Terug naar het overzicht

Naam: Co.
Leeftijd: 41
Mijn wens

...

Mijn grootste Wens is om een heel gelukkige harmonieuze en evenwichtige relatie te hebben met mijn partner , en …met mijn kinderen.

Daarnaast zoals Geert - voor dat ik hem "ontdekt" heb- , ben ik ineens gestopt met mij werk … ineens eraan toe om aan mijn zoektocht…eindelijk te beginnen.
Ondanks mijn onzekerheid en vrij veel gebrek aan zelfvertrouw, wil ik gaan doen wat ik al lang zou willen doen maar…. wat ik nooit echt geweten heb en ook niet kunnen benoemen…tot nu toe.

Na een paar maanden denk ik steeds meer inzicht te krijgen en deuren blijken zich te gaan openen…
Ik hou van talen, ik hou van communiceren, ik hou van delen, ik hou van Mensen, en wil voor hen wat betekenen en met hen ideeën uitwisselen.
Van buitenlandse oorsprong, mijn 2de grootste Wens is dus een succesvolle taaltrainer te worden (nu weet ik het…) … ooit zou ik ook graag bij het bestuur van een taleninstituut willen werken om ook voor de taaltrainers wat te mogen betekenen.

Ik heb pas een paar wekken geleden Geert “ontdekt”… het werd voor mij een openbaring… of…een bevestiging van wat ik voelde over het leven… en over een bovennatuurlijk kracht die ergens bestaat…( in de kosmos ? of/en in ons hart ?....) en het werd voor mij het teken dat ik gewoon mocht doorzetten.
Je ervaring, en alle je boeken, Geert, geven me moed, hoop, energie… en zo veel vreugde.
(Het Jodendom komt trouwens regelmatig terug op mijn pad… misschien moet ik er ook iets mee gaan doen ??)
Ik zou zo graag met jou heel lang ideeën willen uitwisselen… maar wie zou dat niet willen !!??! en wie ben ik ….
In ieder geval BRAVO en MERCI voor wie je bent en wat je doet ! Het is gewoon heel erg mooi !! Ik wens wel van hart je ooit te mogen ontmoeten :-)!!

Na mijn heel leven - zoals in het donker of in de mist te hebben geleefd - begin ik pas sinds een paar jaren om mezelf te ontdekken , om van het leven te genieten…en… Ik vind het leven steeds magischer, boeiender, zo mooi !!
Wat ben ik dankbaar dat ik (eindelijk meer dan ooit) ER ben !!

Mag God me / ons ook voor altijd de gezondheid willen geven… als ik het ook mag vragen :-)!??!

Is dat te veel vragen ?
Ik voel me inderdaad als een kind met enorme en veel dromen… en ….voor het eerst in mijn leven … durf ik ze te formuleren en openbaar te maken :-)
Veel dank Geert !

Hartelijke groet,
Co.
Naam: Gerda Maria
Datum: 20 september, 13u05
Reactie: Lieve Co.,

Het volstaat om een Liefde-Volle relatie met JEZELF aan te gaan om ook Automatisch een Liefde-Volle relatie met jouw omgeving te onderhouden.
De meest eenvoudige manier om Eigen-Liefde en Liefde voor de anderen op te wekken is veelvuldig en langdurig Glimlachen.
Hierbij komen het soort hormonen vrij die onze beide hersen-helften optimaal én synchroon activeren.
Hierdoor wordt ons vermogen tot Liefhebben in de ruimste zin van het woord aangewakkerd.
Tegelijk prikkelen we ook onze omgeving onuitgesproken om hetzelfde te doen.
Alles wat we Glimlachend doen gaat makkelijker, sneller én efficiënter.
De Glimlach heeft de capaciteit om onze creativiteit, onze assertiviteit, ons inlevingsvermogen, onze zelfzekerheid en ons concentratievermogen te optimaliseren.
Al Glimlachend leren we sneller nieuwe zaken en we onthouden ze ook beter.
Glimlachen is een zwaar onderschat communicatie-middel én tevens een weinig Bewust benut geneeskrachtig middel.

De Glimlach zet aan tot Win-Win-denken en dat gaat dus nog een stap verder dan positief denken.
Bij het Win-Win-denken aanvaard je ook de 100% Gelijkwaardigheid of de het 100% Noodzakelijke NUT van het zogenaamde negatieve.
Je leert ALLE gebeurtenissen, hoe bizar ook, in een ruimere Universele context te zien.
Niets gebeurt toevallig en ALLES heeft een CONSTRUCTIEVE reden van bestaan.
Wie vaak en langdurig Glimlacht komt er spelenderwijs achter dat we ons middenin een Multi-dimensionele Home-cinema bevinden waarin we ons vereenzelvigd hebben met een specifiek personage.
Vanuit het Universum kijkt men naar ons als naar de personages in een Big Brother-huis.
Big Kosmos is Non-Stop watching us!
We ZIJN op ELK moment Prime-Time op één of andere Kosmonale zender!
Elk van ons heeft ZIJN eigen specifieke frequentie op de Kosmonale verzend- en ontvangst-kanalen. Geen twijfel meer mogelijk na alles wat ikzelf en vele anderen reeds ervaren en waargenomen hebben.

De Glimlach maakt het ons mogelijk om onze positie in het grote geheel zuiverder 'waar' te nemen = verder kunnen waarnemen dan de materie = meer begrijpen van het Perfect Ko(s)misch Plan.
De Glimlach is onze redder in eender welke nood-situatie!
Maak er dus kwistig gebruik van op eender welk moment, in eender welke situatie, op eender welke locatie.

Je hoeft verder niets aan jouw levensgewoontes of programma te veranderen.
Doe voortaan alles bewuster met de Glimlach en je zal merken dat je hierdoor extra tijd vrij krijgt voor jezelf én voor jouw omgeving want... als iedereen alles met de Glimach begint te doen dan heerst er een ongekende samenhorigheid die automatisch tot SAMEN 'werken' aanzet.

Lieve Co.,

Glimlach jezelf VRIJ van alle doem-scenario's en LEEF Jouw Eigen Feel-Good-Show!
Schakel jouw Gedachten Elke Dag opnieuw BEWUST om van drama naar BLIJ-Spel en het zal ook Jou verbazen hoe makkelijk jouw leven daardoor wordt.
Het volstaat dus om aan leuke zaken te denken om ze ook daadwerkelijk aan te trekken en te ervaren.
De Gedachte die het meest door onze gedachte-gangen razen ZIJN de Manifestatie-winnaars in onze persoonlijke realiteit.
Maak van jezelf een Bewuste Win-Winner en schrijf een compleet nieuw scenario voor een onverdeeld BLIJ-Spel vol Kanjers van duidelijk waarneembare Liefde-Volle Uitdagingen voor Jezelf en ons Allemaal!

Je hoeft dus ook enkel maar om een goede gezondheid te vragen om die ook te krijgen. Een gezond Lichaam is een Glimlachend Lichaam omdat de Glimlach zowel ons Fysisch, psychisch als emotioneel energie-veld optimaal op elkaar afstemt.
Het volstaat dus om Liefde-Vol te Glimlachen naar ELK facet, naar Elk detail, van de Schepping om ook van elk detail van GOD een Liefde-Volle reactie te krijgen.
GOD staat immers voor (G)elijktijdig (O)ntvangen & (D)elen.
Wat wil zeggen dat je exact datgene terugkrijgt wat JIJ via JOUW Gedachte-Intenties uitstuurt.
Laat herkenbare LIEFDE de rode draad van AL jouw Gedachte-Intenties ZIJN die je met een stralende Glimlach uitstraalt opdat je ook herkenbare tekenen van LIEFDE kan ontvangen.
 
Bedankt om via dit Wensenboek op mijn/ons Glimlach-Pad te verschijnen.
Bedankt om Jouw wensen met ons te delen en mij vervolgens te inspireren.
Ik wens Jou ongelooflijk veel Vreugde-Volle Win-Win-momenten toe tijdens Jouw Experimentele Ontdekkingsreis naar de meest Liefde-Volle vorm van Jezelf!
 
Liefs en Big Big Smile van me
 
Gerda Maria Hendrickx
Glimlach-f-Luisteraar
&
Glimlach-Gedachte-Reflexologe

www.oriconet.com
Naam: Co.
Datum: 21 september, 21u26
Reactie: Lieve Gerda Maria :-)

Veel dank voor dit mooie lange boodschap.
Het sluit helemaal aan met wat ik laatste tijden aan het ervaren ben...aan het ondekken ben.

Jouw boodschap brengt me bovendien nog meer licht (nieuwe aanvullende info.) op mijn pad en ook veel vreugde, hoop en heerlijke warmte.

Ik ben blij dat ik je zo geinspireerd heb en dat je er gelukkig van bent geworden.
Ik ben diep aangeraakt dat je de moiete hebt genomen om dat allemaal te schrijven.... en inderdaad zo liefdvol ...dat is echt mooi.
Ik hoop dat veel andere mensen dat ook zullen lezen... want wat zou ons wereld mooi zijn als iedereen met liefde en glimlach zou naar elkaar kunnen kijken en samen zijn :-)

Veel veel veel dank.
Veel liefs,
Veel SMILES van mij :-)

Co.

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: