Terug naar het overzicht

Lucia Amaya Naam: Lucia Amaya
Plaats: Groningen
Leeftijd: 44
Mijn wens

Dat niemand zich eenzaam hoeft te voelen en niemand alleen hoeft te worstelen. Ieder mens verdient een maatje en gepaste ondersteuning.
voel je welkom op www.giftfoundation.nu
Commentaar

The Gift Foundation een andere kijk op zorg.
Meld je aan en durf een wens te plaatsen of vervul een wens van je medemens.

www.giftfoundation.nu
Naam: lucia
Datum: 6 oktober, 22u15
Reactie: Lieverd, ik ben geroerd, dank je wel voor je harteroerselen. En wat een mooie inzichten, ze bevestigen mijn zijn en geven een sprankeling op mijn pad. Mijn glimlach is nu nog groter. Harte groet
Lucia
Naam: Gerda Maria
Datum: 6 oktober, 15u43
Reactie: Lieve Lucia,

Ik ben gisteren eens op jouw nieuwe site gaan kijken en heb ook het prachtige, kleurrijke filmpje met Liefde-Volle boodschappen bekeken en ik heb vannacht de beelden laten doordringen.
Het is dus een bewuste keuze om vandaag pas te reageren omdat er heel veel tegelijk op me af kwam tijdens mijn ontdekkingstocht op jouw giftfoundation-paradijsje.

Enerzijds doet jouw aanbod mij terugdenken aan de tijd waarin ik helemaal in beslag genomen werd door mijn project “Droom van een Kind”
Zowat alle facetten van dit project vind ik terug op jouw website.
Het stemde me vrolijk en tevreden om te merken dat dit soort projecten ook zonder mijn directe fysieke input gewoon verder gaan.
Niet dat ik er geen interesse meer in heb hoor, zeker wel, doch ik heb er alle vertrouwen in dat we onszelf ook een heel andere rol of fysieke positie mogen aanmeten zonder ons schuldig te hoeven voelen voor hetgeen we vanuit onwetendheid als onrechtvaardig of zelfs haast onverdraaglijk aanvoelen.
Ik merk dat ik het mezelf én anderen stukken makkelijker heb gemaakt door in ELK facet van “Het Leven” de 100% constructieve Noodzaak of het 100% Gelijkwaardig Nut te (h)erkennen.
Sindsdien ben ik dus ook de absolute noodzaak van eenzaamheid, armoede, geld en zoveel meer zaken beginnen (h)erkennen.

Hoe zouden wij de opluchting van samenhorigheid kunnen waarderen als we ze nooit had moeten/kunnen ontberen?
Hoe zouden we de noodzaak van geld kunnen waarderen als we niet eerst uit posities van financiële armoede hadden kunnen leren?

Hoe zouden we überhaupt massaal kunnen overleven zonder geld als de meerderheid om ons heen een fiscaal stramien heeft opgebouwd waaruit je enkel kan ontsnappen als je de meerderheid een alternatief kan aanbieden dat meer voldoening geeft dan het huidige?

Oh ja hoor, ik geloof wel degelijk in een vredelievende maatschappij met bloeiende economie die gebaseerd is op het Bewust (G)elijkwaardig of (G)enereus (O)ntvangen & (D)elen.
Een maatschappij waarin we geld een gelijkwaardige plaats zullen geven omdat de natuur ons steeds duidelijker waarneembaar 'dwingt' om verder te ervaren dan de materie.
En dat die tijden er aan zitten te komen daar ben ik ook van overtuigd doch we zullen die tijden enkel optimaal Liefde-Vol kunnen ervaren, benutten en waarderen als we onszelf aanleren om geld een 100% gelijke waarde te geven als Liefde en alle andere getransformeerde oerbron-fenomenen.
Liefde en Geld zijn immers beiden getransformeerde energievormen van eenzelfde Oerbron die we onder de noemer GOD maar ook onder de noemer Onvoorwaardelijke Liefde kunnen klasseren.
Hoe je de zaken benoemt maakt in wezen niet echt uit, wat je er mee doet en met welke intenties je ermee omgaat zijn bepalend voor de wijze waarop ONZE werkelijk zich aan ONS manifesteert.

En dát is nu het wondermooie aan “Het Leven” dat er op ELK moment een Universele Balans is en blijft.
Dat we na x-aantal ervaringen ontdekken dat we enkel het beste voor onszelf en anderen kunnen bekomen als we in Alles & Iedereen de Win-Win-Essentie kunnen/willen/durven ontdekken of (h)erkennen.
Dát is ook de kracht van deze andere wensensites.
Hoe vaker je welgemeend het Allerbeste kan wensen voor Alles & Iedereen hoe duidelijker waarneembaar de zuivere vormen van Liefde aan het Licht komen tussen jezelf en Alles waar Jij Jouw Oprechte en herkenbare Liefdes-Impulsen aan geschonken hebt.

Je hebt dus een kanjer van een zet gedaan door die website van jou in de kijker te zetten want telkens er via jouw site vreugde wordt verworven zal ook jij meedelen in die deugddoende impulsen/vibraties die zich als een boemerang, zichtbaar en onzichtbaar, terug naar jou keren.

Ik heb ook gemerkt dat Glimlachen een onbetaalbaar ruilmiddel is wat Goed-Gevoel-Vibes en Rijkdom over heel de levenslijn betreft.
Een Glimlach haalt zowel de gever als de ontvanger uit eender welk isolement zoals eenzaamheid, financieel tekort, ziekte enz.

Dus geef ik Jou bij deze een Kanjer van een Glimlach als teken van Eindeloze Dankbaarheid voor Jouw initiatieven op ons aller Glimlach-Pad ;-)
Moge ook Jij steeds vaker en Intenser de wonderlijke Impact ervaren van het Bewust Glimlachend Delen vanuit een Gevoel van Oeverloze Overvloed!

Succes x 2 tot in het Oneindige met “The Gift Foundation!”


Liefs en Big Smile van me

Gerda Maria Hendrickx
Glimlach-f-Luisteraar
&
Glimlach-Gedachte-Reflexologe
www.oriconet.com

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: