Terug naar het overzicht

Naam: caro
Plaats: Belmont
Leeftijd: 43
Mijn wens

Ik wens voor mijn lieve dochter (22) en haar lieve vriend (25) een lichte 3-kamer huurwoning in Amsterdam, onder de huursubsidiegrens, zodat zij in rust en zonder zorgen over woonruimte hun studie af kunnen maken, en van elkaar en hun fijne woonruimte kunnen genieten!
Naam: Adrianal
Datum: 10 juli, 01u13
Reactie: Dank je wel voor het zien en invoelen van de boodschap en de wens voor een ieder die ik in dit wensenboek heb neergezet. Die mooie tekst die je hebt geschreven ligt hier constant voor me, geschreven voor Nelson Mandela in 1994, ook die boodschap is zo helder als maar kan, door iemand opgetekend zo zuiver van hart, fantastisch, Nelson Mandela is ieders voorbeeld, want we zijn allemaal Gods schepping en LICHT en LIEFDE die we mogen uitstralen naar anderen toe.
En zo is de cirkel weer rond, jij geeft het door aan mij, ik had deze tekst hier al liggen als reminder, dus zo bereiken we elkaar uiteindelijk allemaal. Wat betreft die woonruimte die jouw dochter en vriend zoeken zal ik eens kijken of ik iets voor hen kan doen via een vriendin van mijn dochter die in Amsterdam woont, ik zal haar binnenkort erover bellen, ik laat het je wel weten, okay. Veel liefs van mij, vanuit het hart.
Naam: caro
Datum: 10 juli, 09u56
Reactie: en nogmaals, ook vanaf deze plaats, heel erg bedankt dat je je met mijn wens verbind. Ik hoop heel erg dat het iets oplevert.
Mijn dochter en vriend zijn lieve, verantwoordelijke, niet rokende, niet drinkende (alcohol dan he)vegetarische studenten, zonder huisdieren, ehm wat voor positiefs kan ik meer zeggen voor de a.s. huurbaas/bazin. De studie van mijn dochter duurt nog 3 jaar, vriend studeert volgend jaar af en heeft al een baan. Volgens mij zijn ze de ideale huurders, betalen de huur en rekeningen op tijd, nouja dat is het wel denk ik!
Ik zou ze zo graag blij maken met fijne woonruimte!

liefs caro
Naam: Adrianal
Datum: 12 juli, 15u27
Reactie: Ik heb contact gezocht met vriendin van mijn dochter (die in Amsterdam woont), hoop je gauw meer nieuws te geven, ben er wel mee bezig, hoor. Geduld hebben we nodig. Hoop je gauw goed nieuws te kunnen brengen, 2-kamerwoning is makkelijker te vinden dan 3-kamerwoning, maar blijven duimen.
Naam: caro
Datum: 12 juli, 23u18
Reactie: Dank je wel Adrianal, het is zo fijn om deze wens (waar aardig wat zorg achter schuilgaat) te kunnen delen!
Wat kan ik voor jou betekenen?!
lieve groet, Caro
Naam: Adrianal
Datum: 21 juli, 11u44
Reactie: Helaas het is me niet gelukt de vriendin van mijn dochter te pakken te krijgen, weet wel dat de woning die zij bewoonde al weg is. Je dochter moet zich maar zoveel mogelijk overal laten inschrijven in Amsterdam en er vaak naar toegaan of daar proberen contacten te leggen of bij woningbouwver. aan de deur kloppen, je moet in deze tijd een beetje brutaal zijn, wil je wat voor elkaar krijgen, wens jullie allen heel veel geluk hierbij. Ikzelf heb wat meer energie nodig, ben laatste tijd vaak moe!, hoop dat er gauw verandering in komt. Heb jij, Caro, voor jezelf nog iets te wensen?
Liefdevolle groet, Adrianal
Naam: caro
Datum: 23 juli, 01u10
Reactie: dat is nou jammer.......maar heel erg bedankt voor de moeite die je gedaan hebt, dat waardeer ik erg. Ik hoop er op dat iemand anders mijn wens ook nog leest en er iets mee kan.
Ik heb ook een tijd last gehad van vermoeidheid, en heb mijn eetpatroon totaal omgegooid, ben nu overgestapt op een gezondere leefstijl, en dat geeft veel energie! Misschien ook iets voor jou?
liefs caro
Naam: Christine
Datum: 26 maart, 06u54
Reactie: PER 1 APRIL:
Mooie Kamer te huur in een prachtig appartement in Amsterdam Slotervaart.

Het appartement ligt op ongeveer 2 minuten lopen van metrohalte postjesweg en op 100 meter van een bushalte (+Nachtbus).

Het appartement is zeer luxe. Het bevat een keuken van ruim 30 m2 met hier een vaatwasser. Verder is er een woonkamer van 60m2, een dakterras en een patio.

De badkamer bevat een ligbad. Het appartement wordt 1x per 2 weken schoongemaakt. De kamer zelf is ongeveer 15 m2 groot en verkeert in uitstekende staat.

De huur is 500 euro inclusief GWL
De borg bedraagt 2x de kale huur (900 euro).

Heb je interesse, of weet jij iemand die woonruimte zoekt laat het me dan zsm weten!

Groetjes Cedric
06-41416579
Naam: caro
Datum: 20 mei, 07u41
Reactie: Deze wens is uitgekomen! Hartelijk dank universum!
Naam: Caro
Datum: 24 mei, 20u18
Reactie: Deze wens is vervuld

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: