Terug naar het overzicht

Cat Naam: Cat
Plaats: Oegstgeest
Leeftijd: 32
Mijn wens

Mijn wens is allereerst dat ik zal genezen van CVS (Chronisch Vermoeidheids Syndroom) en PDS (Prikkelbare Darm Syndroom) zodat ik me goed voel in mijn lijf en wezen en zo kan doen wat ik ten diepste wil doen. Zodat ik alle energie heb voor mijn leven en de mensen om mij heen. En zodat ik kan Zijn wie ik ten diepste ben.

Wanneer ik genezen ben, wil ik zelfstandig werken, waarbij ik mijn werk als psycholoog uitbreid en aanvul door spiritualiteit en creativiteit te verweven in het coachen en begeleiden van de ander. Ook wil ik een spirituele fantasy schrijven en publiceren, die mensen zal inspireren en openen voor het hogere.

Voor het zover is werk ik aan een elfenorakel. Ik heb 44 elfen geschilderd die een afspiegeling vormen van de lessen die ik geleerd heb (en nog steeds probeer te leren) op mijn pad van heling. Mijn wens is dat dit orakel wordt gepubliceerd.
Commentaar

-Wanneer er mensen zijn die zichzelf hebben genezen van CVS en PDS hoor ik graag hun succesverhaal.
-Wanneer er mensen zijn die adviezen hebben over het uitgeven van mijn orakel of contacten hebben in de uitgeverswereld, hoor ik dat ook graag.

Tot slot wil ik aangeven dat ik dit forum een prachtig initiatief vind en ik wens dat het een krachtig domino-effect zal geven van positieve energie en gemanifesteerde wensen!
Naam: Mies Hoogland bc.
Datum: 12 september, 09u08
Reactie: En de FENIKS verrees uit de as. Wat grandioos 44 kaarten. Ik wil ze graag eens zien. Neem kontakt met mij op.zie www.asmi-ikben.nl ONS/ VILLA66 Mies Hoogland. Engelen zoals jij hebben wij nodig om een betere wereld te creeeren.Stuur alvast even een e mail naar topbalance-int@zonnet.nl en vermeld jouw geboortedatum dan even. JIJ wordt weer helemaal gezond, ik wil je daar bij ondersteunen als Paranormaal Genezer. Je bent niet ziek. JIJ hebt dorst. JIJ dorst naar....
Naam: evelyne
Datum: 14 september, 09u47
Reactie: Wat een prachtig initiatief die orakelkaarten, veel succes ermee!
Naam: Cat
Datum: 13 oktober, 11u53
Reactie: Hoi
Astrid,

ik wilde graag persoonlijk op je reageren,maar weet niet of jij de Astrid uit Haarlem bent van 48. Ontzettend bedankt! De kaarten zijn af en ik ben nu het boekje aan het schrijven. De eerste versie is af en er kijkt nu iemand uit mijn omgeving naar. Als ik haar suggesties heb verwerkt, wil ik het graag naar uitgeverijen sturen. Kan ik beter wachten tot ik daarmee klaar ben of zal ik alvast wat kaarten opsturen?
Kan het ook per post? Ik heb al even op de site geweest van Charish en werd daar erg blij van! Ik wil de kaarten ook graag als postkaarten uitgegeven zien. Althans een kleine selectie.
En wat een goed nieuws dat je van CVS af bent!! Ik heb dat nog niet eerder gehoord. Wat voor voedingsadviezen heb je gehad? Ik probeer nu minder tarwe te eten en ik eet geen vlees, maar door andere voedselovergevoeligheden eet ik wel vrij beperkt.
Groetjes,
Cathelijne
Naam: Astrid
Datum: 12 oktober, 23u18
Reactie: Hallo Cat, je kunt een mailtje met wat van je kaarten sturen naar onze uitgeverij, Charish.
Wat je CVS betreft; ik kan zeggen dat ik daarvan af ben ja. Door een combinatie van factoren: Tai chi tao-Qi Gong doen, veel (actief) in de buitenlucht zijn, dus natuurlijke vit.D, en dat in een gezonde, natuurlijke omgeving, waar ik nu ook woon. En verder is voeding heel belangrijk, met evt. supplementen...
Naam: Christine
Datum: 6 december, 12u33
Reactie: Op dit moment wordt er een nieuw, innovatief uitgeefconcept ontwikkeld, dat tot de lancering begin 2010 als Revolutie in Uitgeversland door het leven gaat. Het initiatief wordt opgezet door een oud-bol.com en Arbeiderspers-medewerker en enkele grote namen uit het internet- en boekenvak. Revolutie in Uitgeversland biedt talentvolle schrijvers de kans om door te breken en hun boek te laten uitgeven door een gerenommeerde uitgeverij (geen POD). Het gaat hier om alle denkbare genres: van literaire fictie tot poëzie en van kookboek tot boeken over fitness en conditie.

Revolutie in Uitgeversland zal bij de lancering van start gaan met een honderdtal (deel)manuscripten (4.000 woorden) van goede aspirant-schrijvers. Deze eerste schrijvers krijgen de markering Uitgenodigd en hebben extra kans op aandacht van pers en mensen uit het boekenvak, waardoor de kans om te worden uitgegeven wordt vergroot. Revolutie in Uitgeversland heeft inmiddels al een hoop goede manuscripten ontvangen, maar er is nog een aantal plekken beschikbaar. Als je wilt kun jij één van die honderd schrijvers zijn die van begin af aan bij het concept betrokken is.

Vind je het leuk om betrokken te zijn bij dit nieuwe concept en wil je meer weten, meld je dan aan bij http://revoinuitgeversland.hyves.nl/. Ik zal je dan meer informatie geven over het concept. Aan je eventuele deelname zijn overigens geen kosten verbonden.

Met vriendelijke groet,

Coen Borgman
Revolutie in Uitgeversland
Herengracht 424
1017 BZ Amsterdam
Naam: Susan Brown
Datum: 25 april, 10u04
Reactie: Droom jij van je eigen boek? Wil jij een spannend, mooi, ontroerend, persoonlijk of inspirerend verhaal vertellen? Loop je al lang met een idee rond? Voel je dat dit het moment is om aan de slag te gaan?

Laat je dan nu inspireren door bestsellerauteurs Geert Kimpen & Christine Pannebakker die een week lang jouw persoonlijke schrijfcoach zijn in een adembenemende omgeving in Frankrijk.

http://www.geertkimpen.com/lezing-schrijfweek.html

Reageren

Mijn naam *:
Mijn e-mail adres *:
Reactie:

Wij houden u graag in de toekomst op de hoogte. Indien u dit niet wilt, kunt u dit hier onder aangeven.

TOP

Welcome to the wishbook

What is your dream? Be as specific and detailed as possible. You get exactly what you wish for. Describe it as precisely as you can.

Congratulations! You've now put your dream into words. Words have creative power. It has been written that 'in the beginning was the word'. The creative process has now begun. The seed has been sown, the seed that you will nurture until it grows into a powerful tree of life.

Now say your wish out loud. Just to yourself at first. Then to those closest to you. Then to other people you meet. Then let the world know and publish it in the Wishbook. Let other people react on your wish, let them inspire you. You can also give them feedback, and inspire them.

Meet the other participants. You'll find them in the alphabetic namelist.

You can also chat with other participants. Find friends and fellow travelers.

Delen: