Terug naar het overzicht

Lieve van den Berg Naam: Lieve van den Berg
Plaats: Hoorn
Leeftijd: 63
Mijn wens

Ik wens dat mijn boek Dikke tranen en transparante geesten isbn 978-90-484-2019-3 door veel mensen gelezen gaat worden.
Het is een boek vol verdriet, emoties, acceptatie, veel liefde en humor en een bijzondere kennismaking met de geestenwereld.
Commentaar

Een spritueel boek waar je als het ware ingezogen wordt. Boeiend van het begin tot het einde.
Naam: Gerda Maria
Datum: 24 augustus, 10u22
Reactie: Lieve Lieve,

Allereerst dikke PROFICIAT met het concretiseren van jouw boek.
Ik weet als geen ander hoeveel inspanningen een fysiek mens daarvoor moet/mag/kan/zal leveren.

Ik ben ook eens op jouw Blog gaan kijken en als Glimlach-f-Luisteraar ben ik uiterst gevoelig voor de zichtbare & onzichtbare interacties tussen alles wat zichtbaar & onzichtbaar LEEFT.
Telkens ik me met jou tracht te verbinden stuit ik op een enorme muur van weerstand en dat wijst er bij mij op dat ook jij je nog niet in Volle Vertrouwen kan of durft open te stellen voor de Perfectie van ons gezamenlijk Ko(s)misch Plan.
Je schrijft het zelf op jouw website dat jouw verdriet beheersbaar is maar nog niet gesleten.
Dat was mij reeds duidelijk toen ik naar de foto bij jouw wens keek en dat werd mij nog duidelijker toen ik jouw Blog opende.

Het verbaast me enigszins dat iemand met jouw gaven toch zo kan blijven hangen in het verdriet... doch alles heeft een perfecte én Constructieve reden van bestaan dus ben ik blij met de uitdaging die mij via jou geboden wordt.

Ik heb een eenvoudige doch uiterst efficiënte manier van omgaan met het soort gemis dat jij beschrijft.
Voor velen té eenvoudig wellicht en toch... ik heb er steeds opnieuw ALLE Vertrouwen in dat “De Glimlach” voor IEDEREEN dé redder in nood zal blijken te zijn.
Ik garandeer ook jou een ongelooflijk zuiver en als levensecht waarneembaar contact met Charl en eender wie of wat. Charl leest jouw boek wel degelijk op een manier die jij nu niet kan waarnemen vanwege jouw verdriet. Jouw communicatie-lijnen zijn gedeeltelijk versperd en daardoor zie je slechts uit-de-context-getrokken fragmenten van het Perfect Harmonisch Geheel.

Glimlachen is loslaten en de energie-lijnen weer optimaal vrijmaken én efficiënt gebruiken zodat ALLES weer duidelijk waarneembaar in de Win-Win-context valt.
Indien je graag gebruik maakt van mijn gratis Glimlach-f-Luister-code-schriftje dan mag/kan je me mailen op oriconet@gmail.com
Ik weet zeker dat ook jij mij nadien laat weten dat je er een eenvoudige doch wonderlijke manier van communiceren hebt aan overgehouden.

Dikke en dunne tranen kuisen de vertroebelde gedachtengangen doch die raken opnieuw vertroebeld als men ze nadien terug belast met dikke of dunne brokstukken van geleden pijn of verdriet...
Laat de Glimlach én de Schaterlach toe om ook Jouw gedachtengangen te doen blinken als nooit voorheen.
Laat de Glimlach én de Schaterlach toe om ook jouw communicatie-lijnen met de 'onzichtbare' wereld weer zuiver en non-stop (dag & nacht) open te houden.
Het zal jou verbazen hoe levensecht je met Charl in verbinding kan komen als je elke dag consequent omgaat met de GLIMLACH.

Glimlachen én Schaterlachen maakt het ons mogelijk om het dualistisch denken (dat steevast naar pijn en verdriet stuurt) te doen stoppen.
Glimlachen én Schaterlachen doet ons automatisch luisteren naar onze innerlijke stem die het zuiverst in verbinding staat met de stem van de oerbron van zuivere LIEFDE (intuïtie) die ons in staat stelt om alles te begrijpen en te aanvaarden met een soort vreugde-gevoel waar je steeds opnieuw naar verlangt... eens je de ware geneugtes van het Glimlach-f-Luisteren BEWUST hebt ervaren/doorleefd dan wil je dat enerzijds opnieuw ervaren en anderzijds met anderen delen.
Je hoeft verder niets te veranderen aan jouw planningen, voeg er voortaan enkel de Glimlach aan toe en je hebt jezelf én anderen het meest waardevolle Geschenk ter wereld gegeven ;-)

Toeval bestaat enkel voor mensen die nog onbewust aan “Het Leven” deelnemen. Alles heeft een exacte en bovendien constructieve reden van bestaan. De logica daarvan komt pas duidelijk aan het licht als wij weer kunnen/durven vertrouwen in de Universele Perfectie.
De Glimlach is de meest wonderlijke bemiddelaar en gids op eender welk pad, maak er dus kwistig gebruik van als ook jij jouw ontdekkingsreis op deze Aarde wenst te vergemakkelijken.

Ik laat me verrassen door jouw manier van omgaan met mijn Win-Win-visie.
Hoe het ook uitdraait... het verloopt ALTIJD perfect zoals het verlopen moet volgens het Perfect Ko(s)misch Plan.

Bedankt om mij aan het experimenteren te zetten vanwege jouw wens in dit wensenboek.
Het heeft me ook weer extra bruikbare inzichten opgeleverd voor mijn eigen levensmissie.
Ik wens ook jou ontzettend veel hernieuwde inzichten vanwege de reacties op jouw wens én jouw boek.
Mogen ook jouw Gedachtengangen voortaan vervuld zijn van Vreugde & Vertrouwen in “Alles wat is zoals het Is”

Wat je ook denkt, zegt, schrijft of doet.... tover voortaan een Glimlach op je snoet omdat je telkens opnieuw ervaart dat het wonderen doet ;-)


Liefs en Big Smile van me

Gerda Maria Hendrickx
Glimlach-f-Luisteraar
www.oriconet.com
Naam: Lieve van den Berg
Datum: 24 augustus, 10u55
Reactie: Er is al het een en ander in gang gezet betreffende mijn wens.Persberichten zijn verzonden. Nu wens ik dat daar een reactie op komt en dat ik van lezers van mijn boek Dikke tranen en transparante geesten mooie reacties krijg.
Naam: Susan Brown
Datum: 25 april, 10u41
Reactie: Droom jij van je eigen boek? Wil jij een spannend, mooi, ontroerend, persoonlijk of inspirerend verhaal vertellen? Loop je al lang met een idee rond? Voel je dat dit het moment is om aan de slag te gaan?

Laat je dan nu inspireren door bestsellerauteurs Geert Kimpen & Christine Pannebakker die een week lang jouw persoonlijke schrijfcoach zijn in een adembenemende omgeving in Frankrijk.

http://www.geertkimpen.com/lezing-schrijfweek.html

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: