Terug naar het overzicht

Naam: carla
Plaats: uden
Leeftijd: 39
Mijn wens

Ik wens ieder de vrede van God...de vrede van God is het enige waarnaar ik verlang ...zoek niet buiten jezelf maar binne jezelf...liefs Carla
Naam: Mies Hoogland bc.
Datum: 7 september, 16u30
Reactie: Als jij mij jouw email even stuurt, zal ik mijn column van vandaag sturen het thema is VREDE. zie www.asmi-ikben.nl ONS en VILLA66
Naam: Richard Schuring
Datum: 11 september, 11u50
Reactie: dankjewel Carla, ook aan jou vrede, liefde en licht.
Naam: servaes martine
Datum: 11 september, 18u06
Reactie: dag Carla, blij eens iemand te ontmoeten die ook nog in de liefde en de vrede van God gelooft, ik kan je het boek "Een jaar met Anselm Grun, wijsheid en geloof voor elke dag. geschreven door Anselm Grun te zeerste aanbevelen, het bevat een tekst voor iedere dag, maar vooral gaat het over aardse spiritualiteit echt een aanrader, hij is kloosterling, op google vind je informatie, het is ook niet te duur ik betaalde er tien euro voor vier maand geleden, ik wens je Gods zegen toe, groetjes Martine
Naam: carla
Datum: 11 september, 19u43
Reactie: Lieve mensen, wat hart verwarmend jullie reacties..hierin wordt wederom bevestigd dat geven en ontvangen in waarheid een zijn.
Het boek zal ik zeker gaan lezen en wil ook een ieder die in de vrede van God gelooft het boek Een Cursus In Wonderen aanraden...niet zomaar een boek maar een cursus voor het leven waarvan de esentie is dat niets werkelijks bedreigt kan worden en niets onwerkelijks bestaat en hierin ligt de vrede van God.
ook via google zijn er prachtige sites te vinden en een geweldig forum voor de cursisten namelijk www.miraclesincontact.nl


ps. Mies ik heb getracht via jou email die van mij te sturen???
namaste
Carla
Naam: Mies Hoogland bc.
Datum: 11 september, 22u11
Reactie: Lieve carla, Ik heb jou net een emailtje gestuurd over : HET WINNENDE LOT. Heb jij dat ontvangen? Ja, WONDEREN bestaan echt, dat zag ik gisteren weer. Ik kocht het winnende lot. PRIJS: HET DAPPERE MEISJE. Toepasselijker kan het haast niet. Ik hoop dat alle dappere meisjes van ONS Wensenboek, die prijs winnen die hen toekomt. Getal 50, ik koos voor lot getal 50 In de TAROT-kaarten het getal van THEMA LIEFDE. Het SYMBOOL is DE REGENBOOG. Grandioos. Daar draait alles om.

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: