou dus de Glimlach-deur open als je de eindeloze 'helpers' op jouw pad wenst te herkennen zodat je hun potentieel Optimaal te benutten.
Bedank ze met de Glimlach voor bewezen diensten, je hebt geen flauw idee hoeveel nieuwe Doe-Kracht en Inspiratie je er telkens weer voor in de plaats krijgt.

Bedankt om Jouw wens met ons te delen want het heeft mij alvast extra inspiratie en Doe-kracht opgeleverd.

Ik wens bij deze ook Lizz te danken om een aantal wijze en noodzakelijke levenslessen in herinnering te brengen.
Lang leve het Wonderlijke Wensenboek van Geert Kimpen.
Besef ook dat er in ELK van ons de potentie van een geert Kimpen huist.
Besef echter dat ook Geert en alle andere succesvolle schrijvers consequente keuzes hebben gemaakt en consequente inspanningen blijven leveren om tot de huidige resultaten te komen.

Schrijf vanuit je hart en hou ogen en oren open voor bruikbare feedback, ook al zit die soms verborgen in de meest bizarre criticasters.
Elke reactie is een bruikbare reactie als... je ze als zodanig wil of kan aanvaarden.
Elke stap is een Noodzakelijke stap... ook al betekent dit dat we soms vele stappen achteruit moeten doen of tijdelijk ter plaatse blijven trappelen. Laat anderen dan maar voorbij razen, observeer ze met de Glimlach en een Open Mind en leer er spelenderwijs van.

“Het Leven” is een Universeel Experiment dat enkel winnaars kent, daar ben ik meer dan ooit zeker van.
Geniet dus met Volle teugen en een stralende Glimlach van het Eeuwig onderweg zijn in de uitvergrote versie van Jouw innerlijk speelveld.

Succes en Go with the Smile-Flow!

Liefs en Big Smile van me

Gerda Maria Hendrickx
Glimlach-f-Luisteraar
www.oriconet.com
Naam: Huub Fest
Datum: 2 augustus, 16u04
Reactie: Hallo Claudia,
je hebt een wens een boek te schrijven. Gá aan de slag zou ik zo zeggen. Trek een plan en begin. Dat heb ik ook gedaan. 'Gewoon' beginnen en mijn wens(en) zijn in vervulling gekomen. Ik heb inmiddels drie boeken geschreven waarvan het eerste in september een zesde druk krijgt.
En een nieuw boek ik op komst. Kom...vooruit pak je pen en begin. Ik weet zeker dat het word uitgegeven, áls je maar in jezelf geloofd.
Heel veel succes, kracht, liefde en licht toegewenst.
Naam: Susan Brown
Datum: 25 april, 10u06
Reactie: Droom jij van je eigen boek? Wil jij een spannend, mooi, ontroerend, persoonlijk of inspirerend verhaal vertellen? Loop je al lang met een idee rond? Voel je dat dit het moment is om aan de slag te gaan?

Laat je dan nu inspireren door bestsellerauteurs Geert Kimpen & Christine Pannebakker die een week lang jouw persoonlijke schrijfcoach zijn in een adembenemende omgeving in Frankrijk.

http://www.geertkimpen.com/lezing-schrijfweek.html

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: