Terug naar het overzicht

Christinaprat Naam: Christinaprat
Plaats: Amsterdam
Leeftijd: 34
Mijn wens

Ik wens bij te dragen aan een liefdevollere, puurdere en krachtigere wereld(bewustzijn).
Naam: Christinaprat
Datum: 12 september, 18u47
Reactie: En dat graag op creatieve, innoverende en inspirerende wijze!;-)
Naam: Mandy
Datum: 13 september, 13u32
Reactie: Beste Christina, heel veel succes. Laat de wereld maar genieten van jouw creativiteit, innovatie en inspiratie! Liefde, licht en kracht volgt....
Naam: Christinaprat
Datum: 14 september, 17u43
Reactie: Hartelijk dank Mandy! Prachtig dat je net de sleutelwoorden opnoemt die ik van essentieel belang vind in het leven!;-) Ik ga je opzoeken, want ben erg benieuwd wat jij als wens hebt..Weet alleen nog niet zo goed hoe dit werkt!;-)
Naam: Mandy
Datum: 15 september, 11u09
Reactie: Lieve Christina, ik ben nu wel benieuwd naar de wijze waarop je al bezig bent om bij te dragen aan een liefdevollere, puurdere en krachtigere wereld! Natuurlijk reageer ik ook op jou omdat je wens me aanspreekt en raakt en ik voor de wereld ook hoop dat jouw wens uitkomt! En volgens mij werkt het ook al zo dat doordat jij deze essentiële wens hebt én deze uit, je je bijdrage al levert...
Naam: Christinaprat
Datum: 19 september, 21u23
Reactie: Hi Mandy,

Dank voor je reactie!
Ik doe dit nu door mij zo liefdevol, kwetsbaar en begripvol op te stellen naar mijn omgeving. Ik geloof heel sterk: zo binnen zo buiten. Dus het is heel belangrijk om mij bewust te worden en te blijven van eventuele blokkades, angsten en negatieve emoties en ze om te buigen naar licht, zodat ik anderen niet onbewust pijn doe. Ik wil dit doortrekken naar mijn werk door als coach/ trainer aan de slag te gaan en als spiegel te functioneren voor anderen en ze bewust te maken van hun schaduwkanten waarmee ze zichzelf en anderen tekort doen. En ze tegelijkertijd in contact te brengen met hun eigen kracht en schoonheid.

Ik ben benieuwd, waarom spreekt mijn wens je zo aan? Ik had iets geschreven op jouw bord, maar wellicht dat ik een andere Wendy heb aangeschreven?..;-)

Ik hoor graag van je!

Warm groet,
Christina
Naam: Gerda Maria
Datum: 3 oktober, 08u55
Reactie: Lieve Christina,

Ook Jij draagt nu reeds Bewust of Onbewust bij tot een Liefde-Vol Kracht-Veld.

Het klinkt voor velen nog heel gek en haast ongeloofwaardig doch hetgeen we als werkelijkheid zijn gaan ervaren blijkt een levensechte droom (voor sommigen nachtmerrie) te zijn.
We bevinden ons als het ware in een virtuele werkelijkheid die we zelf kunnen besturen via onze Gedachte-Intenties.

Doe maar eens een hele week heel Bewust de test door je te focussen op het bestaan van de Universele Perfectie.
Focus je vlak voor het slapen gaan maar eens heel Bewust Glimlachend op hetgeen JIJ als JOUW Perfecte Wereld zou beschrijven.
Je zal merken dat er zich mensen, boodschappen, geuren, kleuren enz. gaan aandienen naargelang jouw Gedachte-frequenties ivm een bepaald thema.

Geloof me of niet maar het volstaat om te Vertrouwen in het bestaan van een Universele Harmonie om ook de overduidelijke signalen/elementen van die Harmonie waar te nemen en/of te ervaren.
Het omgekeerde gaat ook op want de Gedachte is bepalend voor de manifestatie die volgt.

Hoe vaker je dus denkt aan een bepaald iets hoe groter de zekerheid dat net dát bepaalde iets zich zal manifesteren binnen een redelijke korte tijd.

Wij ontwaken dus in het soort wereld waarin wij Bewust of Onbewust zijn gaan geloven.
Wij verwerken impulsen naargelang ons bevattingsvermogen van dat moment.
Hoe meer we gefocust zijn op rationeel denken hoe trager de relevante informatie doorkomt en hoe meer ze uit de context getrokken in ons waakbewustzijn toekomt en daardoor krijgen we een vertekend en/of misvormd beeld van de Totale Werkelijkheid die ALTIJD in balans is, was en zal zijn.
Het is zo bedoeld dat wij tijdens deze ontdekkingsreis (bewustwordingsreis) zouden dwalen.
Het is zo bedoeld dat wij bij tijd en wijlen niet opgewassen zijn tegen het enorm krachtige electro-magnetisch geladen Aardveld.
Het is zo bedoeld dat we in de meest bizarre situaties zouden terecht komen.
Het is zo bedoeld dat we telkens weer en steeds vaker in de Flow van Allesomvattende Liefde zouden terecht komen en ons telkens opnieuw zouden verbazen over hetgeen we ooit als werkelijk of onwerkelijk hebben benoemd of ervaren.
Het is zo bedoeld dat fictie en non-fictie elkaar de loef zouden afsteken.
Het is zo bedoeld dat ons ego een loopje zou nemen met ons waakbewustzijn.
Het is zo bedoeld dat we pas na x-aantal ervaringen in staat zijn om te aanvaarden dat alles perfect verloopt zoals het bedoeld is.

Het is dus ook zo bedoeld dat bepaalde mensen elkaar vinden via het Wensenboek van Geert Kimpen en het is eveneens zo bedoeld dat jij vandaag te lezen krijgt dat de GLIMLACH de gezamenlijke Wonder-Tool is die ELKE mens weer tot het wonderlijke besef brengt dat we ons in een “Wat-Als”-Simulatie-versie van “Het Leven” bevinden.
In eender welke simulator die we reeds kennen is het een kwestie van je te ontspannen om niet misselijk te worden vanwege de overweldigende impact van de special-effects.

Wel wij bevinden ons al die tijd reeds in een gigantische Simulator waarin wij elke keer opnieuw weerstand en/of diverse conflicten ervaren als we ons niet ontspannen.
De Glimlach activeert AL onze electro-Magnetische Impulsen die ons in staat stellen om vanuit een Comfort-Positie of Super-Positie aan deze rit deel te nemen.
Ik besef dat dit wellicht een heel andere kijk op dezelfde werkelijkheid vergt doch ik weet uit ervaring dat de Glimlach ons allen weer op dezelfde Golflengte zal brengen. Een Golflengte of trillingsveld vanwaaruit we in staat zijn om zowel de logica als de perfectie van dit soms bizarre spektakel kunnen (h)erkennen.

Bedankt om ook mij extra te inspireren en te motiveren vanwege het plaatsen van jouw wens.
Moge ook Jij je elke dag bewuster worden dat Jij reeds Jouw Perfecte Bijdrage levert in ONS Aller Klank- en Licht-Spel dat heus niet toevallig “Het Leven” noemt.

DURF te Vertrouwen op de GLIMLACH als feilloze navigator, zelfs op de meest woelige baren (frequentie-golven die turbulentie simuleren of enscèneren) van de Universele Perfectie.

Liefs en Big Big Smile van me

Gerda Maria Hendrickx
Glimlach-f-Luisteraar
&
Glimlach-Gedachte-Reflexologe
www.oriconet.com

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: