Terug naar het overzicht

Naam: chaja
Plaats: amsterdam
Leeftijd: 48
Mijn wens

Dat ik na alle rouw toch weer een nieuwe liefde ontmoet, vanuit ziel en zaligheid , die me boeit en prikkelt, en vice versa ,die me raakt op een mooie manier ,en vice versa, bij wie ik mezelf kan zijn , waar ik trots op kan zijn en op wie ik trots ben , die geen verslavings problematiek met zich mee brengt die aantrekkelijk spannend voor me is en vice versa en bij wie ik de rust en vertrouwen vind om de muziek te ontwikkelen zodat ik daar meer en meer mensen mee mag raken en ontroeren .Zowiezo dat mn licht vrijuit kan gaan stralen en ik daar mensen op welke manier dan ook mee kan bereiken.
Iemand die ik mn vertrouwen kan schenken en de rust om het beste uit zichzelf te halen. bij wie ik me veilig genoeg voel om te gaan schrijven.
Met wie ik een vervullende woonsituatie kan aangaan waar dan ook ter wereld. Dat is mijn wens.
Naam: chaja
Datum: 28 juli, 21u10
Reactie: Hai Ruth,
Dank je voor je reaktie!!
Nee , van huis uit ben ik niet bekend met verslavingsproblematiek..echter , ben wel een 2e generatie oorlogs kind... de onmacht als kind en puber om mijn vader niet te kunnen "redden" van zijn demonen hebben hoogst waarschijnlijk wel bijgedragen tot mijn partnerkeus..
je hebt een joodse voornaam.. herken jij ook deze problematiek ? of was de verslaving misschien het gevolg van een en ander..
Ik wens jou ook het aller allerbeste ; ik weet hoe zwaar de strijd is om los te komen van een dergelijk diepliggend patroon.
Maar net als hier, iedere stap is er 1 en onmogelijk is het zeker niet!
Naam: Ruth
Datum: 28 juli, 19u30
Reactie: Jouw verhaal van het aantrekken van mensen met verslavingsproblematiek is heel herkenbaar. Mag ik vragen of je mss in je jeugd die ervaring thuis gezien hebt en alles ahw herbeleeft of dat je qua persoonlijkheid graag mensen 'redt'. Ik wens je in ieder geval een ander type man toe die zijn demonen overwonnen heeft en er met jou voluit voor wil gaan!
Naam: Huub Fest
Datum: 31 augustus, 19u07
Reactie: Lieve Chaja,
Je mag trots zijn op wie je bent. Je bent écht een kanjer. Rouwen heeft tijd nodig die je daarvoor ook moet nemen zodat het verleden een plaatsje kan krijgen. Als je niemand meer wilt die verslaafd is, dan moet je daarom vragen.'Vraag élke dag of zelfs meerdere malen per dag: 'Ik wil de partner die bij mij past en samen met mij de liefde wilt delen en waarmee ik gelukkig kan en mag zijn!'
Ik weet zeker dat straks het geluk je toelacht.
En áls je wilt schrijven...gewoon doen.
Ik heb het boekje geschreven: Emoties en gevoelens van chronische patienten. Je hoeft dan geen patient te zijn om dit boekje te kunnen lezen, maar ik denk dat je er veel uit kan halen nét zoals het boek van Geert: stap voor stap van wens naar werkelijkheid.
Zorg ervoor dat jouw wensen in vervulling gaan en wees dankbaar voor elk moment van de dag.
Ik wens je ontzettend veel liefde en geluk toe.
Huub Fest
Naam: Christine
Datum: 6 december, 12u35
Reactie: Op dit moment wordt er een nieuw, innovatief uitgeefconcept ontwikkeld, dat tot de lancering begin 2010 als Revolutie in Uitgeversland door het leven gaat. Het initiatief wordt opgezet door een oud-bol.com en Arbeiderspers-medewerker en enkele grote namen uit het internet- en boekenvak. Revolutie in Uitgeversland biedt talentvolle schrijvers de kans om door te breken en hun boek te laten uitgeven door een gerenommeerde uitgeverij (geen POD). Het gaat hier om alle denkbare genres: van literaire fictie tot poëzie en van kookboek tot boeken over fitness en conditie.

Revolutie in Uitgeversland zal bij de lancering van start gaan met een honderdtal (deel)manuscripten (4.000 woorden) van goede aspirant-schrijvers. Deze eerste schrijvers krijgen de markering Uitgenodigd en hebben extra kans op aandacht van pers en mensen uit het boekenvak, waardoor de kans om te worden uitgegeven wordt vergroot. Revolutie in Uitgeversland heeft inmiddels al een hoop goede manuscripten ontvangen, maar er is nog een aantal plekken beschikbaar. Als je wilt kun jij één van die honderd schrijvers zijn die van begin af aan bij het concept betrokken is.

Vind je het leuk om betrokken te zijn bij dit nieuwe concept en wil je meer weten, meld je dan aan bij http://revoinuitgeversland.hyves.nl/. Ik zal je dan meer informatie geven over het concept. Aan je eventuele deelname zijn overigens geen kosten verbonden.

Met vriendelijke groet,

Coen Borgman
Revolutie in Uitgeversland
Herengracht 424
1017 BZ Amsterdam

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: