Terug naar het overzicht

ciska Naam: ciska
Plaats: nederland
Leeftijd: 45
Mijn wens

Dat mijn drie kinderen gelukkig blijven en dat de pubertijd straks achter hen ligt als een leerzame tijd .

MIjn oudste dochter haar ziekte van crohn accepteerd en leert hiermee om te gaan ipv te negeren.

Mijn middelste dochter de rust in zichzelf terugvind en ook ziet wat voor een prachtige persoonlijkheid ze is .

Mijn jongste dochter de laatste operatie zal ondergaan en dat er een einde komt aan de zeldzame aandoening die haar al meer dan drie jaar in de greep heeft.

Warmte ,liefde en geluk voor een ieder die dit kan gebruiken .
Naam: Mandy
Datum: 13 september, 11u48
Reactie: Beste Ciska,
En wat wens je jouzélf....??
Naam: Gerda Maria
Datum: 19 september, 12u57
Reactie: Lieve Ciska,

Eerst en vooral BEDANKT om aan Iedereen Warmte, Liefde & Geluk te wensen want Iedereen heeft daar op eender welk moment nood aan.
Dus ook JIJ!
Ik maak dus Dankbaar gebruik van de Liefde-Volle energie'stoten' die Jij ons via deze weg aanbiedt want wie Bewust en Onbewust veel geeft die moet ook Bewust herkenbare signalen/impulsen van LIEFDE ontvangen om in balans te blijven hé.

Je beseft wellicht zelf nog niet ten volle hoe waardevol JOUW aanwezigheid in Ons aller Leven is.
Bedankt daarvoor lieve Ciska, ik waardeer jouw duidelijk herkenbare (fysiek en non-fysiek waarneembare) tekens van Liefde enorm.
Ik koester ze in elke vezel van mijn Zijn en adem ze daarna weer Bewust Glimlachend uit met extra Liefde-Volle Intenties.
Ik doe dit met de wetenschap (overtuiging vanuit ervaring) dat ook Jij ze ooit in versterkte en veranderde, doch herkenbare vorm Van LIEFDE weer oppikt met AL Jouw Zi(e)ntuigen.
Hoe vaker je Glimlacht of Schaterlacht... hoe vaker Jij je bewust ontspant hoe sneller en duidelijker al die herkenbare signalen van LIEFDE zich aan Jou manifesteren.
We hebben er als mens dus ALLE baat bij om Elk Moment opnieuw onze Glimlach te gunnen aan Elk element van de Schepping want... ELK element van de Schepping is de drager van datgene wat JIJ wenst te ontvangen.

Ga voortaan met een Glimlach door “Het Leven”
Een Glimlach als teken van Vertrouwen in de Universele Perfectie.
Een Glimlach als signaal voor het ontvangen van meer Vermogen om verder te kijken en dieper te ervaren dan de materie.
Een Glimlach omdat je 'plots' begrijpt dat Jouw kinderen een fysieke reflectie zijn van Jouw gebrek aan Vertrouwen in het Automatisch Orde-Scheppend Vermogen van de Natuur.
DURF Los te laten en VOLUIT te Genieten van Elk facet van “Het Leven” en je zal merken dat anderen al vrij snel iets anders gaan uitbeelden voor Jou.
JIJ en niemand anders bent via JOUW Bewuste én Onbewuste Gedachten-Intenties de activator van JOUW innerlijke reflex-punten en die manifesteren zich in een Chaotische buitenwereld.
Het volstaat dus om Bewuster om te springen met Jouw Gedachten-Intenties om ook de belemmeringen bij jouw kinderen op te heffen.
Toon hen een stralende moeder die VOL van Vertrouwen door “Het Leven” reist en ook zij zullen ophouden met zich zorgen te maken over Jou. Van zodra JIJ durft te geloven in deze eenvoudige filosofie zullen jouw kinderen hun genezende kracht ontlenen uit JOUW krachtig energetisch veld. Momenteel ontlenen ze 'slechts' mondjesmaat de noodzakelijke Doe-Kracht om zich als fysiek 'gezonde' personages te manifesteren.
Kinderen kopiëren Bewust of Onbewust hun ouders... Durf als ouder eens wat vaker de speelsheid van de kinderen te kopiëren en het zal ook jou verbazen hoeveel onnoemelijk Wijze lessen ook wij van hen hebben te leren.
Voel je niet in je eentje verantwoordelijk voor anderen hun welzijn, voel je in de eerste plaats op Liefde-Volle Wijze verantwoordelijk voor jouw eigen welzijn en dan kopiëren jouw kinderen én anderen dit wonderlijke fenomeen van (G)elijktijdig (O)ntvangen en (D)elen op een hele Bewuste manier. En tegelijk dragen ze het spontaan Lief-hebben (= helen = zowel psychisch, fysisch als emotioneel in balans zijn) over op anderen anderen.

Wij hoeven dus NIETS anders te doen dan onszelf focussen op Geloof en/of Vertrouwen in de Oer-Bron die zich binnen in onszelf bevindt. Van zodra we DURVEN te Geloven dat die oerbron voor elk van ons overvloed aan informatie, doe-kracht én bescherming biedt, gaan we ons zodanig Goed voelen dat we langer dan 'normaal' Glimlachen & Intenser Ademhalen. Hierdoor wordt ons vermogen om te blijven vertrouwen op die wonderlijke oer-bron versterkt. Hierdoor wordt onze Doe-Kracht versterkt. Hierdoor transformeren we naar de meest Intense Manifestatie-Pracht van onszelf.

Ruil dus spontaan Jouw Glimlach met Iedereen die op Jouw pad komt zodat je steeds vaker ervaart hoeveel informatie, inspiratie, optimale gezondheid, Goed-Gevoel, Liefde-Volle Gedachten, creativiteit, spontaniteit, enz. ook Jij daarvoor in ruil krijgt.
DURF te Vertrouwen op de Genezende Kracht van de hormonen en andere chemische stoffen die vrijkomen bij het Glimlachen. Deze hormonen zijn electro-magnetische impulsen die IN ons lichaam in snel-tempo andere connecties maken zodat alle blokkades als sneeuw voor de zon verdwijnen. Het klinkt té simpel om waar te zijn dat een Glimlach over heel de lijn onze redder in nood is doch ik ben er zelf het levende, wandelende Bewijs van. Ik had al lang 'dood' moeten zijn en ik ben gezonder en vitaler dan ooit... DANKIJ mijn Vertrouwen in de GLIMLACH. Dankzij het consequent en Bewust Glimlachen, Ademhalen en denken in termen van Liefde en Vertrouwen. Ik kom van ver, van heel ver wat Vertrouwen en geloven betreft. Ik was een moeilijke leerling en een lastig geval over héél de lijn. Doch vandaag kan en durf ik met trots te verkondigen dat de GLIMLACH mijn leven over heel de lijn in balans heeft gebracht. Dankzij mijn vertrouwen in het Automatisch Orde-Scheppend (helend) vermogen van de Glimlach ervaar ik Elke dag opnieuw “Totale Bevrijding & Duurzaam Geluk”
Meer info hierover vind je onder andere op deze pagina van mijn website:
http://www.oriconet.be/flash,57,,,2.html
of deze
http://www.oriconet.be/flash,57,,,1.html


Mogen AL Jouw dromen nog dit Jaar in een herkenbare, wonderlijke Transformatie-Flow terecht komen.

Breng op Jouw Unieke wijze Jouw Smile-Show en ook Jij én Jouw omgeving reizen steeds Bewuster met ons mee op de Goed-Gevoel-Flow van “Het Leven”
Er is Overvloed aan Goed Gevoel, Geluk & Gezondheid voor Iedereen... we hoeven maar te Glimlachen en er op te Vertrouwen om het ook daadwerkelijk (fysiek waarneembaar) te kunnen ontvangen... ik ben daar meer dan ooit zeker van. En Jij?

Liefs en Big Big Smile van me

Gerda Maria Hendrickx
Glimlach-f-Luisteraar
&
Glimlach-Gedachte-Reflexologe

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: